Het Dagboek van een Sjamaan “IK GA HET ANDERS DOEN!!”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 18 september 2020 ♡

"Mijn ervaring met de Super Nieuwe Maan in Maagd: "IK GA HET ANDERS DOEN!"

Het medicijnwiel lag nog klaar voor mij in de Duinen voor mijn ceremonie, van de avond ervoor. Ik ging opnieuw met alle ceremonie spullen de Duinen in om een ceremonie uit te voeren. Dit keer om Grootmoeder Nieuwe Maan te eren.

Wauw.. ging dat even anders dan de avond ervoor! Allereerst was het nog licht. In Nederland is het een uur later. Dus toen ik klaar zat om de Sjamanistische reis te begeleiden, was het hier 19:00 uur.

Wanneer het nog zo licht is, merk ik dat mijn verbinding met de Spirit wereld minder sterk is. De sluier is dan dikker, dan wanneer de schemering begint te komen.

Het waaide best hard en alles zat onder het zand. Ik had superveel moeite om “er in” te komen, in een diepere staat van mijn geest. Na een korte meditatie heb ik uiteindelijk geschreven en na heel wat frustratie en verzet later, besloot ik om mijn harde proberen los te laten. Ik kwam niet in concentratie en dat was oké. De audio reis heeft gelukkig ook zonder mijn begeleiding in Spirit hetzelfde effect.

Deze “worsteling” zie ik terug op collectief niveau bij ons allemaal. Het is de worsteling tussen ons eigen willen en moeten en de Goddelijke wil en het loslaten, de overgave en laten ontstaan. Het is de strijd tussen de Masculine en Feminine energie.

De Feminine energie vertelt ons: “het is oké zoals het is, maak je geen zorgen, het komt zoals het komt en gaat zoals het gaat”. De Masculine energie, wanneer deze gewond is zoals dit in het tweelingzielen collectief nog het geval is, zegt ons: “nee, je moet opnieuw proberen. Kom op, je moet doorzetten”. Natuurlijk hebben we beide energie-en nodig, want soms willen we opgeven, maar hebben we de power nodig van onze geest om wél door te zetten. Alleen slaat dit al te vaak nog door en verliezen we daarbij geheel de vrouw in ons uit het oog. De verzachting (totemdier Wesp). Want juist met verzachting laten we ontstaan. Vergeving opent ons hart.

Na een flinke worsteling met mezelf keerde ik uiteindelijk terug naar huis met een niet voldaan gevoel. Hoe kon ik nou de ene keer zó in verbinding zijn en de andere keer echt totaal niet? Dat heeft helemaal te maken met de collectieve energie van dat moment. Die was tijdens de afnemende maan de dag ervoor gericht op loslaten. Gisteren met de Super Nieuwe Maan kwam er een nieuwe energie-instroom binnen, wat altijd zorgt voor meer “ruis” op de lijn vanwege het veranderen van onze energetische frequentie daarmee. Dus alles ging zoals dat in de natuur gaat. Soms schijnt de zon, soms stormt het.

Vanochtend werd ik wakker en pakte mijn telefoon erbij om Sjamanistisch ademwerk te doen. Ik doe nu voor mezelf een 30 dagen challenge om discipline op te bouwen en ademwerk “standaard” te integreren in mijn leven. Het brengt me in verbinding met mijn buikgebied, met mijn gevoel en innerlijke vuur. Het aardt me. En als lucht element heb ik dat echt nodig in de ochtend na mijn gezweef in de andere dimensie tijdens het slapen. Wij allemaal eigenlijk. Ik schijn ook weleens af te reizen naar de dromen van andere zielen, dus zie je me eens in je droom, weet dan dat ik echt ben, maar dat het mijn Spirit is die jou iets wil vertellen of wil dat je met mij in contact treedt omdat ze jou zelf niet rechtstreeks kunnen bereiken. Laat me dan dus vooral jouw droom weten!

Voor mijn meditatie bracht spirit me bij een artikel over Uranus en de Waterman. Wauw! Wat herkende ik veel van mezelf daarin zeg! Wauw! Het werd me echt duidelijk waarom ik ben zoals ik ben, met Uranus als heersende planeet van de Waterman. Ik ben een lucht element en heb daarom vaak een gebrek aan aarding. Ik heb veel water in mijn energie, met kreeft als ascendant en als maan teken ben ik schorpioen. Schorpioenen hebben de grootste moeite om hun emoties te zien, dus dat verklaart voor mij waarom ik daar zo ´n moeite mee heb. Dit is ook een kenmerk van de Waterman. Kreeften zijn “kinderen van de Maan”, dus weer super emotioneel vaak een schommelend in emoties met de standen van Grootmoeder Maan mee.

