TWEELINGZIELEN Volle Bevermaan & Eclipsseizoen: "een nieuw begin tussen jullie, kan pas ontstaan wanneer het oude is losgelaten".

VOLLE BEVERMAAN / VOLLE MAAN IN STIER (19 november 2021) & GEDEELTELIJKE MAANSVERDUISTERING

Slangseizoen (23 okt – 22 nov) op het medicijnwiel & Eclipsseizoen voor Tweelingzielen

"Een nieuw begin tussen jullie, kan pas ontstaan wanneer het oude is losgelaten".

Afgelopen week barstte weer van de inzichten voor me. Ik werd allereerst voorbereid op de opening van de 11-11 engelenpoort en de belangrijke inwijding van de 11-puntige ster die ik die dag van de Grote Witte Broederschap zou ontvangen en ben dan de gehele week op mezelf, om niet afgeleid te raken, van mijn doel en missie en om mijn kanaal zuiver te houden en voldoende rust te kunnen vinden.

Dit is dan ook de lijn die we als collectief mogen voortzetten dit Eclipsseizoen, waarvoor Aartsengel Michael ons de boodschap geeft: "dit is je levensdoel. Houd je doel goed voor ogen!".

De Engelenpoort was hiervoor de opening, in opbouw naar het Eclipsseizoen. Je doel voor ogen houden, betekent dat we ons - met alle mankracht - mogen inzetten voor het bewandelen van ons eigen pad. Wat kan betekenen, dat jij je meer dient te onttrekken aan jouw buitenwereld, om op deze manier afleidingen tegen te kunnen gaan en je inzichten te kunnen verkrijgen, wát dit levensdoel voor jou nu precies is.

In opbouw naar de Volle Bevermaan, ontving ik wéér een hele reeks aan inzichten, die me meer in lijn brachten met mijn hogere pad. Ik merk sterk dat we in opbouw waren naar de start van het Eclipsseizoen, welke eerste gedeeltelijke maansverduistering, samenvalt met deze Volle Bevermaan.

Deze eerste eclips, is de opening van het eclipsseizoen en kondigt een einde van een groot hoofdstuk aan, maar daarbij ook direct een GROOTS nieuw begin! Niet alleen in jouw eigen leven, maar ook in relatie tot jouw tweelingziel.

Eclipsen zijn er altijd voor, om FLINKE opschudding te veroorzaken in jouw leven. Het is de afsluiter van een GROOT karmisch hoofdstuk, wat voor vele tweelingzielen betekent, dat langdurige relaties nu tot een einde gaan komen. Zodat deze tweelingzielen, de energie kunnen vernieuwen en hun levenspad kunnen gaan bewandelen.

Wanneer we (krampachtig) vasthouden aan overtuigingen die ons beperken, zoals bij vele de overtuiging nog leeft dat ze bepaalde dingen niet kunnen, blijven we rondcirkelen in onze "oude buitenwereld".

White Eagle doelt hier vooral op dat de mogelijkheden oneindig zijn. Dat betekent dat ondanks dat jij iets nog niet kunt zien, het niet betekent dat het niet kán of niet bestaat! Om deze mogelijkheden te kunnen ontvangen in ons leven, is het belangrijk dat we een stap opzij doen en ruimte geven aan onze Hogere Zelf en onze gidsen, om DOOR ONS HEEN te werken.

GA AF OP JOUW GEVOEL! Is de energie van deze Volle Bevermaan en dit eclipsseizoen. Ook wanneer dat betekent dat je leven 360 graden zal omkeren. Dat je uit je comfortzone moet stappen en de ander je excuses moet aanbieden. Dat je woorden van waarheid spreekt tegen je familie, over de pijn die je hebt ervaren in je jeugd. Dat je misschien wel afstand neemt van bepaalde vrienden/kennissen/familieleden, omdat jouw gevoel dat zegt!

Een nieuw begin tussen jullie, kan pas ontstaan wanneer het oude is losgelaten!

