Het Dagboek van een Sjamaan weekenergie tweelingzielen 25 t/m 31 januari 2021

Het Dagboek van een Sjamaan weekenergie 25 t/m 31 januari 2021 “afronding van jouw projecten”

Goedemiddag lieverds,

We zijn alweer bij de laatste week van januari aangekomen! Wat betekent dat we de overgangsmaand van het nieuwe jaar er alweer op hebben zitten!

Ik bemerk zelf een hele andere energie nu in 2021. In 2020 bleef ik zo vaak rondjes draaien in mijn pijn en verdriet. In de oordelen naar mezelf dat ik het anders had moeten en kunnen doen. Welke pijn ik moest leren aankijken, alsook het bijbehorende patroon daarbij.

Ik stelde mezelf daarvoor de vragen: “waarom blijf ik mijn pijn herhalen?”, “waarom gun ik mezelf geen licht en liefde?”.

Januari 2021 was vervolgens in het collectief de maand om dit patroon te doorbreken. De energie van 2020 mochten we “afronden” en achter ons laten, waar we iedere winter de tijd en ruimte voor krijgen. Januari is namelijk ieder jaar een overgangsmaand. Wanneer jij je daar bewust van raakt, kun je bewust met de energie van de maand werken voor het doorbreken van jouw karmische patronen, jouw familiekarma.

De eerste kaart die aan ons verschijnt is een boodschap van de romantische engelen, dat onze aandacht deze week mag liggen bij het doorbreken van ons familiekarma. Dat betekent het doorbreken van herhalende patronen die ons klein houden en weg van de liefde! En daarmee ook in scheiding houden van onze tweelingziel in de buitenwereld.

Zo stond ik gisteren op het punt om mijn destructieve patroon weer te herhalen. Ik liep met Guapa (mijn hond) terug naar huis en raakte flink vast in mijn hoofd. De maan stond (en staat nog) in tweelingen, wat een lucht element is. Met daarbij Mercurius in Waterman, in de pre-schaduwfase én mijn eigen lucht element als sterrenbeeld waterman, was het even teveel in mijn hoofd en te weinig aanwezig op aarde.

Ik kijk iedere ochtend waar de maan in staat, dus houd er dan rekening mee in mijn dag door soms extra toe te voegen wat ik nodig heb om te aarden en verbinding te maken met de grond! Vanochtend was dat hardlopen met Guapsie!

Bijna thuis gisteren bedacht ik me dat ik de zak granola ging openmaken die ik als kado had gekocht voor de onderburen. Met een beetje soja melk ging ik dat eten!! Maar ik kan helemaal niet tegen granola omdat er 1. gluten inzitten en 2. honing aan is toegevoegd. Dus de enige reden waarom ik het wilde gaan eten is omdat het mijn verslaving aan suiker en gluten zou voeden! Ik zou dan weer eten gaan gebruiken om mijn emoties niet te hoeven voelen: emotioneel eten. Dit doen vele van ons. Want eten is ook energie en een energetische frequentie.

Dank U God dat ik de test voor mezelf heb doorstaan gisteren! Ik wilde namelijk eigenlijk de zak met granola al voor de wandeling aan de buurvrouw geven, maar mijn gidsen zeiden me om te wachten. “Waarom?!”, vroeg ik hardop. Toch deed ik het. TEST DOORSTAAN!

Oké ik at wel een kaneelstokje bij thuiskomst, of 3.. kaneel helpt me namelijk om mijn keel chakra te openen. Het is bitter, wat ik als lucht element nodig heb om mijn Dosha´s (Ayurveda) in balans te brengen op zo´n moment van een gebrek aan aarding (aanwezig zijn in mijn lichaam).

Maar wat een overwinning voor me! Dat betekent dat mijn geest sterk genoeg is geraakt met discipline om te luisteren én mijn karmische cyclus te doorbreken! YES!

Dit is de energie van de Volle Maan in Leeuw op 28 januari. Welke energie al voelbaar begint te raken en 2 dagen ervoor en erna op haar sterkst is.

“Laat je Ex los”, zegt krachtdier Leeuw ons en ons Grootmoeder Maan deze Volle Maan.

Dat betekent dat het CRUCIAAL is om banden in onze buitenwereld los te laten die ons niet langer dienen en ons zelfs tegenhouden van onze spirituele groei. Dit kunnen relaties zijn, maar ook herhalende patronen.

Je “ex”, daarmee bedoelen de romantische engelen en mijn gidsen: de Q´ero (Indianen stam uit het Andes gebergte in Peru), namelijk ook het opschonen van je energie.