Alles bij elkaar was de conclusie dat ik WATER nodig heb iedere dag! Ik had al een aantal dagen niet gezwommen met mijn ongesteldheid, dus wist dat we naar het strand moesten gaan vanochtend. Ik kreeg ook een visioen van de Basic Fit, waar ik sportte toen ik nog in Amsterdam woonde. Het was Spirit die tegen me zei: BEWEEG dat lijf van je! Wakker je vuur aan!

Als lucht element, watermannen zijn visionaries, heb ik dus écht aarde nodig, water en vuur, om mezelf terug naar de grond te krijgen. Ik kan namelijk echt zweven gedurende mijn dag met allerlei ideeën in mijn hoofd. De ene na de andere popt omhoog en allerlei visioenen wanneer ik daarvoor opensta, maar dat haalt me keer op keer weg uit het Nu en dat is waar ik NU leef.

Ik mis ook ontzettend kleur in mijn leven! Gisteren bad ik tot krachtdier Haan om meer kleuren te willen toevoegen. Meer avontuur! Meer samenzijn met anderen! Meer FUN! Ik heb nota bene het woord “JOY” in mijn nek getatoeëerd.. maar de joy is de laatste tijd ver te zoeken bij me zo serieus en zwaar ben ik steeds! Misschien komt het omdat ik het woord niet kan zien in mijn nek (haha flauw)!!

Wist je trouwens dat we spirit kunnen vragen om een rode cyclus (menstrueren met volle maan en ovuleren met de nieuwe maan) of een witte cyclus (menstrueren met nieuwe maan, ovuleren met de volle maan). Een rode cyclus toont ons aan dat we nog innerlijk werk hebben te verrichten en een witte cyclus toont ons aan dat we in verbinding zijn met onszelf en onze innerlijke wijsheid. Lang leve mijn witte cyclus die ik sinds 2 maanden nu heb!

Je leert meeleven met de Maan standen (en stonden) en meer over jouw menstruatie cyclus van planten, groei, bloei en loslaten, tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma waarin ik jou de astrologie van de Indianen ga leren!

TELEURSTELLING

Ik merk dat ik mezelf nog steeds in een “5 of cups” (tarot) energie begeef. Een energie en mindset van het niet zien van mijn zegeningen, maar eerder teleurgesteld zijn in mijn leven. Met Guapa bijvoorbeeld zie ik een en al problemen en dingen om aan te werken de gehele tijd. Traumá´s, verlatingsangst, opspringen naar mensen, de hele dag willen eten en bezig willen worden gehouden.

Maar wat ik niet zie is dat ze eigenlijk super happy is. De buurman wees me daar gisteren op en vanochtend op het strand overkwam me dat gevoel ook. “Kijk haar nou rennen! Visjes jagen! Genieten!”, zei ik tegen mezelf toen ik met mijn voeten door het water liep en naar de prachtige zonsopgang keek over het water met een prachtig wolkendek. Daar kan ik als lucht element mezelf helemaal in verliezen.

Wat nu als ik meer van mijn aandacht ga focussen op al het goede in mijn leven? Ik ga de paginá´s van alle hondentrainers ontvolgen, waardoor ik mezelf steeds niet goed genoeg voel in haar opvoeding als moeder. Maar ook ga ik meer positief tegen mezelf praten en mezelf aanmoedigen dat ik het goed genoeg doe. Ik wil weer onder de mensen zijn en weer genieten van het leven. “Werken” meer loslaten in mijn hoofd en gewoon hier aanwezig zijn en dan ZIE IK HET WEL.

Dat betekent niet dat ik geen VISIE heb voor de toekomst, want het hebben van een visie is het allerbelangrijkste voor het manifestatieproces, waaronder een harmonieuze relatie met je tweelingziel. Als jij jullie niet samen kunt zien, gebeurt het ook niet. Jij richt zelf de energie op wat je wilt laten groeien. Maar LOSLATEN is daarnaast het belangrijkste om te kunnen leven, zonder zorgen.

En dus ga ik weer een laag dieper in het loslaten van de controle over mijn leven. IK ZIE HET ALLEMAAL WEL.

DE THOTH TAROT

Ik deed vanochtend weer een legging voor het collectief en daar kwamen alleen maar fantastische kaarten uit als voorspelling!!

