TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Wolfseizoen "zijn karmische relatie onder de loep"

Tweelingzielen


Fuerteventura, 8 februari 2023

Nieuwe SUPER Maan in Wolfseizoen op 20 februari 2023 "zijn karmische relatie onder de loep!"


Eerstvolgende Sjamanistische reis voor de hereniging van Tweelingzielen:

13E RITE VAN DE MUNAY-KI – INCA Baarmoeder-inwijding

Nieuwe SUPER maan in Wolfseizoen

20 februari 2023

20:00 – 21:00 uur

Thema: gelijkwaardigheid in jullie verbinding, gelijkgestemde vrienden aantrekken / manifesteren, LEVEN VANUIT JE INTUÏTIE.

Kosten: €19,55


BESTELLEN: https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/13e-rite-van-de-Munay-Ki-INCA-baarmoeder-inwijding-%E2%80%A2-iedere-Nieuwe-Maan/c/129304557


Lieve Tweelingzielen,

Met mijn vriendin Sara hier op het eiland, had ik het laatst over dat hoe ouder we worden, hoe “kieskeuriger” we worden qua mannen, partners en relaties, maar ook qua vriendschappen merk ik.

Hoe ouder je wordt, hoe meer bewustzijn je verkrijgt, helemaal wanneer je bewust bezig bent met je helingsproces als tweelingziel.

Je krijgt dan een veel lagere tolerantie voor BULLSHIT. Voor mannen (partners) die zich als een schoft gedragen. Voor mannen die afzeggen op het laatste moment en telkens blijven afzeggen. Voor mannen die denken dat ze de wijsheid in pacht hebben, met wie je constant een discussie moet aangaan om jezelf te verdedigen en je eigen keuzes.

Voor mannen die een vrouw niet ONAFHANKELIJK durven laten zijn, omdat zij zich daardoor minderwaardig voelen en in hun mannelijkheid aangetast!

Je energieveld gaat krachtiger vibreren, hoe meer heling je verricht (alle sjamanistische reizen die ik geef helpen jou daar ontzettend bij en zijn allemaal onderdeel van het medicijnwiel-jaarprogramma!).

Je eigenwaarde STIJGT daardoor, waardoor je steeds meer afstand voelt te gaan nemen van mannen (of vrouwen) en vrienden die niet langer passen bij wat jij wilt voor jezelf.

Waar je voorheen nog weleens genoegen nam met minder, want tja.. “dan heb je tenminste iemand”, is je bullshit-grens nu veel eerder bereikt en kap je liever de ander af, dan dat je doorgaat met gedrag wat jou schaadt.

Want hoe meer “toxicity” jij accepteert van een ander, hoe voller jouw energieveld komt te zitten met negativiteit, hoe zwakker de verbinding met je prachtige Zelf raakt. Je zult dan merken dat je veel meer “meegaat” in de energie van die ander, omdat je geen zin meer hebt in discussies, omdat de ander toch de eigen zin doordrukt, enzovoorts enzovoorts enzovoorts.

Maar je vergeet daarbij dat je een VRIJE KEUZE hebt lieve Tweelingziel. En zo dus ook de Divine Masculines.

In de Maria Magdalena code III, vertelt Maria meer over de 13 bewustzijnskrachten van de mens. Deze 13 krachten zijn verbonden aan verschillende “bewustzijnslichamen”, wat bijvoorbeeld je fysieke aardse lichaam is, maar ook je emotionele lichaam kan zijn, dan wel je Hogere Zelf.

We beperken ons even tot bewustzijnslichaam nummer 9 “Hoge Energie”. De hartskwaliteit die hierbij hoort is “vanuit eenheid communiceren”.

Hier zit nog bij de meeste tweelingzielen een grote blokkade. We communiceren vanuit “gescheidenheid” met de ander en anderen, alsof we niet samen één zijn. De verbinding met de Kosmos ontbreekt. We zien het grotere geheel niet.

Het aspect van het energetische lichaam dat bij nummer 9 hoort, is “expressie”. Wat ook wel gezien kan worden als “zelfexpressie”. Het uiten van jouw Ware Zelf. En dat is niet alleen maar een hoopje gevoelens eruit gooien richting de ander, maar het is een expressievorm, waardoor jouw Hoge Energie kan gaan stromen en jij in verbinding kunt raken en blijven, met jouw Wáre Zelf.

