Het Dagboek van een Sjamaan 30 december 2020: “volle maan ceremonie”

Het Dagboek van een Sjamaan

“Mijn ervaring met de Sjamanistische audio reis van de Volle koude Maan in Kreeft 30-12-2020”

Kort van tevoren had ik nog havermout gegeten.. Ik eet liever helemaal niet van tevoren, zodat mijn kanaal “schoon” blijft, maar ik wist ook dat als ik erna zou eten ik te vol naar bed zou gaan.

Goed voor jezelf zorgen hoort bij het archetype “goede moeder” wat we tijdens iedere Volle Maan op het Zuiden van het medicijnwiel versterken. Ik sla vaak mijn eten over, wat betekent dat ik dit archetype in mezelf onderdruk. En eigenlijk ook het jonge meisje in mij, op het Oosten van het Wiel, want mijn innerlijke kind heeft het ten slotte ook nodig om gevoed te worden!

Wanneer sommige archetypes onderdrukt worden, heeft dit weer invloed op de andere archetypes en zijn we niet “heel”. Omdat er simpelweg geen goede balans is tussen de 4 Feminine-archetypes.

Met het doorlopen van het medicijnwiel (wat we doen met het medicijnwiel-jaarprogramma) versterken we alle 4 de archetypes binnenin ons, zodat we weer een eenheid met allen kunnen vormen en zowel het jonge meisje, als de goede moeder in ons gezien en gehoord wordt en de ruimte krijgt.

Om 20:00 uur toen jullie de introductie luisterden, zette ik mijn altaar klaar en trok ik de kaarten met de bijbehorende energie die ik tijdens de ceremonie wilde gebruiken en versterken.

Flamingo meldde zich direct voor het collectief met de boodschap om de midden wereld te accepteren. De midden wereld kwam ook al terug in de Sjamanen kaarten (mystical shaman oracle deck).

Het is de wereld van onze baarmoeder- en buikgebied. Onze aardse dimensie en daarmee onze verbinding met Pachamama.

De vraag die ons gesteld wordt is: “krijgen jouw ideeën aarding?”, “maak je jouw dromen waar?”, “zet je stappen?”, maar bovenal: “ben je aanwezig?”, “hier en nu?”.

Velen van ons zijn bang om te aarden en bevinden ons daarom niet vaak en geheel in ons lichaam. Hierdoor raken we vaak overprikkeld, omdat onze aandacht veel buiten ons ligt. Dit kan voor iedereen weer een andere oorzaak hebben. We leven ook in de Westerse wereld, waardoor we sneller meegaan in wat er buiten ons gebeurt dan binnenin ons.

Deze verschuiving dienen we dus te leren en maken we nu met het tweelingzielen collectief: van buiten naar binnen. Van masculine-energie, naar feminine-energie. Van het zoeken van de antwoorden buiten ons, naar het vinden van de antwoorden binnen ons. Van het “laten leiden” door wat er buiten ons gebeurt, naar het “nemen van de leiding” gestuurd door onze eigen binnenwereld.

Wanneer wij deze feminine-energie versterken, heelt onze tweelingziel daarin mee en zal de ander ook steeds meer het gevoel gaan volgen en de intuïtie, in plaats van het hoofd.

Voordat ik mijn ceremonie begon, zette ik “Danit” op, met haar album “Aliento”. Wat heb ik dit grijsgedraaid om in trance te raken. Al enige tijd heb ik dat album niet meer beluisterd, dus het gaf me direct tranen toen het nummer “presencia” begon. Welk nummer gaat over het aanwezig zijn in het hier en nu. Aarding!

Ik zette een kop “slaap thee”, zodat mijn geest tot rust kon komen, waardoor ik gemakkelijker boodschappen van de spirit wereld kan ontvangen. Koffie bijvoorbeeld, houdt mijn geest vaan “gespannen”, waardoor ik niet goed opensta voor verbinding.

Focus is namelijk één van de belangrijkste dingen om in trance te kunnen raken. Het is een soort van “uitzoomen” wat je doet, zodat je het geheel van een hoger perspectief kunt bekijken.

