Het Dagboek van een Sjamaan “een openbaring waar je U tegen zegt”

5dc5b92bd2jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 28 augustus 2020 ♡

“Wat een openbaring!”

WAUW! Dan denk je te weten hoe het werkt en krijg je weer zó´n mooie les HA!

Ik schreef laatst dat ik het helemaal “door” had en dat was dat ik een commitment moest maken naar mijn pad.

Dat inzicht bleek waar te zijn, maar niet de manier waarop ik dacht dat het “moest”!

Ik dacht dat ik dagelijks een reading “moest” doen en dagelijks “moest” schrijven en aanwezig “moest” zijn, maar daarmee legde ik eigenlijk alleen maar onnodig druk op mezelf, waardoor ik juist de kracht van mijn energieveld alleen maar afzwakte en lager vibreerde dan de energetische frequentie van de (zelf)liefde!

WAUW, wat een inzicht weer! Ik heb dit inzicht al wel vaker gehad, maar op de een of andere manier blijft het steeds niet hangen, tot aan dit moment.

Het “moeten” van mezelf komt telkens nog voort vanuit het oordeel dat ik het niet goed genoeg zou doen. AFMETEND aan anderen in de buitenwereld! Emily van Twinflameguidance555 maakt ook een commitment, kijk maar.. Ze doet iedere dag nu een YouTube video!

Terwijl de angst die daarmee omhoog kwam bij mij, mij toesprak dat dit niet voor mij was. Mijn buik sprak tegen me, maar ik overstemde dat met mijn hoofd.

Net zoals ik gisteren eigenlijk voelde dat ik yoga wilde doen, maar mezelf toesprak dat commitment inhoudt, dat ik de legging zou doen. Oké, dan ga ik surfen in de middag. Vervolgens deed ik dat ook niet, want er moest nog van alles gedaan worden binnen mijn bedrijf!

En zo stel ik telkens de liefde voor mezelf uit, met het oordeel naar mezelf dat ik ACTIE moet ondernemen. Maar de actie die ik moet ondernemen is niet nog harder werken! Maar juist mezelf verbinden met helende energie. Met het element water, zodat ik me weer goed voel en mijn energieveld reinig.

Gisteren zat mijn energie supervast, vandaag begon ik met yoga en nam ik erna een duik in de oceaan en stroomde het weer als een malle!

Het begon met dat ik gisteravond toch maar uiteindelijk naar het strand toeging met Guapa en daar gezwommen heb samen. Haar angst voor water heeft ze inmiddels echt totaal overwonnen. Zo trots op dat bijzondere hondenkind van mij! Doet ze maar wel gewoon even, na al haar traumá´s die ze op heeft gedaan zwervend alleen op straat en erna in het asiel tussen allemaal blaffende honden. Arm meisje.

Ik herinnerde me ineens weer, hoe belangrijk het voor me is om mezelf te zuiveren en verbinden met de natuur, toen ik in de natuur was!

Dit is de openbaring die in het collectief op grotere schaal zal gaan plaatsvinden. We gaan weer in verbinding komen met onze passies. Met ons goede gevoel, waardoor we weer gemotiveerd raken om de stappen te nemen, maar dit keer echt flink en daarin door te zetten zodat onze buitenwereld daarin mee kan manifesteren.

Ik was niet in verbinding met mijn kern, met mijn buikgebied. En daar is vanochtend weer verandering in gekomen. Ik weerstond zelfs de verleiding om naar de Bershka te gaan en te gaan shoppen na mijn yogales!!

Door yoga en het zwemmen was ik “open” voor verbinding. Winkelen daarna zou mijn frequentie weer schaden en naar beneden halen. Het brengt me terug in mijn oude patroon om het genot in mijn buitenwereld te zoeken en daarmee mijn frequentie te verhogen, terwijl het enige wat ik nodig heb de natuur is.

Natuurlijk draag je als ondernemer wel een bepaalde verantwoordelijkheid om jezelf te laten zien en je werk te doen, maar het moet niet ten koste van alles gaan dat jij niet meer kunt genieten en de verbinding met jezelf kunt maken!