De Bewustzijnskracht die hierbij hoort is “verbinden” en de aspecten van het fysieke lichaam zijn keel, neus, oren en huid. Dus de gehele “gehoorgang” en het (uit)spreken valt hieronder. Dit is het 5e bewustzijnscentrum.

Wat we terugzien bij de tweelingzielen, is dat er een bepaalde mate van VERBINDING ontbreekt in hun levens. Welke verbinding zij constant blijven zoeken buiten zichzelf. Door zichzelf “bezig” te houden, bijvoorbeeld met karmische relaties.

Let op: karma is niet een slecht iets. Karma is puur “de wet van oorzaak en gevolg”, dus ondanks dat we telkens zeggen “karmische relaties” is het eigenlijk een relatie die wordt aangetrokken omdat deze past bij de huidige energetische vibratie van het energieveld, van de overtuigingen en de gedachten.

Jij kunt je karma dus VERANDEREN! Door je keuzes te veranderen! Door een ander pad te kiezen. Door negatieve vrienden los te laten, and so on.

Hierdoor activeer je bewustzijnskracht nummer 9, “Hoge Energie”, waardoor je andere dingen in je leven zult gaan aantrekken.

Op dit kruispunt zijn de tweelingzielen nu aangekomen met deze Nieuwe Maan in het Wolfseizoen (20 februari). Het betekent dat zij op een andere manier naar zichzelf mogen leren kijken. Hun zelfbeeld wil veranderen, want wanneer jullie zelfbeeld versterkt, ga je andere keuzes maken voor jezelf. Je gaat jezelf meer liefhebben.

JE NEEMT DAN GEEN GENOEGEN MEER MET MINDER!

We zien daarom in de kaarten terug dat de Divine Masculine een einde wil maken aan een relatie die hem meer energie kost, dan dat deze hem oplevert! Ook werk gerelateerd houdt hij zich nog altijd kleiner dan hoe hij zich werkelijk voelt.

Hij kan hier alleen maar een einde aan maken door weg te lopen van deze relatie en werksituatie. En daarvoor zal hij toch zelf degene moeten zijn die de knoop doorhakt en andere keuzes gaat maken.

Het is voor hem dus nodig dat hij de bewustzijnskracht nummer 9 activeert, zodat hij zich uitspreekt richting zijn partner en op zijn werk. Velen blijven doorgaan en doorgaan met een situatie, totdat deze “knalt”. Er ontstaat ruzie en daardoor drijven ze uiteen bijvoorbeeld. Maar dan vervolgens biedt de partner weer excuses aan en gaan ze weer verder met de relatie (of de werkgever).

Maar daarmee ontbreekt de verbinding met hun eigen gevoel en eigenwaarde. Ze handelen niet vanuit wat zij zelf graag willen, maar leggen de bal bij de ander. “Ze kwam weer terug”, maar wil jij dat wel Divine Masculine? Eigenlijk denken ze dat ze niet meer waard zijn dan dit. Niet beter kúnnen manifesteren voor henzelf.

Het heeft ook te maken het vluchtgedrag, het opvullen van een leegte.

Deze relatie leidt hem ook ontzettend af van wat er wel toe doet. Hij beperkt zich op zoveel manieren, wat hij nu eindelijk meer begint in te zien. Zijn kennis zet zich deze winter op het Noorden van het medicijnwiel, om in wijsheid.

Wanneer zijn wijsheid de overhand neemt en niet dat wat hij kent, zal hij andere keuzes voor zichzelf gaan maken (ontwaak “de Sjamaan” in jou met het medicijnwiel-jaarprogramma, jouw éigen hogere wijsheid! Wat is jouw bijzondere unieke pad? Wat wil jóuw hart?).

Hij voelt al een tijdje dat zijn leven niet in lijn is met zijn dromen en wensen. Er is geen “gelijkwaardigheid” met zijn partner en niet op zijn werk, alsook ontbreekt dit met sommige vrienden die hem meer energie kosten dan opleveren!

De aankomende Nieuwe Supermaan in het Wolfseizoen, zullen we onder meer de gelijkwaardigheid tussen jullie meer gaan versterken.

