Kan ik iets ''doen'' om mijn Spirit te vinden?

Kan ik iets ''doen'' om mijn Spirit te vinden?

KAN IK IETS “DOEN” OM SPIRIT TE VINDEN?

In verbinding met Spirit, met de Wereld van de Geest, raken wij wanneer wij simpelweg “Zijn”. Doch in de dualiteit, in ons lagere energieveld, wanneer wij het onderscheid tussen ratio en intuïtie (via o.a. lichaamsbewustzijn) nog moeilijk vinden, kunnen wij zeker gerichte Actie ondernemen om beter in verbinding met Spirit te kunnen raken. Om dus onze energiefrequentie te kunnen verhogen naar het niveau van de Geest, van Spirit, van onze Hemelse aura/energie, het niveau van Gods Liefde.

GEESTELIJKE ONTWIKKELING

God spreekt tegen ons via onze Geest. Alsook kun jij via jouw verbeeldingskracht met jouw Geest de Engelen zien en horen spreken tegen jou. Jouw gidsen, Spirit, elfen, feeën, overleden dierbaren en de Spirits van krachtdieren en bijvoorbeeld planten.

Jij kunt jou mogelijk voorstellen dat het heel moeilijk is om jouw intuïtie, de wil van God, te kunnen horen wanneer er zoveel “rommel” in jouw Geest aanwezig is. Het onderscheid tussen de waarheid en illusie is daardoor moeilijk te maken waardoor wij nog maar al te vaak handelen vanuit ratio in plaats van intuïtie.

Wat kun jij dus concreet doen om jouw Geest te ontwikkelen? Naar binnen keren. Rust in jouw Geest creëren zodat er ruimte wordt gemaakt voor de liefdevolle boodschappen van God. Zodat jij deze kunt horen en daarop steeds meer actie kunt gaan ondernemen.

De Geest kun jij dus disciplineren en trainen. Wat velen niet weten is dat Ramadan, “het vasten” een grote disciplinering van de Geest is. Onthouding voor het lagere energetische begeerte lichaam dat wil eten, dat wil drinken, dat wil toegeven aan al die verlangens. Onthouding traint de Geest zodat de Geest boven de begeerte van het lichaam zal uitstijgen en de overhand leert krijgen. En daarmee dus het woord van God.

Yoga, mediteren, mindfulness, bidden, kaarten leggen voor jouzelf, zijn allemaal manieren om jouw Geest te trainen. De eerste 3 om te leren luisteren, bidden om jouw overtuigingen en gedachten te positiveren en de laatste om jouw intuïtie te versterken. Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden.

ZUIVER JOUW ENERGIEVELD / AURA

Naast dat jij jouw Geest traint is het belangrijk om jouw energieveld zuiver te maken én te houden. Er is veel lagere energie in onze wereld aanwezig wat jouw veld vertroebelt. Dit vertroebelen met lagere energie zorgt ervoor dat jouw lagere lagen van jouw aura’s versterkt raken (zie voor de beschrijving van de aura https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/29101/de-menselijke-aura)

Dit zijn de lagen die dichter bij het Aardse leven staan dan bij het Geestelijke leven.

Hoe zuiver jij jouw aura?

Door de natuur in te gaan, vooral bomen hebben grote zuiveringskracht (chakra 1), gezuiverd water te drinken, te zwemmen, douchen (chakra 2) en voeding tot jou te nemen wat zuiver is en een hogere trilling heeft. Alle voeding die zongerijpt is zoals fruit, noten en groenten (granen zijn wel zongerijpt, maar hebben een lagere trilling omdat ze veelal bewerkt zijn) heeft een hogere trilling en zal daarom bijdragen aan het zuiver houden van jouw veld en daarmee jouw verbinding met jouw Geest, met Spirit.

Let goed op telefoonstraling, niet roken, geen alcohol, geen junkfood, geen vlees (dieren zijn veelal in een staat van angst gedood waardoor jij die angst in de vorm van energie overneemt in jouw veld, alsook is het gewoonweg wreed en verre van Liefde vandaan), geen drugs, en ook mensen kunnen een lagere trilling afgeven.

Ken jij dat woord: “Zelfliefde”?

Wanneer jij door alle lagere trilling, lagere energie, die is verbonden aan het bovenstaande, jouzelf weghoudt van jouw hogere Ware Zelf. De wereld van Spirit, van jouw Geest, via waar jij de Universele Liefde van God, de levensenergie en kracht, door jou heen kunt laten stromen zodat jij het leven kunt gaan leven dat voor jouw Ziel bestemd is hier op Aarde om zich te kunnen evolueren om de ketting van incarnatie uiteindelijk te kunnen doorbreken.

Vraag jouzelf dan eens af.

''Heb ik mijzelf lief?''

“Purify the Body, purify the Mind, purify the Soul”.

Liefs,
Avalon