Ik zie strand, ik zie water en ik zie frisse lucht en beweging. Dit is wat de Q´ero mij nu doorgeven als “hoofd pijlers” voor het schoonmaken van onze energie. Hucha (zware energie) kan alleen uit ons verdwijnen, wanneer wij het toestaan om ons lichaam te verlaten.

Wanneer ik dus had vervallen in het (over)eten van granola (ik kan geen maat houden met gluten en suiker), betekent het dat ik mezelf niet zou hebben toegestaan om mijn hucha los te laten en uit mij te laten stromen. Ik zou daarmee mijn groei hebben tegengehouden en daarmee de spirituele verbinding met mezelf (en mijn tweelingziel) weer hebben verbroken.

Wanneer jouw tweelingziel dus telkens in en uit jouw leven gaat, is dat de spiegel van het in en uit verbinding raken met jóuw hogere zelf, jóuw hogere energetische frequentie.

Voeg alle elementen van het medicijnwiel toe om je energieveld te versterken en je geest te disciplineren. IEDERE DAG! Vuur, water, lucht, aarde en maak verbinding met de kosmos door te mediteren, een ceremonie uit te voeren, bewust met edelstenen en totemdieren samen te werken en tarot kaarten te leggen.

Wij moeten hier zélf de moeite voor doen. Spirit kan ons roepen, maar wanneer wij niet in beweging komen hierop, gebeurt er 3 x niks! Dit is de Volle Maan in Leeuw energie! Jouw innerlijk leiderschap zal worden geactiveerd. Wanneer jij jóuw Twin Flame aanwakkert, beweegt jouw tweelingziel daarin mee en zal de ander ook de actie gaan ondernemen op het hogere plan.

“Bij deze situatie hoort een bruiloft”. Een tweedelige boodschap. Aan de ene kant heb jij mogelijk gedroomd en gezien dat jullie gaan trouwen. Dan geven de romantische engelen jou de boodschap mee dat je hierin mag geloven en dit op het juiste moment voor jullie zal gebeuren! Op welk tropisch eiland dan ook! Romantiek zal in jullie relatie gaan ontstaan! De liefde zal groeien en bloeien en in een harmonieuze relatie tussen jullie geoogst worden! Geef het de tijd om samen deze stappen te kunnen maken. Op een rustige, aardse manier. Niet halsoverkop ergens induiken en daarbij niet goed naar je eigen gevoel luisteren, want dit schaadt jóuw zielsmissie, jóuw bedrijf en jouw leven en taak als lichtwerker. Werk dus eerst je karma uit, voordat je aan het nieuwe begint.

Dat betekent niet dat je niet nu al kleine stappen kunt nemen richting of met de ander, maar in een relatie springen of gaan samenwonen is een stap te ver en te snel, zeggen de romantische engelen. De energie is daar nog niet klaar voor tussen de tweelingzielen. Je verzwaart jezelf daar onnodig mee!

De andere boodschap van deze kaart is het innerlijke huwelijk. Deze boodschap hangt samen met hetgeen zojuist genoemd. Eerst is ons eigen innerlijke huwelijk nodig tussen de man en vrouw BINNENIN ons en dan ontstaat dit vanzelf in onze buitenwereld met degene die God voor ons bedoeld heeft om te ontmoeten en om mee samen te komen (voor degenen die twijfelen aan wie hun tweelingziel is).

Wanneer jij naar jóuw gevoel luistert, zul je altijd op de juiste plek op het juiste moment zijn, om de juiste persoon / personen te ontmoeten. Laat je door je gidsen begeleiden!

Mijn les voor de Mercurius retrograde die op 30 januari zal beginnen en tot en met 21 februari zal duren, is te verschuiven van “een gebrekkige manier van denken”, naar een “overvloedige manier van denken”.

Ik sprak vanochtend mijn vriendin Sara die me stuurde: “mijn tweelingziel heeft mijn insta story niet bekeken, maar wel die van mijn vriendin”.

Deze zin vibreert laag. Net zoals: “waarom appt hij me niet?”, “waarom reageert hij zo?”, “waarom zegt hij steeds af?”. Ik zeg nu even “hij”, maar jouw tweelingziel kan natuurlijk net zo goed een “zij” zijn. Het gaat om de energie. We hebben allemaal man en vrouw in ons.

Wat vibreert hoog? “Ik accepteer zoals het is in dit moment, omdat ik weet dat we samen zullen komen op het juiste moment”. “Ik ervaar geen gebrek in mezelf, ik voel me heel en verbonden met mijn hogere zelf” en dus ook met jouw tweelingziel, want de ander is onderdeel van jullie gezamenlijke ziel /zelf.