Een aantal dagen na de opname van deze baarmoeder-inwijding (wat ik altijd vooraf doe, zodat ik deze audio in de verkoop kan zetten), voelde ik intuïtief aan (dit versterken we tijdens de reis!) om mijn tweelingziel een appje te sturen.

En dat terwijl ik eigenlijk een baalmoment had, want alles moet steeds vanuit mij komen. Hij leest het wel, maar reageert weinig. Maar op dit bericht reageerde hij direct! En bijzonder genoeg, stelde hij zelfs voor om te bellen!

Dat werd een videogesprek op 10 februari, waarin hij me toestond om hem te helpen met zijn richting en bedrijf. Hij had twijfels over een nieuw project en wilde dit aan me voorleggen.

Tijdens het gesprek hebben we van hart tot hart met elkaar gesproken. Hoe het met hem ging en bij mij. We hebben ook veel over het Sjamanisme gesproken. Ik voelde me door hem ontzettend begrepen. Onze verbinding was écht gelijkwaardig dit keer!

Zo bijzonder dat dit exáct was wat de kaarten al aangaven, ook in de live-readings kwam dit telkens terug: gesprekken van hart tot hart (boodschap van de romantische engelen) en “hij gaat je aanbod aannemen en je om hulp vragen”. Dat hoeft overigens niet met iedereen te resoneren.

In augustus 2020 hebben we voor de laatste keer via een videocall met elkaar gesproken. Wauw, wat stonden we hier beide anders in zeg. Onze verbinding was totaal niet gelijkwaardig toen, zie ik nu wanneer ik erop terugkijk en onze gesprekken vergelijk.

Ik blijf het bijzonder vinden hoe de energie, de TUPAY (energietransmissie tussen de tweelingzielen) tijdens de sjamanistische reis, zó’n vrijwel directe uitwerking tussen de tweelingzielen kan hebben!

Ik hoor soms zelfs verhalen dat het nóg directer gebeurt en dat sommigen tijdens de reis of vlak erna ineens uit het niets een appje ontvangen van hun tweelingziel, wauw!

Dát gebeurt er dus, wanneer je jullie spirituele verbinding versterkt! En dat doen we iedere sjamanistische reis, met TUPAY, de krachtige energietransmissie van de Q’ero sjamanen. Het medicijnwiel-jaarprogramma zit er vol mee! (aanmelden kan nog tot en met 28 februari! Bij mij per e-mail info@vindjouwspirit.nl ovv je NAW-gegevens en of je in 1 keer of via automatische incasso wilt betalen. Of hier lees je meer.

In zijn voice message naar me, waarin hij voorstelde om te bellen, benoemde hij ook de synchroniciteit tussen ons. Hij dacht namelijk aan me de dag ervoor en vervolgens stuur ik hem een app, met precies datgene waar hij over nadacht!

“Goed zo m’n jong!”, dacht ik. “Zie je nu nog steeds niet dat we tweelingzielen zijn?!”. Dat zei ik niet hardop ;-)

Wil jij dus meer intuïtieve flow in je leven, de communicatie met je tweelingziel verbeteren en zelf beter en fijner in je vel komen te zitten? De 13e rite van de Munay-Ki is helemaal gericht op jullie hartopening en hartsverbinding met elkaar. “Munay-Ki” betekent: “ik hou van jou”.

Sta jezelf toe om liefde te mogen ontvangen!

Wat ik bemerkte tijdens ons gesprek aan hem, is dat hij doodmoe is van hetzelfde rondje telkens. Ik herkende dit bij mezelf. Wij beide hebben de afgelopen tijd erg veel gewerkt en weinig tijd genomen en gehad voor onszelf. Onze tweelingziel is onze spiegel, dus die zag ik erg goed in zijn ogen!

Wat gebeurt er dan? We hebben dan geen ruimte om te dromen. We zíen het simpelweg niet meer. We blokkeren onze intuïtie en bewegen vooruit met onze ratio. Omdat onze intuïtieve radar ons “in de steek” laat, wat natuurlijk niet zo is, maar wel zo lijkt, omdat we het even helemaal niet meer rooskleurig zien, gaan we erg haastig van alles bedenken om beweging te laten plaatsvinden.

