Jouw Sjamanistiche dood & wedergeboorte

52357cd510jpg

Sjamanistische dood

Sjamanen geloven erin dat een taak als heler van de Spirit zoals de Sjamanen dat uitvoeren, alleen kan worden uitgevoerd wanneer de ego sterft. Wanneer alle angsten en trauma’s worden verwerkt en losgelaten zodat het pad van de Ziel kan worden bewandeld.

April 2018 ontwaakte ik na een ontmoeting met mijn tweelingziel. Onder leiding van Spirit ben ik vervolgens klaargestoomd voor mijn zielsmissie als Sjamaan. Ik verwerkte op een intensieve manier al mijn trauma’s en blokkades die ik vanuit vorige levens meenam en in dit leven heb ontwikkeld. Oude overtuigingen moesten loskomen uit mijn energie om een prachtig leven te kunnen gaan leiden. Want schoonheid, Liefde en jouw eigen kracht, zie je niet wanneer je nog vastzit in dramatische energie en omstandigheden. In sneltreinvaart brak ik door mijn angsten heen en stierf ik een Sjamanistische dood. Veel van mijn innerlijke reis kun je teruglezen in mijn blogs ‘’het Dagboek van een Sjamaan’’ waar ik mijn eigen reis vertel. Op Instagram vind je een overzicht van mijn leven als Sjamaan.

Soul retrieval

Onze Ziel is onderdeel van de emotionele laag van ons energieveld. Door het ervaren van trauma’s en andere gebeurtenissen, zelfs al zo ‘’simpel’’ als worden afgewezen door één van onze ouders, verliezen wij delen van onze Ziel. Een deel van onze ziel verliezen wij ook wanneer iemand dierbaar overlijdt. Een deel van onze ziel gaat dan vaak mee met de overledene uit angst om los te laten.

Soul retrieval is energieheling. Onze Ziel is ook energie. In alle Sjamanistische reizen en readings pas ik deze techniek toe door met de kracht van mijn Geest die ik de afgelopen jaren getraind, geheeld en hervonden heb door de 5e dimensie, de dimensie van de Spirit wereld, te reizen. In de 5e dimensie bevindt zich jouw Ware Zelf die mij zal laten weten wat jij nodig hebt aan heling om jouw fysieke wereld (3e dimensie) steeds meer in lijn te kunnen krijgen met jouw Ware Zelf. Met jouw Hogere Plan.

Hoe sterker jouw Ziel raakt en van jou aanwezig mag zijn hier op aarde, hoe meer jouw ego-patronen het onderspit gaan delven en hoe meer jij op jouw Zielspad terechtkomt; in lijn raakt met jouw Ware Zelf.

Tijdens deze reis worden wij bijgestaan door de Spirits van krachtdieren, door Engelen, door edelstenen, geuren, kleuren, klanken, gidsen, voorouders. Alles is energie, heeft een Spirit en bevat helende energie voor jou in de 5e dimensie. Alles zal zich aandienen via mij precies zoals jij dat nodig hebt. Daar mag je op vertrouwen.

Onze Ware Zelf is gezond en sterk, geestelijk en lichamelijk, kent Liefde van binnen én van buiten, leeft het leven zoals dat bedoeld is voor ons om te leven, zoals dat voor ons al in de sterren staat geschreven, alles waarvan jij nu al droomt, inclusief jouw tweelingziel. Want dromen doe jij in de 5e dimensie, wanneer jouw Spirit jouw fysieke lichaam (voertuig) verlaat en terugkeert naar huis. Als je het kunt dromen bevindt het zich dus al in jouw Hogere Plan en kun jij het in co-creatie, door goed te luisteren naar Spirit en jouw gevoel te volgen, manifesteren hier op aarde. Hoe meer jij in lijn raakt in de 3e dimensie met jouw Ware Zelf in de 5e dimensie, hoe meer jouw ware leven zich zal gaan manifesteren op Aarde. Vind jouw Spirit!

Steeds meer Zielen komen terug bij zichzelf nu we collectief met de Aarde naar de 5e dimensie aan het verschuiven zijn. Daar hebben we op 10 juni 2019 een grote sprong in gemaakt, ter voorbereiding op 2020 de ''aquarian age'' van vrijheid van geest, samenwerking, liefde en de heling van moeder aarde.

De Lichtwerkers gaan als eerste ‘’over’’, zodat zij met hun 5e dimensie bewustzijn een krachtveld vormen voor Moeder Aarde om zich te helen doordat zij andere Zielen kunnen helpen in bewustzijn te verhogen zodat moeder Aarde niet langer meer te lijden heeft onder alle zware en ‘’vervuilde’’ energie.