Voor mij staat er nu dus een periode te komen met deze Maan cyclus, dat ik echt volledig ga loslaten. Ik voel al zolang dat dit nodig is om mijn buitenwereld mee te kunnen laten veranderen!

Zo wilde ik vandaag een kennis een appje sturen met de vraag of ze al een beslissing heeft genomen of ze haar hond gaat houden of toch wil gaan afstaan (aan mij!). Dit was namelijk eerder het geval, maar toen veranderde ze van gedachten.

Nu kan ik haar een bericht sturen en haar dit vragen, of ik kan het LOSLATEN en aan Spirit overlaten of het de bedoeling is dat zij haar hond aan ons gaat afstaan. Wanneer dat namelijk het geval is, GEBEURT HET VANZELF!

En daar zit DE CODE. In het vertrouwen in dat Spirit ons brengt wat nodig is in het moment. Zo dus ook een geschikte hond voor ons gezin en mijn tweelingziel weer terug in mijn leven op de juiste timing.

Ik kreeg nóg een heel krachtig inzicht en dat is dat ikzelf geen keuze heb gemaakt op dit moment! Dit is de collectieve energie. Wat betekent dat we er nog niet geheel klaar voor zijn, in energie, om in beweging te komen en de knoop door te hakken.

Dat betekent voor mijn tweelingziel, dat hij ook nog niet de keuze heeft gemaakt of hij voor zijn hogere pad (verhogen van zijn energetische frequentie) zal gaan of niet. Die worsteling, tussen mijn hoofd en mijn hart en buik, heb ik nu ook nog steeds.

Ik laat nog vaak “het verstandige”, of mijn eigen creatie, wat ik dénk dat beter is, voorgaan op wat ik voel dat beter is voor me. Gemakzucht neemt het nog vaak van me over, zoals naar het zwembad gaan om mijn energie te reinigen, in plaats van de fiets te pakken en 5 minuten (echt zo dichtbij is het nota bene!) naar het strand te fietsen en een duik in écht zout water te nemen en in de natuur te baden voor mijn verbinding.

Dit is een keuze tussen onze buitenwereld en onze binnenwereld en heeft alles te maken met of we verbonden zijn met onze kern (ons buikgebied) of niet. Onze buik zegt: eet dat niet. Onze buik zegt: ga naar het strand. Ons hoofd zegt: mmm, lekkerrrr! 1 ijsje kan toch geen kwaad. Ons hoofd zegt: pfff, geen zin om te fietsen ik ga naar het zwembad.

Wanneer we vanuit ons hoofd manifesteren, is dat vanuit strijd tussen de Feminine en masculine energie in ons. Waarmee we onze tweelingziel uit ons leven weghouden, dan wel onze relatie “in strijd” houden, weg van harmonie en eenheid.

Wanneer we luisteren naar ons gevoel en onszelf aansluitend hoge energie toewensen en daar de moeite voor doen, zijn we in verbinding met onszelf en in eenheid met Spirit. Waarmee we ook eenheid manifesteren in onze buitenwereld met onze tweelingziel. Het betekent namelijk dat WIJ ons overgeven aan ons gevoel en ons hogere pad, aan de zelfliefde. Jouw tweelingziel zal zich dan ook over gaan geven aan zijn/haar zelfliefde, wat de ander automatisch naar jou toeleidt, op het pad van jullie gezamenlijke plan.

Maar we moeten eerst leren hoe we naar onze éigen kern luisteren en onszelf geven wat wij nodig hebben voor onze missie. De Volle Maan in Vissen zal voor vele tweelingzielen openbaringen hierin brengen. Projecties zullen meer worden losgelaten, omdat we ons realiseren dat het voortkomt uit dat we niet verbonden zijn met wie we zijn en wat wij nodig hebben en willen.

