TWEELINGZIELEN 2 mei 2022 “een positieve verandering”

TWEELINGZIELEN

Maandag 2 mei, “een positieve verandering"

Gisteren vond de baarmoeder-inwijding plaats, de 13e rite van de Munay-Ki, waarin we naar de tempel van de Violette Vlam afreisden met onze tweelingziel om daar te worden ingewijd met de Violette straal, van Opgestegen Meester Saint-Germaine.

Wauw, wat was het krachtig!

Al dagen heb ik nu hoofdpijn, omdat er zoveel mee wordt opgeschoond in onze bovenste chakra’s.

Onze bovenste chakra’s zijn de chakra’s van “helderheid”, “helder zien”, “helder horen”, “verlichting” en “hogere wijsheid”.

Wanneer we hier blokkades ervaren, komen we simpelweg niet goed bij ons “hogere plan”, met onze tweelingziel.

Onze dromen zijn geblokkeerd en we zien het allemaal moeilijk en somber in.

Hoe raken deze chakra’s geblokkeerd? Doordat er een tekort plaatsvindt aan helende energie stroom. Dit tekort doet zich bij vele van ons voor, omdat we nog altijd veel overdenken.

We proberen aan alle kanten ons leven “onder controle” te houden en verzinnen allerlei oplossingen zelf, terwijl we hiervoor júist dienen samen te werken met de spirit wereld, met onze hogere begeleiding en onze hogere zelf, zodat alles op de juiste timing kan ontstaan voor ons.

Inmiddels nam ik ook de Elohim Engelen-inwijding op, óók met de Violette Vlam, waarin krachtdier paard zich meldde om ons te helpen “dragen”.

Velen van ons zijn zo gewend om alles maar alleen te doen en te moeten regelen. We hadden / hebben ouders die niet die verantwoordelijkheid droegen, waardoor we weinig kind konden zijn.

In de nieuwe Elohim Engelen-inwijding mogen we daarom een groot stuk helen aan VERGEVING. Veel pijn van onze innerlijke kind wond werd naar de oppervlakte gebracht, zodat we dit collectief kunnen helen en VOORUIT kunnen gaan. Pijn van niet gezien worden als hooggevoelig kind met behoeftes, angst voor verlating vanwege een afwezige ouder (veelal een vader, maar kan ook een moeder geweest zijn).

Flink veel OUD KARMA wat de Violette Vlam bij ons wilde opschonen.

Je kunt weer het combi-pakket bestellen met de baarmoeder-inwijding daar nog bij, of bestel de Elohim Engelen-inwijding voor 5-5 los in de webshop (zie onderaan).

DIVINE MASCULINE

Waarom overdenkt hij zoveel? Omdat hij niet voldoende vertrouwt op de tekens en signalen die hij krijgt. Hij vertrouwt niet voldoende op zijn gevoel en gaat daar vaak bij weg, om van alles dan maar zelf te regelen, dan weet hij in ieder geval dat het goed gebeurt!

Wanneer jij dit herkent bij jouzelf, dan is er sprake van een diepe vaderwond. De “vader” in het gezin is degene die beschermt. Wanneer jij voelt dat je alles maar zelf en alleen moet doen, voel jij je niet gesteund door de vrouw in jou.

Er is dan een gebrek aan ZELFLIEFDE.

“Open je hart voor liefde” zegt Jezus, één van de Opgestegen Meesters van de Grote Witte Broederschap.

Heb vertrouwen en houd vól! Opgestegen Meester Lugh, kwam tot ons tijdens de Elohim opname met de kracht van “volharding”.

Onze reis is niet gemakkelijk lieve tweelingzielen, maar we hoeven niet alles meer alleen te doen! We zijn aan het ontwaken! De Opgestegen Meesters staan tot onze beschikking! We hoeven het alleen maar te vragen!

De intentie die ik uitsprak voor mezelf voor deze nieuwe maan in Stier, is dat ik meer balans gá creëren tussen werk en privé!

Het betekent dat ik mijn werk meer mag gaan loslaten. Het denken eraan. Het “ermee bezig zijn” in ons hoofd. Herken je dit?

Zodat ik meer ruimte kan creëren voor geloof en vertrouwen! Ik roep daarvoor Opgestegen Meester Pan aan, de maker van de panfluit, om me te helpen om muziek meer de ruimte te geven in mijn leven!