Ik gebruikte dit keer de Thoth Tarot. Een kaartendeck waar ik vorig jaar (2019) mee begon met het leren van de Tarot. Ik wilde een “ander deck” dan de gebruikelijke Tarot, dus bracht spirit me dit deck. Maar om mee te beginnen was dat niet echt de beste keuze toen.. nu daarentegen duid ik de kaarten gemakkelijk! Bijzonder hoe onze verbinding met onze intuïtie zo kan versterken in een jaar tijd! En dat geldt dus ook voor jouw tweelingziel!

“Wapenstilstand”, “Weelde”, “Werk”, “Vrede”, “Kunst”, “Genot” en de zwaarden ridder en Bekers Koningin.

Kunnen deze woorden nog meer positief dan dit?

De kaarten geven voor het collectief duidelijk een wapenstilstand aan, wat wijst op de zwaarden die we nog omhoog hebben richting de liefde en daarmee in spiegel dus onze tweelingziel. Ook andersom zal dit opgaan. Wanneer jij jouw zwaard laat zakken, zal jouw tweelingziel als ridder met zijn zwaard juist jouw kant opkomen. Deze kaart spreekt over “het actie ondernemen op wat we al zolang horen”.

Waar bij mij vanochtend nog een kink in de kabel zat, toen ik hoorde dat ik Guapa aan de riem moest doen, maar dit niet helder genoeg doorkwam. Guapa rook een konijntje en stoof vervolgens de weg over de Duinen in, om te gaan jagen. Guapa snapt niet dat een auto haar pijn kan doen, dus ik was woest, welke woede natuurlijk voortkwam vanuit angst dat haar iets overkwam. Had ik geluisterd, had dit niet gebeurd.

Dit is een klein voorbeeld, maar de actie die ondernomen zal worden in het collectief zal grootser zijn, maar beginnen met de kleine stappen. Beginnen met de “ridder-energie” en uitgroeien tot de “Koning-energie”. Jouw tweelingziel zal dus net als jij meer actie gaan ondernemen op de intuïtie en het onderbuikgevoel wat al een tijd tegen jullie spreekt. Op deze manier groeien we als tweelingzielen weer dichter naar elkaar toe in de buitenwereld.

Je intuïtie kun je versterken door bijvoorbeeld actief met de Tarot te werken. In de tweelingzielen tarot facebook-groep krijg je daarvoor ondersteuning van verschillende readers, waaronder ikzelf. Lid worden van de groep - ladies only - kan met de link onderaan deze blog.

Een wapenstilstand is nodig om samen te kunnen werken met onze tweelingziel. Dit zal gaan ontstaan in onze buitenwereld, wanneer wij een wapenstilstand hebben BINNENIN ONS met Vader Spirit, met onze geest. Zolang als dat wij nog “strijd” voeren in ons hoofd, tegen ons hart, tegen onze gevoelens die gezien willen worden, zal de strijd in onze buitenwereld met onze tweelingziel nog voortduren.

Maar genot ligt op de loer! Loer maar raak zeg ik! De 6 of cups is een energie van innerlijke kind heling, van speelsheid, van genieten en uit het hoofd komen zoals kinderen dat zo goed kunnen. Van het laten stromen van emoties, in en uit ons. De ene dag is anders dan de andere en beide is oké. Acceptatie.

Op 5 oktober gaat planeet Pluto weer direct lopen. Pluto is verbonden aan het element water en heeft meer feeling met bijvoorbeeld sterrenbeeld kreeft (ook water element) dan met een lucht element zoals een tweeling, Waterman of weegschaal. Pluto staat nu nog in retrograde, waarom de lucht elementen meer worstelingen kunnen hebben met het zien van hun emoties. Pluto kenmerkt innerlijke kind heling en zal dus na 5 oktober weer een boost vooruit gaan geven in het toestaan van speelsheid in ons leven en GENOT. Nu zijn we vooral gericht op hoe we ons daarin saboteren.

Zo wilde ik vanochtend met Guapa met de bal gaan spelen, maar deed ik dat toch niet: “want we moeten nu naar huis om te gaan eten”. WHY SO SERIOUS? Maakt het uit of we 10 minuten laten thuis zijn? Echt kenmerkend voor een lucht element die vooral rationeel denkt: “we zijn wezen wandelen, dus nu gaan we eten”. Haha. Ik ben net een strenge vader voor mezelf. Gelukkig kan ik er wel om lachen!!