Tweelingzielen die mogelijk in een ander land wonen, verhuizen terug naar de plek waar ze thuishoren, omdat hun karmische contract in het land waar ze verbleven, nu tot een einde komt, in voorbereiding op het 2022 jaar. In dit jaar zullen er vele samenwerkingen tussen de tweelingzielen ontstaan, welke samenwerking begint met het samenwerken tussen jou en jouw tweelingziel op het niveau van de spirit wereld.

Hoe jij daar met jouw tweelingziel communiceert, is cruciaal voor wat je in jouw buitenwereld manifesteert! (Leuk, een rijmpje ;-)).

Maak je borst dus maar nat, voor wat er komen gaat voor jou! Now is the time to JUMP!

Afgelopen week kwam ik mijn buurman hier tegen, die bíjna wilde gaan stoppen met zijn “hobby” van fotografie. Ik adviseerde hem dat niet te doen, want hij is echt supergoed in wat hij doet. Soms raken we gedemotiveerd, omdat we geen resultaat zien in onze buitenwereld. We gaan dan twijfelen aan onze kwaliteiten. We raken het vertrouwen kwijt.. er volgt eigenlijk geen bevestiging van waar we al lange tijd aan hebben gewerkt (de grootste les van de tweelingzielenreis helemaal t.a.v. de terugkeer van onze tweelingziel!).

Nu vertelde hij me, dat hij gevraagd is door Forbes Magazine, een wereldwijd groot celebrity sportmagazine, die zijn foto’s van een kitesurfer op het strand heeft gezien op instagram en hem heeft gevraagd er nog 8 bij te willen maken! WAUW! Hoezo GROOTS! En daar heeft hij helemaal NIKS voor hoeven doen, behalve gewoon zichzelf te zijn! Hij werd gevonden!!

Misschien ben jij ook gedemotiveerd geraakt, omdat je geen resultaten ziet in je buitenwereld van wat je al zolang hoort, voelt en ziet. Dan is de Volle Bevermaan jóuw maan ;-) In deze maancyclus, komen de manifestaties namelijk meer aan het licht, alsook ten aanzien van onze tweelingziel en zijn (haar) terugkeer in ons leven!

De Divine Masculines gaan hele mooie grote stappen voor zichzelf maken dit herfstseizoen! Zij zullen terugkeren als hele andere mannen (of vrouwen)! Bewust van wie ze zijn en wat ze willen!


9176bffd00png


TWEELINGZIELEN TAROT

The Emperor, the Green man, vertelt ons dat er sprake is van meer hartopening bij de Divine Masculines deze Volle Bevermaan. Er wordt meer naar het gevoel geluisterd!

De Bevermaan in de natuur staat bij de Natives voor de Volle Maan, waarop de bevers zich met alle proviand terugtrekken in hun holletjes, om de winter in te kunnen gaan. Welk seizoen officieel start met de winterzonnewende op 21 december dit jaar.

Dat betekent dat met deze Volle bevermaan en in het Uilseizoen, alles zichtbaar zal gaan raken van jouw dromen en jouw wensen en dat wat er nog wil worden “opgelost” tussen jullie zal gebeuren, om een nieuw begin te kunnen gaan starten met de aanvang van het sneeuwgansseizoen (vanaf de winterzonnewende).

De zeemeerminnen vertellen ons dat de Divine Masculine zijn kwetsbare kant zal laten gaan zien, maar vooral ook zal gaan accepteren! Ook hij maakt weleens fouten en daar mag hij zichzelf voor vergeven. De ZELFACCEPTATIE van de Divine Masculine, is een eerste grote stap richting jou als zijn Divine Feminine.

De Divine Masculine is er klaar voor om in eenheid te raken met zichzelf en dat betekent het loslaten van wat de buitenwereld van hem (haar) denkt! De Divine Masculines gaan meer vertrouwen op hun hogere leiding!

Dat betekent dat ze een eerste stap zullen nemen, gericht op het ALL-IN gaan voor hun zielsmissie als tweelingziel, deze volle bevermaan. Ze gaan vertrouwen op wat ze VOELEN en niet langer op wat ze telkens horen en zien om zich heen in hun buitenwereld. Hun diepe innerlijke weten raakt meer geactiveerd door de opening van de engelenpoort van 11-11, welke energie met de Volle Bevermaan en de eerste eclips, tot een hoogtepunt zal komen!

