HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN Volle Zalm Maan: “belangrijke aanwijzingen voor mijn pad van María Magdalena”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, 22 augustus 2021

Grootmoeder Volle Zalm Maan.

“Belangrijke aanwijzingen voor mijn pad, van María Magdalena”

De afgelopen dagen ben ik nogal in onzekerheid geweest. Ik wist het ineens even helemaal niet meer! Ik ben begonnen met vloggen om mijn leven als Sjamaan meer te delen, alsook met een superleuke podcast om over mijn reis als Sjamaan en Tweelingziel te praten en erna was ik het even kwijt..

“Welke richting mag ik opgaan lieve gidsen?”, vroeg ik de laatste dagen in mijn hoofd aan hen.

Ik word dan altijd “geroepen” door de voorouders, naar het medicijnwiel toe, dat ik op verschillende plekken hier in de natuur gelegd heb. De dagen voor de Volle Zalm Maan, mocht ik dan ook antwoorden op mijn vragen van hen verkrijgen, op verschillende manieren, want de Sjamaan maakt gebruik van meerdere kanalen voor de verbinding met de Spirit wereld.


bdf38f9592jpg

“Het Dagboek van een Sjamaan” mag groot worden! Wauw! Té leuk! Want daar ligt echt mijn passie! Bij het schrijven en delen van informatie, als brug zijnde tussen de spirit wereld en de mensheid! In vlog vorm, blog vorm, boek vorm én mijn gloednieuwe podcast! Dat is mijn missie als Alto Mesayoq (Peruviaanse Sjamaan) en dat voel ik al zolang!

Het Sjamanisme mag meer op de kaart komen te staan bij de mensheid, alsook dat Jezus en Maria dit ook gewoon beoefenden! Want zij bewandelden als voorlopers van ons, het pad van hartopening en hun hereniging met elkaar als tweelingzielen, ter uitvoering van hun hogere missie.

Het Sjamanisme is de verbinding met Pachamama. Maria en Jezus begaven zich met regelmaat in een grot, alleen, om te mediteren en Moeder Aarde om heling en begeleiding te vragen op hun hogere pad.

Ik bemerk in onze maatschappij dat daar nog een groot taboe op heerst. Het Christendom en Sjamanisme zou niet samengaan en de Sjamanen zouden een afkeer hebben richting Christus, omdat zij gedwongen werden om dit geloof “aan te nemen”.

Maar de Q´ero (Sjamanen uit Peru) bidden tot de Apus (heilige berg spirits uit Peru) door hen met “Ave Maria Purísima” te verwelkomen in hun ceremonies, dus niks is minder waar! Laat los je oordelen lieve tweelingziel en kijk naar de wereld vanuit de ogen van een kind.

De afgelopen maanden werd ik telkens opnieuw, op mijn pad als Sjamaan, weer “teruggezogen” de aardse (3-D) wereld in. Ik ging dan weer mee in de energie van anderen en raakte daarmee weg bij mezelf. Ik raakte dan mijn geloof weer kwijt in de samenkomst met mijn tweelingziel. Ik raakte mijn vertrouwen weer kwijt in mijn gidsen en raakte op die manier steeds “van mijn pad af”. Twijfel betekent altijd een gebrek aan AARDING.

Tot na de Mosoq Karpay eigenlijk, de INCA-inwijding die ik op de Leeuwenpoort (8-8) doorgaf aan de Tweelingzielen. Erna merkte ik dat ik steeds meer “verschoof” naar de nieuwe tijd en het diepe vertrouwen in wat ik zélf voel en daarmee mijn volledige “integratie” als Sjamaan hier op aarde, met alle oude gebruiken en rituelen van de Natives. Ik vond echt mijn Mojo weer terug! Mijn intuitie is nog nooit zo glashelder geweest!

Ik ging gisteren een vegan broodje halen bij de ijssalon hier, omdat ik dacht dat ik het met de volle maan wel “aan kon”, alle prikkels, maar eigenlijk maakt het me altijd moe! Alleen met de volle maan is de energie hoger en kan ik het beter aan, maar dan alsnog schaadt het mijn energieveld, om tussen alle beweging en prikkels in te staan. Want dan is het echt een worsteling voor me, om mezelf goed te kunnen blijven horen en kunnen concentreren! Tot op het punt, dat ik gewoon geen keuze voor mezelf kan maken, omdat er zoveel ruis op mijn lijn is! Sta ik soms in de supermarkt gewoon 5 minuten te twijfelen over een zakje noten!!!

Het was natuurlijk met een reden, dat María Magdalena in haar laatste jaren, na het heengaan van Jezus, vaak alleen wandelde en zichzelf terugtrok in een grot in Frankrijk (waar mijn tweelingziel geboren is en nu woont). Op die manier kon ze het beste in verbinding staan met haar goddelijkheid en met Jezus, haar tweelingziel.

