Het Dagboek van een Sjamaan: het loslaten van oordelen naar mezelf

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Mijn dag gisteren was erg wisselend in energie. Ik merk duidelijk dat de zomerzonnewende er is (20 juni) en de Nieuwe Maan in Kreeft én ook nog eens een zonsverduistering (21 juni). Verduisteringen zijn altijd hét moment van grote omslagen en doorbraken voor vernieuwing.

Het ene moment was ik goed verbonden en het andere moment ineens totaal niet meer. Gelukkig ben ik nu veel stabieler als dat ik voorheen was en weet ik mezelf nu veel gemakkelijker weer terug in verbinding te krijgen met Spirit.

Want dat is de kunst. Het gaat er niet om dat we altijd in verbinding zijn. Energie wisselt en helemaal met een eclips erbij kun je een flinke opdonder krijgen energetisch. De energie wil allemaal door jou heen als kanaal, dus vooral jezelf goed aarden is belangrijk.

Flinke towermomenten heb ik nu niet meer. Ik “zie” alles veel sneller binnenin mezelf en kan daarom tijdig ingrijpen en bijsturen.

Ik kreeg gisteren een erg mooi en fijn inzicht tav Guapa, maar ook mijn Tweelingziel.

Iedereen is van ons een spiegel, maar de ander heeft ook de eigen lessen om te leren en het eigen pad om te bewandelen.

Dat betekent dat ik niet altijd alles kan “sturen” met mijn energie. Zo kan ik Guapa niet in 1 keer zelfstandig(er) maken en van haar verlatingsangst afhelpen, door mijn eigen energetische frequentie in het moment te veranderen. Dit is een les die zijn heeft te leren wat tijd kost om te trainen bij haar.

Net zoals mijn Tweelingziel (nog steeds) heel erg kampt met het ophangen van zijn eigenwaarde aan zijn buitenwereld en jaloerse gevoelens tov anderen die wel al een goedlopend bedrijf hebben, waaronder ikzelf.

Ik heb mezelf lang afgevraagd of ik het goed heb gedaan in het contact met hem. Ik ben de laatste keer namelijk vrij ijzig geweest richting hem door hem te wijzen op zijn patronen (hij vertelde me doodleuk dat hij aan het flirten was met zijn huisgenote terwijl hij weet dat ik gevoelens voor hem heb) en uiteindelijk gewoon niet meer te reageren (queen of swords energie).

Gisteren realiseerde ik me dat dit voor mij juist mijn kracht was die me daartoe aanzette. Mijn eigen gevoel van (eigen)waarde.

Ik heb mijn hele leven te maken gehad met vriendinnen die jaloers op mij waren om wat ik had bereikt. Toen ik advocaat was en bij mijn beste vriendin op haar verjaardag en haar vriendinnen vroegen naar mijn werk, werd ik door haar overstemd omdat zij de aandacht wilde en eigenlijk jaloers was op dat ik wel advocaat was en zij werkte als jurist.

Alsook met een andere vriendin die achter mijn rug om over mij roddelde uit jaloezie.

Ik heb dit soort vriendschappen altijd getolereerd en het mezelf lange tijd kwalijk genomen dat ik dit toen ik begon te ontwaken “zomaar” heb afgekapt. Net als bij mijn Tweelingziel.

Gisteren realiseerde ik me dat dit niet zomaar is geweest en ook niet ineens. Dat ik jarenlang dit zo heb getolereerd en bij mijn Tweelingziel keer op keer mezelf kleiner heb gemaakt omdat ik zijn jaloerse gevoelens voelde richting mij.

Hij vroeg aan mij hoe het met me ging, maar wanneer ik dan vertelde over hoe het met me ging en over de fantastische dingen die gebeurden met mijn bedrijf, kreeg ik vrijwel nooit een inhoudelijke reactie daarop, of alleen kortaf van hem. Hij was jaloers. En dat is hij nog steeds.

