Krachtdier Varken

𝑯𝒆𝒕 𝑫𝒂𝒈𝒃𝒐𝒆𝒌 𝒗𝒂𝒏 𝒆𝒆𝒏 𝑺𝒋𝒂𝒎𝒂𝒂𝒏

KRACHTDIER VARKEN

Ken je dat? De laatste twee dagen word ik wakker van mijn eigen snurkje (snurkje klinkt wat lieflijker en vrouwelijker). ...
Ik schrok er gewoon wakker van zo hard was het, mijn knor.

Een dag ervoor kwam er een plaatje van een varken voorbij. Vanochtend verscheen varken weer in mijn Geest.

Wanneer je zo vaak eenzelfde teken krijgt van een dier, probeert de Spirit van het dier jou een boodschap mee te geven en zijn kracht.

Het varken staat voor veelvraat, voor innerlijke kracht en onafhankelijkheid. Met andere woorden: varken trekt zich nergens wat van aan en doet wat varken het beste doet: veel vreten. Voedsel = Prana = levensenergie = kracht. Doordat de innerlijke kracht van varken zo sterk is, voelt varken zich van niemand afhankelijk.

Een prachtige boodschap passend bij de heling van de mannelijke energie van deze herfst- en winterperiode.

Onze innerlijke kracht mag zich gaan laten zien: moed, durf, met beide benen op de grond staan, opkomen voor jezelf “dit ben ik en ik ben daar trots op”, jezelf laten zien en horen, je “mannetje” staan in situaties. Voor jezelf zorgen; onafhankelijkheid. Psychisch loskomen van jouw ouders, van jouw vrienden, van jouw familieleden, van de materie om jou heen.
Kracht die al die tijd al in ons heeft gezeten, maar waar wij het geloof in zijn/waren kwijtgeraakt. Kracht die zich niet durfde te laten zien uit angst om niet geliefd te worden voor wie wij zijn, uit angst om te falen, uit angst.

Wij gaan onszelf onze eigen veiligheid leren bieden, (financiële) zekerheid. Wij hoeven dat niet meer buitenaf te zoeken. Wij zijn niet afhankelijk van Liefde die een ander ons geeft, van veiligheid die een ander, of materie, ons biedt.
Wij zijn onze eigen vader en moeder. Wij ZIJN al veilig en geliefd.

Dankjewel varken, voor jouw kracht in dit proces.

Wees maar extra lief en zachtaardig voor jouzelf lieve Ziel. Laat maar los wat jou niet meer dient. Vertrouw maar op wat er voor jou bestemd is te komen in jouw leven.

Het leven komt zoals het komt en is zoals het is. Altijd. Elke dag. Elk moment. Leef het maar gewoon. Nu.

Liefs,
Avalon ♥

Ik plaats niet alle krachtdieren boodschappen op mijn website, maar wél op FaceBook en Instagram. Wil jij op de hoogte blijven van alle Sjamanen wijsheid zoals krachtdieren boodschappen (van het moment), plant medicijnen en Universeel energie nieuws? Like dan (onderaan) de FaceBook pagina en volg mij op Instagram voor een dagelijks kijkje in mijn leven en helingsreis als Sjamaan.

Elke Nieuwe en Volle Maan verschijnt er ook een nieuwsbrief inclusief een Maan spreuk. Inschrijven daarvoor kan via www.vindjouwspirit.nl (onderaan).