Deze eerste stap gaat ook richting jou zijn! Want jij bent onderdeel van zijn pad als tweelingziel. Er gaat – bij velen – een onbewuste erkenning plaatsvinden, van jullie gezamenlijke pad. Voor sommigen kan dit ook bewust plaatsvinden.

Hij gaat ineens de spiegels zien tussen jullie. Hoe jouw pad eigenlijk parallel loopt aan zijn pad (zoals dat bij tweelingzielen het geval is). Hij gaat inzien hoe de gebeurtenissen in jouw leven, overeenkomen met zijn leven! En dat jullie neuzen eigenlijk dezelfde kant op wijzen. Het betekent dat hij meer zijn dromen gaat zien, maar bovenal zichzelf gaat toestaan om deze nu eindelijk ook te mogen najagen!

We bevinden ons in het 2021 jaar, wat een voorbereiding is op het 2022 jaar van het aanvangen van vele samenwerkingen tussen tweelingzielen, om het hogere doel te kunnen dien en dat is het oplossen van negatieve energie hier op aarde, zodat moeder aarde naar een hogere energetische frequentie kan gaan en zich kan helen. Daar zijn de tweelingzielen de voorlopers van.

Wanneer het ene paar in eenheid raakt met elkaar en de zielsmissie zal gaan uitvoeren, volgt het andere paar daarop en steeds meer paren, die onderdeel zijn van dezelfde zielengroep.

Zo heb ik nu inmiddels 3 tweelingzielen paren in eenheid gebracht hier op het eiland, door hen van hogeraf informatie te geven over hun tweelingziel en hun tweelingzielenreis. Met alle 3 de paren ben ik inmiddels bevriend geraakt, wat betekent dat zij onderdeel zijn van mijn “tweelingzielengroep”, net zoals degenen dat zijn, die zich in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep bevinden (women only, zie de link onderaan).15ee2e8eafpng


“Er komt meer helderheid in de verbinding”.

Hij is zich aan het gereed maken voor zijn terugkeer in het leven van de Divine Feminine en dit keer mét toewijding naar hun hogere pad als tweelingzielen.

De eerste stap die hij daarvoor zal gaan zetten deze volle bevermaan, zal als een verrassing komen voor velen. Dit kan een bericht zijn wat je ontvangt. Maar ook een telefoongesprek, of een like op je facebook-post, of misschien deblokkeert jouw tweelingziel jou.

Hoe dan ook, zal het “een teken” zijn waardoor je weet dat er verandering aan het ontstaan is in de manier waarop jouw tweelingziel naar jullie verbinding kijkt. Dat er acceptatie aan het ontstaan is van het eigen pad en daarmee jullie gezamenlijke pad.

Er wordt een eerste stap door de Divine Masculines genomen in het loslaten van het karma. “Hij gaat een keuze maken tussen 2 vuren”. “Tussen 2 paden”, hoor ik. Het pad van zijn hoofd, dat hem door laat gaan met zijn gebruikelijke routines die hem geen geluk brengen, en het pad van zijn hart. Wat voor sommigen zelfs een verhuizing kan betekenen!

Maar daarvoor moet er eerst sprake zijn van overgave. Overgave aan dat alles al goed IS.

The Green man vertegenwoordigt de stem van onze ware natuur, maar ook “ongerealiseerde potenties”. Welke potenties / talenten, vanaf deze Volle Bevermaan, meer zullen worden aangewend door de Divine Masculine.

Papa Legba vertelt ons dat zijn eigen kracht weer terugkeert! Voor een lange tijd was er sprake van een “domper” op zijn leven. Het voelde telkens voor hem dat hij niet vooruit kon, maar ook niet vooruit leek te gaan. Op de een of andere manier, was zijn pad nog niet helder voor hem, waardoor hij in dezelfde spiraal rondjes bleef rennen.