Na veel oefenen lukt het me nu om ook in de Duinen bijvoorbeeld in trance te raken tijdens een wandeling met Guapa, of wanneer ik op de bank zit en een steen in mijn hand rondbeweeg. Dit is de training van de geest op “leegte”. Door de ceremonies die je gaat uitvoeren met het Vind jouw Spirit-programma train je de geest hiertoe.

Ik pakte munt blaadjes om mijn intentie in te blazen. Ik hoorde “2 blaadjes dit keer”, waar ik er vaak 3 gebruik. 3 staat voor eenheid en verbinding van de 3 kracht centra binnenin ons. Het getal 2 staat voor partnerschap en samenwerking tussen alleen de masculine en de feminine-energie. Dat mochten we gisteravond dus versterken, dus gebruikte ik 2 blaadjes.

De Q´ero (Inca Sjamanen) gebruiken hier coca blaadjes voor in Peru, maar daar is niet zo gemakkelijk aan te komen dus volstaan munt blaadjes als “heilige plant”, ook.

In die munt blaadjes blies ik mijn intentie voor de reis (leer je ook met het VjS-programma). Welke intentie was: “dat de man en vrouw zich in ons mogen verenigen en wij de feminine-energie in ons allemaal mogen versterken en aarden. Amen”. Zodat er meer licht en liefde naar de aarde mag komen. De reden waarom de tweelingzielen zijn geïncarneerd.

Vervolgens blaas ik 3 keer in de munt blaadjes en offer ik ze na de ceremonie aan Pachamama door naar buiten te gaan en ze achter te laten in de natuur. Ik kus hierbij de grond om Pachamama te eren en te vragen onze intentie waar te maken. (Ik check wel even of er geen hondendrol in de Duinen ligt.....!).

De vrouw en de man waren ook in de Sjamaan kaarten aanwezig als de Maan en de Zon. De Maan als vrouwelijk, water element en de Zon als mannelijk, vuur element.

We zijn zo gewend in het Westen om constant in “vuur-modus” te staan. “Doen, actie, gaan” is het motto. Kom op! Doorzetten!

Oké... natuurlijk is een zeker gehalte van doorzettingsvermogen cruciaal wanneer je bepaalde doelen wilt bereiken, maar het komt niet altijd neer op doorzetten en doen. Zo zijn we geneigd in stressvolle momenten meer te gaan doen om onze stress kwijt te raken, terwijl we op dat soort momenten alleen maar de toren hoeven te laten breken.

Omdat we zoveel in “doe-modus” staan en onder spanning, zijn onze “tower moments” vaak heel heftig, vol van huilen (bij mij in ieder geval wel). Omdat er geen balans is. Wanneer we meer zouden loslaten, vergeven en “openen”, komt een onverwachtse gebeurtenis, of een snauw van de buurvrouw, niet zo hard meer aan.

We bevinden ons dan namelijk in de midden wereld. In het hier en nu, maar mét het oog van de Sjamaan, waarin we “zien”, wat er achter het gedrag schuilgaat van de ander. Niet langer achteraf, maar IN HET MOMENT, zodat we direct daarop kunnen acteren, door NIET te reageren.

Natuurlijk zijn we ook menselijk, dus neem het jezelf alsjeblieft niet kwalijk wanneer je jezelf wel in een trigger van buitenaf verliest. Het wordt wel alsmaar makkelijker, dat beloof ik je.

De Volle Maan in Kreeft helpt ons om ruimte te geven aan onze emoties. Waardoor we actie kunnen gaan ondernemen op onze dromen!

Zo had ik gisteren ineens de ruimte om weer te starten met de 1 op 1 Akasha Kronieken-sessies! Én ik luisterde naar Spirit hoe de vorm eruit mocht komen te zien én wat de kosten ervan mochten zijn!

Ik had namelijk zelf bedacht dat ik het telefonisch ging doen.. maar Spirit zei heel helder: “nee, je kunt het beter via voice messages doen, zodat ze de reading én healing kunnen bewaren”. In beginsel hoorde ik dit, maar koos ik toch voor telefonisch.. totdat ik “herinnerd” werd door Spirit, aan hoe ik doorkreeg dat ik de buurman kon appen om in zijn huis te kunnen verblijven (meer hierover lees je in mijn voorgaande blogs). Toen wist ik: “oké NU moet ik wel echt hiernaar gaan luisteren!”. Zonder mijn ratio het over te laten nemen.

