Het Dagboek van een Sjamaan “een flink towermoment voor mij!!”

504ced1331jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 29 augustus 2020 ♡

"een flink towermoment voor mij!"

WAUW! En dit keer met recht een dikke vette WAUW!

Want wat een flink “towermoment” (zoals dat zo mooi in de Tarot heet!) maakte ik weer mee vandaag!! Alleen dit keer was het een deels onverwacht / verwacht moment en was het geen verdrietig moment, maar juist iets wat me aanzette tot het FLINK ondernemen van actie!!

Want wat gebeurde er vandaag!!!! Zo zie je dus waarom het belangrijk is om het juiste moment af te wachten, ook voor je blogs, want vanochtend was dit nog niet bij me bekend!! Komt ie dan:

Vanochtend begon stabiel voor mij, ondanks de aankomende Volle Maan in Vissen die onze emoties lekker overhoop gooit weer!! Ik besloot om het rustig aan te doen en naar mijn lichaam te luisteren die spierpijn heeft van de yoga les van gisteren. Voor mij was dat echt een moment van overwinning (the chariot in de Tarot), want 2,5 jaar geleden toen ik op het eiland was bleef ik maar doorgaan met “actief zijn” en ging ik vervolgens MEGA door mijn rug, waardoor ik uiteindelijk weer naar Amsterdam ben teruggevlogen, naar mama. Want wat moest ik op een bloedmooi surfeiland, wanneer ik met een pijnlijke rug in een donker garagekamertje van een surfcamp sliep... BAH!

Ik had al die tijd niet naar mijn gevoelens geluisterd, niet naar mijn intuïtie die me zei: “zoek wat anders en ga weg uit die donkere kamer” én niet naar mijn lichaam dat me alarmeerde om rust te nemen. Ik bleef doorgaan. Ik bleef vluchten in mijn buitenwereld.

In die periode ontmoette ik ook mijn tweelingziel hier op het eiland (januari 2018), die vast en zeker ook heeft bijgedragen aan mijn rugpijn. Want voor het eerst sprak ik naar een man mijn waarheid uit door hem te vertellen dat ik hem leuk vond. Hij had toen een vriendin in Frankrijk, waar hij gelukkig eerlijk over was richting mij. Maar toch bleef hij me appen en zijn we zelfs samen een keer naar het naaktstrand geweest! Ik vond het eerlijk gezegd maar een vreemde vogel en wist niet wat ik met hem aan moest, dus ik heb op een gegeven moment niet meer op hem gereageerd.

Totdat ik van mijn gidsen hoorde dat hij mijn tweelingziel was in december 2018 en de hele rollercoaster voor mij begon!!!

Dus YES overwinning voor mij vanochtend! Maar niet voor lang HA! Ik deed in de middag Sjamanistisch ademwerk om me weer met mijn kern te verbinden. Om weer te kunnen voelen en aarden en pijn (hucha) te verwijderen uit mijn buikgebied, zodat er meer ruimte ontstaat voor Sami (lichte energie).

Tijdens mijn ademsessie kreeg ik het inzicht dat ik dit zelf ook zal gaan onderwijzen aan andere tweelingzielen (meer info volgt spoedig of staat al op www.vindjouwspiritacademie.nl afhankelijk van wanneer je deze blog leest).

Ik had dit al een tijd geleden doorgekregen, maar veel inzichten verdwijnen telkens naar de achtergrond wanneer het er nog niet de tijd voor is. En ook verlies ik nog weleens mijn geloof en vertrouwen waardoor ik er minder energie aan besteed.

En dit was dus precies het inzicht dat ik kreeg van mijn gidsen. Ik besteedde in 5-D geen energie aan mijn tweelingziel. Ik begeleidde de energie wel telkens voor anderen, maar niet voor mezelf! Ik heb steeds momenten dat ik het wel doe en dan weer niet doe.

Ook dit is onderdeel van mijn commitment (schreef ik de afgelopen dagen / blogs over). Want ik hoor al zolang dat ik hem meer dien te begeleiden in spirit, maar telkens ging mijn aandacht op naar zorgen en overdenken.

De Volle Maan in Vissen zal mij dus een geheel nieuw begin gaan brengen met de sprong die ik ga wagen om mijn tweelingziel nu écht te laten draaien om zijn zielsmissie te gaan beginnen (en ik dus ook daarmee!!).

Ik was aan het uitstellen. Overprikkeling. Teveel dingen in mijn buitenwereld. Moe. Geen zin. Ga zo maar door. Ik ging het ondernemen van actie uit de weg.

EN DAT ZAG IK VANDAAG TERUG BIJ MIJN TWEELINGZIEL!!!!!

