Van Advocaat naar Sjamaan

9224be5a50jpg

Van Advocaat naar Sjamaan,
is hoe mijn afgelopen jaren zijn gegaan.

Terugkijkend op het jaar 2018 kan ik gerust zeggen dat er wonderen hebben plaatsgevonden in mijn leven. In slechts een paar maanden tijd schoot ik in een spirituele sneltrein door mijn leven heen en hervond ik mijn krachten als Sjamaan, als energieheler. Het was tijd. Ik werd klaargemaakt voor mijn taak hier op aarde als Lichtwerker. Dit had ik nooit, maar dan ook nóóit, niet eens een beetje, met mijn mensenbrein kunnen bedenken. Hoe ik van Advocaat naar Sjamaan ging en hoe ik mijzelf het afgelopen jaar hervond lees jij in dit artikel.

DE ADVOCATUUR

Eind 2009 studeerde ik af. Cum Laude in de Nederlandse rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting Strafrecht. Wauw, wat was ik trots op mezelf en wauw, wat had ik geen idee wat ik nu moest gaan doen. Tijdens de Universitaire opleiding krijg je weinig praktijkles en leer je al helemaal niet waar geluk vandaan komt. Ik had een theoretisch papier op zak en daar ging ik mee de arbeidsmarkt op.

Al vrij snel had ik via via een baan aangeboden gekregen bij de Kamer van Koophandel, als ondernemersadviseur. Superleuke baan met een superleuk team. Ik verving iemand die met zwangerschapsverlof was dus de baan was maar tijdelijk. Ik kreeg een baan aangeboden als projectmanager omdat ze zagen hoe pro-actief ik altijd was. Ik vond het heerlijk om projecten te leiden, helemaal wanneer ik mijn eigen gang mocht gaan en alle verantwoordelijkheid kreeg. Op 25-jarige leeftijd leidde ik als projectmanager een groot project voor de provincie Utrecht. Wauw, wat was ik trots, ik had het echt gemaakt. Totdat de sleur erin kwam. Ik wilde meer, het moest groter. Ik was ten slotte Rechten afgestudeerd, dus ik besloot dat ik weer inhoudelijk aan het werk wilde en daadwerkelijk iets met mijn opleiding wilde gaan doen.

Ik zegde mijn baan op en vertrok naar Spanje om daar 2 maanden Spaans te studeren, op kamers, voor het eerst ging ik alleen naar het buitenland. Het was net uit met mijn vriend dat jaar daarvoor met wie ik samenwoonde, dus ik voelde me zo vrij als een vogel. Ik had al wel een baan geregeld voor wanneer ik terugkwam, want ik moest wel mijn huur zien te betalen. Het eerste stukje zekerheid waar ik altijd zo naar snakte doorbrak ik door alleen op reis te gaan. Het begin van mijn wakker worden.

Wat een supertijd had ik daar. Genietend van de zon, leuke mensen, een aantal uurtjes les. Wauw. Eenmaal terug begon ik als recruiter. Ik dacht iets nieuws te proberen, maar eigenlijk was het omdat ik zo snel voordat ik wegging niets anders kon vinden. Ik nam genoegen met wat ik aangeboden kreeg en voelde me ontzettend vereerd dat ik gevraagd was voor die baan.

Ik vond het verschrik-ke-lijk. Ik was net het jaar ervoor projectmanager geweest, veel onderweg, veel mensen spreken, veel verantwoordelijkheid, en nu moest ik terug op kantoor en mocht ik niks anders doen dan cv’s doorbladeren. Ik mocht zelfs niet eens een e-mail versturen zonder cc en goedkeuring. Wauw wat voelde ik me klein. Ik durfde het niet te zeggen en bleef komen. Met steeds meer lood in mijn schoenen ging ik naar mijn werk totdat mijn werkgeefster zelf zei: ‘’je hebt het niet naar je zin hè?’’. Mezelf uitspreken was toen echt niet aan de orde. Ik liet altijd alles over me heenkomen. Ik was al blij dat ik een baan had gevonden en dat ik een goed salaris uitbetaald kreeg waarover ik had durven te onderhandelen. Mezelf op waarde schatten? Mezelf uitspreken wat ík wilde en nodig had? Nee, dat deed ik niet. Eerlijk gezegd wist ik dat ook niet eens. Ik leefde geheel op basis van de energie en behoefte van de ander en een lage eigenwaarde.