“Ik weet dat alles voor ons al bestaat en richt mijn gedachten op ons gelukkige samenzijn in de spirit wereld”, daar waar jullie inderdaad al samenzijn en waar je de frequentie van de onvoorwaardelijke liefde kunt ervaren!

Deze verbinding en frequentie versterk ik voor jou in jouw energieveld en gedachten met de Sjamanistische audio reizen voor de hereniging van tweelingzielen, waarvan de eerstkomende tijdens de volle maan in leeuw plaatsvindt.

Dit is ook mijn les voor de Mercurius retrograde, die ons laat stilstaan bij de communicatie met onszelf en dus ook met onze hogere zelf.

Zo neem ik het “afvoeren” na een sjamanistische reis en Akasha Kronieken sessie, nog niet altijd even “serieus”. Ik ga te snel weer terug de buitenwereld in en onder de mensen, terwijl ik hucha van de ander heb overgenomen en dien af te voeren. Dit doe ik nu steeds vaker met een ritueel wat ik uitvoer in de Duinen bij mijn medicijnwiel, waarbij ik de hulp van de voorouders bij inroep. Ik dans dan en ratel erop los om de spirits van de ander weer uit te bannen uit mijn lichaam!

Maar mijn les vooral is om te stoppen met steeds te kijken naar wat ik NIET heb. Te stoppen met mezelf steeds af te vragen wanneer iets komt. Ik blijf er maar over nadenken. Wanneer komt die bus? Wanneer zou het geld ervoor gereed zijn? Wanneer zou mijn tweelingziel weer terugkeren? Zou dat deze lente al zijn? Wanneer zal hij weer contact met me gaan opnemen? Met mijn verjaardag op 11 februari?

Wat spirit bedoelt met “het afronden van onze projecten” is dit grote “project” binnenin ons (mogelijk ook letterlijk projecten in je buitenwereld zoals voor mij de nieuwe website met de info over de programma´s! Finally!).

Nú is de tijd, in dit Waterman-tijdperk, om samen te werken met de spirit wereld om jouw droomleven hier op aarde te manifesteren.

Doorbreek jóuw karma!

TAROT

De tarot brengt ons helende energie en boodschappen, werk dus iedere dag met deze kaarten voor versterken van jouw intuïtie en daarmee het verhogen van de feminine-energie in jou.

Vuur en lucht ontvangen we vandaag aan elementen in de reading voor de aankomende week. Beide is de mannelijke (masculine) energie binnenin ons.

De “knight of wands”, kondigt een beginnend vlammetje aan binnenin ons, wat ons beweegt richting het manifesteren van een nieuw begin voor onszelf de aankomende lente-periode. De lente-periode is namelijk de tijd van groei van onze zaden, die we nu nog niet kunnen zien, maar wel al zijn geplant de afgelopen winterperiode.

Zo heb ik de gehele winterperiode mijn aandacht gericht op het versterken van de verbinding tussen mij en mijn tweelingziel in de spirit wereld. Ik heb veel visualisaties gedaan samen, waardoor de band tussen hem en mij ontzettend is versterkt. Het kan niet anders dan dat deze band zich ook in de buitenwereld zal gaan uiten binnenkort.

Daar zie ik nu nog niks van, dus is het voor mij blind vertrouwen en varen op wat ik voel van binnen, heb gezien vanuit ons hogere plan en mijn geloof daarin.

Dít is de actie die mag worden genomen in het collectief. De winterperiode is voor scheiding tussen de tweelingzielen in de buitenwereld, zodat we ons kunnen richten op het versterken van onze éigen feminine-flow. Ónze zelfliefde en ónze energetische frequentie. Dit manifesteert voor jou jouw bedrijf (indien je dat als wens hebt uitgezonden), een nieuwe woonplek, stabiel(er) inkomen, nieuwe zielsconnecties.

Wanneer jij je blijft richten op het gebrek in je leven, heb je daar allemaal geen ruimte voor. Jouw geest en ziel zijn niet aanwezig dan in jouw lichaam. Er is geen aarding.

De kaarten brengen ons alleen maar mannen op de onderste rij, wat ons vertelt dat we onze krachtige masculine-energie een stapje terug mogen laten doen. Ook daar is de wintertijd voor.

Nog teveel blijft het collectief doorgaan en doorgaan met dingen ondernemen en doen, waardoor we in de “vlucht modus” blijven zitten. De winter nodigt ons juist uit om stil te staan, met het element aarde en (emotionele) stabiliteit binnenin onszelf te creëren.