Trauma verwerking

Trauma’s die wij meemaken zorgen voor heftige shocks waardoor een deel van onze Ziel verloren raakt. Dat deel reist bijvoorbeeld mee met overleden dierbaren in de 5e dimensie, of kleeft aan de energie van een ex-partner, op een plek, of aan een voorwerp. Dat deel van onze Ziel dat ergens anders aan verloren is gegaan bevindt zich daardoor niet in ons lichaam. Waardoor wij ‘’ziekte’’ en gebrek manifesteren in onze buitenwereld (3-D).

Niet alleen in dit leven maken we trauma’s mee. In vorige levens hebben wij zulke zware energie opgedaan – we zijn gemarteld, onderdrukt, gedood, opgehangen, verbrand, als mens, maar vooral als vrouw zijnde. De vrouwelijke energie is zich daardoor klein gaan maken, want klein is veilig. We hebben geleerd dat onszelf zijn niet werd getolereerd. Jeanne ‘D Arc werd verbrand op de brandstapel op 18-jarige leeftijd omdat ze voor haar geloof uitkwam. Omdat ze tegen haar omgeving vertelde dat de ze stem van God hoorde. Wauw, wat werkt deze energie nog door in dit leven. De zwaarte uit zich in zoveel patronen in ons huidige dagelijkse leven. Patronen van onszelf niet durven uit te spreken, waarmee we onze energie, onze keelchakra, blokkeren en daarmee de communicatie met Spirit, met onze Ware Zelf en onze tweelingziel.

Aarding

Het grootste terugkerende patroon bij ons allen is het gebrek aan zelfvertrouwen en geloof. Dit gebrek aan zelfvertrouwen komt rationeel gezien doordat wij ervaren dat wij van binnen niet ‘’heel’’ zijn in energie waardoor wij gebrek manifesteren in de 3-D wereld. Zo binnen zo buiten. Hoe de staat van jouw Geest is in 5-D manifesteert zich altijd in jouw 3-D wereld. Zowel klein als groot. Hoe meer heling er van jouw Ziel plaatsvindt op 5-D niveau, hoe meer zelfvertrouwen jij zult krijgen. Jouw Ware Zelf versterkt. Je landt op aarde, je aardt. Jouw Ware Zelf is alles waarvan jij droomt. Jij bent vol van eigenwaarde, vol van zelfvertrouwen, vol van kracht, uiterst gezond en stralend, compassievol, liefdevol, uiterst positief en leeft jouw mooiste droomleven, mét jouw tweelingziel.

Zelfvertrouwen betekent het (niet) vertrouwen in jouw Ware Zelf. Eigenwaarde betekent jezelf kleiner houden dan dat jij waard bent (vanuit jouw aangeleerde patroon / trauma). Dit uit zich in concessies doen. In telkens weer jouzelf te verlaten door mee te gaan in de energie van de ander zodat je door de ander geliefd zult worden.

De Liefde in ons ontbreekt, we ervaren gebrek, allemaal doordat wij niet goed verbonden zijn met onze ware natuur, met Spirit. Met onze Ware Zelf in de 5e dimensie.

Hoe kunnen wij dit helen? Hoe hervinden wij onze Ziel? Door aarding. Door het openen van het hart en laten stromen van de vrouwelijke energie. Door het rechttrekken van de balans (man-vrouw) in ons. Door zware energie los te laten, door ons te helen en zuiveren met water. Hoe meer energie wij loslaten die ons vasthoudt in het verleden en ons kleinhoudt, hoe dichterbij wij raken bij wie wij werkelijk zijn. We doorbreken daarmee ons familiekarma en sterven een Sjamanistische dood. We luisteren niet langer naar de duivelse stem die ons vertelt dat we liefde niet waard zijn. Dat we het niet goed genoeg doen. We hebben ruimte gemaakt voor de Goddelijke stem, voor de Goddelijke liefde, die ons bevestigt in wie wij werkelijk zijn. Die ons bekrachtigt.

Fysieke klachten

Ook fysieke (3-D) klachten (elke vorm van ziekte en pijn) beginnen op het niveau van de Spirit (5-D) en zijn dus ook op dit niveau te helen.

Gedurende mijn innerlijke reis heelde ik mijn ernstige schouderblessure en stopte ik met mijn astma medicijnen voor COPD (longziekte). Volgens de arts was het uitzonderlijk dat ik al zulke slechte longen had op mijn leeftijd. Ik kreeg zware medicijnen die ik dagelijks moest gebruiken. De oorzaak bleek geheel intern op het niveau van Spirit te zijn en door het versterken van mijn Geest al binnen korte tijd verholpen.

Inmiddels heel ik mijzelf met mijn natuurlijke vermogen tot zelfheling (dit hebben wij allemaal in ons en ligt in de toekomst voor ons om zich te gaan ontwikkelen in ieder van ons). Ik leg mijn hand op een bepaalde plek waardoor er via mijn handen energie naartoe stroomt (magnetiseren). Datzelfde doe ik met de kracht van mijn Geest door mijn aandacht naar binnen te richten naar de plek die heling behoeft.