En over noten gesproken.. wanneer je mij al een tijdje volgt, weet je mogelijk wel van mijn "notenverslaving" af. Ik snoep niet meer, geen toegevoegde suikers, geen junk food, geen vlees, geen alcohol, maar noten kon ik nooit laten! Graaien in de notenpot en achter elkaar stauwde ik dan die noten naar binnen! Verschrikkelijk emotie-eten en ik kwam er maar niet vanaf!

Totdat ik gisteren helderheid verkreeg in het wáárom ik dit doe! In het boek van María Magdalena, "het activeren van je aardse goddelijkheid", las ik op pagina 380 een stuk terug over het eten van koolhydraten bij zelfveroordeling, om emoties te sussen. Gisteren tijdens mijn tijd alleen, liepen de tranen over mijn wangen. Want het was waar. Ik veroordeelde mezelf nog altijd voor mijn zware fysieke mishandeling met oudjaar 2016. "Had ik het maar eerder uitgemaakt".

Deze "trigger" leeft nog altijd in mijn energie merk ik, want bij hele simpele kleine dingen, schiet ik in zelfveroordeling en ga ik dus eten en flink!

Maria vraagt jou om eens stil te staan bij jouw eigen eetpatroon. Veroordeel jij jouzelf? Kan het zijn dat je daarom (ongezond) eet?


4cfee6cbc4jpg

Na mijn broodje hoorde ik om weer terug naar binnen te gaan door de poort! Nou! Kom er net vandaan! Én om te gaan zitten onder de overkapping in de schaduw, vlakbij het zwembad. En ik maar denken dat ik even ging fietsen, bijvoorbeeld naar het park hier.

Toen ik op een papiertje zat, op de vieze grond, maakten mijn gidsen aan me duidelijk waarom het park geen goed idee was voor me.

“Je denkt dat het rustig is in het park, omdat je de energie niet hoort en ziet, maar er gaan auto´s langs je heen, er wandelen mensen voorbij, er zijn kinderen aan het skaten, dus het is er niet “rustig”, want al deze energie beweegt, waardoor jij alsnog moeilijk kunt aarden en tot rust kunt komen en je slecht kunt concentreren”.

Wauw! Zo had ik het niet eerder bekeken! Ik begrijp het!

Ik had mijn María Magdalena code III boek in mijn tas gestopt (zie hierboven) van Reint en Gabriela Gaastra-Levin, een prachtig tweelingzielenpaar met een belangrijke missie als kanaal voor de bewustzijnsleer van Maria en Jezus.

Ik sla het boek open en wilde het voorwoord eerst overslaan, maar hoorde Maria me vragen om dat toch ook even te lezen. “Begin maar gewoon bij het begin”. Oké... Zo lees ik altijd vele boeken tegelijk en van alles half....

Beginnen bij het begin.

Ik lees in het voorwoord in de uitleg van de schrijfster Gabriela, die María Magdalena channelt, dat ze voor haar channelings veel rust nodig heeft, om zich goed te kunnen concentreren op de woorden die ze doorkrijgt. En vooral om accuraat te zijn in haar channelings! Want wanneer we niet voldoende rust nemen en helder kunnen horen, kunnen we niet goed onderscheid maken tussen een belangrijke boodschap van een opgestegen meester of onze overleden dierbaren en de woorden van andere spirits, die kwaad willen.

WAUW. Wat een puzzelstuk kreeg ik daarmee aangereikt! Wat een acceptatie! Door zo´n kort simpel zinnetje verschoof mijn gehele bewustzijn!

Direct voelde ik dat María Magdalena tot me kwam, door via mijn hart chakra tegen me te spreken. Ik kreeg een warm gevoel over me heen en moest huilen. Dat heb ik vrijwel altijd, als er een krachtige energie bij me binnenkomt. Dat gebeurt ook vaak wanneer de voorouders tot me komen en soms ook bij overleden dierbaren (ook van anderen).

Maria vertelde me, dat het ook mijn levensdoel is, om als blogger en schrijver haar berichten te gaan doorgeven. Ik mag de komende periode nauw met haar gaan samenwerken, om de Divine Feminine-energie meer te integreren bij de tweelingzielen.

Hiervoor geef ik alle INCA-inwijdingen, waaronder weer een Baarmoeder-zegening tijdens de Volle Zalm Maan, waarin María Magdalena mij en alle deelneemsters zegent met haar Goddelijke Liefde en haar inzichten voor onze aardse integratie.

Wanneer Maria tot je komt, kan het zijn dat je buitenwereld ineens drastisch begint te veranderen! Dan weet je dat Maria je helpt om je Ware Zelf hier op aarde te gaan activeren en integreren. Om je Goddelijkheid manifest te maken: het pad van jouw Tweelingziel.

Dit pad kent 13 bewustzijnswegen die we bewandelen, om van een “dualiteitsbewustzijn” naar een “eenheidsbewustzijn” te gaan, wat betekent dat de tweelingzielen in hereniging raken met elkaar.