Spirit activeerde me om op zijn facebook te kijken, dus ik begon te bladeren.. zie ik daar een facebookpost van afgelopen woensdag.. dat hij gewoon partner is geworden van een burgerrestaurant in Frankrijk!!!!!

Naaaaaaa!! Dit verdient enige toelichting voor degenen die mijn verhaal niet (goed) kennen.

Mijn tweelingziel heeft ook een missie als Sjamaan en hij was bijna zover om die draai te maken en er commitment aan te maken, doordat hij met mij samen wilde werken aan zijn groei hierin.

Vlak voordat ik zou beginnen met een helingstraject met hem van de Qoto Kuna (die Inca inwijding ontvang je van mij met het Vind jouw Spirit-programma zie www.vindjouwspiritacademie.nl per 2-9-2020 online) om hem daarmee te helpen thuis te komen bij zichzelf, voelde ik NEEEEE wat mijn buik tegen me schreeuwde. SHITTTT dacht ik toen nog!!! We waren er bijna!!!

Maar dit was niet de bedoeling. Want ik zou op die manier weer als zijn kanaal gaan fungeren en hem “helpen”, als een moeder haar kind helpt. Terwijl het aan hem is om dat zelf te leren en te leren luisteren naar zijn eigen kern! Naar wat híj nodig heeft en wil van het leven!

Nu lees ik van gisteren een bericht waarin hij zegt: “ik heb zin om dronken te worden en plezier te maken”. OH MY GOD. Ben je nou echt serieus meneer van bijna 41 jaar?!

Nu denk je wellicht: wat is er nu zo erg aan het partner worden van een restaurant? Dit is een optie die hem van BUITENAF is gepresenteerd. Hij is zoekende en zoekt een manier om geld te verdienen. Dus eigenlijk neemt hij van alles aan om maar geldflow te kunnen krijgen. Hij hopt van de ene naar de andere mogelijkheid en job, terwijl hij diep van binnen weet dat dit niet zijn missie is.

Hij gaat dus af op de buitenwereld en maakt geen verbinding met zijn kern! Echt het tegenovergestelde van mij, maar hierin zit voor mij ook een flinke spiegel. Dit was dus even een FLINK towermoment, waardoor ik inzag dat IK ook geen commitment maak en me nog altijd veel laat leiden door wat er in de buitenwereld aan me gepresenteerd wordt of van me gevraagd wordt! Alleen op een andere manier. En gelukkig heb ik wel een goedlopend bedrijf en inkomen, dus dat is voor mij een flinke zorg minder.

Maar in plaats van dat ik toets door te voelen, wat IK wil en nodig heb en daarnaar luister, laat ik me door mijn buitenwereld leiden en daarmee ook geregeld nog overprikkelen.

Hierdoor ontstaan er ook soms nog manifestaties die ik helemaal niet wil, diep van binnen. Alleen ZIE ik die manifestaties en heb ik het bewustzijn van dat ik dit zelf gemanifesteerd heb, waardoor ik tijdig in kan grijpen en het afkets.

Zo trok ik vandaag nog echt een bloedmooie man op mijn pad aan (met een slotjesbeugel dat dan weer wel hahaha), met een flinke bos met krullen en een hond. Ik zag aan hem hoeveel liefde hij voor zijn hond had, het is echt zijn kind, zei hij. En toen betrapte ik mezelf erop dat ik dacht: oooohhh kan ik niet gewoon zó´n man krijgen zoals deze die groot en sterk is en net zoveel liefde heeft voor zijn hond als ik dat heb voor Guapa?!

Maar die gedachte zorgt er juist voor dat ik een twijfelende vibratie uitzend. Een vibratie van teleurstelling, wat mijn tweelingziel alleen maar verder weg duwt, in 5-D. Ik heb dus direct erna maar even snel gemediteerd en hem liefde gezonden hahaha!

Partner worden van een restaurant in Frankrijk, legt hem vast in Frankrijk. Terwijl mijn tweelingziel al zolang weet en voelt dat hij bestemd is om terug te keren naar Fuerteventura! Maar zijn angst is zó ontzettend groot en bouwt alleen maar op wanneer hij geen moeite doet om los te laten. Letterlijk los te laten, door de natuur in te gaan en zijn energieveld op te schonen.

Hij heeft dit even een tijdje gedaan, wat ook weer spiegelt met mij, want ik deed dat ook een tijdje en ben er toen weer mee gestopt! Dus Spirit zegt nu tegen mij: verhoog je energiefrequentie, dan zal hij daarin meegaan.

Hoe je dit kunt doen en hoe je met visualisatie technieken en Sjamanistisch ademwerk je tweelingziel kunt bewegen tot het volgen van jullie gezamenlijke pad, leer ik je in het webinar, wat ik binnenkort ga lanceren.