*Deze inzichten worden mede mogelijk gemaakt door Mercurius in Retrograde (🤣), de planeet van de communicatie.

Zoals in mijn YouTube video omhoog kwam, mogen we onze oordelen loslaten naar onszelf. En dat deed ik gisteren.

Mercurius in Retrograde helpt ons om in te zien wat er tussen ons en de onvoorwaardelijke liefde in staat en helpt ons om dit aan te pakken, los te laten en te veranderen.

Deze Retrograde brengt ook ineens “oude bekenden” terug in ons leven. Niet alleen je tweelingziel mogelijk met mogelijk een bericht waar je helemaal niet op zit te wachten of had verwacht, maar ook anderen. Ex-en, je vader die ineens na 2 jaar geen contact naar je stuurt dat hij je mist (🙋🏽‍♀️).

Het is aan ons wat we daarmee willen doen. Gaan we de verbinding uit de weg of hebben we ervan geleerd en gaan we er nu anders mee om.

Ik zag gisteren heel duidelijk mijn eigen oordeel naar mijzelf in en mocht dat fijn loslaten 🙏🏽

Onze Tweelingziel is onze spiegel. Maar in dit geval is het niet zo dat ík ook deze zelfde gevoelens van jaloezie heb richting hem en dit in mezelf zou moeten helen om het bij hem te veranderen tav mij en anderen in zijn wereld.

Ik ben juist als geen ander een “gunner” en heb dat eigenlijk altijd al gehad tav anderen. Mijn jaloezie is nooit dusdanig stekend geweest dat ik anderen het geluk niet gunde. Ik ben altijd al de persoon geweest die anderen motiveerde om het beste uit zichzelf te halen. En dat zie ik helaas niet terug bij mijn Tweelingziel op dit moment.

De energie die ik bij hem oppik is dat hij vooral voor zichzelf anderen probeert te helpen. Reden waarom hij zichzelf en zijn pad blijft frustreren. Zijn perspectief en motivatie is niet de juiste, dus trekt hij daarmee geen liefde aan. Niet persoonlijk (🙋🏽‍♀️), maar ook niet in zijn bedrijf en financiën.

Wat is dan wel het “juiste” perspectief? Anderen willen upliften omdat je daarmee de ánder happy maakt. Omdat de ander daarvan gaat stralen en stappen gaat nemen op het eigen pad. Omdat je de verbinding voelt met de ander en de ander daarom graag gelukkig wilt zien. Wat jou daarmee ook gelukkig maakt.

Zien jullie het verschil? De motivatie is hier omgedraaid. Je doet het voor de ander en daarmee voor de verbinding in onvoorwaardelijke liefde (voor het collectief) en niet voor het ego (voor het “ik”). Die graag aan anderen wil tonen hoe goed we het doen om zo door anderen geliefd te kunnen zijn.

Dit is een leer- en ontwakingsproces, wat mij zelf ook tijd en moeite heeft gekost om te versterken binnenin mijzelf. Het is een verschuiving van je perspectief. Van je extrinsieke motivatie naar je intrinsieke motivatie. Van je buitenwereld, naar je binnenwereld. Van het handelen vanuit je eigen gevoel en niet vanuit je menselijke geest (gedachten).

De reden waarom mijn bedrijf en leven in zo’n rap tempo is veranderd, is omdat ik de onvoorwaardelijke liefde (voor de ander) altijd voorop heb gezet. Omdat ik sinds mijn ontwaken altijd heb gezegd dat ik alles zou doen wat van me gevraagd werd door de Spirit wereld. Tuurlijk heeft het me moeite gekost om me volledig daaraan te durven overgeven.. ik zag mezelf al zitten alleen op een berg 😂, maar ik heb doorgezet en door mijn angsten heen gebroken en voel me daardoor gelukkiger dan ooit. In verbinding met mezelf en het collectief.

Ik heb mezelf gisteren dus flink kunnen vergeven en het oordeel naar mezelf losgelaten dat ik anders had moeten handelen in sommige vriendschappen en het contact met mijn Tweelingziel.

