Het Dagboek van een Sjamaan “gebrek aan motivatie”

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 14 september 2020 ♡

“Gebrek aan motivatie”

De laatste dagen heeft er bij mij veel hart heling en opening plaatsgevonden. Ik dacht dat ik het meeste aan heling wel “gehad had”. In 2018, het jaar van mijn ontwaken en 2019, heb ik intense heling verricht onder begeleiding van mijn gidsen in de Spirit wereld en met behulp van helers in deze dimensie waar mijn gidsen me bij brachten, maar er zat nog zoveel meer vast en verborgen in mijn onderbewustzijn.

Deze zomer heb ik deze diepere laag aangeboord. Sinds ik bewust het medicijnwiel ben gaan doorlopen en met de totemdieren en de voorouders samenwerk, is mijn helingsproces in versnelling geraakt.

September is de maand waarin de herfst weer aanvangt, het Westen op het Inca medicijnwiel, de plek waar Chocachinci (Jaguar) en moeder beer ons bijstaan bij het op een liefdevolle manier doorbreken van onze familiekarma, zodat onze buitenwereld in de herfst daarin mee kan veranderen.

Mijn familiekarma is gebonden aan vertrouwen, of eerder een gebrek daarvan. Ik heb een hele hechte verbinding met de Spirit wereld, maar niet met Pachamama. Ik ben als Sjamaan een Alto Mesayoq, wat inhoudt dat ik een heler ben die in rechtstreekse verbinding met de Spirit wereld staat. Bij de Inca Indianen bestaat er ook een “Pampa mesayoq”, dit is de Sjamaan die juist de verbinding met Pachamama heeft en bijvoorbeeld werkt met plant medicijnen zoals Ayahuasca, de spirits van edelstenen (de mineralenwereld) en andere type vormen van helende energie die verbonden zijn aan de aardse dimensie. Een steen kun je bijvoorbeeld vastpakken en is in deze dimensie “echt”. Werken met Engelenenergie en de voorouders is niet zichtbaar en vraagt daarom een sterke verbeeldingskracht.

Ik merk dat doordat ik zó´n sterke verbinding heb met de Spirit wereld, ik het liefste in die dimensie verblijf. Zo loop ik bijvoorbeeld rond op straat en krijg ik tijdens mijn wandelen boodschappen door van Spirits. Wanneer ik mensen spreek, raakt deze verbinding vertroebeld. Reden waarom ik veel tijd op mezelf doorbreng, maar mezelf daardoor ook neig te isoleren, een patroon wat ik vroeger heel vaak de bovenhand heb gegeven. Ik bleef soms dagen binnen in mijn huisje. In mijn veilige omgeving. Het boodschappen doen stelde ik uit. Ik had nog wel voldoende om het nog een paar dagen uit te zingen. Ik sprak de buurman op het balkon, mijn moeder die belde me, maar ik wilde het niet. Ik wilde alleen zijn, met mezelf, in mijn veilige cocon.

Die cocon ben ik nu doorheen aan het breken. Ik ben mezelf steeds meer aan het toestaan om mijn emoties de ruimte te geven. Teleurstelling bijvoorbeeld, in mijn buren die mij niet hoorden en zagen in mijn emoties. Voorheen zou ik daardoor mijn hart gesloten hebben voor de ander, maar dit keer ben ik me bewust van mijn eigen gedachten.

Alsook zie ik hoe ik de controle nog blijf uitoefenen over mijn buitenwereld vanuit mijn verlangen naar een veilig, geborgen en geliefd gevoel. Dit patroon herhaalde ik ook met mijn tweelingziel.

