TWEELINGZIELEN Nieuwe Maan in Waterman: "de waarheid komt naar boven"

TWEELINGZIELEN Grootmoeder Nieuwe maan in Waterman

1 februari 2022, “de waarheid komt naar boven"

Hi lieverds,

Wat een mooie start van deze nieuwe maancyclus, op 1 februari. Een nieuwe dag (1), van een nieuwe maand met een “2-trilling”. Hét getal van samenwerking.

We gaan met de maand februari nu naar de overgang van de winter naar de lenteperiode. We bevinden ons nog steeds in het “Otterseizoen”, wat “de reinigingstijd” is, in de natuur. De zaden die we geplant hebben, zijn gaan groeien onder de grond. Een deel daarvan is mogelijk al zichtbaar in jouw buitenwereld (dit leer je met het medicijnwiel-jaarprogramma wat start op 1 april 2022).

Zo zijn vele tweelingzielen nu op de hoogte geraakt van wat er de komende periode voor hen kan gaan “gebeuren” / veranderen, op het gebied van wonen, werk en relaties.

Dat betekent dat we weer vooruit kunnen gaan! Het medicijnwiel is weer in beweging aan het raken, op weg naar onze nieuwe frisse start in de lente-perioden. Onze start van een nieuwe samenwerking met onze tweelingziel!

De Kipper-kaarten en de Victorian Lenormand, voorspellen het volgende:

Er start een nieuw begin tussen jullie, van het beeld van een samenwerking gebaseerd op jullie spirituele reis als tweelingzielen samen. Een samenwerking vanuit het zien van het “grotere geheel”. Dit horen we natuurlijk al een tijdje ;-) dus mogen wij alsjullieblieft lieve Spirits, een volgende concrete stap vooruit doorkrijgen en zien voor de samenwerking met onze tweelingziel?

Het zaadje is nog niet voldoende gegroeid om in de buitenwereld tot manifestatie te kunnen komen, maar onder de grond gebeurt er van alles. Dit komt helemaal overeen met het Otterseizoen waar we ons nog in bevinden. Het seizoen van het reinigen van onze oude manieren van doen, om plaats te maken voor het nieuwe de aankomende lente. Voor onze sjamanistische wedergeboorte!

Met het medicijnwiel-jaarprogramma, dat aanvangt met een nieuwe ronde op 1 april 2022, doorloop ik met jou en een groep van Divine Feminines (women only), jouw sjamanistische dood en wedergeboorte. Met het programma leer je van mij hoe je in harmonie met jezelf raakt, met jouw tweelingziel, en jouw leven zo kunt (in)richten om het leven te leiden van jouw dromen. Het medicijnwiel heeft inmiddels mijn eigen leven volledig getransformeerd, van "city girl", naar "boerengriet", het pad van mijn tweelingziel!

Op 27 januari ben ik van mijn “appartement-leven” met mijn hond Guapa hoe ik de afgelopen 2 jaren leefde hier op het eiland Fuerteventura, naar een boerenleven gegaan, op mijn eigen stuk grond bij de heilige berg Tindaya! Wat een omslag was dit, om van een stadsleven, naar een leven te gaan op het platteland.

En dit heb ik allemaal zélf gemanifesteerd! Ik ben vast blijven houden aan wat ik voelde en ben stappen blijven ondernemen. Ondanks dat ik door een diepe traumaheling heenging van mijn zware mishandeling, ben ik toch blijven luisteren naar mijn gevoel. Ik ben met mijn vrienden gaan praten die in de tussentijd van de stad naar het platteland waren verhuisd en hun eigen stuk grond hadden. Zij brachten mij op het idee van een stuk huurgrond, waardoor ik weer mogelijkheden zag voor mezelf.

Zo brengt Spirit steeds kleine dingen op je pad, om je zicht te geven op jouw Hogere Plan. Maar het blijft altijd aan mij, om daarop actie te ondernemen.