Na 2 weken zat ik thuis, in de WW. Ik besloot dit keer dat ik op mijn gemak ging kijken wat ík wilde. Na her en der op gesprek te zijn geweest en 40 sollicitatiebrieven later (het was toen crisis) kwam ik via een oude werkgeefster op een advocatenkantoor terecht waar ik werd aangenomen als advocaat-stagiaire. Ik had mijn intentie gezet, volgehouden, me niet uit het veld laten slaan en met resultaat.

Na 1,5 jaar voor het kantoor gewerkt te hebben kon ik niet meer. De mensen voor wie ik werkte waren verschrikkelijk (gierig). Het was net een slavendrijverij. Ik solliciteerde ergens anders en wisselde van kantoor. Niet met gemak want ik kreeg mijn salaris niet uitbetaald en heb het helemaal moeten doorzetten tot aan de Orde van Advocaten (de hoogste macht) om het voor mezelf uit te kunnen onderhandelen. Een flinke les in eigenwaarde en eigen kracht. Mijn nieuwe werkgever stond me daarin bij, die nam mij als het ware ‘’over’’ en ik liet het allemaal verder maar weer gebeuren.

Na een kleine 1,5 jaar voor deze man gewerkt te hebben was ik weer op. In het begin was het spannend en leuk. Ik ging eindelijk strafrecht doen, waar ik voor had gestudeerd. Ik voelde me belangrijk en stoer. Ik kwam op politiebureaus, ging naar gevangenissen. Wauw, ik deed het gewoon! Ik was strafrecht advocaat en ook nog eens keigoed in wat ik deed. Al was ik niet zo van het gebruiken van het wetboek, maar meer van de vlotte babbel en overtuigingskracht ;-) Ik geloofde in mezelf en dat straalde ik uit tijdens mijn rechtszaken. Al ben ik ook weleens door de rechter gevraagd: ‘’Meester Van Vliet, waar baseert u dat op?’’. Kennelijk viel niet iedereen voor mijn vlotte babbel.

BURN-OUT

Eind 2014 was de koek op en kreeg ik een flinke burn-out. Ik had al die jaren enkel geleefd op wilskracht en zorgde maar mondjesmaat voor mezelf. Ik had nergens tijd voor want was constant aan het werk of onderweg. Mijn lichaam wilde niet meer, mijn geest brak en mijn emoties braken uit. Mijn hart schreeuwde om aandacht. Alles kwam eruit. Ik heb 2 maanden non-stop gehuild om mijn Ziel te kunnen zuiveren, om mijn emoties die ik al die tijd vast had gehouden te kunnen uiten. Ik was compleet van de rel. Ik was vooral ook heel bang voor mijn werkgever. Die angst had ik met mijn eigen gedachten gemaakt. Ik wilde zijn telefoontjes niet aannemen en kreeg hartkloppingen telkens wanneer ik een bericht van hem zag verschijnen. Van de Arboarts moest ik re-integreren. Al na 2 maanden. Ik kon wel janken. Ik wilde echt niet terug naar die bullebak. Zo’n bullebak was het helemaal niet, hij was zelfs kleiner dan dat ik ben en ik ben 1.63m ;-), maar hij had zo’n controle over mijn geest. Ik kon gewoon niet voor mezelf opkomen naar hem toe.

Ik begon weer aan eigen kracht te winnen en meer voor mezelf op te komen. Ik ging weer terug naar kantoor en begon met halve dagen werken. In een gesprek met hem waarin ik door een vriend werd bijgestaan onderhandelde ik uit dat ik zijn kantoor zou verlaten. Weer kreeg ik een les in voor mezelf opkomen, want ook deze man betaalde mijn salaris niet uit. Na contact met de Deken van Advocaten (de hoogste orde) kreeg ik eindelijk mijn salaris.