Mijn yoga docente hier (wat een luxe om 1 op 1 yoga te krijgen! Dank Spirit!), is ook mijn masseuse en inmiddels ook mijn vriendin geworden en heler. Ik vroeg Spirit om meer te leren over Ayurveda, om weer yoga te kunnen oppakken en om een fijne masseuse. Vorig jaar vroeg ik Spirit om meer te doen met yoga nidra. Ik kreeg dit allemaal in één persoon. En zelfs meer dan dat, want ze is ook mijn heler. Prachtig! Dit is hoe Spirit werkt, wanneer we het geduld opbrengen om de energie het werk te laten doen en te “rijpen”. Zo dus ook met het manifesteren van een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel. GEDULD en laat Spirit het werk doen en de ander zichzelf rijpen, zónder jouw inmenging en controle! Een les die ik door vallen en opstaan zeer goed onderwezen heb gekregen en heb ervaren.

Ik stuurde Feli een appje met de vraag of ze tijd had voor een hoofd massage. Feli vertelde me laatst dat ze dat wilde gaan aanbieden. Mijn gidsen activeerden me vervolgens om dit aan haar te vragen en bij haar te boeken. Feli sprak over 30 tot 45 minuten, maar ik kreeg door “een uur”. Alleen toen Feli bij me aangaf dat het een uur zou duren voor €50,- schoot ik in mijn wond van tekortkoming. €50,- voor enkel een hoofd massage? Maar een full body massage, inclusief 10 minuten hoofdmassage kost ook € 50,-, dan kan ik dat toch beter doen?

Uiteindelijk kwamen we een prijs overeen van €30,- voor 30 minuten hoofdmassage. “Ja, oké, dat voelde goed voor mij”. Na mijn wandeling veranderde ik het toch maar weer in een full body massage voor € 50,- want dan kreeg ik meer voor maar € 20,- meer! Maar dat was geheel niet wat ik nodig had...

Ik had namelijk net 2 uur gelopen met Guapa buiten. Dus mijn energie vloeide rijkelijk door mijn lichaam heen. Ik was goed geaard. Waar het “probleem” bij mij zit, is in mijn hoofd. Ik heb teveel aan lucht element. Ik denk en denk en denk, waardoor ik mezelf superveel stress bezorg en steeds weer verval in een burn-out en gebrek aan motivatie.

Want een gebrek aan motivatie komt af van een overprikkeling van de geest. Van het niet aangewakkerd zijn van ons innerlijke vuur (twin flame), van een geblokkeerde zonnevlecht chakra (solar plexus). Deze chakra blokkeert wanneer emoties niet mogen stromen van ons. Wanneer we teleurstelling “vasthouden” door er telkens met onze gedachten weer op terug te komen. Alsof wij zelf iets fout hebben gedaan.

Ik merk ook dat ik bepaalde situaties uit de weg ga, waaronder verbinding met mensen en mijn tweelingziel, vanuit de angst voor teleurstelling en het blokkeren van mezelf. Het gaat nu namelijk goed met mijn bedrijf. Ik heb stabiliteit gevonden. Ik voel me fijn met mezelf. Wat als dat nu weer doorbroken wordt?

Eenmaal bij Feli, kreeg ik de inzichten door dat een hoofd massage van een uur, hetgeen was wat ik nodig had. Want daar moest meer energie naartoe. Daar moest pijn worden weggenomen, wat een masseuse ook doet met helende handen door er Prana (levensenergie) naartoe te sturen middels het masseren. Want ook een masseuse is een kanaal voor helende energie.

Ik was dus de controle gaan uitoefenen vanuit mijn angst voor tekortkoming (geld gebrek).

Dit is momenteel wat er speelt in het collectief. Hoe “vatbaar” jij hier voor bent en hoeveel invloed het heeft op jouw motivatie, hangt volledig af van het element dat jij bent, jouw ascendant en jouw maan teken. Dat is namelijk de energie waar jij uit bestaat. Alsook van het innerlijke werk dat jij verricht. Energie heeft dus niet eenzelfde uitwerking op ons allemaal. Daarom resoneert het soms wel en soms ook niet. Ga altijd uit van hoe jij je voelt.

