Het Dagboek van een Sjamaan: mijn grootste les in LOSLATEN en definitieve inwijding als Sjamaan

56bf58bad3jpg

Wat zorgt Spirit er toch altijd goed voor dat we onze lessen leren op geheel onverwachte manieren!!

Ik zou gisteren Live uitzenden op mijn YouTube kanaal, om ten behoeve van de angst die heerst omtrent het Corona Virus een Sjamanistische online groepsreis te begeleiden zodat we gezamenlijk de frequentie kunnen verhogen om Moeder Aarde, ons Pachamama, te helpen helen.

Ging dat even anders dan gepland....

Al dagen leefde ik ernaar toe, want wat was dit een groot moment voor mij in mijn bedrijf en mijn zielenreis als Sjamaan. Maart/april 2018 ontwaakte ik na een ontmoeting met mijn tweelingziel in januari dat jaar. Na flink wat intense heling en het terugvinden van mijn verbinding met Spirit, door mijn Wiracocha te openen (8e chakra), hervond ik mijn kennis en krachten als Sjamaan en werd ik rechtstreeks door de Apu's, de heilige berg spirits uit Peru, opgeleid tot Paqo: Peruviaanse Sjamaan. Ik bewandelde het pad van de Alto Mesayoq en hervond steeds meer van mijn krachten als Sjamaan terug.

In maart 2019 was het daarom tijd voor mij om mijn eerste live webinar te organiseren. Dat deed ik via een webinar waarin ik vertelde over mijn reis van advocaat naar sjamaan. Ik gaf daar ook voor de eerste keer een sjamanistische groepsreis, die eind maart uitmondde in het organiseren van Live Sjamanistische groepsreizen tijdens iedere nieuwe en volle maan. Ik begon met ongeveer 30 zielen die meekeken, wat ik natuurlijk super spannend vond!!! Mijn eerste live sessie én ''optreden'' naar buiten toe als Sjamaan in groepsverband!!

Dit jaar was het tijd voor een grotere stap zeiden de Apu's. En ik werd begeleid tot het organiseren van een nieuwe Live-reis. Omdat ik inmiddels van binnenuit ben gegroeid, is ook mijn netwerk van gelijkgestemde zielen in mijn buitenwereld gegroeid. Dat trek ik namelijk vanzelf aan wanneer ik mijzelf van binnenuit heel. Ik kom dan steeds in een diepere laag en verbinding met mezelf, wat al het juiste aantrekt in mijn buitenwereld wat voor mij bedoeld is in mijn zielenplan. We helen dus in lagen, want hoe bijzonder is het dat ik EXACT op hetzelfde tijdstip in 2019 (24 maart) mijn eerste live webinar gaf met Sjamanistische reis!

Ik had dit keer de live-uitzending gepland via mijn Facebook, dat ging net zo makkelijk want alle Live reizen geef ik al een tijdlang via Facebook. Op Instagram zag ik een post van iemand voorbijkomen en toen kreeg ik het inzicht van mijn gidsen dat het beter zou zijn om de reis via YouTube uit te gaan zenden nu niet iedereen Facebook heeft en de reis op die manier ''bewaard'' zou blijven. Dus oké, ik wijzigde de locatie. So far so good ;-)

Totdat!!!!! .... Op de dag van de live-uitzending bedacht ik me in de ochtend om de verbinding misschien even te moeten testen. Om een korte live te doen om te kijken hoe het werkte en of alles goed ging. Ik was namelijk nog niet eerder Live geweest via YouTube. Ach.. dacht ik. Het zal wel loslopen. Zo moeilijk kan het niet zijn. Het is gewoon live gaan en klaar. Dus ik luisterde niet naar mijn impuls en liet het voor wat het was.

Omdat de groep zo groot was die mee zou doen met de Live reis, zag ik er dit keer wel de noodzaak van in om mijn eigen energie eerst goed te aarden en mijn geest leeg te maken. Dit signaal heb ik al meerdere keren gehad van mijn gidsen om te doen voor alle Live reizen die ik geef, maar op de een of andere manier schoot het er iedere keer bij in. Dan beantwoordde ik toch nog appjes op mijn telefoon, al dan niet over de reis die avond, of ik moest nog even snel naar de wc, thee zetten, enzovoorts.

Dit keer luisterde ik wel en deed ik na tijden weer yoga om mijn energie goed te aarden en mijn geest te focussen. Wanneer ik zelf niet goed geaard ben en gefocust sta ik niet goed in verbinding met mijn gidsen en is mijn kanaal als het ware ''verstopt'' en kan ik de hucha (quechua), de zware energie, niet goed afvoeren die ik overneem van het collectief (sjamanistische extractie), zodat er soul retrieval kan plaatsvinden.