Kun je je voorstellen hoe ik ‘m kneep met de huur die ik moest betalen en al mijn vaste lasten. Al wist ik, het komt goed, de vorige keer had ik het immers ook doorstaan en gewonnen. Weer een angstlaag doorgeprikt en afgepeld dichter naar mijn Ware Zelf.

Emoties uiten deed ik niet. Ik wist niet eens wat het waren. Wij spraken thuis nooit onze gevoelens uit. Ik mocht wel huilen, maar praten over vervelende dingen gebeurde maar weinig. Dan maakten we snel een grapje en werd het weggelachen. Alles zat vast in mijn energieveld en uitte zich door als een bom te barsten toen ik ineens thuis kwam te zitten en rust kreeg. De Engelen vonden het kennelijk tijd dat er werd ingegrepen.

OP REIS

Na mijn burn-out was ik er zo zeker van. Dit kon zo niet langer. De advocatuur was het niet voor mij. Wauw. Wat heb ik een weerstand ervaren. Zoveel vrienden en familieleden die me voor gek verklaarden. Ik hoefde nog maar 2 maanden en dan was ik volleerd advocaat. Dan kon ik toch op z’n minst nog wel dat papiertje halen toch? Waarom? Als ík er nou van overtuigd ben dat dit het niet is voor mij. Wie ben jíj dan om me dat uit het hoofd te praten? Weer een flinke les in voor mezelf opkomen en het versterken van mijn eigen kracht en zelfvertrouwen.

Begin 2015 trad ik uit de advocatuur en in de zomer van 2015 kreeg ik een baantje als fitnesstrainer. Ik had een opleiding daarvoor afgerond en kon direct blijven plakken. Wauw, daar ging ik van € 2900 bruto per maand naar een uurloon van € 9,15. Daarnaast had ik nog een WW-uitkering en was mijn huur erg laag dus ik kon de endjes nog aan elkaar knopen. Ik leerde het te doen met wat ik had en om eerlijk te zeggen ging dat prima. Ik werd meer dankbaar dat ik ten minste nog 70% van mijn goede salaris ontving en had plezier in mijn bijbaantje.

Na een paar maanden bleek toch dat ik de intellectuele uitdaging miste. Ik had een goed stel hersens en die leken wel in slaap gevallen te zijn. Ik besloot dat ik op reis ging. Ik ging maar eens uitzoeken wat ik nou wilde. Eigenlijk was deinsteek meer: heerlijk!! He-le-maal geen enkele verantwoordelijkheid!

Ik was 30 toen ik mijn huis opzegde waar ik 8 jaar lang had gewoond. Ik verkocht mijn auto en al mijn spullen en boekte een ticket naar Thailand, Indonesië en Australië. Van Australië zou ik dan weer naar huis vliegen. Nou ja, huis.. naar Almere, waar ik toen woonde en vanaf daar zou ik het dan wel zien. Ik had er vertrouwen in dat het goed zou komen. Ik had veel vrienden met eigen huizen en kon her en der wel slapen.

In Thailand kwam ik voor het eerst in aanraking met mediteren. Ik deed na 3 weken flink gefeest te hebben een meditatieretreat van 3 dagen en viel na de eerste keer meditatieles in een megadiepe slaap. Van de 3 dagen heb ik 1,5 dag geslapen, achter elkaar! Zo ontzettend moe was ik en weer aan het overleven op basis van wilskracht. Na Thailand bezocht ik voor de eerst keer mijn familie in Indonesië, leerde ik surfen op Bali en erna vertrok ik naar Australië. 4,5 maand ben ik weggeweest. Eenmaal teruggekomen had ik het reisvirus te pakken en boekte ik weer een aantal nieuwe trips. Misschien vraag je je af waar ik dat allemaal van deed qua geld. Wanneer ik op reis was zette ik mijn WW-uitkering stop en leefde ik van mijn spaargeld. Als ik dan weer in Nederland was mocht ik mijn uitkering weer hervatten en zo kon ik telkens opnieuw sparen.