Mijn tweelingziel is ook een lucht element en zit misschien nog wel meer in zijn hoofd dan ik dat doe. Ik heb namelijk wel een visie voor ogen. Ik weet waar ik heenga en ik weet hoe ik mezelf “eruit” kan shiften, uit mijn patronen. Ik roep de hulp van Spirit aan en laat me helpen. Voor mijn tweelingziel is dat nog moeilijk. Hij herhaalt hiermee zijn familiekarma door het kanaal van anderen te blijven gebruiken en voor laten gaan, op zijn eigen verbinding en kanaal met Spirit. Hij is namelijk ook een Alto Mesayoq, maar blokkeert deze verbinding. Hij droomt niet. Wat betekent dat zijn 3e oog geblokkeerd is.

Dit weerspiegelt zich naar mijzelf, want ondanks dat ik als Waterman (hij is Weegschaal) de krachten van een visionary, een “ziener” sterker ontwikkeld heb, ben ik de laatste tijd ook nog maar weinig aan het dromen over fijne dingen. Ik bevind me veel in zwaarte (hucha), wat op dit moment even helemaal zo moet zijn om mijn emoties te zien en ze los te laten. Mijn pijn en verdriet, vanuit mijn vorige levens en vanuit dit leven, wat ik nog altijd vasthoud in mijn baarmoedergebied.

Door het vasthouden van deze pijn, gaan mijn gedachten daar telkens weer naartoe terug en zie ik vooral wat ik níet heb. Verlang ik naar de toekomst. Naar dáár waar alles wel fijn en gelukzalig is. Maar die gelukzaligheid vind ik alleen maar in het moment, door aanwezig te zijn in mijn lichaam. In het hier en nu, op aarde. Door te mogen genieten van mezelf. Iets dat ik mezelf op dit moment maar weinig toesta. Waar ik vervolgens weer over oordeel naar mezelf dat ik meer plezier zou “moeten” maken.

Het enige wat ik nu nodig heb is de erkenning naar mezelf dat ik hier doorheen ga, omdat ik in mijn definitieve initiatie zit van het belichamen van alle facetten van de Sjamaan. Dit is mijn inwijding, mijn Sjamanistische dood en wedergeboorte en ik mag mezelf toestaan om daar de tijd voor te nemen. Ook als dat betekent dat ik daarvoor alleen wil zijn, of mijn ogen uit mijn schedel jank (zoals de afgelopen dagen), of minder aanwezig ben op de voorgrond. Of even geen motivatie kan vinden. In plaats van eraan “te werken”, mag ik het erkennen. Want wanneer ik het erken, mag het er zijn en voel ik weer de motivatie en ontstaat er ineens weer een blog zoals deze.

Tijdens de massage kreeg Feli een boodschap door van de vrouw op mijn been. Ik heb als één van mijn eerste tatoeages een gipsy op mijn been laten tatoeëren. Deze vrouw is tot stand gekomen via het kanaal van mijn tattoo-lady, die Spirit op mijn pad bracht een aantal jaren geleden. Niet eerder heb ik geweten dat deze tatoeage zó´n speciale betekenis had.

De vrouw op mijn been, blijkt mijn zus te zijn geweest in mijn Indianen leven. Haar naam is Anna en wij waren “Sjamanen-zussen”. Na de boodschap van Feli dat de vrouw op mijn been mijn gids was, raakt ik in trance en begon ik mijn been te strelen. Doordat ik dat deed, opende ik mijn geest voor een boodschap van Anna, waaronder haar naam die ze aan me doorgaf en dat wij als zussen niet goed uit elkaar zijn gegaan waarvoor ze haar excuses bij mij aanbood.

Zoveel pijn ligt er dus nog verborgen in ons onderbewustzijn, in ons buikgebied. Zoveel gebeurtenissen uit vorige levens waar wij niks vanaf weten, wat we nog steeds met ons meedragen. Pijn, verdriet door verbranding, steniging, verbanning, het kwijtraken van onze kinderen, verdrinking, vermoord zijn, de mond gesnoerd, uitgemaakt voor heks, verkracht, mishandeld. Vrouwen waren zo ondergeschikt in vorige levens. De vrouwelijke energie van liefde en compassie kreeg geen ruimte. Vechten, strijd, oorlogen, branden, opmarsen, stenigingen, ophangingen, overheersten in de wereld.