Er veranderde niet veel in zijn buitenwereld.. hij twijfelde.. welke kant moet ik op.. de energie was nog niet klaar om de manifestaties in de buitenwereld te kunnen ontvangen.

Maar deze herfst wel, met name deze Volle Bevermaan!

Op 23 november gaan we over naar het Uilseizoen, in welk seizoen de manifestaties ZICHTBAAR zullen gaan raken! Jippie!

Dat is niet alleen gericht op het eigen bedrijf, of op werkgebied, maar omslaat ALLES, dus ook jullie tweelingzielenreis.

Ik herinner me, dat ik in november 2019 alles in één keer ineens aantrok! Mijn appartement was “zichtbaar”, mijn hondje Guapa om te adopteren, werd “zichtbaar” (2 dagen na mijn verhuizing ontmoette ik haar) én mijn tweelingziel kwam ineens weer terug in mijn leven!

Ieder jaar herhaalt de cyclus zich op het medicijnwiel, dus ook DIT jaar zal alles zich voor jou gelijktijdig manifesteren, wanneer jij de ruimte hebt gegeven aan jouw ware zelf. Aan jouw ware stem.

Dat betekent dat de Divine Masculine met een GROOTS aanbod zal komen in dit Uilseizoen, richting jou! Gericht op jullie hereniging en eenheid! De Volle Bevermaan zal hiervan de start zijn en de laatste zet geven in energie, om de ander de drempel over te brengen.

We zien hem een bosje bloemen aan komen bieden aan jou. Dat betekent dat hij nu doorziet en inziet, waar hij zelf “fout” is geweest richting jou en hiervoor zijn excuses wil maken naar jou. Of hij dat met zoveel woorden zal uitspreken richting jou is iets anders, maar het begin daarvoor zal worden gemaakt!

Spirit herinnerde me een paar dagen geleden, dat mijn ex-vriend de narcist, nadat ik het had uitgemaakt met hem, mij vlak erna een hele lange brief heeft geschreven met daarin zijn excuses en dat hij zichzelf niet meer herkende in onze relatie. Excuses voor de manier waarop hij zich gedragen heeft richting mij.

Hij sprak vanuit zijn hart. Zijn brief was oprecht. Hij sprak de waarheid en zijn gevoel uit! Niet lang daarna, bracht hij mijn moeder een bos bloemen!! Want die had hij ook laten zitten op een afspraak, om te kunnen “borrelen” met zijn klasgenoten in de kroeg (ik trok allemaal dat soort mannen aan…). Naaa en toen las ik nog niet eens de tarot kaarten ;-)!

Dit was in de herfstperiode, in het Uil-seizoen, alleen dan in het jaar 2007. De medicijnwielcyclus herhaalt zich ieder jaar!!

Ma’at, die de energie brengt van “Justice”, vertelt ons, dat de weegschaal in jouw voordeel uit zal vallen! Ma’at vertelt ons dat er een rechtvaardig aanbod jouw kant op zal komen, wat niet alleen te maken heeft met jullie “zakelijke samenwerking”.

Dit aanbod zal ontstaan, na het uitspreken van wat er besproken wil worden tussen jullie. Eerst is het belangrijk om de “oude” energie uit de weg te ruimen en op te helderen, voordat de nieuwe energie tussen jullie kan ontstaan, in het sneeuwgansseizoen (vanaf de winterzonnewende).

Geef jouw Divine Masculine de tijd! Vul niet in voor de ander, maar laat de ander vanuit het eigen gevoel richting jou toekomen. Je hoeft de ander niet te bemoederen en te “dragen”!

Jouw Divine Masculine heeft heeeel lang de tijd gehad om na te denken. Om zijn woorden af te wegen. Om de synchroniciteiten uit te pluizen en nog meer en nog meer. Om verbanden te kunnen leggen. Hij realiseert zich nu, dat dit wachten en twijfelen hem niks heeft gebracht.. behalve dat jij nog steeds in zijn gedachten rondzwerft.

Hij realiseert zich, dat met overdenken, er niks ontstaat tussen jullie in de buitenwereld en dat het nu toch echt de tijd is om in actie te gaan komen richting jou. Om liefde toe te gaan laten in zijn leven!