Mijn innerlijke Divine Masculine energie kwam dus eindelijk weer in actie door de energie te laten bewegen, die al sinds de lock down hier eigenlijk behoorlijk vast zit. Ik voerde voor mezelf een reinigingsritueel uit en was er toen helemaal klaar voor om online te gaan. Kopje thee stond klaar. Altaar was gereed. De boodschappen die ik had doorgekregen waren opgeschreven. Ja! Ik ben er klaar voor!

Ten minste.. dat dacht ik! Spirit vond kennelijk dat het nog niet het juiste moment was, want ik kreeg een melding van YouTube: ''U heeft geen licentie om live te gaan. Vraag een licentie aan en probeer het opnieuw''. Iets in die trant. NEEEEE!!!! Daar had ik toch helemaal geen tijd voor nu!!! 106 mensen waren gereed om mee te doen!!! Al was dat ook nog maar de vraag, want ik zag wat berichten voorbij komen dat er verwarring was in de tijd omdat Facebook kennelijk de Canarische tijd had gepakt en dus als Nederlandse tijd 20:30 uur aangaf voor de start van de uitzending!! Jeeminee... kon er nog meer misgaan dan dit??

Ik snel de licentie aanvragen, blijkt het 24 uur te duren voordat dit is goedgekeurd!!! ''Had ik nu maar vanochtend een test gedaan''... Daar begon het eerste zelfverwijt al omhoog te komen. Oké een andere oplossing dan? Facebook live! Doet die het gewoon ook niet op mijn laptop, want daar heb je nu ineens ook allerlei instellingen voor nodig voordat je Live kunt gaan! WAAAAT! Paniek alom, wat moest ik nou doen?

Allerlei gevoelens kwamen er omhoog. Schuldgevoelens, schaamte, verwijten. Eigenlijk alles behalve compassie naar mezelf.


Zoveel mensen die nu aan het wachten waren, maar wat kon ik doen? Niks.

Wauw. En dat is loslaten. Want ik had geen controle over de situatie. Ik kon er niks aan veranderen zoals het was op dat moment. Dus tegen mezelf blijven praten dat ik het eerst had moeten testen had helemaal geen zin. Vervolgens kwam het schaamtegevoel.. ga ik dit vertellen? Wat zullen de mensen wel niet van me denken? Hoe onprofessioneel dat ze geen licentie had aangevraagd! Schuld, schaamte, zelfverwijt. Ik zat even een moment helemaal vast.

Gelukkig is mijn verbinding met Spirit inmiddels zo ontzettend versterkt dat ik altijd wanneer ik het even niet meer weet naar buiten ga voor frisse lucht en ademhalen. Daar voelde ik dat ik het mocht loslaten. Niet langer van alles proberen maar een nieuwe datum plannen. Het is goed zo. Neem het jezelf niet kwalijk. Ik mocht mezelf ervoor vergeven. Ik ben ook maar menselijk. Wat viel er een last van mijn schouders daarmee. Ik beoefende compassie richting mijzelf. Nu hielp het natuurlijk ook onzettend mee dat alle lichtwerkers die klaar zaten voor de uitzending zo ontzettend liefdevol en begripvol naar mij waren en velen van hen zeiden ''dan was het niet de bedoeling dat je Live ging vanavond''.

En dat was het dus inderdaad niet! Want vlak na mijn loslaatmoment kreeg ik het inzicht van Spirit dat mijn innerlijke Divine Masculine er nog niet klaar voor was om de actie te ondernemen. Om dus Live te gaan. En dit naar mijn tweelingziel de directe spiegel is waarom hij nog geen contact met mij heeft gezocht en in actie is gekomen op het volgen van zijn hogere plan als Sjamaan.

Ik mocht eerst nog meer groeien en de energie meer inademen in plaats van uitademen. De wassende maan waar wij ons nu in bevinden is namelijk de periode waarop Pachamama inademt en niet uit. De periode waarin we rustig aan stappen mogen nemen en niet de periode waarin we op volle toeren geven en onze energie naar buiten richten (masculine in actie).

Alsook kreeg ik door dat het evenement nog niet voldoende mensen had bereikt om de leer van de Paqo's uit te kunnen dragen. Het jaar 2020 is namelijk hét jaar van het ontwaken en verenigen van lichtwerkers, waaronder zich vele Sjamanen bevinden die het pad van de Alto Mesayoq of dat van de Pampa Mesayoq dienen te gaan bewandelen. Dus gaat het event nu weer opnieuw voor flinke promotie zodat het nóg meer mensen kan bereiken en onderwijzen over de leer van de Paqo's (Peruviaans Sjamanisme). Wauw Spirit.. ben ik hier echt klaar voor? (Hier lees je meer over de Nusta Karpay-inwijdingen).

Ik kreeg vervolgens direct door dat de nieuwe datum op 7 april het wel zou gaan lukken. Omdat dit de dag is voor de Volle Super Maan in Weegschaal en de energie dan wél gericht is op het naar buiten richten en geven! De SUPER Maan zorgt ervoor dat de energie vertigvoudigd wordt en daarmee ook jouw eigen kracht! Weegschaal is het sterrenbeeld verbonden aan de planeet Venus en brengt daarmee een flinke dosis aan ZELFLIEFDE! Aan hoge helende frequentie en krachtige beslissingen voor onszelf.

