Het Dagboek van een Sjamaan “naar de tandarts, de levensboom en de 3 dimensies”

5c9109d2a2jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 27 augustus 2020 ♡

Oké, deze dagboek-pagina begint niet met “WAUW!!!”, want ik was gisteren naar de tandarts en dat vind ik echt GEEN wauw. Ik heb echt angst voor de tandarts en vermijd het liever zo lang mogelijk. *Uitstelmodus ZET AAN*. Vast en zeker iets vanuit een vorig leven, of gewoon het in mijn aura hangen door een ander wat ik echt geen pretje vind.

Maar ik moest nu echt wel een keer gaan. Zo zorgt Spirit altijd voor Divine intervention en word je erheen geduwd, als je zelf geen actie onderneemt. Ik heb namelijk gewoon al maanden een zichtbaar gat in mijn kies, doordat mijn vulling opnieuw is afgebroken en nu doet het ook nog pijn. Ik kauw moeilijk. Wat op zich dan wel weer een zegen is, want af en toe ben ik net een koe die maar blijft malen met die kaken!! Je zou denken “waar laat ze het?!”. Laten we het erop houden dat ik gewoon veel POEP.

Een tandarts beslissing is een samenwerking tussen onze Divine Masculine en Feminine energie. Ik dien op mijn gevoel af te gaan, maar ook mijn verstand hierbij te gebruiken. Ik heb namelijk meerdere opties. Ik kan een maandelijkse verzekering hier nemen, waarmee ik maandelijks een bedrag betaal voor medische kosten als privé verzekering, of ik kan alles gewoon in één keer betalen zonder een verzekering af te sluiten.

Deze beslissing is natuurlijk niet zomaar genomen, want hierbij moet ik van alles en nogwat laten meewegen. Ik wil me hier definitief vestigen op het eiland - uiteindelijk, maar de vraag is of dit nu al handig en verstandig is om te doen, gelet op de belastingregels voor mijn bedrijf. Dus dat is iets wat ik moet uitzoeken, wat van invloed is op mijn tandarts beslissing.

Nu denk je misschien: “wat leuk dat je dit ons allemaal vertelt, maar wat moet ik met deze informatie?”. Of je denkt gewoon: “nou wat een leuk en spannend leven heb jij zeg!!”.

In ieder geval beschrijft dit de valkuil van vele tweelingzielen: het nemen van een te snelle beslissing “gebaseerd op ons gevoel”. Hoe vaak ik die zin wel niet heb gehoord in het collectief: “ik deed dat, omdat ik dat zo voelde”. “Zie je wel, had mijn gevoel het toch goed, want ik wist dat dit ging gebeuren”.

Nee.. zo werkt het niet helemaal. Jouw gedachten beïnvloeden namelijk jouw “gevoel”, tenzij je rechtstreeks verbinding maakt met je buikgebied.

Een beslissing zoals deze, is een beslissing die ik neem vanuit mijn hoofd. De samenwerking tussen mijn intuïtie en ratio. Tussen mijn Feminine en Masculine energie. Tussen Condor en Adelaar in het Oosten op het Inca medicijnwiel, verbonden aan het element lucht.

Ik kan niet “zomaar” een afspraak maken met de tandarts door mijn buik te raadplegen. “Komt morgen om 16:00 uur uit?”, vraagt de tandarts me. Zeg ik dan tegen de tandarts: “even aan mijn buik vragen of dit uitkomt, even voelen hoor!”. Nee. Ik gebruik hiervoor mijn verstand, die me vertelt: ja, morgen komt wel uit want mijn agenda is leeg. Dit is “logisch nadenken” en organisatie en planning. Logisch nadenken is de Masculine energie en organisatie en planning de vrouwelijke. De uitvoering van de organisatie is de masculine energie.

Daar ontbreekt het bij vele tweelingzielen aan. Bij een gedegen samenwerking tussen beide energie-en, waardoor dus telkens wordt teruggegrepen naar “maar mijn gevoel zei me dat”.

Dit is een stevig gebrek aan aarding in het collectief: een gebrek aan “realiteitszin”. En daar kan ik over meepraten, want als lucht element heb ik hier maar al te vaak last van (gehad!). Ik neem bijvoorbeeld heel snel beslissingen, wat soms een goed iets is, maar voor beslissingen zoals de tandarts heb ik meer tijd nodig om eerst voldoende onderzoek te doen.

Dit is een stuk verantwoordelijkheid wat ik draag als het zijn van mijn eigen vader én moeder. Voelde het goed deze tandarts? Ja, de vrouw was heel vriendelijk en ze zijn zeker weten ook bekwaam. Feminine energie. Is het verstandig om het cash te betalen of kan ik beter een verzekering nemen? Dit is masculine energie.