Deze pijn draag jij nog bij je.

Tijdens de Sjamanistische reizen die iedere Volle en Nieuwe Maan plaatsvinden (de eerstvolgende op 17 september), bied ik een Womb healing aan. Tijdens deze heling, haal ik de pijn uit jouw baarmoedergebied middels Sjamanistische extractie. Dit doe ik door de pijn uit te zuigen en in een khuya (medicijnsteen) te blazen, maar ook door jullie pijn en verdriet over te nemen in mijn eigen behuizing, in mijn lichaam. Ik voer dit nadien voor het collectief af door naar buiten te gaan en Pachamama om hulp te vragen om mijn kanaal weer te zuiveren en op te schonen. Ik werk daarvoor ook veel met water, vuur en rook, zodat ik daarmee alle elementen en daarmee alle windrichtingen van het medicijnwiel gebruik om mijn kanaal op te schonen en te versterken.

Ik werk daarnaast ook met de hulp van de Engelen en de voorouders en de Apus (heilige berg spirits van Peru), waardoor ik dagelijks word begeleid. Alsook zijn de totemdieren altijd aanwezig om ons door de verschillende dimensies heen te begeleiden: de onderwereld (onderbewustzijn, buikgebied), de bovenwereld (bovenbewustzijn, hoofd) en de midden wereld (aardse dimensie, hart opening).

De Womb healing van 17 september is een “rite”, dat is een Inca inwijding voor het openen van het buikgebied en het hart, genaamd “de 13e rite van de Munay-Ki”. De Inca indianen heelden met deze rite de baarmoeders van de vrouwen in hun stam, zodat zij gezamenlijk konden bijdragen, in verbinding met elkaar, aan nieuwe creaties voor het volk en hun samenleving.

Ziektes verwijderden zij middels Sjamanistische extractie, met behulp van de Khuyá´s (medicijnstenen) uit hun mesa (medicijnbundel), om de ziekte terug te geven aan Pachamama (moeder aarde). Zij maakten daarbij gebruik van de seizoenen, de maanstanden en de helende energie van Vader Spirit en Pachamama, zoals ik dat nu ook doe door online een Sjamanistische ceremonie uit te oefenen waarbij ik alle Spirits aanroep voor onze heling. Als Sjamaan heel ik (en jij ook), altijd mee met de collectieve energie.

Op 1 oktober, tijdens de Volle Oogstmaan, ga ik de Womb healings Live geven via Zoom. Op deze manier kan ik me gemakkelijker met jullie verbinden en helende berichten aan jullie doorgeven van de voorouders, maar ook van jullie overleden dierbaren. Soms is dat een persoonlijke boodschap omdat een overledene prominent aanwezig is bij mij (als Death Walker) en soms zijn het meer collectieve boodschappen die doorgegeven willen worden, bijvoorbeeld van de Engelen of andere Spirits.

Ik kan er veel over spreken, maar het beste kun je het natuurlijk gewoon ervaren om te weten wat het voor jou kan betekenen.

DE MAAND SEPTEMBER & JUPITER DIRECT

Het restant van deze maand september mogen we richten op het thuiskomen bij onszelf. Het “afronden” van onze cyclus, van het herhalen van onze familiekarma. Jupiter loopt sinds 13 september weer direct, welke verschuiving nog steeds voelbaar is. Dat betekent dat je de ruimte voor jezelf mag nemen om deze verschuiving goed “door te komen”, door veel water te drinken en naar buiten te gaan. Aarde en water toe te voegen aan het teveel aan lucht (gedachten en zorgen) en vuur (stress) wat de meesten van ons hebben in deze Westerse wereld.

Terug naar de natuur.

VIND JOUW SPIRIT!