Jouw actiegebied, is jouw "Llanqay", zoals dit bij de Q'ero sjamanen wordt genoemd. Deze plek is bij ons vrouwen geblokkeerd (ook bij vele mannen), omdat we nog zoveel pijn met ons meedragen vanuit onze vorige levens en onze trauma's in onze kindertijd. We durven niet. We voelen niet. We zien het niet goed. We horen het niet helder. We hebben moeite met luisteren naar onze eigen stem, maar vooral het vinden van onze eigen stem.

De Hekate in ons zijn we verloren. De Godin in ons, die al die tijd onderdrukt is geweest, doordat de vrouwelijke energie er niet mocht zijn. De wereld was hard en werd geleid vanuit een Masculine-kracht. Dat is ook de gehele reden, waarom zoveel Divine Masculines, zoveel moeite hebben om hun kwetsbaarheid te laten zien. De vrouw in ons mocht er niet zijn. "Ons gevoel sprak niet de waarheid", want dit werd telkens weerlegd door anderen of door wat de buitenwereld ons liet zien!

MAAR HEKATE IS BACK! Hekate wil weer gezien worden! Hekate wil weer aan het roer komen te staan! En daarom ontwaken we met het medicijnwiel-jaarprogramma "de Sjamaan in jou". Jouw éigen innerlijke wijsheid. Jouw éigen stem. Welke richting wil JIJ opgaan met jóuw leven? Al gaat dat dwars tegen de menigte in!!

Vind jouw Spirit!

Het medicijnwiel-jaarprogramma zit daarom boordevol met sjamanistische reizen en baarmoeder-inwijdingen (13e rite van de Munay-Ki) en baarmoeder-zegeningen, om jouw zicht terug te brengen van jouw Hogere Plan én om jou daarop in actie te laten komen! Natuurlijk is het programma daaraan ondersteunend en ben jij altijd zelf degene die stappen moet ondernemen, dat kan ik niet voor je doen, noch je gidsen!

Onderwijl dat ik deze blog uitwerk in mijn auto, waarin ik nu tijdelijk woon, krijg ik gewoon verse eieren van de boer hier! Na ook al een groot stuk verse geitenkaas te hebben gekregen vanochtend! Even mijn blijdschap met jullie delen hoor!

Het hoeft niet allemaal "perfect", je kunt gewoon ergens beginnen en dan ga je vanzelf weer vooruit. Maar BEGIN. Wanneer je niet begint, gebeurt er ook niks!

Meer informatie over het programma, lees je via de link onderaan de pagina.

De Kipper kaarten vertellen ons, dat onze tweelingziel nadenkt over het “gehele plaatje” met zijn Divine Feminine. Hij is zijn eigen kracht hiervoor aan het verzamelen. De inzichten over dit gehele plaatje, zullen in deze nieuwe maan cyclus gaan binnenkomen bij hem.

We zien weer terugkomen in de kaarten dat “hij haar wil benaderen met zijn verhaal”. Maar niet alleen het delen van wat hij de afgelopen periode heeft meegemaakt, maar ook specifiek om te praten over waar “zij gezamenlijk” naartoe kunnen gaan voor hun toekomst.

Hij ziet het nu en hij wil het ook. Dit vraagt toewijding naar zijn Hogere Zelf, waarvan hij voelt dat hij daar nu meer klaar voor is. Al speelt er nog steeds een zekere mate van onzekerheid bij hem, of hij wel goed ontvangen zal worden door zijn Divine Feminine. Of alles wel goed zal gaan, want hij heeft meerdere relaties nu achter de rug, die allemaal zijn gestrand op meningsverschillen, of op verschillende kanten op willen in het leven.

Zo zijn er vele paren die “ongelijkwaardig” zijn in energie, waardoor de ene de ander tegenhoudt. Bij tweelingzielen kan dit ook gebeuren, reden waarom de tweelingzielen weer uit elkaar geduwd worden, totdat ze eraan toe zijn om weer samen te komen, maar dan met eenzelfde doel voor ogen.