En dat begint met een enkele stap van vertrouwen. Van het loslaten van alle overpeinzingen of het wel goed zal gaan tussen jullie.. wat hij zou moeten zeggen tegen je. Hij gaat het gewoon DOEN en dat doet hij gebaseerd op zijn gevoel en niet vanuit zijn hoofd (9 of scrolls).

De Koning van Water vertelt ons dat er een stabiele en “open” man, terug zal keren in jouw leven. Een emotioneel stabiele man, die weet wat hij wil en loyaal wil zijn aan jou en aan jullie gezamenlijke missie. Niet omdat jij hem daartoe hebt “gedwongen” of hebt aangezet met je woorden, maar omdat hij dit zelf zo voelt! De duw naar jou wordt steeds sterker, hoe meer jij in eenheid raakt met jouw Hogere Zelf.

Maar! Hij heeft daar wel hulp bij nodig. Want hij begrijpt nog niet altijd alles evengoed van het hogere plan en pad en hoe hij zich zou moeten gedragen richting jou. Wat zouden jullie gaan doen dan samen? Wanneer zou dat gaan gebeuren?

Dat betekent dat open communicatie tussen jullie nodig is, om mee te beginnen. Communicatie zonder oordelen naar elkaar, naar jouw Divine Masculine. Communicatie vanuit het hart, vanuit eenheid. Vanuit “alles IS goed”. Vanuit dat de ander een eigen stem en vrije wil heeft en we niets hoeven op te leggen en erdoorheen te hoeven “drukken” (voor de ietwat bazige vrouwen onder ons ;-)).

Sommige tweelingzielen paren zullen in eenheid gaan raken met elkaar dit jaar. Wat betekent, dat er volledige acceptatie zal plaatsvinden van het eigen pad en het gezamenlijke pad. Het betekent dat jouw tweelingziel terug zal keren in jouw leven, om een nieuwe start met jou te kunnen maken.

De 2 of stones, met Standing Bear erop, vertelt ons dat door de Divine Masculines de sprong gaat worden genomen deze Volle Bevermaan, om zich meer te gaan overgeven aan dat wat hij vóelt. LET OP: zonder te weten waar het toe zal leiden! Zonder bewijs te zien!

Zo heeft mijn tweelingziel altijd onze verbinding ontkend. Hij heeft altijd gezegd dat hij niks voor mij voelde en noemde me een keertje zelfs “sister”. Au….. maar vervolgens dansten we salsa samen in december 2019 hier op het eiland (zo hebben we elkaar ook ontmoet) en sprongen de vonken ervan af en kon hij zijn ogen niet van me afhouden ;-) OKE BROER, WAT JE WILT!

Ik ben altijd blijven vertrouwen op onze samenkomst, op zijn omslag in gevoel richting mij. Omdat ik vóelde en wéét dat we voor elkaar bestemd zijn. Wetende dat hij dit pas kon gaan voelen, wanneer hij zichzelf toestond om überhaupt te mogen voelen wat nu eigenlijk zijn dromen zijn en wat hém blij maakt.

En daarvoor had hij eerst alle tijd voor zichzelf nodig om zijn eigen stukken uit te werken.

Ik leerde in die tijd om feilloos op mijn hogere leiding te vertrouwen en mijn diepe innerlijke weten. Om míjn gevoel te volgen en me niet van mijn pad af te laten brengen. Dat leerde ik doordat ik Soul Retrieval uitvoerde bij mijzelf, met alle baarmoeder-inwijdingen en zegeningen (sjamanistische reizen die onderdeel zijn van het medicijnwiel-jaarprogramma).

Hij laat zijn wantrouwen naar zijn tweelingziel los!! Want hij voelt het al zolang om een stap te nemen richting jou. Hij voelt het al zolang om geheel online te gaan werken misschien, of om van baan te veranderen, of om een vriendschap te beëindigen, of om te gaan verhuizen! Emigreren! Een hond te nemen misschien wel!

