Het Dagboek van een Sjamaan “grote doorbraken en veel loslaten”Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 31 augustus 2020 ♡

“Grote doorbraken en veel loslaten”

WAT EEN DAG!! Telkens weer denk ik het he-le-maal te weten en dan gebeurt er weer wat, waardoor ik weer helemaal wakker word geschud.

Ik was me er gisteravond ineens super bewust van hoe ik steeds blijf vluchten in mijn hoofd, naar mijn verbinding met de spirit wereld, wat me weghaalt van aarding en mijn verbinding met het hier en nu zijn.

Ik was aan het spelen met Guapa en echt al na 2 minuten stop ik en wil ik mijn boek lezen, het 4e deel van de gechannelde boeken van Reint Gaastra en zijn vrouw over Jezus en María Magdalena. Ik bladerde direct door naar het stuk over Aleiah. Lieve Leonie had me erop gewezen dat deel 4 uit was en “ik” voorkwam in dit boek. Want een tijdje geleden heeft aartsengel Gabriël me verteld dat ik Aleiah was in een vorig leven, de oudste dochter van Jezus en María Magdalena. Sindsdien is mijn verbinding met hen beide versterkt.

Ik las het deel over haar missie en de tranen vloeiden rijkelijk over mijn wangen. Wat een herkenning en heling vond ik daarvan! Maar ik was me ook heel bewust van dat ik deze “weg” nu weer kies om mijn emoties te uiten.

Tijdens het spelen kwamen emoties vrij die ik voelde, waardoor ik weer terugvluchtte in de spirit wereld. Huilen lucht me namelijk altijd op, maar soms is het niks anders dat ik doe omdat ik alleen maar bezig ben met “heling”. Dit is precies de reden waarom mijn tweelingziel juist zo gehecht is aan zijn buitenwereld, omdat ik dat totaal niet ben. Wanneer ik meer land op aarde, zal hij meer gaan openstaan voor zijn spirituele verbinding.

Ik weet ook precies wat ik eraan moet doen om meer te landen hier op aarde. Wanneer ik iedere dag een channeling doe (waar ik laatst ook over schreef), open ik daarmee dagelijks mijn kanaal voor helende energie en versterk ik het, zodat de man en vrouw in mij meer kunnen gaan samenwerken.

Vandaag nam ik de Qoto Kuna Inca inwijding op, nummer 4 “Munay Qoto”, verbonden aan de ster Celaene, de ster van compassie en vriendelijkheid (met het Vind jouw Spirit-programma ontvang je van mij deze inwijding). Waaauuww, wat bracht het me een flow en compassie voor mezelf!

Ik had de hele dag zo vast gezeten weer!! En ik weet ook precies waardoor!

Ik begon vanochtend vol frisse moed aan het werken aan de website om alles gereed te maken voor de tweelingzielen programma’s die ik had gepland om op 1 oktober aan te laten vangen.

DIKKE DOMPER was dat voor me vanochtend, toen ik ineens voelde dat slechts 3 weken tijd voor het aanmelden echt tekort zou zijn aan tijd om het programma voldoende vol te krijgen. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk tweelingzielen aan mee doen voor het collectieve ontwaken, dus voelde 1 oktober helemaal niet juist daarvoor.

Wat een doorbraak voor mij! Want ik bemerkte ineens heel sterk mijn onderbuikgevoel dat sprak tegen me en zei: 1 oktober voelt niet goed. Dus de data voor beide programma’s is nu vastgesteld op 15 november met de Nieuwe Maan.

Zolang?! Dacht ik in eerste instantie.. want ik had helemaal het plaatje in mijn hoofd gemaakt, dat ik met de eerste inkomsten van de programma’s een bus kon gaan kopen tezamen met wat ik gespaard heb. Ik had een hele planning in mijn hoofd en die viel nu toch behoorlijk in duigen nu alles een soort van “uitgesteld” werd. Maar eerlijk gezegd voelde het vaststellen op 15 november juist als een opluchting voor me!

Ik was mezelf weer zoveel druk aan het opleggen met alles wat ik dan allemaal voor 1 oktober moest klaarmaken, terwijl spirit alleen maar wil dat we loslaten in de maand september. Het getal 9 is namelijk het getal van afronding en het loslaten van onze oude “controle-laag”.