De Volle Maan in Vissen (2 september) zal ons hierin een goede zet gaan geven, om moeite te gaan doen voor deze verbinding. Wat betekent dat dit zal leiden tot het doen van moeite van jouw tweelingziel voor jou. De ogen zullen meer opengaan voor de verbinding met Spirit, wat betekent dat de ogen voor jullie spirituele verbinding bij jouw tweelingziel meer zullen opengaan. Ik vertel meer hierover in de laatste video, die vind je hier.

Geloof alsjeblieft niet alles wat je leest op internet, want er zijn maar heel weinig healers en readers die gespecialiseerd zijn in het tweelingzielen stuk. Wat ik jullie vertel krijg ik rechtstreeks door van de P´aqos (Q´ero Indianen), die mij de Inca leer onderwijzen wat inhoudt dat we allemaal uit een man-vrouw energie bestaan, maar daarnaast heb ik het ook allemaal getoetst en spreek ik vanuit mijn eigen ervaring met manifesteren.

Natuurlijk zijn we nooit uitgeleerd en daarom is het belangrijk dat jij jouw reis deelt, zoals het is. Want niemand is perfect en juist de reis is belangrijk! Dit is de kracht van de Sjamaan, waardoor we onszelf helen, in verbinding met het collectief. Wanneer jij jezelf niet uitspreekt of laat zien, “verberg” je jezelf, waardoor je uit verbinding bent met het collectief. Dit doe je vanuit een oordeel naar jezelf, door te zeggen: “niemand zit op mijn verhaal te wachten”, of vanuit angst voor oordelen.

SPREEK JE UIT! HEEL JEZELF! LET IT FLOW!

De spirit van Salamander komt daarvoor met de boodschap van “zuivering”, maar je hebt ook moed nodig om jezelf te laten zien. Doe het maar, stop met nadenken erover en schrijf! Deel! Ga! Salamander helpt jou om jouw verbinding met Spirit te versterken, zodat je beter in verbinding met jóuw kern bent.

Het voelde gisteren voor mij echt alsof ik van het strand, waar ik me zo goed voelde, “terug moest” naar mijn huis en lagere energie. Ik kwam thuis en verviel direct in een vreetbui. Omgeven door allemaal energie met mijn hele huis vol spullen is steeds meer verstikkend voor me merk ik. Ik voel dan ook heel sterk dat het moment aan het naderen is dat ik full-time in de bus ga wonen!!

Eerst nog een bus aantrekken op zich.. maar dat zal binnenkort vast en zeker gebeuren!! Ik heb geduld!

Ik voelde vanochtend zó sterk dat ik écht voor mijn dromen wil gaan dit jaar!! 2020!! Ik wil in een bus wonen en ik wil Europa rondreizen!! Ik wil helende energie verspreiden!! Dat betekent dus dat ík het werk zal dienen te verrichten om mijn energetische frequentie te verhogen door mijn aura op te schonen en mijn emoties de ruimte te geven om “door mij heen” te flowen, zonder oordeel naar mijn gevoel of gedachten.

Pas dan kan mijn buitenwereld daarin mee veranderen!

Volle Maan in Vissen!

Deze Volle Maan in Vissen gaat ons dit nieuwe begin geven. De zet die we nodig hebben om écht helende energie toe te gaan laten en het anders te doen, willen we andere resultaten gaan zien in onze buitenwereld!

Op 2 september vindt er weer een Sjamanistische reis plaats (audio Womb blessing) om onze verbinding met ons buikgebied te versterken (onze masculine). Welke stap(pen) mag jij nemen om heling aan jezelf te geven? Om de verbinding met jóuw kern te versterken, jóuw hart, wat jíj wilt en niet jouw buitenwereld (of jouw tweelingziel!!!).

Doe je mee? De audio reis bestel je hier.

Liefs,
Avalon

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.


TWEELINGZIELEN PROGRAMMÁS

Meer lezen over de programmá´s voor tweelingzielen die ik jaarlijks en ieder half jaar start, kan op de website van dé academie voor tweelingzielen hier. Je leert daarmee onder andere een harmonieuze relatie manifesteren met je tweelingziel, met het Inca medicijnwiel (de astrologie van de Indianen). (Tijdelijk offline tot 2 september 2020).