Maar, zoals je zou leren tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma, de winterperiode is níet de periode voor allerlei beweging in jouw buitenwereld. Het is de periode van rust, bezinning en zelfreflectie. De periode waarin je vernieuwing laat plaatsvinden, op persoonlijk en zakelijk vlak.

Van de Divine Masculines wordt deze Nieuwe Supermaan gevraagd om zich meer over te gaan geven aan zijn wensen en dromen. Maar, om daarbij niet de realiteit uit het oog te verliezen! Want hij heeft nogal wat “wensen en dromen”.

Niet iedere “droom” is in lijn met de Goddelijke wil en daarom is het voor hem belangrijk dat hij geen haast heeft bij het waarmaken van zijn “dromen”.

Zo sprak ik mijn tweelingziel in december 2019 hier op het eiland Fuerteventura waar we elkaar hebben ontmoet, over onze dromen. We hadden het over een tuin om groenten en fruit in te verbouwen en het reizen naar krachtplekken om daar allemaal ceremonies te laten plaatsvinden. Hoe tof is het allebei!

Alleen beide tegelijkertijd, is natuurlijk helemaal niet realistisch en haalbaar! Want een tuin heeft tijd en onderhoud nodig. Veel tijd en aandacht. Dat onderhoud kan helemaal niet plaatsvinden, wanneer ik aan het reizen ben!

En dus werd ik eerst tot stilstand gebracht nu de afgelopen winter weer, om het zaadje wat ik wil laten groeien, heel goed te laten aarden.

Voor mij weegt natuurlijk ook mee dat ik de inwijdingen geef voor de hereniging van tweelingzielen en het medicijnwiel-jaarprogramma begeleid. Dit is een verantwoordelijkheid waarvoor ik voldoende rust nodig heb om mijn energieveld te laten herstellen en mijn geest tot rust te kunnen brengen, zodat de verbinding met de Spirit wereld helder is.

Wanneer ik constant “in de weer” ben en druk ben en onderweg, heb ik daar geen ruimte voor.

Er speelt nog een stuk angst bij de Divine Masculine. Hij is vooral bang om het niet “alleen” aan te kunnen. Veel tweelingzielen blijven bij hun partner, omdat ze zich daardoor minder eenzaam voelen en het is wat ze gewend zijn. En dat geldt ook voor een bepaalde baan en/of werksituatie.

Maar hij is het beu. Hij kán gewoon niet langer verdergaan zo, want hij gaat er flink aan onderdoor!

Het betekent dat er een EERSTE STAP gaat worden genomen in de juiste richting! En dat kan zomaar betekenen dat jouw tweelingziel ineens de ochtend van de nieuwe maan voor zichzelf gaat nemen! Om intenties op te schrijven! Of om gewoon eens lekker een kopje thee te drinken met zichzelf, zonder gevoelens van haast en “er moet nog van alles gebeuren”.

Misschien gaat hij een stukje wandelen, snuift hij frisse lucht op. ZELFS degenen die altijd hebben afgegeven op “wandelen is niks voor mij”, kunnen met behulp van deze Nieuwe Supermanen op een rij, een grote omslag daarin gaan maken voor henzelf!

Ik zie ook een hond / honden erbij aanwezig! Wandelen is zoveel leuker samen met een hond!

Hij gaat deze Nieuwe Supermaan dus meer samenwerken met zijn Hogere Zelf, zijn Hoge(re) energie, nummer 9 en proberen meer het rustpunt bij hemzelf te vinden.

Misschien heb jij als Divine Feminine dit al herhaaldelijk tegen je tweelingziel gezegd ;-) of het op andere manier bij hem onder de aandacht gebracht op erop aangedrongen. Dit was de herhalende boodschap tijdens de videocall met mijn tweelingziel: “je bent ook mens. Mensen hebben grenzen. Je mag moe zijn!”.

Mensen hebben ook verlangens en die drukken we nog vaak weg, omdat we allerlei verplichtingen hebben en voelen, die op ons drukken. Maar deze Nieuwe Supermaan helpt ons echt om onze verlangens meer de ruimte te geven en echt toe te gaan geven aan ons mens-zijn!

Hij wil verbinding! Ware verbinding!