Teleurstelling.. geen bus.. nog geen programma’s. Schaamte.. ik heb al 1 oktober gecommuniceerd.. ook in mijn videó´s. Schuldgevoelens naar mezelf toe, verwijten.. “zie je nu wel.. nu heb je alweer van alles gecommuniceerd en is het wéér anders. Wanneer leer je hier nu eens van?”.

Deze emoties zag ik niet in mezelf en hield ik vast binnenin mij. Want teleurstelling wil gezien worden, zo ook schaamte en schuld. Het wil gezien worden en vervolgens worden losgelaten. Maar als het überhaupt al niet eens gezien wordt, kan het ook niet worden losgelaten. Ik maakte af waar ik mee bezig was en stapte toen in de auto.

Ik ging op weg naar een vrouw die voor Guapa en mij Bach Bloesem maakt. Deze bloesem helpt ons echt ontzettend met onze angsten. Vooral Guapa met het alleen-zijn, of in de auto gaan. Ik omhelsde haar en heb toen per ongeluk haar energie overgenomen, door onze aurás met elkaar te vermengen. Ik was me daar niet bewust van en dus heb ik het niet afgevoerd erna! Ik ging direct de supermarkt in en erna was het hek van de dam. Één grote opstapeling van hucha (zware energie) zat er in me vast. Ik was totaal de verbinding met mezelf kwijt. Ik wist alleen dat ik naar een lunch tent ging om de hoek, maar negeerde volledig de signalen dat ik me eerst schoon moest maken.

Bij de lunch “shack” aangekomen, was ik flink uit verbinding en vrat ik eerst een zakje bio doritos leeg met een bio kokos chocomel(k), bio.. dat dan weer wel. Ik wist dat ik iemand daar moest ontmoeten en liep alsnog na mijn gevreet naar binnen. Eerst naar de wc, even neuzen wie het zou zijn en erna zag ik hem. Ik voelde me superongemakkelijk de hele tijd en was totaal mezelf niet. Ik had nog steeds de energie van die vrouw bij me.

Wauw. Wat een knappe man was het. Lang golvend haar. Open handgemaakte slippers aan, zoals de Indianen dat dragen. En zo ontzettend compassievol richting de kinderen met wie hij een spel deed, dat hij leidde. Wauw. Ik was eigenlijk een beetje op één slag verliefd op hem!

Hij was zo zeker van zichzelf, hij was grappig, speels en zo liefdevol naar het kindje dat niet mee wilde spelen. Hij liep naar hem toe en knielde bij hem neer en zei: “houd jij je bal maar goed vast, deze is van jou. Als je straks toch nog graag mee wilt spelen dan mag dat altijd”. WAUW. SMELT.

Maar ik was nog totaal uit verbinding, dus ik durfde hem niet aan te spreken. Van mijn gidsen hoorde ik dat hij bedoeld is om Sjamaan te zijn. Het was dus echt belangrijk dat ik hem aansprak, maar ik kon de woorden niet vinden. Ik kon niet uit mijn hoofd komen. Ik zat zo mega vast. Ik lachte wat en riep wat “joehoeeé´s” om de kinderen aan te moedigen tijdens het spel. Ik sprak met de vrouw wat woorden die erbij stond, maar verder dan dat kwam ik niet. De situatie deed zich ook niet voor om hem ineens uit het niets te vragen wat hij doet voor werk..

Ik hoorde hem tegen de kinderen zeggen dat hij weg moest, naar Corralejo, waar ik woon. Ik dacht nog even erachteraan te sjeesen haha. Misschien kon ik uit mijn autoraam iets naar hem roepen ofzo!! Sjeeeee.. Avalon.. waar was je kracht?!

Dus eenmaal in de auto maakte ik mijn excuses en bad ik tot God om hem weer tegen te komen indien dit zo bedoeld is, met de belofte dat ik me dan wel uit zal spreken naar hem om hem te helpen ontwaken. Want dat is immers mijn missie hier op aarde. Ik baalde dus ontzettend van mijn “kleine” gedrag, want dit was ik niet. En mijn missie vroeg meer van mij.