Jouw Sjamanistische dood & wedergeboorte

Een Sjamanistische dood is niet alleen maar voor Sjamanen. Wij doorlopen allemaal de cyclus van het afscheiden van onze zware energie om terug bij onze Ware Zelf te kunnen raken. Ons oude leven zoals we dat kennen en zelfgevormd hebben dienen we eerst achter ons te laten voordat we wedergeboren kunnen worden als onze Ware Zelf. Zware energie dienen we los te laten en af te scheiden (en daarmee ook sommige materie / mensen / situaties) zodat er ruimte kan worden gemaakt voor nieuwe energie. Nieuwe positieve, krachtige energie die wij krijgen vanuit de Spirit wereld van onze Ware Zelf.

Het ritme van de natuur

De natuur kent een eigen ritme waarop het leven zich ontplooit. De winterperiode is de periode van het opladen, van de energie naar binnen keren en in kracht versterken. Tijdens deze tijd wordt er niet gezaaid, de planten groeien niet, het is een periode waarin de natuur ‘’stil ligt’’ om zich te kunnen herstellen en helen. Door het gebrek aan zonnekracht en aarding (we komen minder buiten) is onze energie laag en doen we er goed aan om met het ritme van de natuur mee te gaan door veel naar binnen te keren en te werken aan oude stukken die wij mogen helen in energie en mogen loslaten. Dat deel van ons moet sterven om ruimte te maken voor het nieuwe.

De lente en zomer is vervolgens de periode om de geheelde energie weer naar buiten te richten. De zonnekracht neemt toe waardoor onze eigen kracht weer toeneemt. In de lente van 2018 begon mijn ontwaken. Gedurende de lente en zomer heb ik mijzelf aan de hand van de standen van de Maan geheeld. Door de energie van de Maan voor mijn helingsproces in te zetten ben ik in versnelling teruggekomen bij mijn Ziel.

Ik leefde geheel met de natuur mee, in plaats van ertegenin. Uiteraard (leer ons het leven kennen) ging dat niet zomaar en van een leien dakje. Vele lessen mocht ik leren om mijn Ware Zelf te kunnen versterken. Vele keren huilde ik totdat mijn hart ervan ging branden zo diep ging mijn helingsproces. Ik moest leren voelen, daar had ik mezelf al jaren van weggehouden. Ik moest leren landen op Aarde. Ik moest mezelf leren accepteren, geheel zoals ik ben. Ik moest leren waar mijn krachten lagen. En vooral moest ik leren om ze te zien. Ik moest leren om me over te geven aan de Liefde, aan mijn innerlijke leider, aan Spirit.

Bovenal moest ik leren om Liefde voor mezelf te hebben, om mezelf op waarde te schatten, om geen concessies meer te doen op mijn eigenwaarde. Ik moest leren om mezelf te horen én te zien, de Godin in mijn, mijn kracht. Ik leerde voor mijn eigen veiligheid te zorgen. Ik leerde mijn eigen vader én moeder te zijn en onthechtte me van de 3-D buitenwereld, van relaties, van materie en van mijn oude zelf. Hoe ik dácht dat mijn leven eruit zou moeten zien. Ik liet los. Ik gaf me over zodat mijn Hart mij kon gaan leiden. Door af te gaan op of iets goed voelt begon ik keuzes te maken. Ik begon te luisteren naar mijn gedachten die tot mij spraken, naar de stem van God, in plaats van de stem van de duivel. Ik werd steeds krachtiger en liefdevoller. Ik deed geen concessies meer, ook als dat betekent dat ik alleen over zou blijven.

Ik moest door de eenzaamheid heen om mijn Geest te kunnen versterken, om de verbinding met Spirit terug te kunnen vinden. Ik moest leren om in de storm overeind te blijven en te vertrouwen op mijzelf, op de stem van God en niet op mijn eigen innerlijke criticus die maar door bleef ratelen. Want alleen wanneer we geheel op onszelf aangewezen raken, keren we ons naar binnen om de antwoorden daar te zoeken. En daar vond ik de Liefde voor mijzelf terug.

Leven met de Maan

Eenzelfde cyclus wat wij in de natuur zien doorlopen wij maandelijks aan de hand van de standen van de Maan. Grootmoeder Maan regeert onze vrouwelijke energie, onze emoties. Zoals zij het water van eb naar vloed kan veranderen, verandert ze het water in ons ook van tekortkoming (eb) naar overvloed.