Ik ging opnieuw naar Indonesië en kwam daar in aanraking met Yoga. Ik deed een retreat en werd flink geconfronteerd met mezelf. Wauw, wat was ik stijf. Alles zat ontzettend vast. Wanneer we emoties vasthouden uit dat zich namelijk in ons lichaam in onze flexibiliteit. Zodra we onze emoties van onszelf mogen laten flowen en loslaten, ‘’opent’’ ons fysieke lichaam zich ook.

Zo reisde ik 3 jaar af en aan de wereld rond. Yoga en mediteren zijn gebleven. Ik begon elke dag te mediteren en deed in India een opleiding tot yoga docente. Na ook nog een thuisopleiding tot Mindfulness trainer, wist ik nog steeds niet wat ik wilde doen met mijn leven, maar ik deed al wel steeds meer wat ík leuk vond om te doen. Ik koos steeds meer voor mezelf en mijn geluk. Yoga en meditatie zorgden ervoor dat ik beter voor mezelf ging zorgen.

Ik liet meer Liefde toe in mijn leven. Mijn levensenergie verhoogde zich en daarmee mijn eigen kracht en eigenwaarde. Ik stopte met roken (na 15 jaar) en besloot dat ik wilde gaan minderen met alcohol. Ik at nog weinig vlees en ging veel minder uit dan ik voorheen deed.

In de zomer van 2017 werkte ik als vrijwilliger in een surfcamp op Tenerife voor 2 maanden als yoga docente. In de winter van 2017 op 2018 deed ik dat weer, maar dan op Fuerteventura voor 3 maanden. Raar, maar waar ;-) kreeg ik in beide surfcampen weer van die rare snuiters van een bazen op mijn pad. Mijn lessen in eigenwaarde en eigen kracht waren nog niet geleerd. Het laatste kamp bleef ik in werken tegen mijn zin in. Weer kwam ik niet voor mijn gevoelens uit wat zich op begon te breken doordat ik lage rugpijn kreeg. Onze lage rug is verbonden met onze 2e chakra waar onze emoties zich huisvesten. Wanneer we die niet uiten verkrampt dit in de onderrug en uit dat zich lichamelijk.

Het was gedaan met het surfen. Ik kon amper nog lopen en werd verplicht om bedrust te nemen. Wederom grepen de Engelen in aangezien ik niet naar mijn intuïtie luisterde. Ik werd wakker geschud. Waar ik had geprobeerd om geld uit te sparen door als vrijwilliger voor een camp te blijven werken waar ik het niet naar mijn zin had, kreeg ik nu een fikse les in eigenwaarde en gaf ik al het geld wat ik had uitgespaard (en meer!) uit aan appartementen waar ik in verbleef nadat ik het kamp had verlaten. Ik trok het niet meer. Ik wilde niet meer onder de mensen zijn. Ik wilde rust. Een plek voor mij alleen. Alleen slapen zonder schoonmaaksters die mij wakker maakten (ik sliep in de garage in een piepklein donker kamertje). Ik wilde geen andere energie meer om mij heen.

Ik besloot dat ik eerder zou terugvliegen naar Amsterdam. Ik woonde inmiddels bij mijn moeder op een fijne lichte kamer. Ik had ook al wat boekingen geregeld als Mindfulness trainer voor een Kinderdagverblijf en een groep jongeren die ik zou gaan trainen dus ik wist in ieder geval dat er weer wat geld binnen zou komen.

MIJN PAD BRAK OPEN

Het moment dat ik begon te geloven in mijzelf, in mijn eigen kracht, zorgde ervoor dat mijn pad openbrak. Ik dacht altijd dat ik ‘’gek’’ was dat ik energie zo sterk kon aanvoelen en deed het altijd af met ‘’misschien moet je niet zo denken, diegene bedoelt het vast niet zo’’, terwijl ik dondersgoed de werkelijke intentie van de ander kon voelen. Ik wíst het wanneer iemand loog, ik wíst het wanneer iets niet pluis was. Ik vertrouwde alleen nooit eerder op mijn helder weten, totdat ik dat wel deed.

Voor de Engelen was dat het teken. Door in mijzelf te geloven versterkte ik in bewustzijn. Ik versterkte in eigen kracht en in eigenwaarde. Ik was niet gek. Ik had een gave.