Ik dacht nog even dat hij mijn tweelingziel was en kreeg ik de auto een lichtelijke paniekaanval. Daar ging ik weer met mijn getwijfel! Ik heb namelijk ooit in mijn dromenboek geschreven: “een Spaanse man met lang haar”. Ik ben er eerder ook één tegengekomen hier op het eiland. Vlak voordat ik mijn tweelingziel ontmoette, waarover ik toen direct zei: “met deze man ga ik trouwen!”. De realiteit bleek even wat anders te zijn.. al had ik hem wél gemanifesteerd in mijn buitenwereld door op Tinder een match met hem te zijn! HA!

Ik ben dus heel erg benieuwd of ik deze knappe sexy man weer ga tegenkomen hier in Corralejo. If it is meant to be, it will happen. Ik ga dan direct roepen: “ik wil je kinderen baren!!!”. Hahahaha! Sjeeee.. eigenlijk ben ik best serieus daarover.

Soms ben ik namelijk teleurgesteld in mijn tweelingziel. Hij is best gesloten vaak. Hij is niet zó´n hondenliefhebber als dat ik dat ben en volgens mij ook niet eens zó´n kinderliefhebber.. Ik vraag me dan weleens af, of ik hem niet gewoon met mijn menselijke geest heb aangetrokken als een manifestatie van mijn lagere zelf vanuit mijn denken wat goed voor mij is: kunnen dansen, van surfen houden, in een bus willen wonen, enz. In plaats van dat ik het gewoon helemaal aan God overlaat om mij de juiste man op het juiste moment te brengen in mijn leven, zonder mijn wensenlijstje erbij te noemen. Wat misschien wel een man is die superveel van honden en kinderen houdt en surft, maar niet danst. Zoals de man die ik vandaag ontmoette.

Al weet ik diep van binnen wel dat mijn tweelingziel mijn tweelingziel is en hij kinderen en honden op afstand houdt omdat dit een bom aan helende energie is. Maar schiet eens op man met je helingsproces en je hartopening!!!! En zorg ervoor dat je van honden houdt wanneer je terugkomt, want ik neem er binnenkort nog 1!!! HA! En als je niet op tijd bent ga ik kinderen baren van die andere langharige sexy God! Waar de beste man nog geen flauw idee van heeft, maar dat hindert niet. Dat hoort hij tegen die tijd wel. (Grapje natuurlijk. Ik ben echt vol van commitment naar mijn tweelingzielenreis vanaf dag 1 dat ik wist dat hij het was).

Toen ik thuiskwam had Guapa een plasje in huis gedaan! Arm kind! En ik was maar ongeveer 1,5 uur weg van huis. Dat betekent dus toch dat ze echt angst heeft om alleen te zijn. Ondanks dat ze altijd rustig op de bank ligt als ik weg ben, gaat er dus van alles in dat hoofdje om!

Ik zou eigenlijk inchecken bij een hotel om daar gebruik te maken van de wifi verbinding. Al had ik het hotel geboekt, omdat ik dácht dat ik al een LIVE Masterclass en Womb healing zou gaan geven deze Volle Maan in Vissen. Ik had het hotel aangehouden, want ik voel me daar altijd zo supergoed en vrij en rijk. Dus ik had besloten er een mini-vakantie voor mezelf van te maken aan de oceaan. Al rijd ik wel telkens op en neer omdat Guapa thuis zit en slaap ik er niet.

Maar Guapa haar plasje in huis zat me dwars en het voelde gewoon niet goed voor me om haar urenlang alleen te laten en in het hotel te gaan werken 2 x per dag, terwijl ik nu dus weet dat ze écht bang is om alleen te zijn.

Wauw. Dit is echt het “goede moederschap” wat deze zomerperiode versterkt binnenin onszelf. Voorheen zou ik het toch gedaan hebben en aan mezelf hebben gedacht met de gedachte “ik moet toch werken”. Voor het eerst ging mijn kind nu voor mijn werk. Ik voel me gezegend. Ik annuleerde het hotel. Kostte me € 80,- voor een nacht, maar geld is inmiddels ondergeschikt voor me aan wat er echt toe doet: Guapa haar veiligheid. Dat was overigens een jaar en twee jaar geleden nog wel anders! Ik heb in twee jaar tijd geheel mijn overtuiging over geld veranderd en trek daardoor al geruime tijd in een flow geld aan! Ik heb me nog nooit eerder zo rijk gevoeld!

