TWEELINGZIELEN Sneeuwgansseizoen 22/12 - 19/01: "met moed en vertrouwen je éigen pad bewandelen"

SNEEUWGANSSEIZOEN 22/12 - 19/01

"De vernieuwingstijd"

Wie kent hem nog? Niels Holgersson? Die altijd op een prachtige witte Sneeuwgans vloog, zijn avonturen tegemoet!

7568dcf95ajpg


Dát is precies wat het Sneeuwgansseizoen ons brengt, wat vandaag is aangevangen: “de moed en het vertrouwen om je éigen pad te bewandelen”, net zoals Niels.

Hoe klein en jong hij ook was, hij deed het toch maar even! Hij vloog weg met zijn Sneeuwgans en trok er alleen op uit!

De energie van de kaarten vertellen ons, dat de Divine Masculine achter de schermen wel met jou bezig is, ook al zie je daar nu niks van terug. Je hoort niks, je krijgt geen likes op je berichten.. is de ander nog wel met je bezig?

Een zaadje dient eerst in de grond te worden geplant en gaat dan langzaam groeien ondergronds, voordat het in de lente pas boven de grond kan gaan groeien. Zo werkt het medicijnwiel en daar gaan de tweelingzielen in mee: zo binnen, zo buiten (dit leer je allemaal met het medicijnwiel-jaarprogramma waarmee ik jou begeleid naar eenheid met jouw tweelingziel).

Maar! Voordat het juiste zaadje kan groeien.. je wilt immers geen veld vol met komkommers, maar wat leuke muntplantjes en bloemkolen zijn ook gewenst, betekent het dat er een BESLISSING moet worden genomen en in dit Sneeuwgansseizoen ZAL worden genomen, om het juiste zaadje te planten, zodat jij een veld met bloemkool en munt krijgt en niet alleen maar komkommers!

De Divine Masculine kan de beslissing gaan nemen in dit seizoen, om LOYAAL te gaan zijn aan zijn tweelingziel en zijn tweelingzielenreis. Om dus het júiste pad te gaan bewandelen. Het pad van zijn ziel(smissie).

Lange tijd is de aandacht namelijk overal en nergens geweest met vele afleidingen, waardoor er eigenlijk niks echt goed kon groeien wat de DM graag wilde laten groeien!

Of jouw DM die keuze gaat maken, hangt er vanaf of JIJ die keuze gaat maken. Want “when U move, I move”!

Wanneer jouw eigen innerlijke DM niet in beweging komt (letterlijk en figuurlijk), kan er niks in jouw leven veranderen (zo binnen: zo buiten) en dus werk jij je karmische contracten niet af en dus vindt er geen vooruitgang plaats in de relatie met jouw tweelingziel.

Daarvoor dienen we ACTIEF aan trauma heling te doen en het aankijken van onze wonden (dit doen we met het medicijnwiel-jaarprogramma).

Zo gaan vele tweelingzielenparen alsmaar door in hetzelfde rondje van separatie (scheiding), wat van kwaad tot erger kan leiden en de ander zelfs kinderen krijgt met een ander, omdat ze de aandacht niet op het juiste richten om te laten groeien.

Wanneer wij onze gedachten niet veranderen en op onszelf leren te vertrouwen, op onze éigen verbinding met onze éigen spirit, dan vinden we geen (emotionele) stabiliteit. Geld stroomt dan niet, projecten mislukken, onze tweelingziel trouwt met een ander.. van alles blijft uit, omdat wij zelf niet in actie komen op het pad van onze tweelingziel, dus doet de ander dat ook niet en gaat verder met de karmische contracten.

Waarschuwingsignalen zijn nu voldoende getoond aan de Divine Masculine.

Moet je eerst op een dieptepunt komen voordat je de draai pas gaat maken en voor jezelf gaat kiezen?

Kennelijk wel, voor sommigen (waaronder ikzelf). Pas toen ik álles kwijtraakte, realiseerde ik me dat ik weer moest gaan opbouwen. Aan stabiliteit. Mezelf terugvinden. Míjn eigen pad bewandelen, vanuit mijn eigen keuzes die ik maak. Onafhankelijk zijn.

Dit dieptepunt gaat voor de tweelingzielen die niet luisteren naar de waarschuwingsignalen binnenkort nog komen.

Er gaat een plotselinge SHOCK komen van ontwaken. Een plotselinge beweging. Een TOWERMOMENT, dat het écht anders moet!

(Ik word er eerlijk gezegd een beetje bang van, zo streng komt dit door...!).

Deze SHOCK is nodig om jou op je juiste pad te krijgen, hoor ik.

Dat kan dus zijn dat er INEENS van alles wegvalt, waarvan jij dácht dat het de bedoeling was voor jou om mee door te gaan! (Nu word ik nog angstiger!).

Beweging die we zien in de kaarten, betekent ook dat de Divine Masculine in BEWEGING gaat komen op het pad van zijn tweelingziel.

Wat betekent dat onder de grond het zaadje wel degelijk aan het groeien is richting jou! Ook al zien we daar niks van. Hij is aan het spioneren.

GA DE NATUUR IN! Is de beste remedie om op je pad te raken en je geest te openen voor vernieuwing. Snuif de frisse buitenlucht op en wandel MET JEZELF. Praat tegen jezelf hardop (is niet raar, doe ik al jaren), want zo “hoor” je jezelf beter.