Het samenwerken met spirit is bovenal NODIG voor jou om jouw eigen zielsmissie te kunnen manifesteren. ZOALS SPIRIT HET WIL. Ingevolge jouw Goddelijke plan. Geef je hieraan over. Dan doet jouw tweelingziel dat ook! Spiegeltje spiegeltje.

Vrede is echt op komst lieverds. Voor sommigen van ons betekent vrede dat je nu eindelijk je tweelingziel in de buitenwereld gaat loslaten en jullie de fase van separatie (scheiding) kunnen ingaan, geheel zoals spirit dat wil en voor jullie helingsproces nodig is. Je klampt je niet langer vast aan je buitenwereld en de liefde die je denkt nodig te hebben van je tweelingziel, maar je gaat naar binnen keren en zoekt de antwoorden bij jezelf zodat je jouw hechting aan de ander kunt doorbreken. DIT IS EEN MUST en geheel in overeenstemming met het pad van de Sjamaan.

De winter-periode op het medicijnwiel - het Noorden - is altijd bedoeld voor de feminine-energie om alleen te helen, totdat de tweelingzielen er klaar voor zijn om in eenheid te raken, welke harmonie dan onbreekbaar zal zijn. Het medicijnwiel is daarmee voldoende gelopen, waardoor beide zielen uit het wiel zullen stappen. Al blijft het leven één grote spiegel en nog steeds één groot medicijnwiel, maar de benadering zal in harmonie anders zijn dan wanneer we nog geen Sjamanistische dood en wedergeboorte hebben doorgemaakt.

Voor anderen betekent het juist dat er een periode aanbreekt van het terugkeren van jouw tweelingziel. Van het terugkeren van jouw “Masculine” en daarmee jouw eigen innerlijke Masculine energie en daarmee jouw verbinding met Vader Spirit. Wanneer deze verbinding solide is geraakt voor jou en jij jouw Sjamanistische dood en wedergeboorte afrondt, keer jij terug de aardse buitenwereld in. Vernieuwd, in alle verschillende dimensies levend. Bewust van je onderbewuste gevoelens en het blokkeren ervan, bewust van je gedachten en het saboteren, bewust van wat je daarmee manifesteert in de buitenwereld.

Jij leert dus zélf je buitenwereld te creëren, want nu kun je zelf je gedachten sturen naar wat je wilt laten groeien. Je bent je voldoende bewust van dat je energie bent en jouw verbinding met de Spirit wereld. Dit is het pad van de Sjamaan. Wat altijd zal leiden tot Spirit die jouw twin flame weer activeert om als heler ook voor anderen te gaan werken en jouw kennis en licht te gaan verspreiden.

Met het medicijnwiel-jaarprogramma doorlopen wij met een prachtige grote groep divine Feminines (tweelingzielen) het medicijnwiel in een jaar tijd (13 manen) en heel ik jou met de belangrijke Inca-inwijding: de 13e rite van de Munay-Ki. Wij beogen daarmee jouw sjamanistische dood en wedergeboorte en daarmee het in harmonie raken met Spirit, met jezelf en daarmee ook met jouw tweelingziel in de buitenwereld.

LET OP: dit is nooit een garantie, omdat harmonie altijd valt of staat met het innerlijke werk en de moeite die jij zélf verricht. Het programma biedt jou daar de opening en het platform voor aan hart heling, kennis verrijking en verbinding met je ware natuur, maar om de actie te ondernemen op het doorbreken van jouw oude patronen ben jij zélf verantwoordelijk voor. Jij hebt ook een fysiek lichaam en een persoonlijkheid gekregen, zet die in!

De keizerin gaat aan de slag! Start jouw nieuwe begin! Laat je rugzak los! Visualiseer wat je wél wilt manifesteren, niet wat je NIET wilt manifesteren. Stop met het vluchten uit de realiteit (7 of cups). Confronteer jezelf met wat je niet aanstaat in je leven en DOE HET ANDERS!

Jouw persoonlijkheid kan veranderen en transformeren, maar kan dat alleen door de actie te ondernemen hier in de buitenwereld. KOM UIT JE HOOFD!!

Liefs,

AVALON


Wil je de AUDIO womb healing van de Super Nieuwe Maan in Maagd nabestellen? Dat kan hier.

Meer informatie over het Vind jouw Spirit-programma en het Medicijnwiel-jaarprogramma, lees je per 1 oktober 2020 op www.vindjouwspiritacademie.nl


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.