Wauw, dan denk je dat je na 2 jaren heling goed meeleeft met de standen van Grootmoeder Maan, maar kennelijk was ik toch echt tegen de stroming in aan het gaan. Of ten minste te vroeg met actie te willen ondernemen! Mercurius die nog een soort van retrograde loopt tot en met ongeveer 29 maart (dit weekend), gaf ook bij mij aan dat het nu nog niet de tijd is voor een goede verbinding en communicatie waardoor de Live-uitzending dus niet door mocht gaan gisteren.

Wauw...

En ik maar denken dat ik MEGA ging loslaten doordat ik juist de reis voor zoveel mensen mocht gaan geven. Want dán stond ik echt in mijn kracht. Dán ging ik een flinke angst drempel over door in mijn kracht te stappen en mezelf te zijn ten overstaan van zoveel mensen. Dán ging ik pas echt uit mijn comfortzone en kon mijn energie shiften.

Nee hoor, zei Spirit. De grootste les die jij als Sjamaan juist hebt te leren is het LOSLATEN van de controle. Is pure overgave aan Spirit en aan divine timing en aan hoe Spirit zorgt voor of iets wel of niet doorgaat. Wauw.. wat een les voor mij. Want als er iets is wat ik verschrikkelijk vind is het falen. Ik ben altijd zo ontzettend perfectionistisch geweest. Als advocaat werd ik met regelmaat op mijn vingers getikt omdat ik veels te lang over een processtuk deed met het afwegen van ieder woord dat ik schreef.

Want perfectie zorgde voor een veilig gevoel. Dan deed ik het goed. Extra goed en was ik geliefd. Als ik het maar goed deed.

Nou.. daar zit je dan met 106 mensen zonder enige manier van het kunnen uitoefenen van controle en kun je dus alleen maar loslaten en jezelf vergeven en erop vertrouwen dat het zo moest gaan zoals het is gegaan.

Waar ik voorheen echt zou zijn blijven hangen in zelfveroordeling (meegenomen uit vorige levens en onze jeugd) dat ik het niet goed had gedaan en ''wat als ik nou...''. Wauw.

Ik heb mijn finale inwijding als Sjamaan gekregen.

Ik liet los en ik vergaf mezelf. Ik at nog even wat (omdat ik voor de reis vast zodat mijn geest leeg en zuiver blijft) en ging op weg terug naar huis, naar mijn lieve hondje Guapa. Guapa, die al dagenlang veel alleen moest zitten omdat mama alleen maar moest werken, werken, werken, van zichzelf.

Het is oké zo. Ik mag loslaten. Ik mag op God vertrouwen.

I passed the test.

I learned from the past.

Ik geef me over.

Liefs,
Avalon


GRATIS SJAMANISTISCHE LIVE GROEPSREIS

Op 7 april om 19:30 uur Nederlandse tijd, ga ik Live op mijn YouTube kanaal (dit keer écht ;-)). Abonneren op mijn kanaal kan hier.

Met het belletje op AAN, ontvang je vanzelf een melding wanneer ik live ga.

Hier vind je de link naar het event op Facebook met meer informatie hoe jij je kunt voorbereiden op de Sjamanistische reis.


SJAMANISTISCHE LIVE VOLLE SUPER MAAN-reis voor Tweelingzielen (laatste live reis!!)

Op 8 april om 19:45 - 21:15 uur vindt de laatste LIVE-reis plaats voor Tweelingzielen.

En wauw wat een belangrijke Maan gaat dit voor de Tweelingzielen worden in Weegschaal: verbonden aan de planeet Venus: het teken van de (zelf)LIEFDE! Het onszelf toestaan om ALLES te mogen ontvangen wat we willen. Het nu definitief doorbreken van oude patronen. Het definitief luisteren naar onze innerlijke stem en leiding. Het definitief ervoor gaan om een commitment te maken naar onszelf en ons hogere pad. Balans tussen onze Divine Feminine en Masculine energie. Balans en een nieuwe verbeterde relatie met onze tweelingziel voor velen. VOLLEDIGE OVERGAVE aan Spirit.

Ben je er klaar voor? Ik nu toch écht wel Spirit!!

Meer informatie over deze reis en aanmelden kan hier.

Vanaf de Nieuwe Maan op 23 april gaan de reizen over in audio vorm.

TWEELINGZIELEN

Ben jij al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-community waarin ik tezamen met nog andere prachtige beheerders iedere dag een Tarot reading leg voor het Tweelingzielen collectief? Als Divine Feminine (ladies only group) kun je jouw verhaal dagelijks delen om jezelf te helpen helen (delen = helen) en verbinden met andere gelijkgestemde zielen op hun tweelingzielen reis.

Lid worden van de besloten groep kan hier.