De Violette Vlam helpt ons om ons niet langer te laten leiden door oude patronen en gewoontes. Door de Sjamanistische reizen ga jij inzien waar en hoe jij jezelf nog saboteert en dat je dit patroon voor jezelf kunt doorbreken.

Stap 1 daarbij is BEWUSTWORDING. Wanneer we niet doorzíen wat we maar blijven herhalen, kunnen we het ook niet veranderen!

De Violette Vlam brengt de kracht van VERGEVING.

Hij gaat zichzelf vergeven en zijn spijt van zijn handelingen loslaten, zodat hij nu vooruit kan gaan bewegen.

Vooruit naar een meer rustige, zachtere energie. Een energie van meer zelfzorg (met behulp van ons moeder Maria). Hij gaat meer luisteren naar de tekens en signalen van zijn lichaam.

Geld is niet meer het belangrijkste in zijn leven. Hij hóeft niet meer zo nodig. Hij merkt dat hij veel meer tevreden is met gewoon een simpel leven, met fijne vrienden en meer kunnen genieten van zijn leven.

Ik zie hen samen rondom de tafel zitten. Maar eerst moet hij een belangrijke keuze voor zichzelf gaan maken.

Blijft hij zo onrustig en telkens maar “zoekende” naar zijn ware stem en wat hij wil. Óf gaat hij nu een weg kiezen die hij eigenlijk al lange tijd voelt om te bewandelen in zijn hart.

Deze keuze heeft hij telkens maar uitgesteld, omdat tja.. “een idee” is altijd veiliger dan dat we de stappen nemen om het werkelijkheid te maken!

Hij had ook een geheel andere voorstelling ervan en realiseert zich nu dat zijn voorstelling niet realistisch was. Hij was te “dromerig” en verloor steeds de realiteit uit het oog.

Meer en meer voelt hij dat hij naar een rustiger leven toe wil. Een leven zonder alle drama waarin hij steeds verzeild raakt. Drama van anderen, van familie, maar ook van hemzelf, omdat hij dit onbewust blijft veroorzaken met zijn eigen gedachtenpatronen.

De Violette Vlam helpt ook jouw tweelingziel met het opschonen van zijn / haar gedachtenpatronen, nu de vlam doorwerkt in beider jullie energie.

Tijdens de inwijdingen reizen we samen met de spirit van onze tweelingziel. Ondanks dat de ander dit niet bewust meemaakt, vindt er bij jouw tweelingziel ook heling plaats op het onderbewuste vlak.

Je zult dus zien dat ook de ander bepaalde stappen gaat nemen, die jij mogelijk niet eens voor ogen hield, omdat jíj je hart hebt opengesteld voor het samenwerken met en ontvangen van de Violette Vlam: de Vlam van TRANSFORMATIE.

Laat datgene los waar je geen controle over je hebt, zodat het kan ontstaan voor jou hoe dat bedoeld is.

We bevinden ons op dit moment nog in het eclipsseizoen, waarvan we de afgelopen nieuwe maan nét de eerste eclips hebben gehad: een gedeeltelijke zonsverduistering.

De Violette Vlam heeft daardoor een versterkte werking, omdat we tijdens de Sjamanistische reizen open komen te staan om ook de energie van de eclipsen te ontvangen.

Als Ituha, Hoge Inca Priesteres, begeleid ik onze spirits tijdens deze reizen (de inwijdingen).

De boodschappen die ik doorkrijg in deze readings, zijn dus afkomstig van de spirits van jullie tweelingzielen. Dáárom is het vaak zo kloppend. Zij spreken met mijn spirit en vragen mij soms zelfs om hulp. Maar niet alles resoneert per persoon, omdat ik een mengelmoesje “oppik” van het gehele Tweelingzielen collectief.

Ik reis daarvoor soms af naar jullie dromen. Onbewust! Deel dus vooral met mij wanneer ik je bezocht heb! Leuk! Ben benieuwd wat er gebeurde! Ik ben ooit eens als een Adelaar verschenen! Prachtig! Zo jammer dat ik me daar niet bewust van was, lijkt me geweldig om boven alles en iedereen uit te vliegen!!