Zelfs dat hij zijn vrienden meer onder de loep legt, bevestigde mijn tweelingziel aan me. Hij wil geen negativiteit meer toelaten en liever omringd worden met mensen die hem aansporen om de beste versie van zichzelf te worden (zo hoort dit in een relatie ook te zijn over en weer!).

Ik dacht alleen maar steeds tijdens het gesprek: “oh mooi, dit vertelden de kaarten me ook al. Oh ja, ja dat wat je nu zegt wist ik inderdaad ook al van de tarot”. Haha!

Heel leuk was dat ik wat kaarten voor hem wilde trekken uit het Shaman’s dream oracle deck en hij me toen liet zijn dat hij ook 2 kaarten voor mij had getrokken uit zijn Spirit animal deck! Nou hè, wat een toeval weer meneer ;-)

Tijdens de 13e rite van de Munay-Ki die plaatsvindt tijdens de Nieuwe Maan in het Wolfseizoen, worden we begeleid door een groot pack met wolven. Zowel zwarte wolven als witte wolven, welke wolven ons de “balans” zullen brengen en het omarmen van zowel het licht als het donker in ons.

Vele tweelingzielen voelen zich afgeremd. Afgeremd door Spirit, door het Universum. Zoveel ideeën en toch gaat er dan steeds weer iets fout. Toch worden we dan weer een stap terug gebracht en op een heel ander pad gebracht. Hierdoor raken sommigen in de war en gooien daardoor de handdoek in de ring of volgen niet langer het juiste pad. Je kunt dus met je vrije wil als mens van je pad afraken.

Wanneer we niet op ons pad zijn, vindt er een DETOUR plaats, om ons weer op ons pad te brengen! Het kan zijn dat bepaalde dingen ineens heel anders gaan als dat je had gedacht en verwacht, omdat je niet in actie komt op je gevoel.

Totemdier WOLF helpt ons tijdens deze Nieuwe SUPER maan, om ons leven meer op orde te kunnen krijgen. De Supermanen vinden plaats “op een rij” (de eerste was in januari) zodat we met behulp van deze energie, onszelf een groot nieuw begin kunnen geven in ons leven. Op weg naar het Eclipsseizoen in mei, wat behoorlijk wat verschuivingen kan gaan brengen tussen de tweelingzielen! Wanneer jij deze energie bewust aardt en daarmee integreert in jouw energieveld (doen we met de sjamanistische reizen).

We worden als het ware geduwd door deze energie, om op onze intuïtie te vertrouwen en stappen vooruit te nemen op ons pad. Mét onze tweelingziel! Door te luisteren naar elkaar en bewust met elkaar te communiceren! En daar is tijd en ruimte voor nodig, over en weer!

Ook al kunnen we het nog niet allemaal “zien”, wat er in de toekomst zal gebeuren. We kunnen ons wel overgeven aan het leven in het moment en dus ook het creëren in het moment, door stap voor stap naar onze intuïtie te luisteren en vooruit te bewegen!

Meer over de ontwikkelingen en je intuïtie als radar voor de hereniging met je tweelingziel zal ik vertellen tijdens de live-uitzending om 10:00 uur op 19 februari in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep. (LET OP: de live-uitzending is deze keer niet op de dag van de nieuwe supermaan!). Ik vertel tijdens deze live-uitzending ook meer over het medicijnwiel-jaarprogramma. Je kunt me ook je vragen stellen.

Tussen de tweelingzielen mag er meer ruimte komen voor heldere communicatie en HUMOR. Iedere sjamanistische reis helpt om weer “hucha” bij je weg te nemen, wat zware energie is.

Hoe meer jij van jouw zwaarte kwijtraakt, hoe meer jij bewustzijnskracht nummer 9 activeert en in je “Hoge Energie” terechtkomt.

We reizen deze nieuwe SUPER maan af naar Apu Tindaya (Apu betekent “heilige berg”). De heilige berg Tindaya hier op Fuerteventura waar we heling zullen verkrijgen door met haar energie samen te werken. Apu Tindaya heeft een bijzondere sterke kracht, want zij bestaat van binnen geheel uit marmer! Hoe bijzonder is dat!