De Maan kent elke maand 4 standen. Tijdens de Nieuwe Maan spreken we nieuwe intenties uit en vragen we Grootmoeder om onze projecten te zegenen en volbrengen met haar kracht. De periode daarna van Wassende Maan is de tijd voor onze vrouwelijke energie (ook bij mannen), om het nieuwe meer vorm te gaan geven. Onze creatie(ve) kracht is deze tijd sterk. Dit wordt ook wel het stadium van de ‘’maagd’’ genoemd, of ‘’de geboorte’’.

De fase daarop is de fase van ‘’de moeder’’, dromen en ideeën nemen vorm aan en worden door de moeder gewiegd, gevoed en beschermd. Dit is de periode van de Volle Maan. De Volle Maan-energie is het meest krachtig waardoor we de laatste zet kunnen krijgen om nu écht stappen te gaan ondernemen door te gaan doen. Dit zijn geen stappen in de 3-D wereld. Dus het zijn geen stappen om te ‘’doen’’. Het is de shift in energie in jouw Geest die een laatste zet nodig heeft, zodat jij in jouw buitenwereld conform die energie zal gaan aantrekken en manifesteren. De fase van ‘’afronding’’ in energieshift.

Tot slot kennen we de Afnemende Maan. De Afnemende Maan is de periode van creatieve transformatie. De Maan van de dood van oude delen in ons die ons weghouden van onze Ware Zelf. Het is een Maan van loslaten en de energie naar buiten richten. Deze fase wordt ook wel geassocieerd met ‘’de oude wijze vrouw’’, het is het moment dat wij verder reiken dan enkel het leven in het moment en het geheel gaan overzien. Daar hebben we wijsheid voor nodig.

Al deze inzichten en invloeden worden ons gegeven door Grootmoeder Maan in háár ritme. Het heeft dus geen enkele zin om tegen de stroom in te zwemmen, wat wij wel continue doen in onze huidige maatschappij door zoveel van onszelf te moeten (mannelijke energie). Wanneer wij niet voldoende bewustzijn hebben van de cyclus van Grootmoeder Maan mislukken veel dingen in onze 3-D wereld. Simpelweg omdat dit door de energie vanuit de 5e dimensie niet wordt ondersteund. En de 5e dimensie is de wereld waar alles al bestaat.

Tijdens de Sjamanistische online groepsreizen maak ik gebruik van de energie van Grootmoeder Maan. Hier vind je de agenda van deze reizen. Ik maak gebruik van de energie van Grootmoeder Maan met wie ik als Sjamaan in Spirit in verbinding sta, om jouw helingsproces kracht bij te zetten en te versnellen zodat jij jouw zielsmissie kan gaan leven en met jouw verhoogd bewustzijn de wereld een betere plek zal maken. De Volle en de Nieuwe Maan is ook altijd het moment waarop de man en vrouw in ons weer met elkaar communiceren en daarmee het moment waarop jij het sterktste de verbinding met jouw tweelingziel kunt voelen.

Soul retrieval door Sjamanistisch reizen (dood & wedergeboorte)

Als Sjamaan reis ik door de 5e dimensie met mijn Geest om jou te helpen de verloren delen van jouw Ziel te helen. Door middel van Sjamanistische online groepsreizen waarin wij in verbinding staan met elkaar heel ik met de techniek van Soul retrieval jouw Ziel zodat jij op het pad van jouw Ziel terechtkomt en de verbinding met jouw Spirit versterkt.

Met een enkele reis vindt er al Soul Retrieval plaats bij jou. Het helen van jouw Ziel, door jouw Ziel te helpen meer te landen hier op aarde is een proces. De Sjamanistische reizen vinden daarom iedere Volle en Nieuwe Maan plaats: het moment waarop de man en vrouw in ons het sterkst met elkaar communiceren.

Wat ik in 1,5 jaar heb gedaan, doe ik voor jou versneld door op te treden als jouw kanaal, als jouw boodschapper en de schakel tussen jou en Spirit. Al mijn ervaring die ik heb opgedaan en de ups-and-downs waren allemaal nodig om mij gereed te maken voor jou, zodat jij versneld en begeleid door mij jouw reis kan maken. Mijn kennis deel ik met jou in de Live webinars waarmee iedere Sjamanistische reis begint, zodat jouw bewustzijn van de Spirit wereld daarmee vergroot kan raken.

Meer informatie over Sjamanistisch reizen, het maand lidmaatschap en de agenda wanneer de reizen plaatsvinden vind je hier. Je kunt daar ook een mini-reis downloaden onder begeleiding van krachtdier Wesp.

Wil je niet meedoen met een LIVE-reis? Je vindt in de webshop ook het Manifesteren met Grootmoeder Maan-programma waarmee jij leert samenwerken met de Maan-energie, alsook vind je er audio reizen voor bijvoorbeeld de heling van jouw familiekarma.

Ga naar de webshop.

Liefs,
Avalon