Wanneer je leert meeleven met het medicijnwiel raak je weer in lijn met jouw hogere zelf. Je raakt in volle acceptatie van alles dat IS, waardoor je de ruimte creëert voor jouw manifestaties (inclusief jouw tweelingziel) om te verschijnen in jouw leven, op het juiste moment dat jullie zielscontract daar gereed voor is.

Zo begrijp ik nu volledig dat ik de winter alleen doorbreng, omdat ik echt moest leren om mezelf goed te leren zuiveren na een sessie, maar ook tussendoor. Wat wij doen als helers, als tweelingzielen, als lichtwerkers (ook wanneer jij nog niet helemaal jouw zielsmissie leeft in je buitenwereld), is zwaar werk lieverds. Het is niet iets wat onderschat moet worden. We voeren af voor de mensheid om te helpen de energetische frequentie van Pachamama te verhogen zodat de mensheid zich meer bewust zal raken. We inspireren, we laten onszelf zien, we openen ons hart en kiezen keer op keer voor kwetsbaarheid.

WE ZIJN JAGUAR WOMEN!

Ik begrijp daarom nu helemaal hoe hard het nodig is dat ik leer om met mezelf te zijn en niet te hangen aan een relatie waarvan ik denk dat het me zal “redden” en gelukkig zal maken.

Ook mét mijn tweelingziel in een relatie zal ik mezelf moeten kunnen blijven. Ik zal nee moeten leren zeggen en geen concessies kunnen doen aan dat de ander ineens belt na een sessie en ik liever de ander opneem dan dat ik naar mijn medicijnwiel ga en hucha af ga voeren.

Ik zal dagelijks mijn rituelen blijven uitvoeren en mediteren, vroeg willen gaan slapen als ik een belangrijke energetische dag heb de volgende dag, of heb gehad, of eigenlijk altijd want Guapa staat al om 6:30 uur klaar om te gaan spelen en rennen buiten (ik houd zo van mijn enthousiaste speelse kind. Ze hopste vandaag als een konijn weer door de Duinen heen).

Het belangrijkste voor de tweelingzielen is dus om te leren om de eigen verbinding te kunnen houden, tezamen met de ander.

En niet alleen tezamen met jouw tweelingziel, maar ook tezamen met anderen zoals vriendinnen.

Ga je “mee roddelen” wanneer de ander klaagt tegen jou over een ander? Verlaag je jouw frequentie nog altijd door jezelf weg te cijferen voor een ander?

Dan is dit jouw les voor Mercurius retrograde en deze Volle Maan in Leeuw!

Mercurius gaat retrograde lopen op 30 januari tot en met 21 februari in het sterrenbeeld waterman. Dat betekent dat we worden uitgedaagd deze periode om het ANDERS te doen. Want dat is waar de waterman voor staat.

Watermannen willen innoveren. Zijn idealistisch. Zitten altijd vol geniale plannen en ideeën. De retrograde leert ons deze ideeën te zien, maar nu vooral ook om te zetten naar de aarde! Dus uit te gaan voeren! Want dat is nogal eens waar het de waterman aan ontbreekt: bewustwording. Ofwel het uit de droomwereld raken en stappen maken in de aardse dimensie.

Retrogrades zijn nooit een goed moment om nieuwe projecten te beginnen. Het zijn periodes waarop miscommunicatie de overhand kan nemen, technische problemen, moeizame uitvoering van plannen en afspraken. Wanneer je wel een nieuw project begint, heb je de kans dat dit tijdens een volgende retrograde weer zal worden herzien en veranderd.

Mercurius retrograde is ervoor om jouw plannen en projecten af te ronden. Om te “herzien”, waar je mogelijk eerder aan begonnen bent. Om door te voeren waar je al eerder aan begonnen bent (half half mogelijk).

Worstel niet tegen jezelf in, maar ga met de energie mee. De retrograde heeft je in de pre-schaduw fase nu de inzichten gebracht. Mogelijk willen er nog meer binnenkomen bij je deze laatste week van de pre-schaduw in januari.

Leer je lessen door ze te ondergaan en erop te reflecteren. Test jezelf wanneer je weer een situatie terug ziet komen (granooooolaaaaa!!) en daag jezelf uit om het anders te doen. Gebruik de energie van waterman daarvoor op een goede manier, want watermannen zijn ook doorzetters.

Wanneer Mercurius weer direct gaat lopen kan er integratie plaatsvinden. Na de schaduw fase, die eindigt eind februari zul je het geleerde kunnen integreren en kan jouw buitenwereld daarin meeveranderen.