Wat voor vele tweelingzielen van groot belang is voor hun ascensieproces, is om zich meer te omringen met GELIJKGESTEMDE VRIENDEN. Dit zijn vrienden die niet naar hen oordelen. Vrienden die het beste met hen voor hebben. Vrienden die hen alle liefde in de wereld gunnen.

Nog veel tweelingzielen omringen zich met mensen die afgunst hebben, jaloers zijn, niet begrijpen waar je mee bezig bent, of gewoon geen luisterend oor kunnen bieden aan je, dan wel ruimte voor jou om gewoon jezelf te kunnen zijn.

Alsmaar oordelend en jij maakt jezelf daar onbewust kleiner door. Dit kóst je jouw kostbare energie!

Ondanks dat het moeilijk is, is het soms wel nodig om bepaalde vriendschappen weg te laten vallen, die jou niet accepteren zoals je bent. Je vrienden en familie hoeven niet altijd alles te begrijpen van wat je doet, maar erover oordelen is iets anders! NOT DONE!

We zien dus ook dat de Divine Masculine steeds meer bewustere keuzes gaat maken op het gebied van “zomaar vrienden” zijn met anderen (wat mijn TZ dus ook bevestigde). Waar hij voorheen all over the place was en zich met jan en alleman “verbond” door zijn energie aan iedereen weg te geven, is hij nu meer gesloten en heeft hij nu andere doelen, normen en waarden voor ogen.

Hij zoekt ander gezelschap op, of misschien soms helemaal geen gezelschap! Omdat hij zich steeds beter begint te voelen in zijn eigen gezelschap, maar ook zodat het hem geen onnodige energie kost!

De sjamanistische reis die we naar Apu Tindaya gaan maken, helpt jou om meer in lijn te raken met jouw intuïtieve ingevingen en gedachten, zodat jij meer onafhankelijk kunt raken van anderen en meer op jouw eigen radar zult durven afgaan!

Niet iedere tweelingzielenreis is hetzelfde! Niet iedere “top 5 van regels voor je hereniging” is ook jóuw top 5! Ga daarom alleen af op wat met je resoneert! Vind je dat nog moeilijk om te herkennen? Wat zegt mijn intuïtie nu en wat mijn eigen gedachten? Is dit goed voor mij? Past dit bij me?

Doe dan mee met de 13e rite van de Munay-Ki op 20 februari tijdens de Nieuwe Supermaan.

Jouw intuïtie leidt je vanzelf naar bepaalde plekken toe, waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten, die misschien wel vrienden voor het leven worden! Én naar de hereniging met je tweelingziel door jou op de juiste momenten op de juiste plekken te laten verschijnen!

Misschien wel tijdens een reisje?

LET OP: dit is de laatste “gewone” 13e rite van de Munay-Ki (INCA Baarmoeder-inwijding) die we maken, voordat met de laatste Nieuwe Supermaan in het rijtje op 21 maart, de eerste 13e rite van de Munay-Ki weer plaatsvindt, wat tevens een “tempel-inwijding” zal zijn.

De eerste 7 nieuwe manen tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma (of schaf de reizen telkens los aan in de webshop) reizen we af naar verschillende tempels in de Hanaq Pacha, de bovenwereld, om ons daar te laten inwijden met de 7 verschillende stralen van de Opgestegen Meesters.

Hiermee komt ons chakrasysteem tot volledige activatie en verbinden wij ons met alle Opgestegen Meesters verbonden aan deze 7 stralen, die ons vanaf dat moment kunnen bijstaan en begeleiden op ons pad naar hereniging met onze tweelingziel.

Opgestegen Meesters Jezus en Maria, onder hun andere incarnatienaam “Sananda en Lady Nada”, zijn hier onderdeel van. Maar ook Opgestegen Meester Saint-Germaine, met zijn violette vlam van genezing (incarnatie van Merlijn de Magiër). Tezamen met nog vele andere Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap (de esoterische organisatie die de mensheid vanuit de andere dimensie helpt te ontwaken).

Liefs & aho lieve sisters!!

May the light take over the darkness!

Vind jouw Spirit.

Avalon Sjamaan


MAANBRIEF

Hier word je lid van de maanbrief voor tweelingzielen, waarmee je iedere nieuwe en volle maan het recente tweelingzielen nieuws ontvangt.