Dit kan pas gebeuren, wanneer het voor hen ALLEBEI helder is, welke richting ze op willen gaan en op zúllen gaan.

Zo heb ik hele lieve vrienden, waarvan de man erg graag op het platteland wil wonen in een meer rustige omgeving, maar de vrouw wil de stad niet verlaten, omdat ze daar alles kent. De man moet zich vervolgens schikken aan de vrouw en leeft niet het leven wat hij graag zou willen. Waardoor we vermoeid raken en uitgeput, ziek, omdat onze ziel en onze spirit niet de ruimte kan krijgen door naar ons gevoel te luisteren.

De waterman is een visionary en heeft veelal een goed zicht voor ogen, welke richting erop “gestuurd” wil worden. Welke kracht door ons grootmoeder nieuwe maan aan de tweelingzielen wordt gegeven. Het is vervolgens aan ons, om daar actie op te ondernemen en naar ons gevoel en onze intuïtie te gaan luisteren. Want een auto stuurt ook niet vanuit zichzelf.

Hij begint zich nu dus meer te realiseren, dat hij in actie zal moeten komen. Zélf. Op wat híj wil en voelt.

“Een (liefdes)brief komt jouw kant op”. Dit kan zijn in de vorm van een appje, een telefoongesprek, of misschien wel echt een handgeschreven brief! Ik voel in ieder geval, dat dit een nieuwe start gaan zijn tussen jullie beide en dat er “op een lichte manier” over jullie levens zal worden gesproken.

Daar zal het mee beginnen en dan zal de bal vanzelf meer gaan rollen. Maar eerst is het belangrijk dat dit eerste contact weer aanvangt, op een volwassen wijze.

Wanneer jouw tweelingziel dus niet op een volwassen manier met jou kan communiceren, is het belangrijk om afstand te houden, zodat jij jezelf niet schaadt! We willen nog vaak te graag samenkomen met de ander, maar dat gaat veelal ten koste van onszelf! We cijferen onszelf gerust weg voor de ander, om maar geliefd te zijn.

Maar dat is geen gelijkwaardige relatie die daardoor ook geen stand kan houden. Er vindt dan weer opnieuw een scheiding plaats, om energetisch krachtiger te raken en meer bewust van wie we zijn en welke richting we op willen gaan.

LAAT ELKAAR LOS. Ons hele proces is gebaseerd op het vertrouwen dat wij, in onze menselijke gedaante, de ander niet hoeven te bewegen om actie te ondernemen ergens op. We hoeven de ander niet allerlei berichten te sturen en te helpen met van alles. De ander mag juist leren (en wij zelf ook!) om op éigen benen te staan en het éigen pad te bewandelen.

Zolang er dus nog sprake is van forceren, zijn we niet in overgave en daarmee niet in harmonie (eenheid).

Hij gaat pas in actie komen, wanneer hij helder heeft dat hij voor jou wil gaan, als zijn “main person”. Daarvoor dient hij ook te ervaren wat hij allemaal NIET wil. Hij probeert dingen, nieuwe projecten, nieuwe samenwerkingen, en realiseert zich daardoor dat dit het niet is. Het loopt ook vanzelf stuk, als het niet bedoeld is. Daar hoeven wij niks voor te “doen”!

De “militairy person” in de Kipper kaarten, vertelt ons dat hij nu gaat kiezen. Deze maancyclus. Kiezen voor stabiliteit. Iets dat “langdurig” is. Iets dat volwassen is! Dus niet langer van die kortstondige relaties, gebaseerd op ontmoetingen in een bar. Niet langer van die projecten wat allemaal hapsnap is bij elkaar.

Stabiliteit betekent een keuze maken voor een bepaalde richting en daaraan vasthouden en op voortbouwen. “Dit is wat ik wil en daar ga ik voor!”, vanuit de verbinding met zijn Hogere Zelf.

