Volle Maan in Tweelingen inclusief Maanspreuk

1ccb9ec77c 1jpg

Wij zijn zo gewend als zielen om ''klein'' te denken,
zo gewend om onszelf klein te houden met negatieve overtuigingen en geen aandacht aan de wensen van ons Hart en onze Kracht te schenken.
Dat mag voor nu en voor altijd gaan veranderen.
Roep het maar: ''ik ga mezelf vanaf NU als GOUD behandelen!''.
Dát is namelijk mijn échte (eigen)waarde,
ik heb zoveel goeds, zoveel Liefde, zoveel Licht te brengen hier op Aarde.
Spirit, laat mijn angsten en gevoelens van onveiligheid verdwijnen,
ik wil mijn Licht op de felste stand laten schijnen!!
Ik wil mijn Hart van pijn bevrijden!
Spirit, wil jij mij op mijn pad gaan begeleiden?
Lief Hart, ik zal voortaan ook meer naar jou luisteren gaan.
Ik wil zo graag weer met jou in verbinding komen te staan.
Ik ga jou beter horen en naar jou luisteren,
jij doet al zolang tegen mij fluisteren.
Over mijn mooiste en wildste dromen,
ik mag ze nu eindelijk van mijzelf uit laten komen!!
Ik ben veilig! Ik ga mijn comfortzone uit!
Ik ga mijzelf niet langer klein houden, de tijd is nu dat ik voor mijn angsten niet langer mijn ogen sluit.
Lief Hart, breng mij naar mijn dromen.
Laat de Liefde onvoorwaardelijk stromen!

SPREUK

Lieve Volle Maan, help mij om mijn 3-eenheid te balanceren,
help mij om mijzelf niet langer van mijn Hartsverlangens af te keren.
Help mij om Liefde in mijn leven te manifesteren.
Help mij om knopen door te hakken.
Oude overtuigingen los te laten die steeds maar weer in mijn veld blijven plakken.
Geef mij daadkracht, moed en doorzettingsvermogen om kansen te pakken!
Help mij om deze onrustige fase afronden te gaan,
zodat ik krachtiger dan ooit als stabiele eenheid met beide benen stevig op de grond kom te staan.
Ik roep naar jou: IK BEN KLAAR OM UIT TE VLIEGEN! IK KAN DE WERELD AAN!
Breng mij dichter bij mijn dromen, jij prachtige Volle Maan.

VOLLE MAAN IN TWEELINGEN

Dat de Volle Maan nu in Tweelingen staat moedigt ons aan de andere kant van ons gezicht (tweelingen staan bekend om hun twee gezichten) te mogen onderzoeken. Tweelingen zijn een lucht element en worden geregeerd door de planeet Mercurius die gaat over communicatie (die tot 7 december nog in achteruit staat). Het lucht element betekent dat Tweelingen geneigd zijn om eerder te analyseren en op hun intellect en verstand af te gaan, dan beslissingen vanuit hun hart te nemen. Mercurius heeft de invloed dat er niet altijd even goed wordt gecommuniceerd over de diepste emoties nu Tweelingen daar zelf vaak niet goed bijkomen. Je herkent het vast wel: lichte ergernis bij jouzelf waarom de ander jou niet begrijpt, terwijl we onze gevoelens helemaal niet naar de ander hebben geuit of simpelweg hardop hebben uitgesproken wat wij graag zouden willen.

Betrek dit eens op jouzelf deze Tweeling invloed. Uit jij jouw emoties door ze uit te spreken? Laat jij jouzelf, jouw Kracht, jouw Liefde, jouw Licht, zien en horen? Volg jij jouw Hart? Geef jij ruimte aan jouw passies? Brandt het element vuur in jou?

Nu de Volle Maan in Tweelingen staat, betekent het dat we een periode afsluiten van alles maar overdenken en met ons verstand rationaliseren en nu meer mogen gaan leven vanuit ons Hart, vanuit ons vuur, onze passies, onze Eigen Kracht. Wat wij werkelijk (waard) Zijn: Liefde! Wij gaan onszelf meer naar buiten toe laten zien en uitspreken, onze stem gebruiken, maar vooral daarmee gehoor geven aan onze emoties. Wij gaan meer ons Hart volgen voor versterking van onze (3-)eenheid (meer daarover lees jij hier: https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/29788/engelenboodschap-de-betekenis-van-het-getal-3333).

Volg jouw Hart lieve Ziel, het heeft zo''n prachtig pad voor jou gekozen.


Liefs,
Avalon

Wil jij op de hoogte blijven van energie nieuws, Sjamanen wijsheid en Maan journalen, inclusief spreuken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief die elke Nieuwe en Volle Maan verschijnt inclusief Maanspreuk voor jouw energieheling: https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae.