TWEELINGZIELEN Volle Sneeuwmaan: "ik ga de verantwoordelijkheid nemen voor mijn éigen leven"

VOLLE SNEEUWMAAN

16 februari 2022, "ik ga de verantwoordelijkheid nemen voor mijn éigen leven"

Wanneer we denken dat ons leven "zomaar" verandert in ons droomleven, krijgen we flink de deksel op ons neus. Deze Volle Sneeuwmaan, mogen we de illusie doorbreken en gaan (door)zien, waar wij onze verantwoordelijkheid "laten liggen" en verschuiven naar een ander. Want wij zijn zélf degenen die ons eigen leven creëren en dus ook zélf degenen die in actie dienen te komen op dat wat we willen. En zo ook de Divine Masculine.

Concentreer je op dat wat je wilt creëren en elimineer wat daaraan niet bijdraagt. Houd je hogere doel voor ogen, ondanks alle tegenslagen!

We zijn nog zoveel bezig met het helpen verbeteren van andermans leven. Help nu eerst jezelf eens!

We bevinden ons met deze Volle Sneeuwmaan op een kruispunt in ons leven. Niet zomaar een kruispunt, maar een telkens terugkerend kruispunt, nu het Otter-seizoen en deze Sneeuwmaan, zich ieder jaar herhalen in de natuur. Zo werkt het medicijnwiel.

Het is het kruispunt, waarop de seizoenen gaan verschuiven, van de winterperiode naar de lenteperiode toe. Op 19 februari beginnen we namelijk het “Wolf-seizoen”, wat het laatste winterseizoen is op het medicijnwiel.

Geboortetotemdier Otter helpt ons in het Otterseizoen, waar deze Volle Sneeuwmaan in valt, om uit onze beperkingen te breken. Door onze angsten heen te kijken en gaan, zodat we een nieuwe frisse start kunnen maken, wanneer de lente aanbreekt.

De lente op het medicijnwiel is de periode van sjamanistische wedergeboorte. Het is de periode waarop het innerlijke kind in ons, opnieuw geboren wil worden. Nieuwe projecten ontstaan én nieuwe samenwerkingen tussen de tweelingzielen, kunnen zomaar ineens ontstaan.

Vooralsnog, groeien deze zaden tijdens het Otter- en Wolfseizoen nog onder grond, zoals de plantjes ook onder de grond nog groeien. Het winterseizoen is een periode van VOORBEREIDING, op het nieuwe dat geboren zal worden tijdens de lente-periode.

Let wel, dit nieuwe kan alleen geboren worden, wanneer JIJ de actie daartoe onderneemt. “Het nieuwe”, wordt namelijk geboren vanuit jouw baarmoedergebied. Wanneer dit gebied nog vol zit met “hucha” (zware energie zoals dit wordt genoemd bij de Q’ero Sjamanen uit Peru), kan het nieuwe voor jou niet ontstaan.

Met de Inca-baarmoederinwijdingen (de 13e rite van de Munay-Ki), die je van mij tijdens iedere nieuwe maan ontvangt tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma, maak ik jouw baarmoedergebied schoon, zodat jij in actie gaat komen op het pad van jouw hart!

Wij bewandelen daarvoor gezamenlijk met een groep Divine Feminines (vrouwen), “het pad van de Sjamaan”. Wat een pad is, waardoor jij jouzelf weer terug leert vinden. Jouw wáre zelf! Waar jouw hart van gaat zingen en wat jouw richting / zielsmissie is in dit leven!

De afgelopen periode is voor de tweelingzielen ZWAAR geweest. We hebben veel helingwerk moeten verrichten, omdat we daartoe door de energie gedwongen werden. We konden er niet omheen! We móesten wel in actie komen op dat wat we voelden, want het bleef maar terugkomen!

En zo ook de Divine Masculines.

We werden als tweelingzielencollectief geactiveerd, om er nu ECHT voor te gaan!

Waarvoor te gaan?

Niet zozeer een “romantische relatie”, waar vele tweelingzielen naar streven: “wanneer ik samen ben met mijn tweelingziel, dan ben ik gelukkig”.

Nee.. we werden gedwongen om STIL TE STAAN en het geluk binnenin onszelf te zoeken. Wat gepaard ging met zware traumaheling voor sommigen (inclusief mijzelf), zodat we ONSZELF (weer) leerden kennen, maar dan op een geheel vernieuwde wijze.

Zodat we eindelijk erachter zouden komen, waarom we hier nu eigenlijk zijn en wat we willen van het leven!

Ikzelf heb afgelopen seizoen behoorlijk grote sprongen gemaakt, door van mijn leven in een appartement, in een huurbusje te gaan wonen met een matras achterin en mijn spullen ergens opgeslagen. Ik voelde gewoon dat dit móest gebeuren, wilde ik mijn leven kunnen wenden, in de richting waar ik naartoe wil gaan!

Het kruispunt waar we ons op bevinden is een kruispunt van DONKER versus LICHT. Het is een kruispunt dat zich ieder jaar herhaalt, waardoor we geduwd worden om de eigen verantwoordelijkheid te gaan dragen voor het leven dat we ZELF gecreëerd hebben!

Want wij als Lemuriërs, creëren het aardse bestaan zélf, met de kracht (of zwakte) van onze gedachten en gevoelens.

Het medicijnwiel-jaarprogramma, helpt jou het bewustzijn te verkrijgen, van wat je nu eigenlijk precies gecreëerd hebt voor jezelf en helpt jou om het nieuwe te creëren voor jouzelf: een samenwerking MET jouw tweelingziel!

Je aanmelden voor dit programma kan voor de ronde van 2022-2023, tot en met 28 februari 2022.

HIER lees je meer.

TAROT

9c3290aa98jpg


De tarot spreekt tot ons, met de energie voor deze Volle Sneeuwmaan.

De Volle Sneeuwmaan is de maan in de natuur, dat er heftige sneeuwval kan plaatsvinden. De namen van de manen zijn gebaseerd op de Noord Amerikaanse kalender van de Native Amerikanen.

Heftige sneeuwval betekent, dat we onszelf nog wat langer mogen terugtrekken, om onszelf goed op te laden. "De grond is nog niet gereed voor groei". Actie is dus nog niet nodig voor jou / jullie en zal in jullie tweelingzielenreis (nog) niet plaatsvinden boven de grond, totdat jij alle inzichten hebt verkregen voor jullie hogere gezamenlijke pad.

Totdat jij actie hebt ondernomen op jouw eigen pad en jouw eigen zelfzorg, wat bij mij bijvoorbeeld bestaat uit MEER BEWEGEN als uitlaatklep voor mijn stress.

Het kruispunt is de keuze voor HET DONKER EN HET LICHT.

Het is de keuze, om dát meer toe te voegen, waar jouw tweelingziel op dit moment behoefte aan heeft en om vraagt.

En dat doen wij zélf. Want wij zijn de enige die daarop actie kunnen ondernemen, zegt "the Empress" in ons. Wanneer wij niet in beweging komen op de manier waarop we graag willen leven, dan verandert er niks in ons leven.

Wanneer wij veel wensen, maar niks doen, dan is er een disbalans tussen "spiritualiteit en de praktische kant", tussen de "Divine Feminine" en de "Divine Masculine". Tussen "de maan" en "de zon", het donker en het licht enzovoorts!

Het dragen van de eigen verantwoordelijkheid voor ons leven en hoe we ons voelen, is de energie van The Empress.

Het dragen van die verantwoordelijkheid kan voor jou zijn, om nu echt eens de schaduwstukken aan te gaan kijken (het donker ingaan) en hierdoor heen te gaan / werken, om meer verlichting te kunnen vinden. Zo begon mijn verjaardag op 11 februari 2021, ziek met Covid en tijd voor traumaheling.

Bijna het gehele jaar bestond bij mij uit traumaheling en het aankijken van mijn angsten, met veel Sjamanistisch ademwerk, heb ik de weg naar het licht nu weer teruggevonden.

Voor de ander kan dit de keuze zijn, om HET LICHT meer in te gaan. Om zich weer te verbinden met anderen. Om BALANS toe te voegen aan je leven, door meer vreugdevolle activiteiten te ondernemen voor jezelf. Door je lichaam meer te bewegen!

“Hij staat voor een kruispunt, om te kiezen voor het blijven herhalen van zijn karmische cyclus, daar waar hij nu woont, daar waar hij zich “veilig” voelt en in zijn comfortzone, of om UIT TE BREKEN en de God te worden die hij eigenlijk is”.

Dit uitbreken brengt hem zweet op zijn voorhoofd. Want dan moet er namelijk iets gebeuren. Kan hij dat wel? Is hij wel bekwaam? Wat zullen mensen wel niet zeggen en denken?

Zijn leven bestaat uit meerdere mislukte relaties.. wie zegt dat het DIT KEER wel goed gaat?

"Tweelingziel? Ik weet niet wat dit is.. ik weet alleen dat ik me anders voel bij deze vrouw. Meer onzeker. Minder in balans en minder man. Zolang ik me zo blijf voelen, heb ik eerst werk aan de winkel voor mezelf, om ervoor te zorgen dat ik door mijn EIGEN SCHADUW heenga. Zodat ik kan ontdekken, waarom ik me nu eigenlijk zo voel bij haar?".

Voor sommige tweelingzielenparen, gaat nu dus ook het bewuste spiegelen gebeuren bij de Divine Masculines. Dat betekent dat hij gaat inzien, dat jij hem spiegelt in zijn wonden. Dat jij hem triggert (daar waar de tweelingzielenreis voor is!), om zichzelf te verbeteren.

Wanneer de spiegels worden gezien, verandert het perspectief. We gaan dan met andere ogen naar een ander kijken. Met ogen van meer waardering en vanuit ogen die BEGRIJPEN.

Op weg naar de lente, wat de ontwakingsperiode is voor de tweelingzielen (Valk seizoen op het medicijnwiel), mogen we onze voorbereiding treffen, wat nu nog onder de grond gebeurt.

“The Lovers” laten ons zien, dat hij wel degelijk nadenkt over het weer openstellen voor een romantische relatie, maar dit keer een STABIELE relatie. Want ook zíj zijn moe, van dat de hele tijd wel / niet, misschien, ja, nee.. enzovoorts.

Ik herinner me nog dat met oudjaar 2020, mijn tweelingziel een vriendin had die vele jaren jonger was dan hij was en met oudjaar met een ander had gezoend. Zo begon zijn nieuwe jaar. Ik was toen - godzijdank - al geruime tijd gestopt met mijn eeuwige karmische cyclus met mannen. Meer over mijn eigen reis als tweelingziel, kun je lezen op mijn blog-pagina "Het Dagboek van een Sjamaan".

"Een vriendinnetje", die opduikt uit het niets bij jouw tweelingziel, is niet STABIEL. Zo'n relatie is gebaseerd op lust en niet op liefde. Want liefde kan pas tot stand komen, wanneer jullie elkaar beter kennen. Wanneer de "onvoorwaardelijkheid" doorsijpelt. Wanneer jij jouzelf onvoorwaardelijk liefhebt.

Liefde is VOLWASSEN. Het is een bewuste relatie tussen een man en een vrouw (of van hetzelfde geslacht), die een TEAM vormen met elkaar, gebaseerd op de eigenwaarde. Gebaseerd op het (onder)steunen van elkaar en het samenwerken MET elkaar.

Liefde is dus geen "ik heb een nieuwe vriendin, die ik in de kroeg heb ontmoet". Liefde is soms zelfs niet eens een huwelijk, wat al 10 jaar bestaat.