Op de 2 of stones kaart, zien we ook “kerstachtige” dennebomen! Het staande volk (zoals de bomen genoemd worden bij de Natives) vertellen ons, dat de Divine Masculine nog voor de kerst zal terugkeren in jouw leven, MET zijn grootse aanbod richting jou!

Wauw, is dat niet een cadeautje voor de kerst ;-)!


8a344bef94png

“Homeland”.

Wat is jouw "homeland"? Ben je op je plek waar je nu bent? Zo nee, heb je dan al het besluit genomen dat je jezelf geluk gunt en de plek waar je nu woont achter je wilt laten voor iets beters? Onderneem je daar actie op? Door gebed uit te spreken en je Engelen om begeleiding te vragen voor een nieuwe woonplaats voor jou, vol met helende energie? Waar jij je goed voelt. Béter voelt. Meer op je plek bent?

Een groot hoofdstuk wordt achter ons gelaten. Dit geldt voor ALLE tweelingzielen, of jouw Divine Masculine nu “bewust” is of niet, hoe dan ook wordt er een hoofdstuk voor hem (haar) afgesloten. Wanneer we niet openstaan voor onze gidsen die via onze intuïtie tot ons spreken, dan gebeurt dit door tower momenten. Iets gaat dan niet door in ons leven waar we op gehoopt hadden, waardoor we gedwongen worden om van koers te veranderen.

Zo dacht ik in oktober 2019 nog dat ik naar Sri Lanka zou gaan om te backpacken en werd dat op 19 november 2019 emigreren naar Fuerteventura ;-) Maar die keuze heb ik wel zelf moeten maken! Ik heb mijn gehele plan omgegooid toen, omdat ik dat zo voelde! Ik wist nog niks qua appartement of iets anders.. ik was 1 keer eerder op het eiland geweest, maar ik vóelde dat ik ging, dus nam ik het besluit om te gaan en boekte ik als eerste mijn enkele ticket!

Nog niet alle tweelingzielen zijn al gereed om ALL-IN te gaan en de sprong te wagen om volledig het gevoel te volgen en dat is oké. Maar stapsgewijs hoef je niet op te rekenen met een eclipsseizoen voor de deur ;-) HOKAHEY, LET’S GO!!

We sluiten een hoofdstuk van onzekerheid af. Van het niet weten. Van “gebrek” wat we voelden binnenin onszelf, maar ook door te kijken naar onze buitenwereld, waar de ander niet was.

Met de 10 of cups, sluiten we de reading af. Welke energie ons vertelt dat jou een “gelukkig huiselijk leven samen met jouw tweelingziel” staat te wachten.

Hoe dat “huiselijke leven” voor jullie zal zijn is voor iedereen anders. Zo moest ik mijn verwachtingen loslaten over het samenwonen met mijn tweelingziel, om volledig in overgave te kunnen raken. Maar het is tijd, om jullie verbinding in de vorm van een liefdevolle samenwerking naar de aarde te brengen!

Omdat jij, lieve Divine Feminine, in acceptatie bent geraakt van wie jíj bent. Omdat jij tevreden bent geraakt met jouw eigen leven. Omdat jíj in eenheid bent geraakt met wie jij bent en waarom je hier bent.

Samen zullen jullie verdergaan, wanneer jullie zielscontract zover is. “A journey ends”.

Het is nu in de handen van Divine Timing.

Vind jouw Spirit!

“Een nieuw begin kan pas ontstaan tussen jullie, wanneer het oude is losgelaten”.

Aho lieverds!

Avalon Sjamaan


MEDICIJNWIEL-JAARPROGRAMMA

Met het medicijnwiel-jaarprogramma, waarvan de nieuwe ronde op 1 april 2022 aanvangt, breng ik jou in lijn, in eenheid, met jouw ware natuur: het pad van jouw tweelingziel. Dit doe ik door de Sjamaan in jou te ontwaken, met behulp van sjamanistische reizen (inwijdingen), rituelen die je leert beoefenen, shapeshiften in totemdieren en nog veel meer vanuit het Sjamanisme.

Meer informatie over dit programma lees je hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.