De DM laat zich niet uit het veld slaan door dit dieptepunt, maar ziet het als een kans om VERNIEUWING door te voeren!

Want als er niks meer is, dan móet je wel.


7454b799ecjpg

Hoe is jouw "I AM" verbinding? Sta jij voor jezelf? Kom je voor jezelf op? Weet je wat je wilt? Ben je IN je lichaam?

Jouw "I AM" is de verbinding met je wortelchakra, het is de verbinding met moeder aarde. Het is jouw innerlijke weten wie jij bent, wat je wilt en wat je hier komt doen en brengen. Het is "de Sjamaan in jou", die vertrouwt op het eigen innerlijk. Op het éigen gevoel en de eigen verbinding met de eigen spirit en de eigen gidsen.

Zo kan een ander jou nog zo vertellen dat jij een Covid prik moet halen wanneer je gaat reizen, maar als jij zelf vóelt en diep van binnen je innerlijke heldere weten aangeeft dat het niet nodig is, dan mag jij naar jezelf luisteren en het advies van anderen naast je neerleggen. (Dat werkt natuurlijk anders helaas met bepaalde regels waar we ons aan dienen te houden.. anders zit je straks achter de tralies!).

Met het medicijnwiel-jaarprogramma, versterken we jouw "I AM", jouw bewustzijn van WIE JE BENT. Van het lichtwezen dat je bent. We activeren "de Sjamaan in jou", jouw eigen innerlijke wijsheid. Want je kunt vóelen wat waarheid is voor jou. Je kunt wéten wat jij nodig hebt en wat echt is en wat niet. Je kunt door de illusie heenkijken, wanneer je jouw "I AM" hebt gevonden. Dán sta je sterk. Geaard én in verbinding met je spirituele Zelf.

De Sjamanistische audio reis met Totemdier Sneeuwgans is onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma, net zoals alle andere audio reizen met de totemdieren van het medicijnwiel. Sneeuwgans helpt jou om jouw "I AM" te vinden, of eerder gezegd "terug te vinden", want je bent als tweelingziel bij je komst hier op aarde gewoon je roots verloren.

En die kun je dus gewoon weer terugvinden, stap voor stap, door het activeren van jouw eigen kennis en wijsheid. Het pad van het Noorden op het medicijnwiel dat we nu bewandelen.

Iedere lente vangt er een nieuwe ronde van het medicijnwiel-jaarprogramma aan, waarmee we in 13 nieuwe manen tijd zoals ze dat bij de Maya deden volgens de Maya kalender, jouw sjamanistische dood en wedergeboorte doorlopen voor de wedergeboorte van jouw wáre Zelf. Je volgt het programma via een e-learning systeem, dus lekker makkelijk vanaf je eigen huis, online! In de gezamenlijke Facebook-groep verbinden we ons met elkaar en begeleid ik jullie door de seizoenen en maan cycli heen. Je kunt in de groep ook vragen aan mij stellen en zelf kaarten leggen en delen, leuk zelfs!

De volgende ronde vangt aan op 1 april 2022, op de dag van de eerste nieuwe maan na de Lente-equinox. Het Valk-seizoen: "de ontwakingstijd".

Mocht jij niet mee willen doen, of geen budget ervoor hebben, dan kun je de reis met totemdier sneeuwgans ook los bestellen in de webshop.

Liefs en Aho lieverds,

tot de volgende keer maar weer!

AVALON SJAMAAN


TOTEMDIER SNEEUWGANS • Sjamanistische audio reis €18,50

Totemdier Sneeuwgans is het geboorte Totemdier van het sterrenbeeld Steenbok. Ben jij een Steenbok? Dan is Sneeuwgans en de kracht van Sneeuwgans jóuw kracht, jouw medicijn. Jouw krachten en talenten kun je versterken met behulp van jouw geboortetotem.

Totemdier Sneeuwgans geeft jou de moed en vooral het VERTROUWEN om door te gaan op jouw pad! Jouw éigen pad!

Totemdier Sneeuwgans brengt je de kracht van vernieuwing! Wees niet bang om het oude los te laten en te gaan voor wat je wérkelijk wilt! Vooruit te gaan en weer te gaan leven! In plaats van te overleven! Het pad van jouw tweelingziel te bewandelen op weg naar jullie hereniging! Waar alle totemdieren ons bij helpen.

Het volledige aanbod van kracht- en totemdieren vind je in de webshop: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Kracht-en-totemdieren/c/56539114

Je kunt daar ook eerst een GRATIS sjamanistische audio reis downloaden met krachtdier Panda, om eens te ervaren wat de kracht van een spirit animal voor jou kan doen.

Panda brengt jou meer “warmte, compassie en genegenheid voor jouzelf”.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier: Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief: Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae

Of ga direct naar de website van de VIND JOUW SPIRIT-ACADEMIE om de programma’s voor tweelingzielen te bekijken: https://www.vindjouwspiritacademie.nl/tweelingzielen

Volg de Academie op Instagram: www.instagram.com/vindjouwspirit_academie

Deck: Soul journey made by Samantha van www.yourjourneytothesoul.nl