“Hij gaat meer een Adelaars view krijgen”. Hij gaat het grotere geheel beter zien. Voor de deelneemsters van het medicijnwiel-jaarprogramma gebruiken we daarvoor als extra hulpmiddel onder andere de Noord-Amerikaanse Native rituelen, zoals het ritueel van “het uitwissen van persoonlijke geschiedenis”, waar Angie laatst al over schreef.

Waarom alles zo gebeurd zoals het is gebeurd, geeft hem meer rust en vergeving naar zichzelf. Ja, hij ziet het nu beter. Het móest wel zo gaan tussen jullie, want anders had hij nooit op dit punt aangekomen om deze nieuwe krachtige keuze voor zichzelf te maken.

Ook ten aanzien van ex-en komt er meer reflectie. Ook ten aanzien van voorgaande relaties ziet hij nu beter in wat hij ervan geleerd heeft, ook zakelijke relaties, waardoor hij nu heeft geleerd om andere keuzes te maken in zijn leven.

VERGEVING is de kracht van de Violette Vlam. Vergeving over en weer, van jullie zelf, van je ouders, zorgt ervoor dat je niet langer “wordt geleid” door je oude patronen die komen opdoemen bij iedere trigger.

De Violette Vlam helpt je om meer stil te staan en de patronen in te zien en IN HET MOMENT daardoor anders te kunnen gaan handelen.

Ik ben benieuwd, mocht je hebben meegedaan, hoe jij de inwijding hebt ervaren. Leuk om dat van jou te ontvangen, per e-mail, instagram of in de Facebook-groep.

Wanneer we door het eclipsseizoen heen zijn, staat ons een krachtige doorbraak te wachten. Niet voor iedereen, want doorbraken ontstaan alleen, wanneer jij de discipline hebt om je innerlijke werk te verrichten (zegt Opgestegen Meester El Morya). Roep Meester El Morya aan, wanneer jij meer discipline nodig hebt en doorzettingsvermogen!

Na het eclipsseizoen kan er een grote verschuiving komen in de verbinding met jouw tweelingziel.

Een verschuiving die zichtbaar zal raken boven de grond! Omdat JIJ gewerkt hebt aan je eigen stabiliteit. Aan het kiezen voor jezelf.

Ik hoor “communicatie”. Communicatie zal kunnen gaan aanvangen, voor degenen die al lange tijd geen communicatie hebben gehad met hun tweelingziel.

Mogelijk is jouw TZ geheel van jouw radar verdwenen. Of in een moestuin opgegaan?

Tuinieren is een ontzettende Mindful bezigheid. Je richt je aandacht op de planten en het geven van liefde aan hen, waardoor je hoofd als het ware "leeg" raakt. Je focus ligt dan bij de planten en hun verzorging.

Na het eclipsseizoen kun je INEENS een vorm van communicatie verwachten.

Dit kan zijn door middel van een simpel appje, een like op je Facebook-bericht, maar het kan ook een eerste stap zijn richting jou, om het contact te “normaliseren” en weer aan te laten vangen.

Of misschien heft de ander de blokkade richting jou wel op, op Facebook en / of whatsapp.

Het kan ook zijn dat je van familie wat hoort over hem/haar, of dat jouw tweelingziel een boodschap probeert over te brengen naar jou via (jouw) familie. Het kan ook zijn dat je familie hem gezien heeft ergens!

Hoeft niet altijd een leuke boodschap te zijn, maar we houden de hoop erop van wel ;-)

Een overwinning is op komst, waarbij de Divine Masculine NAAKT terugkeert. Naakt in de zin van met een open hart, met zijn gevoelens op de tafel. Een gesprek met meer diepgang kan alleen plaatsvinden wanneer jullie het hart naar elkaar openen.


Lieve Divine Feminine, wees klaar met die oppervlakkige gesprekken. Wees klaar met dat de hele tijd wel / niet afspreken met elkaar! Wees klaar met 2e of zelfs 8e keuze te zijn na allerlei andere vrouwen. Neem geen genoegen met het zijn van “de minnares”!

Alleen JIJZELF kunt daarin verandering brengen, door jezelf eerst terug te trekken uit jullie verbinding, om vervolgens aan de verbinding met jezelf te werken, zodat jullie verbinding in jullie buitenwereld kan vernieuwen.

Maak andere keuzes voor jezelf. JE BENT GELIEFD! Neem geen genoegen met minder dan iemand die voor de volle 1000000% voor JOU gaat!