57b57c2479jpg


Stabiliteit betekent: DE TERUGKEER van de Divine Masculine, maar dit keer BLIJVEND. Dit begint bij onszelf, doordat WIJ de KEUZE maken om onszelf die stabiliteit te bieden!

Om nu echt door te zetten (krachtdier tijger) om dat oude deel van onszelf (10 of scrolls), te laten afsterven en achter ons te laten. Wees verantwoordelijk voor je eigen acties en jouw eigen leven. Zeg niet langer: "dit is wat me toekomt", of: "ja, het leven is nu eenmaal zo" (een leus die mijn tweelingziel wat jaren terug gebruikte waarvan mijn haren overeind gingen staan).

Het leven is namelijk zoals WIJ dat creëren. Ontbreekt er stabiliteit binnenin jou? Wel / niet, wat wil ik nou eigenlijk? Dan spiegelt jouw buitenwereld dit terug naar jou, inclusief jouw tweelingziel!

Stappen ondernemen, betekent meer verlichting vanaf de lente-periode. Meer verlichting op heftige schaduwstukken, of meer verlichting door weer meer plezier te kunnen maken (waarvoor we eerst door onze schaduw heen moeten ploegen).

ER MAG BALANS ONTSTAAN. En die balans, die HARMONIE, begint bij onszelf.

Omarm zowel je Masculine-kant, die het nodig heeft om in actie te zijn, te ondernemen en om los te laten. Je aardse kant, verbonden aan de materie.

En omarm je Feminine-kant, je spirituele kant. Je kant die het nodig heeft om in rustmodus te zijn, te mediteren en de tarot te lezen. Verbonden aan het esoterische.


The Empress-beschrijving van de Hermetic Tarot zegt: "The Empress is the center of The Emperor". De Divine Masculine gaat alleen in overgave aan de Divine Feminine, wanneer jíj de stap neemt, om in overgave te gaan aan jouw gevoel! Waar word je blij van? Wat heb je nodig? Oordeel je nog naar jezelf? "Moet" je bepaalde dingen "aankunnen" van jezelf?

HOE ZIET HET LEVEN ERUIT DAT JIJ GRAAG ZOU WILLEN LEIDEN?

Omarm zowel de zon (masculine) als de maan (feminine) in jou. Omarm het donker (feminine) als het licht (masculine) in jou.

“The PHOENIX” is rising from the ashes. Er zal een positieve OPSTAND gaan plaatsvinden, van de terugkeer van meer zonlicht in jouw leven (neem wat resoneert). Hiervoor dien je bepaalde oordelen naar jezelf achter je te laten.

Bij het gehele collectief speelt het oordeel om “niet goed genoeg” te zijn. In ons beroep, voor de liefde, voor onze kinderen of echtgenoot, wat dan ook.

Dit oordeel kun je alleen aan voorbijgaan, wanneer je UIT JE HOOFD komt. Dus DOE daaraan, wat JIJ daarvoor nodig hebt! Dat hoeft niet altijd hetzelfde te zijn als een ander!

Ik hoor ook, dat hij nu werkelijk stappen gaat nemen op het pad van zijn tweelingziel(enmissie), waardoor het medicijnwiel tussen jullie, weer in beweging zal gaan raken.

Hij weet ook, dat hij nu zijn zelfvertrouwen bij elkaar moet rapen, omdat zijn wereld niet “zomaar” verandert en ontstaat, in de wereld van zijn dromen, INCLUSIEF een geweldige fantastische romantische relatie!

Want ondanks dat we denken dat de Divine Masculines daar niet mee bezig zijn, omdat dit zo lijkt in hun buitenwereld mogelijk, hebben zij hetzelfde diepe verlangen als dat wij hebben, om weer in eenheid te raken met “de liefde van hun leven”.

Tweelingzielen trekken naar elkaar toe, hoe dan ook.