Zonder de samenwerking tussen beide DOE IK MAAR WAT. En ontduik ik eigenlijk voornamelijk mijn verantwoordelijkheid dat IK verantwoordelijk ben voor mijn gedrag en mijn emoties.

Wat nog veel gebeurt in het collectief is dat deze gedachten en emoties geprojecteerd worden op de ander, waaronder jouw tweelingziel. Vanuit het gebrek aan aarding en daarmee realiteitszin.

Beslissingen dienen we te nemen vanuit een samenwerking tussen ons hoofd, hart en onze buik. Ons Yachay (hoofd), Munay (hart) en onze Llanqay (buik). Deze samenwerking vertegenwoordigt alle 3 de dimensies, de 3 werelden waarin wij gelijktijdig aanwezig kunnen zijn.

De onderwereld, de middenwereld en de bovenwereld.

De levensboom vertegenwoordigt de 3 werelden waar de Sjamaan doorheen reist.

De wortels staan voor “Ukhu Pacha”, de onderwereld en zijn verbonden aan het onderbewustzijn en ons buikgebied.

De middenwereld is ons aardse leven en onze aardse realiteit en is verbonden aan onze hart chakra.

Onze voorouders ontmoeten we in de “midden wereld”, ook wel “Kay Pacha” genoemd bij de Q´ero Indianen. Zij zijn vaak nog sterk verbonden aan de plek waar zij altijd geleefd hebben, dus wanneer we afreizen naar die plekken, maken we beter contact met hen.

Dit is de reden geweest voor mijn emigreren naar Fuerteventura, omdat de Canarische eilanden in verband worden gebracht met de periode van Lemurië en Atlantis.

Het is pas sinds mijn komst op het eiland dat ik beter kan communiceren met de overleden dierbaren, ofwel “de spirits van de overleden dierbaren die nog niet zijn overgegaan”. Veel spirits van overleden dierbaren blijven bijvoorbeeld rondom hun dierbaren, omdat zij vergeving nodig hebben om los te kunnen laten en naar de andere wereld te kunnen gaan: Hanaq Pacha, de bovenwereld.

De bovenwereld zijn de takken van de levensboom.

Het gebruiken van een levensboom, als plaatje, in de vorm van edelstenen of in organite verwerkt, geeft jou ultieme kracht om jouw geest te kunnen openen voor het Sjamanistische reizen. Ik heb dan ook altijd een levensboom bij me aanwezig tijdens de reizen die ik online doe, met anderen en voor mezelf. Ik werk online, want Spirit (energie) is overal!

Pas wanneer jouw buikgebied schoon genoeg is en jouw verbinding daarmee sterk, raak je in overgave aan jouw gevoel, aan jouw hogere plan. Maar dat betekent alsnog niet dat je jouw gezonde verstand nooit meer hoef te gebruiken. “Want spirit lost het wel op, daar vertrouw ik op”.

Financiële schulden, zijn niet “zomaar” opgelost. Het aangaan van grote financiële verplichtingen, is dus niet zomaar een “spirit lost het wel op” kinda thing.

Het is jóuw eigen verantwoordelijkheid om jouw financiën te beheren. Dit is jouw “vader-zijn”, jouw gezonde masculine energie, jouw gezonde verstand.

Zo wil ik graag een bus kopen, maar als ik nu al mijn spaargeld erdoorheen jas, dan laat die bus lang op zich wachten!

Zo heeft Doreen Virtue, bij velen wel bekend van de mooie Engelen orakels, een flinke schuld opgebouwd bij de belastingdienst omdat ze God verantwoordelijk stelde voor haar cash flow.

Maar dat zijn wij zelf. Wij creëren namelijk zélf met onze gedachten. Met onze vibratie. Dat betekent niet dat jij “letterlijk” kunt creëren. Zoals: “ik wil eind dit jaar € 5000 hebben gecreëerd”. Het betekent dat Spirit voor jou zal zorgen, wanneer jij op je gevoel afgaat (je hart en je buik) en samenwerkt met je hoofd (je verstand) voor het nemen van je beslissingen.

Heb je geen geld op je bank? Sta je in de schuld? Is het dan realistisch om grote investeringen te doen? Om een programma aan te gaan voor de langere termijn?