Er gaat wéér een heel groot towermoment aankomen hoor ik, wat hem in beweging zal gaan zetten om zich niet langer telkens afhankelijk op te stellen van de adviezen en meningen en goedkeuring van anderen, maar om echt te gaan voor wat hij zélf wil!

Iedereen raadde het me af, om te stoppen met de advocatuur, toen ik in 2015 mezelf liet schrappen van het “tableau van de Orde van Advocaten”. Ik wíst het zeker dat ik dit wilde doen. Ik heb mijn opties uitgezocht en bekeken. Ik wilde ermee stoppen.

Ik had nog 2 maanden te gaan, voordat ik officieel beëdigd zou worden als advocaat (ik was nog advocaat-stagiair). Ik twijfelde.. “moet ik het afmaken?”, of moet ik er gewoon mee stoppen als ik voel dat ik dit toch niet meer wil doen?

Ik stopte. Ondanks de bezwaren dat ik dan geen inkomen meer zou hebben. Ik zou wel wat anders vinden! Op zoek naar mijn passie! Dat was de grootste omslag in mijn leven. Ik zegde na 8 jaar mijn huur op van mijn huisje, verkocht mijn auto en al mijn spullen en verdween met de Noorderzon.

DE BESTE KEUZE VAN MIJN LEVEN!

Was ik bang? Best wel. Want wat zou er met me gebeuren? Wat komt erna? Ook toen ik naar de grond hier ging verhuizen.. ik ben altijd zo bang geweest om eenzaam te zijn. Maar ook om verkeerde keuzes voor mezelf te maken. Ik kon mijn eigen stem steeds niet vinden en liet me teveel leiden en beïnvloeden door anderen. Ik was de Godin in mezelf kwijt, de verbinding met míjn gevoel.

Oké, niet altijd gaat alles goed.

Ik stond op mijn eerste dag hier op mijn grond, met een auto met een lege accu! Maar dat bracht me wel bij de eerste kennismaking met de boer hier, van wie ik de grond huur (via een vriend). Omdat ik hem om hulp moest vragen! Binnen no time was er een mecanic hier geregeld die mijn auto weer opstartte! Prima, alles weer opgelost!

Vervolgens bood de boer mij een ruimte aan om mijn spullen in kwijt te kunnen!! Waardoor ik nu alle ruimte heb om met een goed matras in mijn huurauto te kunnen slapen (het is zo'n caddy model).

Zo zie je dus, dat ALLES gebeurt met een reden!

Laat de hoop terugkeren in jouw leven! Ga uit van het positieve en waag de sprong! Neem die eerste stap!

Misschien zit jij in over je financiën, weet dan dat ook dít weer in beweging kan gaan komen, wanneer JIJ actie onderneemt om weer te mogen bloeien van jezelf! En dat begint bij de eerste stap, om te kunnen groeien. En dát begint weer, vanaf het moment dat je het oude loslaat en ruimte maakt voor het nieuwe. En dát begint weer, door PRAKTISCHE stappen te nemen!

Wat is de eerste stap, deze nieuwe maan, die jij (tijdens de wassende maan fase) voor jezelf kunt nemen? Werk samen met je engelen!

Het leven bestaat uit het maken van keuzes.

Wat kies jij?

Aho,

Avalon Sjamaan


MEDICIJNWIEL-JAARPROGRAMMA & VIND JOUW SPIRIT-PROGRAMMA

Op 2 februari, de dag van "Imbolc" het Keltische lentefeest, gaat de INSCHRIJVING open voor de nieuwe ronde van de programma's!

Je alvast inlezen over beide programma's die EXCLUSIEF zijn voor tweelingzielen voor het ontwaken van "de Sjamaan in jou", kan hier: https://www.vindjouwspiritacademie.nl/tweelingzielen

Je vindt daar een overzicht met links, die je bij mijn gehele aanbod brengt voor tweelingzielen.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.