De eerste keer dat ik met de Spirit wereld in aanraking kwam was niet eerder dan april dit jaar (2018). Ik maakte contact met de overleden vader van een oude vriendin van mij. Of eerder gezegd, hij maakte contact met mij. Ik voelde zijn aanwezigheid bij mij en heb toen voor het eerst met mijn pendel contact met hem gemaakt. Hij gaf mij door dat de vrouw van mijn jeugdvriendin rugpijn had en naar de dokter moest gaan en dat klopte achteraf als een bus. Ze was zwanger en had sinds een korte tijd flinke last van haar onderrug. Wauw. Ik was perplex en enthousiast tegelijk.

Daarna begon ik steeds meer boodschappen van de Engelen te zien. Nummers waar ik op begon te letten, liedjes met boodschappen die ik begon te horen, witte veren die ik begon te zien. Mijn kruinchakra had zich meer geopend. Ik begon heel veel te lezen en kwam via internet bij een artikel over het Sjamanisme terecht. Wauw, dat resoneerde zo ontzettend dat ik er tranen van in mijn ogen kreeg. Ik begon meer te lezen en meer en kwam bij steeds meer dingen terecht die me zo bekend voorkwamen. Hoe meer ik erover las hoe meer het leek alsof ik terug in de tijd ging.

Ik begon tijdens het mediteren visioenen te krijgen van mijn vorige levens. Ik zag hoe ik ben gestorven. Ik kreeg mijn Indiaanse naam door en wist op een dag, ik ga hier iets mee doen. April 2018 legde ik de domeinnaam ‘’Vind jouw Spirit’’ vast, zonder ook maar te weten wat de bedoeling was dat ik daarmee ging doen. De naam was intuïtief tot mij gekomen en dat was alles wat ik wist.

Ik begon steeds meer te ontdekken over energieheling en hoe onze wereld écht in elkaar zit. Ik begon steeds meer over mijzelf te ontdekken en raakte steeds sterker in eigen kracht en eigenwaarde. Ik liet de Goddelijke stroom van de Liefde weer toe.

Een aantal maanden geleden ontdekte ik dat ik al die tijd al anderen hun energie heelde met de 1 op 1 online Mindfulness coaching die ik aanbood. Ik was toen alleen nog niet wakker dus had geen kaas gegeten van wat energieheling überhaupt was.

IK HEELDE MIJZELF

Onder begeleiding van de Spirit wereld begon ik mijzelf toen middels een Sjamanistische reis te helen. Ik had vele visioenen van vorige levens alsook verschenen er bijna in elk visioen, maar ook gedurende de dag, krachtdieren aan mij om mij te ondersteunen met hun kracht in mijn helingsproces. Ik begon planten te gebruiken in de vorm van kruidenthee om mijzelf te helen en begon met edelstenen te werken. Alles intuïtief. Ik werd geheel geleid naar waar ik zijn moest op het juiste moment.

In de lente 2018 werkte ik ook nog als tourguide in Amsterdam. Ik reed met de bus door onder andere Volendam heen met alle toeristen, waar ik de halve edelstenenwinkel leegkocht. De eigenaresse van het kleine winkeltje zal reuzeblij met me zijn geweest ;-)

Mijn baan als tourguide begon steeds meer te wringen. Ik was telkens doodmoe na een tour van maar 5 uurtjes en ontdekte dat ik niet goed in verbinding met mezelf stond. Ik was altijd gehaast in mijn hoofd. Door én de bus te rijden, én te gidsen, én de mensen te vermaken, was mijn energie te verspreid en raakte ik leeg. Ik stond immers niet goed in verbinding met de Universele stroom van energie. Weer werkte ik voor een man waar ik weerstand tegen begon te ervaren. Hij was niet eerlijk en dat zat me dwars. Ik sprak mezelf al veel meer uit dan toen ik nog in de advocatuur werkte, maar alsnog hield ik sommige gedachten voor me. Ik wilde ook deze baan niet meer voortzetten en koos voor mezelf door de stekker eruit te trekken. Een megastap nu het toeristenseizoen net was begonnen en ik één van de weinige gidsen was die voor hem werkte. Toch koos ik voor mezelf en verhoogde ik daarmee weer flink in eigenwaarde en eigen kracht. Weer kwamen alle emoties los en een week lang na het stoppen van mijn baan heb ik niks anders gedaan dan bijslapen.