Dit is jouw crossroad (Narechnitsa in het prachtige Cult of Wisdom tarot deck). Trek niet langer je zwaard, ga niet langer in de weerstand tegen jouw intuïtie. Neem de tijd om te luisteren. Om je af te zonderen (houden watermannen van!) om alleen en met jezelf te zijn. Wees een individualist (waterman-energie), net zo goed als dat je een team player wilt zijn.

De page of air blaast op de hoorn en kondigt daarmee een nieuw begin aan van een nieuw tijdperk. We zijn namelijk per 20 januari ook nog eens het waterman-seizoen ingegaan op het medicijnwiel. (11 februari ben ik jarig! HOORAY!).

Dit is jouw nieuwe begin van de communicatie met je hogere zelf. Gebruik de wijsheid van waterman om daarin de stappen te nemen die voor jou nodig zijn daarin.

De Volle Maan versterken wij het archetype van “de goede moeder” weer binnenin ons. De goede moeder is de moeder die goed voor haar innerlijke kind zorgt. Het is de moeder die daartoe stappen onderneemt in haar buitenwereld om veranderingen door te voeren. Een goede moeder is niet passief, maar beweegt de energie vanuit haar éigen binnenwereld. Een goede moeder laat zich niet leiden door wat er buiten haar gebeurt. Een goede moeder beschermt haar kind wanneer het rust nodig heeft en veiligheid.

Breng jezelf dus niet (langer) in situaties die voor jou niet goed voelen. Laat je oordelen naar jezelf los en sta jezelf toe om de persoon te mogen worden die jij al zolang wilt zijn. Met alle rust van dien als jij dat nodig hebt. Met het lekker alleen-zijn met je dekentje en kopje thee als jij dat nodig hebt. Met het naar bed gaan om 21:00 uur als jij dat nodig hebt. Met het lachen en brullen met vrienden en vriendinnen als jij dat nodig hebt. Met de balans die jíj nodig hebt en niet een ander.

Anderen hebben niet dezelfde energie als jij. Niet dezelfde missie. Niet hetzelfde pad. Koppel je los van de energie van de ander, zodat je zélf kunt voelen wat jíj nodig hebt.

KEN JE GRENZEN en luister daarnaar.

Dat is goed moederschap.

De page of air (Dogoda) kondigt ook een nieuwe frisse start aan van de communicatie tussen jou en jouw tweelingziel in jullie buitenwereld. Dit zal niet eerder tussen jullie kunnen groeien dan in de lente-periode, wanneer er meer licht en liefde naar de aarde zal komen.

In het Oosten op het medicijnwiel (de lente) komt vader Zon op en ontwaakt onze masculine(-energie). Het is de tijd voor de wedergeboorte vanaf de lente-equinox. We veranderen van energetische frequentie met Pachamama en de tweelingzielen zullen daarin meegaan, ieder op het eigen level van het afwerken van het gezamenlijke zielscontract.

Hoe dan ook komt er in de lente weer meer licht naar de aarde en raken wij weer uit ons baarmoeder- en buikgebied, uit de onderwereld waar we gedurende de winter onze ziel terugvinden.

Zie jij dingen? Voel jij dingen? Hoor jij dingen? Vertrouw op jouw kracht van “divinatie” Mijn Liefste. Vertrouw op jouw kracht als “ziener”, de kracht van de Sjamaan. Deze krachten waren in onze vorige levens heel normaal en komen nu beetje bij beetje weer terug bij ons. We kennen dit niet in onze westerse wereld waar we nu in leven, maar in de periode van Lemurië was dit meer dan normaal.

In de periode van Lemurië was profetie de normale gang van zaken en was het eerder bijzonder wanneer je deze krachten níet had. Vooral de tweelingzielen hadden deze krachten als hoge priesters en priesteressen, ook in de Egyptische tijd.

Laat de magie weer terugkeren in ons leven! Het waterman-tijdperk is hier!

Liefs,
Avalon
Q´ero Sjamaan

SJAMANISTISCHE AUDIO REIS VOOR DE HERENIGING VAN TWEELINGZIELEN

Op 28 januari vindt er weer een womb blessing plaats tijdens de Volle Maan in Leeuw, waarin ik de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in de spirit wereld versterk, om op die manier een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel in de buitenwereld te, visualiseren, creëren en manifesteren.

Womb Blessing · Volle maan in Leeuw

28 januari 2021, om 20:00 uur zetten we gezamenlijk de audio aan

Meer informatie en bestellen kan hier.

Volg mij op SOCIAL MEDIA

Instagram persoonlijk
Instagram Vind jouw Spirit-academie voor de hereniging van tweelingzielen

Facebook

YouTube

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.