Deze stappen zullen leiden tot het weer opnieuw aanvangen van een VERBETERDE communicatie tussen jullie. Een open-mind zorgt voor een heldere communicatie. Het zorgt voor het aanbieden van excuses, dat hij (zij) zomaar van de radar steeds verdween, in verband met de eigen stukken.

Het mag weer gaan STROMEN, tussen jullie, maar ook op het gebied van geld. Wanneer we geldzorgen hebben, al zijn het kleine zorgen, blokkeren deze zorgen ons.

Het is nu de tijd om je zorgen aan de engelen te geven. “Ja, je bedrijf gaat voldoende opbrengen, om van rond te komen, maar dit kost tijd”. “Ja, je tweelingziel keert terug in je leven, wanneer het daar de Divine Timing voor is, dit kost tijd”. “Ja, je hebt het GOED gezien, wat er voor jullie samen bestemd is, maar geef het de tijd”.

En vergeet niet, lieve Divine Feminine, dat ALLES valt en staat, met of JIJ in actie komt op het leven van je dromen. Maar bovenal op je GEVOEL. Wat zegt je gevoel? Wat zegt je hart? Heb je therapie nodig? Ga in therapie. Heb je meer speelsheid en buitenlucht nodig? Neem een hond en ga strandwandelingen maken met een bal.

Want wanneer JIJ niet in actie komt, when yóu don’t move (passed your fears), doet jouw tweelingziel dat ook niet en blijf je rondjes draaien in dezelfde cirkel van je comfortzone!

NAMASTE!

Het is de hoogste tijd om uit onze hoge toren te komen. Uit onze gedachten die ons steeds gevangen houden. “We zijn niet goed genoeg als …. (vul maar in)”.

Wees wie je bent. Of anderen daar nu een mening over hebben of niet.

SKIT AAN DIE SHIT!

AIM FOR A NEW GOAL! Time to take a journey of the soul!

VIND JOUW SPIRIT!

Aho,

Avalon Sjamaan


HET VIND JOUW SPIRIT-PROGRAMMA

Op 1 april 2022, tezamen met het medicijnwiel-jaarprogramma, vangt ook het Vind jouw Spirit-programma aan. Een programma dat gericht is op vrouwen die willen groeien en willen ondernemen! Vrouwen die hun Sjamaan-zijn, zo díep voelen en hier iets mee willen doen!

Vrouwen die gehoor willen geven aan deze roep om uit je comfortzone te stappen en een sprong te wagen het ombekende in, nodig ik uit om zich aan te melden voor dit programma.

Het is een exclusief programma, omdat het zich specifiek richt op het "Q'ero Sjamanisme" en dat is niet voor iedereen passend. Je leert van mij werken op de traditionele "Q'ero wijze", doordat we samen jouw medicijnbundel (mesa) op gaan bouwen en deze van kracht gaan voorzien voor jouw helingen. Je leert daarnaast je eigen ceremonies uit te voeren op de Q'ero wijze, door offers te leren brengen aan ons Pachamama (moeder natuur).

Wil je een volgende stap wagen op jouw tweelingzielenpad? Misschien in de toekomst je eigen bedrijf als Q'ero ondernemer starten?

HIER lees je meer.

*dit programma kun je combineren met je huidige baan / gezin, omdat je het via een e-learningprogramma online en op je eigen tempo kunt volgen!


ADEMWERK-STARTERSPAKKET

Wil je jouw familiekarma doorbreken? Uit je oude routines en gewoontes komen? Meer landen in je lichaam, zodat je meer zelfvertrouwen voelt om de stappen te nemen op je tweelingzielenpad?

Ik stelde daarvoor voor jou het "ademwerk-starterspakket" samen.

Meer over Ademwerk kun je HIER lezen.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.


Of ga direct naar de website van de VIND JOUW SPIRIT-ACADEMIE om het gehele aanbod voor tweelingzielen te bekijken: https://www.vindjouwspiritacademie.nl/tweelingzielen