We dalen eerst in ons lichaam in, om vervolgens weer op te stijgen.

Zo kan ik dus als Sjamaan aan de hand van jouw buiten- en binnenwereld, precies “zien”, waar in jouw proces jij bent voor de hereniging met jouw tweelingziel.

In de extended video, die ik opnam voor het medicijnwiel-jaarprogramma, vertelde Maria ons, dat zij als vrouw zijnde, altijd als “ondergeschikt” is beoordeeld aan Jezus. Maar, spraken de woorden van Jezus: “Maria is altijd een gelijke aan mij geweest”.

Maar zo is dat in de bijbel en het oude geschrift, nooit helder benoemd!

We zien nu de energie van Maria meer en meer naar de aarde terugkeren, om de Divine Feminine-energie het voortouw te laten nemen in onze maatschappij: het pad van hartopening.

Voor de tweelingzielen betekent het, dat we met deze Volle Zalm Maan, met behulp van ons Grootmoeder, onze hoogsensitiviteit, onze gevoeligheid voor energie, mogen omzetten in een kracht!

Bij de Native Amerikanen kenden ze ook al “hoogsensitiviteit”, namelijk de “HEYOKAH” genoemd. Een “tegengestelde clown” met een groot empatisch vermogen en een missie tot het ontwaken van anderen met tegenstellingen.


d0778113ecjpg


In mijn laatste PODCAST “Het Dagboek van een Sjamaan: het omarmen van mijn hoogsensitiviteit”, vertel ik je meer over de HEYOKAH. Deze podcast beluister je hier.

Een vriendin appte me gisteren of ik meeging naar een verjaardag vandaag, een surprise party. Nu ben ik al enige tijd in retreat en ga ik dus niet graag naar feestjes meer. Het is me gewoonweg te druk, ik verlies mezelf dan steeds. Eet me helemaal een ongans aan allerlei troep, wat ik helemaal niet wil eten. Het lukt me dan niet om mezelf staande te houden tussen alle verschillende energie en vibrerende gedachten van iedereen om me heen. Maar ik bleef maar oordelen naar mezelf dat ik “toch ook onder de mensen moet kunnen zijn”?!

Na de inzichten van Maria, weet ik dat ik me zal blijven afzonderen van de drukte, om mezelf te kunnen beschermen tegen allemaal “zwervende” negatieve spirits. Want ook al zien we het niet, ze zijn er wel. En het beïnvloedt mijn eigen energieveld, keer op keer, in negatieve zin. Ik heb zo vaak ervaren dat ik “vol” zat, met zorgen van anderen! Problemen van anderen! Het leven van anderen! Waardoor ik mezelf compleet verloor. Keer op keer.

IK BEN ANDERS AND I LOVE IT!

Ik omarm mijn hoogsensitiviteit! Yes! Ik wil gewoon rust...

Ik heb ook lang getwijfeld, omdat ik natuurlijk wel samen wil komen met mijn tweelingziel, maar niet mijn missie daarvoor “aan de kant” wil schuiven. Hoe zou ik dan mijn ochtendritueel kunnen doen met de voorouders en inzichten kunnen verkrijgen, wanneer er een partner naast je slaapt? Kan en gá ik dan alsnog om 5:00 uur opstaan zoals ik dat nu vaak doe? Vannacht was het zelfs om 4:00 uur al dat mijn gids White Eagle me wekte om inzichten te kunnen verkrijgen voor mijn vervolgstappen.


34cdd4eb09png

Gisteren verkreeg ik het inzicht van Maria, dat ook mijn tweelingziel bedoeld is om zich volledig over te geven aan zijn hogere pad als Sjamaan! Iets waar hij, net zoals ik al die tijd, best mee heeft geworsteld. Want je leven verandert daardoor volledig! Het vraagt om volledige onthechting van de wereld om je heen en overgave aan wat je gidsen van je vragen.

In 2020 vertelde hij me - in het vluchtige contact dat we hadden over de app - dat hij naar “Bugarach” ging in Frankrijk, een heilige berg en gebied, waar Maria en Jezus veel aan hun ontwaken hebben gewerkt. Toen kreeg hij dus al de roep van Jezus om zich daar op de berg met hem te verbinden voor activatie van zijn tweelingziel.

Welke roep alleen maar sterker en sterker is geworden de afgelopen tijd, wat hem nu ook voor de keuze brengt om te kiezen voor het pad van zijn hoofd in Frankrijk, of het pad van zijn hart, hier op Fuerteventura.

Spannend hè!! Hoe zou het aflopen?! Ik weet het al wel. Ik kan het vóelen! En dit keer blijf ik daarop vertrouwen en in geloven! HE WILL RETURN!

Welk pad kies jij?

Liefs,
Avalon Sjamaan


PODCAST "Het Dagboek van een Sjamaan"

Hier abonneer jij je op mijn Podcast kanaal voor de hereniging van tweelingzielen.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.