Kan de ander dat nu nog niet? Dan is dat oké, maar dan zijn jullie nu niet bestemd om aan elkaar te blijven “hangen”. Dan ben jij bestemd om jezelf de liefde te leren geven die je bij de ander zoekt.

Zodat je wanneer je tweelingziel wel terugkeert, weet wie je bent en wat jíj nodig hebt in je leven. Ook zonder de ander.

Leer je eigen keuzes te maken en gelukkig te zijn met jezelf. Dan is de ander daarop een aanvulling en niet langer jouw invulling.

Dit gaat de Divine Masculine ook inzien, waardoor het kan zijn dat hij de verbinding juist verbreekt. Ten goede om de antwoorden bij hemzelf te zoeken.

Om te groeien en misschien wel te proeven van het vrijgezelle leven. Laat de ander ervaren. Wees geen moeder die hem (haar) direct verstikt met een toewijding richting jou die je vraagt.

Hij (zij) heeft ook het eigen leven nodig. Je wilt samenzijn met iemand die samen met jou WIL zijn, vanuit het gevoel. Niet omdat jij de ander met WOORDEN afdwingt om voor jou te kiezen.

Want wanneer de intentie daarmee niet overeenkomt, is er geen sprake van harmonie en zal jullie relatie blijven wankelen. Jij zult constant het gevoel blijven houden dat de ander er ieder moment “vandoor” kan gaan, al dan niet met een ander.

Omdat jij deze wond binnenin jezelf (nog) niet hebt aangekeken of geheeld.

En omdat je de intentie voelt achter de woorden van jouw tweelingziel, welke intentie NIET matcht met wat de ander jou vertelt!

Kies dus je EIGEN PAD en vertrouw op je gevoel! Wéét dat je gesteund wordt op je pad!

Zo wilde mijn tweelingziel in de zomer van 2018 afspreken met me op een Acro yoga festival in België. Ik had hem toen net in juni verteld dat we tweelingzielen zijn.

Het voelde als een “los voorstel”, terwijl ik niet 1 van de velen wilde zijn.

Maar was het realistisch van mij, om direct al zijn volle toewijding naar mij te vereisen? We kenden elkaar amper! Toch voelde het niet goed voor mij op dat moment, dus heb ik de boot afgehouden.

In augustus 2020 stonden we op het punt om te gaan samenwerken. Ook toen vroeg ik zijn volle toewijding naar mij als tweelingziel en aan zijn zielsmissie.

We waren toen op een dieper level van verbinding geraakt, maar hij was er (nog) niet klaar voor om zomaar all-in te gaan met iemand die hij eigenlijk niet echt kende.

En ook toen was het niet bedoeld om al samen te komen. Want hij had gelijk! Behalve dan degenen die blind worden uitgehuwelijkt, was het niet realistisch van mij om te vragen om all-in met mij te gaan, romantische relatie en samenwerken als sjamanen, omdat we elkaar ook tóen nog helemaal niet goed kenden.

Romantiek kun je ook helemaal niet afdwingen!

Ik herkende hierin een patroon bij mezelf dat zich maar bleef herhalen in mijn leven.

Je “akkoord” geven op een relatie is natuurlijk alles behalve romantisch en totáál niet voortkomend vanuit het éigen gevoel.

Nogmaals, we willen een partner die toegewijd is aan ons, omdat de ander dat wíl.

Dat betekent dat wij eerst onze eigen Goddelijke wil in overeenstemming mogen brengen met onze menselijke vrije wil.

Want anders zou het betekenen dat God een bepaalde richting van ons afdwingt. En ook dat is geen liefde.

Luister naar je hart.

Neem het stapje voor stapje.

Nodig de Violette Vlam uit om jou te helpen bij het maken van je keuze(s).

Eventueel kun je de audio’s blijven herhalen om de vlam steeds opnieuw uit te nodigen in je leven.

Laten we geen genoegen nemen met minder dan we waard zijn. We zijn mooi. We zijn prachtig. We zijn krachtig. We zijn liefdevol. Zachtaardig. Compassievol.

WE ZIJN GELIEFD!

Vind jouw Spirit.

Bestellen doe je hier.

Het Combi-pakket met korting bestellen kan hier.

Aho lieverds,

Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws.

Lid worden van de maanbrief kan hier.