Sinds mei 2018 richt ik mij fulltime op mijn zielsmissie als Sjamaan. Door veel innerlijk werk, energieheling, bij mijzelf te verrichten door te mediteren, met edelstenen te werken, te bidden, kaarsen te branden, met geuren en kleuren te werken, met krachtdieren en planten is mijn eigen kracht en eigenwaarde versterkt en mijn hart meer open komen te staan voor de Liefde. Ik kan namelijk alleen anderen helen op volle kracht wanneer ik zélf beschik over volle kracht. Ik heel anderen met de universele stroom van de onvoorwaardelijke Liefde, daarnaast draag ik mijn eigen unieke frequentie van energie over met de hoge frequentie van kracht, moed en doorzettingsvermogen. Alles wat ik gedurende mijn levensweg verzamelde.

Wil ik anderen kunnen helen moest ik eerst leren om niet uit verbinding met die stroom (met mijn hart) te raken. Daarvoor moest ik leren om mijn eigen energie te kunnen blijven volgen en niet mee te gaan in de energie van de ander. Ik moest mij bewust raken van míjn energie en mijn binnenwereld om ervoor te kunnen zorgen dat ik de ander kan helen. Ik moest eerst goed voor mezelf leren zorgen voordat ik pas voor anderen kon gaan zorgen. Wauw, dat was moeilijk zeg. Ik wist niet wat ik ging doen, ik wist niet wanneer, ik wist niet hoe. Ik had enkel flarden gezien waarvan ik wist dát ga ik doen, maar hoe.. dat is kort geleden pas gebleken. Ik werd gedwongen om volledig op vertrouwen te varen, op de Spirit wereld, waaronder de Engelen en op mijzelf, mijn Ware Zelf, Spirit. Ik moest het vertrouwen hebben dat alles precies op het juiste moment zou gebeuren en moest loslaten. Flink leren loslaten. Daar had ik de afgelopen jaren al wel mee geoefend, maar in deze mate raakte het flink mijn onzekerheden en onveilige gevoelens. Alles wat juist los moest komen om mijzelf te kunnen helen.

MOEDER MAAN

Ik leerde mijzelf te helen aan de hand van de standen van de Maan waardoor ik mijn helingsproces gelijk heb laten lopen aan dat van de Universele energie. Geheel zoals de Sjamanen dat deden. Vroeger bestonden er geen horloges, de Indianen leefden niet op tijd. Er werd gekeken naar de stand van de Maan en welk seizoen het was of het tijd was om te oogsten, of het tijd was om het veld te zaaien, wanneer de kalveren werden geboren, wanneer het tijd was om terug te trekken of juist om feest te vieren. Werkelijk alles werd gedaan aan de hand van de stand van de Maan en de kracht van de Zon, men leefde als één met de natuur.

Ik gebruik de Maanenergie nu om mij te laten vertellen wat er mag gebeuren aan heling en gebruik de kracht van de energie om mijzelf te helen met Maanspreuken. Ik leerde mijn Ware Zelf kennen. Ik vond mijn Spirit, mijn ware natuur. Aan de spreuken die ik dicht is helende energie verbonden waardoor vastzittende emoties los kunnen komen en ruimte maken voor nieuwe energie, voor kracht, moed en liefde (op www.vindjouwspirit.nl vind je elke maand twee Maanspreuken of ontvang ze via de nieuwsbrief, inschrijven kan via vindjouwspirit.nl).

Ik leefde weer in lijn met de natuur en ben sindsdien razendsnel in kracht, eigenwaarde en zelfliefde gegroeid. Sinds ik mijn emoties heb losgelaten is er weer ruimte gekomen voor de stem van mijn Ziel, voor het verlangen van mijn Hart. Waar ik voorheen geheel op ratio en intuïtie leefde met de kracht van mijn geest, laat ik mij nu leiden door mijn Hart.