Ik heb voor mezelf gekozen, voor mijn verbinding met de liefde, en dat was het enige wat ik op dat moment kon doen.

Had ik het “hoe” anders kunnen aanpakken? Wellicht. Had ik meer empathie kunnen tonen richting de ander? Wellicht. Maar doorgaan met relaties die me naar beneden halen en frustreren in mijn vooruitgang op mijn eigen pad, inclusief die met mijn Tweelingziel, was simpelweg geen optie.

Dit in te zien geeft me rust. Het zorgt ervoor dat ik het oordeel naar mezelf mag loslaten dat ik het niet anders had kunnen, maar vooral ook niet wíllen doen. Want mijn spirituele pad en de reden waarom ik hier ben geïncarneerd staat voorop. Iedere relatie die daar niet aan bijdraagt zet ik op een lager pitje of elimineer ik, totdat de relatie de potentie heeft om te veranderen.

Mijn deur staat altijd open voor de ander om terug te keren en van perspectief te veranderen. Maar in dit geval ligt die bal niet bij mij 🙏🏽

Dus ook mijn Tweelingziel laat ik deze laatste dag van de afnemende (loslaat) maan los.

Bevrijding!

Liefs,

Avalon ♥️


SJAMANISTISCHE REIS • Nieuwe Maan in Kreeft + zonsverduistering

Op 21 juni om 20:00 uur vindt er weer een vrouwencirkel plaats, een Sjamanistische audio reis tijdens de Nieuwe Maan in Kreeft waarmee wij onze krachten als Divine Feminines bundelen, om de verbinding met ons buikgebied te activeren en meer in ons lichaam af te dalen zodat onze geest ons niet langer weg kan houden met twijfels van het ondernemen van actie op ons droomleven en een liefdevolle relatie met onze Tweelingziel 😍♥️

De inzichten die ik verkreeg, konden bij mij binnenkomen omdat ik mij verbind met de energie van Grootmoeder Maan. Maar bovenal omdat ik veel loslaat, op de momenten waarop dat van mij gevraagd wordt. Waaronder dus gisteren mijn oordelen naar mijzelf, die anders vast zouden blijven zitten in mijn baarmoeder / buikgebied.

Op die manier maak ik ruimte voor helende energie en nieuwe inzichten voor mijn pad als Sjamaan, waarvoor ik me openstel om te ontvangen tijdens de Nieuwe Maan met de energie van Kreeft.

Kun jij gemakkelijk loslaten? Geef jij jezelf ruimte om (inzichten) te mogen ontvangen? Of sta je vooral veel in “doe” en “actie-modus”?

Tijdens de Sjamanistische Maan-reizen maak ik jouw baarmoeder gebied schoon en verbind ik je weer met je helende kracht(en) en je gevoel.

Om 20:00 uur zetten we allemaal gezamenlijk de audio aan om onze krachten als Divine Feminines te bundelen voor onze eigen heling en daarmee die van Pachamama en de mensheid 💓💓💓

Meer info (€18,50) en bestellen van de audio reis kan hier: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/13e-rite-Munay-Ki-•-Nieuwe-Maan-in-Kreeft/p/208202138/category=0


MANIFESTEREN MET GROOTMOEDER MAAN €55,55

Wil je beter leren samenleven en werken met de energie van Grootmoeder Maan?

Meer over haar maanstanden leren en hoe je daar het beste mee om kunt gaan om niet overprikkeld te raken?

Iedere Nieuwe Maan kun je ook weer beginnen met het sjamanistisch healingprogramma “manifesteren met grootmoeder maan”.

Je kunt de healings eventueel na elkaar doen, indien je aan beide wilt deelnemen. Alle healings blijven onbeperkt houdbaar en de Maan energie werkt met deze eclips nog tot zeker een week erna sterk door!

Meer informatie en bestellen van het programma kan hier: www.vindjouwspirit.nl/manifesteren-met-grootmoeder-maan