Ik heb een jaar lang € 1000,- in het rood gestaan op mijn bankrekening. Zo erg dat ik niet eens een pak Quinoa kon kopen en de pinautomaat piepte en aangaf: “limiet bereikt”. Het schaamrood stond op mijn kaken! Dat de caissière zei: “oh.. dan maar niet doen dus?”. Uhmmmm... IK HEB GEEN € 3,- VOOR EEN PAK QUINOA (ken je dit niet: zoek op internet op want het is MEGA gezond en veeeeel beter dan rijst!! De Indianen vraten zich hier een ongeluk aan!).

Dus ja... ook hier kan ik over meepraten.

DENK NA voordat je een beslissing neemt. Ook ten aanzien van je tweelingziel. HEB GEDULD en laat Spirit jou de antwoorden brengen. Ben je niet zeker van je zaak? WACHT DAN AF.

Hoe vaak ik niet tegen de lamp ben gelopen met van alles en nogwat. Tot voor kort nog een 2e hond en een bus, gemanifesteerd vanuit enkel mijn denken (hoofd) en niet in verbinding met mijn buik.

Net zoals het aantrekken van mijn tweelingziel terug in mijn leven, vanuit mijn hoofd en niet vanuit de samenwerking met ook mijn buik (en dus vanuit mijn hogere plan). Hij was “gereed” om een commitment te maken naar zijn pad als sjamaan, maar hij was helemaal niet gereed. Hij dacht dat hij gereed was, maar ik voelde nog zoveel twijfels en oneerlijkheid bij hem. Hij droeg dus nog een masker.

Wanneer jouw tweelingziel terugkeert in je leven, ga dan dus na: “hoe voelt dit voor mij?”. Respecteert de ander mijn grenzen? Kan de ander mij geven wat ik nodig heb in mijn leven? Of voel ik nog veel zwaarte?

Zo weet ik dat het de bedoeling is dat ik en mijn tweelingziel gaan reizen samen, met de bus. Zolang hij daar geen commitment aan durft te maken, wat oké is, maar dan is hij gewoon nog niet klaar voor zijn pad als sjamaan. En dat is oké, maar niet voor mij, want mijn missie gaat voort. En daar kan hij in meegaan, of niet. Maar ik ga niet langer zijn zwaarte met me mee dragen door hem te “helpen” op zijn pad.

Zijn keuzes behoren tot zijn verantwoordelijkheid. Hij dient zijn eigen vader én moeder te zijn. Pas dan kunnen wij in eenheid raken in onze buitenwereld. Eerst in eenheid met mezelf.

Ga eens na voor jezelf: ben jij “de moeder” van jouw tweelingziel doordat je de ander telkens probeert te helpen? Doordat je de ander van alles blijft sturen aan “heling”? Doordat je de ander laat “meeliften” op jouw energie, waardoor jij achteraf moe bent, teleurgesteld en teneergeslagen?

Neem afstand hiervan en kies voor je hogere zelf. Kies voor jóuw energetische frequentie en het hoog houden en versterken daarvan. Voor jóuw verbinding via jouw eigen kanaal. Voor het vinden van jóuw spirit. Wat de ander doet, is de verantwoordelijkheid van de ander. Laat het daar.

Liefs,

Avalon


Sjamanistische VOLLE MAAN-reis 2-9-2020

Op 2 september vindt er weer een audio Sjamanistische reis plaats tijdens de Volle Maan in Vissen. Een “Womb blessing”, een zegening van jouw baarmoedergebied waarmee ik jou steviger met jouw buik verbind en daarmee jou meer in eenheid breng met jouw hoofd, hart en buik.

Wanneer jij in eenheid raakt met je ware zelf, manifesteer je daarmee automatisch in je buitenwereld een harmonieuze relatie met je tweelingziel. Daar hoef je alleen maar voor naar je hogere leiding te luisteren. Meer niet!

Meedoen aan de Womb blessing kan hier.

Ondanks eerder andersluidend tegenbericht (mooi he deze advocatentaal!!), is september de laatste maand waarop de Womb healings nog in audio vorm zullen plaatsvinden. Per 1 oktober (volle oogstmaan) gaan ze over in Live masterclasses & Womb healings, waarin ik jou meer zal leren over de tweelingzielen reis, het spiegelen met de ander en onder andere het manifesteren van een harmonieuze relatie met jezelf en de ander in je buitenwereld.

Voor de tweelingzielen start op 1 oktober ook het tweelingzielen-jaarprogramma waarin ik jou zal leren manifesteren aan de hand van het Inca medicijnwiel en de samenwerking met je totemdieren. Je leert van mij de astrologie van de Indianen. Meer informatie over dit programma lees je op www.vindjouwspiritacademie.nl (op 27-8-2020 nog tijdelijk offline tot 2-9-2020).

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.