Jupiter loopt sinds 13 september weer direct, wat betekent dat we onszelf meer het geluk zullen gaan gunnen, door onze activiteiten hier op aan te passen en ons gedrag naar onszelf en anderen. We laten meer los wat ons niet dient, waar we de afgelopen maanden (vanaf mei dat Jupiter retrograde ging lopen), de spiegel voor hebben voorgekregen.

Waar geeft jou een geluksgevoel? Sta jij jezelf toe om dat te doen? Om je zorgen los te laten? Geeft jouw pad je geluk, of dien je voor jezelf andere keuzes te maken?

De energie is er nu klaar voor om dit weer in werking te zetten. Go for it!

MEDICIJNWIEL-JAARPROGRAMMA VOOR TWEELINGZIELEN

Op 15 november, tijdens de SUPER Nieuwe Maan, vangt het medicijnwiel-jaarprogramma voor tweelingzielen aan. Met dit programma gaan we een jaar lang het medicijnwiel doorlopen om een diepere laag in jouw onderbewustzijn aan te boren en de pijn daaruit te verwijderen, zodat je thuis kunt komen bij jezelf en een harmonieuze relatie met jouw tweelingziel kunt manifesteren in jouw buitenwereld.

Je leert onder andere werken met alle totemdieren van het medicijnwiel, ontvangt hier audio sjamanistische reizen voor en andere informatie en doet maandelijks mee aan de Live Masterclasses & Womb healings tijdens iedere Nieuwe en Volle Maan, waarin je mij ook vragen kunt stellen over jouw / het tweelingzielen proces. Tijdens deze Masterclasses ga ik de leer van het Inca Sjamanisme (Divine Masculine & Feminine) - de tweelingzielen leer - onderwijzen.

Indien je niet mee kunt doen aan het programma, kun je de Masterclasses ook los volgen.

Meer informatie lees je binnenkort via www.vindjouwspiritacademie.nl

Tot snel weer lieverds! Fijn om dit met jullie allemaal samen te mogen doen! In verbinding!

Mitakuye Oyasin zoals ze dat bij de Lakota zeggen: we are all one.

Liefs,
Avalon

P.s. Anna is wel wat behaard vind je ook niet? (HAHA Anna moet er zelf ook om lachen).


WOMB RITE · 13E RITE VAN DE MUNAY-KI

Op 17 september, de dag van de eerste SUPER nieuwe Maan in Maagd, in de reeks van 3 SUPER Nieuwe Manen achter elkaar, vindt er weer een Womb rite plaats, bij de Q´ero Indianen is dit een belangrijk Inca inwijding voor jouw hart opening en het in harmonie raken met Spirit: jouw Hogere Zelf.

In Spirit ben jij al één met jouw tweelingziel. Jij bent al feminine energie én masculine energie. Wanneer jij deze verbinding zelf weer vindt, binnenin jou en jouw hart zich opent voor jouzelf, manifesteert zich dit in eenheid in jouw buitenwereld met jouw tweelingziel.

Jij raakt dan in lijn met alle 3 de werelden zoals Sjamanen zich in alle 3 de werelden tegelijk kunnen begeven: de onderwereld, jouw onderbewustzijn (buik), je bovenwereld: de spirit wereld - jouw Hogere Plan (hoofd) en je hart: jouw wereld hier op aarde.

Ofwel: je gevoelens raken in lijn met je gedachten, zodat jij je hart durft te volgen en dit zich op aarde kan gaan uiten in materiële (fysieke) manifestaties.

Condor (feminine energie: moeder aarde) werkt samen met Adelaar (masculine energie: vader spirit), wat de tweelingzielen met elkaar verenigt.

Dit is de laatste keer dat de Womb rite in AUDIO VORM zal plaatsvinden. En wat een prachtige reis ie het geworden, van bijna een uur dit keer! Heb jij nog nooit eerder meegedaan aan de 13e rite van de Munay-Ki? Dan is dit jouw kans! Je ontvangt de audio in je e-mail en kunt deze onbeperkt gebruiken.

Het bestellen van de Womb rite van de Nieuwe Maan in Maagd, kan hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.