Ik durf inmiddels geen data meer te noemen, want ik ben steeds mijn hogere zelf aan het frustreren daarmee. Ik heb nu zo duidelijk ingezien waarom het zo ontzettend belangrijk is om te WACHTEN op divine timing!!! Want nu pas heb ik alle inzichten binnengekregen voor de komende tijd!! Voor de actie die ik mag gaan ondernemen, waar ik dus op 2 september mee kan gaan starten met de Volle Maan in Vissen.

Met LOSLATEN, waar de Volle Maan voor staat, het wagen van de sprong, het in actie komen (FINALLY), het goede moederschap (archetype) én het bewegen van de energie in de JUISTE richting door mijn eigen positieve gedachten erheen te zenden!

En dit keer MET COMMITMENT!

Reflectievragen: motiveert jouw tweelingziel jou om het anders te doen? Of laat jij je negatief beïnvloeden door de ander en raak je vast in negatieve gedachten over de ander en teleurstelling? Ga je door en zet je jouw schouders eronder zeggende: oké dan moet het kennelijk anders! Of zeg je: zoek het maar uit, want zo krijgen we nooit een relatie!

Weet dat jouw gedachten je eigen buitenwereld manifesteren lieve tweelingziel. Duw je de ander weg, of trek je de ander aan? Kies maar!

De Queen of Cups kaart uit de Tarot vertelt ons dat de Volle Maan in Vissen (beide is het water element) ons nieuwe inzichten zal gaan brengen op het gebied van onze zelfzorg. De Volle Maan staat voor het archetype "een goede moeder zijn". Vissen spoort jou aan om te kiezen: laat jij je van slag brengen door je buitenwereld? Of verbind jij je met je binnenwereld en ga je uit van díe leiding? Ben je lief voor jezelf? Of oordelend?

De Volle Maan-energie is ook altijd een praktische energie nu het een Masculine energie is en Vissen een Feminine energie (water), dat betekent dat het NU de tijd is in dit 2020 jaar, om verlichting toe te staan voor jezelf. Om je dromen te mogen volgen en daarin praktische stappen te nemen. Om je gezonde verstand te gebruiken, maar ook je buikgebied te activeren. Om de man en vrouw IN jou te laten samenwerken en je energetische frequentie te verhogen waarmee je meer en meer liefde zult aantrekken. Om goede beslissingen voor jezelf te nemen. Om niet langer te twijfelen aan jouw eigen kunnen en innerlijke leiding!!

Om EVENWICHT te vinden voor jezelf, met je aandacht in je binnen én je buitenwereld. Alleen zijn en samen. Gezond eten en een keertje niet. Voldoende streng zijn voor jezelf, maar jezelf ook gunnen! Balans is nodig om in eenheid met jezelf te zijn. Alles is oké zoals het is en je leeft hier en nu. GO FOR IT!

VIND JOUW SPIRIT!

Iemand die zeker nu zijn of haar spirit heeft gevonden is het dode baby egeltje waar Guapa vanochtend in de Duinen mee aankwam huppelen.. Gelukkig heeft mama altijd ruilmateriaal bij zich in de vorm van lekkere botjes. Anders zou het kind allang allerlei dodelijke ziektes hebben opgelopen!

Een dood egeltje brengt ons de boodschap dat we onze stekels mogen loslaten. Onze oude huid mogen loslaten deze zomerperiode. We hoeven onszelf niet steeds te beschermen tegen negativiteit. We hoeven alleen maar in verbinding te blijven met de liefde die door ons heenstroomt.

Het babietje vertelt ons dat iedere wedergeboorte ook een einde kent, een sjamanistische dood. Ben jij er klaar voor?

IK WEL! LET´S DO THIS TOGETHER!!

Liefs,
Avalon

WOMB BLESSING · Volle Maan in Vissen

Verenig de man en vrouw in jou en verenig daarmee met jouw tweelingziel in harmonie in jouw buitenwereld. Eenheid van binnen, betekent eenheid van buiten! Verbind je weer met je buikgebied en leer keuzes maken van binnenuit en daarmee ook te manifesteren vanuit jullie hogere plan en niet vanuit jouw ego-patronen en jouw eigen denken.

De Womb blessing bestellen doe je hier.

Om 20:00 uur zetten we allemaal tegelijkertijd de audio reis aan.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Je inschrijven voor de Maanbrief om iedere Volle en Nieuwe Maan de ontwikkelingen voor tweelingzielen, inclusief het Maangebed en mijn aanbod voor tweelingzielen te ontvangen, kan hier.