De Qoto Kuna inwijding heeft echt flink werk voor mij gedaan vandaag door mijn hart wijder te openen. Ik had in mijn hoofd om naar het strand te gaan vanavond, maar voelde weer tegenzin. Ik hoorde toen duidelijk: “wees niet zo streng voor jezelf, je kunt ook naar het uitkijkpunt wandelen, als je maar een grote wandeling maakt om je hoofd te legen”. Dus dat heb ik uiteindelijk gedaan met Guapa en voelde goed!

Eenmaal thuis at ik eerst voordat ik ging schrijven. Echt alles ging altijd voor mezelf of Guapa of mijn vrienden. Er was altijd wel iets te doen. Een legging voor het collectief. Een Instagram post. Een gedicht schrijven. Wat een druk leg(de) ik altijd op mezelf daarmee. Zoveel te “moeten” en zo weinig te genieten.

Na deze FLINKE loslaatronde (en het is nog niet eens afnemende maan!), voel ik zoveel meer ruimte voor mezelf. Nog even wat dagen bikkelen om alles online te krijgen op 2 of 3 september, zodat alle info over de programma’s nu echt gereed zal zijn en ik daar niet meer naar hoef om te kijken.

Dan kan ik pas echt loslaten en ontspannen. Ik kijk ernaar uit!!

Hoe is jouw overtuiging t.a.v. GELD? Is het schaars? Was het altijd moeilijk te verkrijgen (zoals in mijn gezin)? Flowt het bij jou of heb je tekort? Jouw tekort komt altijd af van een mindset van tekortkoming.

Geld is ook energie en zal daarom gaan stromen wanneer jij jouw overtuiging over geld verandert en jóuw energie laat stromen. Geld trek je ook aan (manifesteer je) met de kracht van je energieveld en bewuste gedachten!

Ook jouw geldblokkade heelt zich met de Womb healings. Een gebrek aan flow, komt namelijk af van een disconnectie met jouw buikgebied. Met jouw eigen Kundalini energie en daarmee een verzwakte vibratie van jouw energieveld. Je trekt aan conform je eigenwaarde! En je "eigen waarde" is niks meer of minder dan de kracht van jouw energieveld.

Velen van ons zijn ook bedoeld om dit gebrek te ervaren en de disconnectie, zodat ze hierover anderen kunnen onderwijzen als onderdeel van hun missie en het zijn van een voorbeeld. Met geld kun je allerlei mooie projecten starten! Je kunt het weggeven!

Geld is overvloedig en overal en gemakkelijk aan te komen. Het wil worden uitgegeven, maar je mag het ook opsparen en leuke dingen van voor jezelf kopen (met mate!). Geld is energie.

Krachtdier Kameel of Dromedaris (ik kon de bulten niet zien :p), kwam ook nog tot me met een boodschap voor het collectief: “houd vol lieve tweelingziel. Je bent op je pad en je doet het goed. Ik weet dat de last die je draagt zwaar is. Je hoeft het niet alleen te dragen. Laat mij je helpen”.

Kamelen brengen ons de kracht van overleving, nederigheid en zelfredzaamheid. Alsook zijn kamelen erg langzaam, wat ons de boodschap meegeeft dat we meer mogen vertraaaaageeeen. Én kamelen brengen ons de helende kracht van water, wat zij meedragen in hun bult(en). Water is een levenskracht en heeft grote waarde.

Water is flow. Flow is energie. Energie is liefde. Liefde is Spirit. Geld is energie, is liefde, is flow, is Spirit.

Vind jouw Spirit!

Liefs,
Avalon


WOMB BLESSING · Volle Maan in Vissen 2 september 2020

Verenig de man en vrouw in jou en verenig daarmee met jouw tweelingziel in harmonie in jouw buitenwereld. Eenheid van binnen, betekent eenheid van buiten! Verbind je weer met je buikgebied en leer keuzes maken van binnenuit en daarmee ook te manifesteren vanuit jullie hogere plan en niet vanuit jouw ego-patronen en jouw eigen denken.

De Womb blessing bestellen doe je hier.

Om 20:00 uur zetten we allemaal tegelijkertijd de audio reis aan.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.