Ik eet inmiddels veel biologisch en zoveel mogelijk organisch. Ik rook niet, drink geen alcohol, eet geen vis en vlees en ga niet meer uit. Ik begeef mij zo min mogelijk in de uitlaatgassen en zoveel mogelijk buiten in de natuur voor aarding, zuivering en versterking van mijn energie(veld), van mijn Ware Zelf. Wil ik anderen kunnen helen is het belangrijk dat ik goed voor mijzelf zorg nu de helende energie door mij heen stroomt als kanaal. Als ik verzwakt ben in kracht, gaat dat ten koste van de heling van de ander.

Mijn leven is 360 graden omgeslagen sinds ik mijn zielsmissie heb gevonden. Ik heb mijn Ware Zelf, Spirit, dusdanig versterkt dat ik nu met de kracht van mijn geest anderen op hun pad help te helen. Ik gebruik mijn geest als Sjamaan om mijn energie te richten naar de plekken bij anderen die verzwakt zijn geraakt en versterking nodig hebben (meer pranische energie). De ander versterkt daardoor in eigen kracht, eigenwaarde en zelfliefde en komt daardoor dichter bij de Ware Zelf.

Het resultaat is voor iedereen anders. Je verhoogt in bewustzijn. Voor de een kan dat betekenen dat de verbinding met de Engelen wordt versterkt, voor de ander kan dat betekenen dat er veel oud trauma wordt geheeld middels Soul retrieval. Ik krijg voor jou door van de Spirit wereld wat jouw behoefte is en richt daar vervolgens mijn helende energie op.

Nu ik dit zo schrijf realiseer ik mij weer hoe bijzonder onze wereld eigenlijk is, wauwie. Gewoon met de kracht van de geest anderen kunnen helen. Als je mij dit begin dit jaar had verteld had ik waarschijnlijk best een beetje gegiecheld. Weet dat ook jij dit kunt wanneer jij bewust op zoek gaat naar jouw Ware Zelf. Jouw pad en missie zal anders zijn, omdat jouw Ziel voor jou een unieke zielsmissie en uniek levenspad heeft uitgekozen, maar van binnen bestaan wij allemaal uit dezelfde energiestroom. Wij staan allemaal met elkaar in verbinding via de Goddelijke Liefde en ademen allemaal dezelfde pranische energie in.

HET EINDE VAN 2018

Afgelopen week heb ik nog veel energiewerk mogen doen door los te laten wat nog losgelaten mocht worden. Ik verbrak dit jaar de band met mijn vader, alsook heb ik vrij weinig contact nog met mijn familie van zowel vaders als moeders kant. Veel vriendschappen stopte ik geen energie meer in en veel materie liet ik los. Vooral veel emoties mocht ik loslaten, zo schreef ik op tweede kerstdag een artikel over mijn zware mishandeling wat je hier kunt lezen: https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/30694/gelukkig-kerstfeest en mocht ik als eindejaars afsluiter mijn verhaal delen in de uitgebreide versie. Nooit eerder heb ik er zo in detail over gesproken. Ik mag het allemaal loslaten. Wanneer ik vasthoud aan energie die niet meer strookt met mijn Ware Zelf worstel ik tegen mijzelf in en tegen de stroom in. Er is dan geen ruimte in mijn energieveld voor energie van een hogere frequentie van de Liefde. Zonder ruimte voor die nieuwe liefdevolle energie die mij helpt te helen gebeurt er ook niks in mijn buitenwereld. We manifesteren namelijk geheel conform onze energetische binnenwereld. Hoe meer liefdevolle energie ik draag (ben), hoe meer liefde zich in mijn buitenwereld zal manifesteren, alsook kracht, alsook (eigen)waarde. Onze gehele buitenwereld is een spiegel van onze binnenwereld.

Voor mij.. ik mag in 2019 gaan creëren op een geheel blanco blad. Op naar een geheel nieuw leven. 2019 I AM READY FOR YOU!!

Liefs,
Avalon

Wil jij mijn hulp tijdens jouw helingsproces? Kijk dan eens op de pagina www.vindjouwspirit.nl/sjamanistische-online-reizen waar je meer informatie vindt over Soul Retrieval. Of ga direct naar de webshop en boek een Tarot reading of een Akasha Kronieken reading & healing.