Dit is 4 of wands-energie (tarot). De man buigt voor de vrouw. Zoals mijn ratio boog voor mijn intuïtie. Mijn eigen plan boog voor mijn hogere plan.

Onze gidsen zijn niet voor niets bij ons. Het is zo belangrijk dat we met hen leren communiceren. Meer en meer.

De opening van jouw Akasha Kronieken versterken de verbinding met jouw Meesters, Leraren en jouw overleden dierbaren, zodat je meer zicht en “feeling” hebt met en op je hogere plan.

De energie van de Akasha is zo ongelofelijk helend en versterkend. Ik ben er nog altijd verbaasd van wat voor grote sprongen degenen maken voor wie ik de Akasha heb geopend.

Tijdens iedere ceremonie, maar ook iedere tarot reading die ik voor het collectief doe, of wanneer ik advies nodig heb, open ik mijn Akasha Kronieken, zodat ik beter verbinding met mijn gidsen kan maken en hen meer helder kan horen.

Je kunt hier ook zelf mee leren werken (wat je ook leert tijdens het Vind jouw Spirit-programma). Vooral veel oefenen ermee versterkt je waarnemingsvermogen en het onderscheid kunnen maken tussen de “juiste” stem en stemmen die je niet dient te volgen en geloven. Oefening baart kunst. Nog steeds heb ik hier soms moeite mee.

Voor ik de ceremonie begin, open ik ook altijd mijn Mesa, mijn medicijnbundel vol met verschillende “Khuya´s”, dit zijn medicijnstenen die verbonden zijn aan al mijn chakra´s zodat ik deze medicijnbundel kan inzetten tijdens mijn eigen gebeden en heling én tijdens die van een ander. Tijdens iedere reis en sessie is mijn Mesa dan ook geopend, omdat dit de poort is naar de spirit wereld waardoor de inzichten kunnen binnenkomen bij me.

Ook dit leer je zelf opbouwen en gebruiken tijdens het Vind jouw Spirit-programma.

De Sjamaan neemt de Mesa altijd overal mee naartoe om op ieder gewenst moment dat dit omhoog komt, met de Apus (heilige berg spirits uit Peru) te kunnen verbinden, de Ñusta´s (Godinnen-energie verbonden aan krachtplekken in Peru) en de voorouders.

Het Chakana is ook een belangrijk onderdeel van de Q´ero ceremonie. Dit is het heilige kruis uit het Andes gebergte, waar de Q´ero vandaan komen. Dit kruis helpt ons tijdens het sjamanistisch reizen om ons veilig te houden voor Spirits die we niet welkom heten. Het vertegenwoordigt de 3 kracht centra in ons, dit zijn de 3 werelden waar de Sjamaan doorheen reist en staat voor de 4 wind richtingen, de totemdieren die daarbij horen en de elementen (trapsgewijs). De cirkel van het Chakana gebruiken we om “doorheen” te reizen, zodat we de andere dimensies kunnen betreden (dit hoor je mij tijdens iedere sjamanistische reis ook zeggen).

Je kunt een Chakana zelf bestellen op internet om je beter te beschermen tegen ongewenste Spirits. Tijdens het Vind jouw Spirit-programma leer je ook hier mee werken.

Bij het spreken met de voorouders, houd ik altijd mijn “kolibriesteen” in mijn hand. Dit is voor mij een bijzondere steen die me beter met de voorouders verbindt. Ook wel “lineage steen” genoemd. Totemdier Kolibrie vertegenwoordigt namelijk het Noorden op het Inca-medicijnwiel. De plek van de stilte en ontvangst van boodschappen en hogere inzichten.

“Allow yourself to receive, allow yourself to give”. De kaart “receptivity” van het zeemeerminnen orakel deck.

Ook deze kaart versterkt voor ons de verbinding tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Want ontvangen is vrouwelijk: naar binnen richten, en geven is mannelijk: naar buiten richten.

Pas wanneer we ook mogen ontvangen van onszelf, zijn we in balans. Pas wanneer we mogen rusten zodat we openstaan om te ontvangen, hebben we voldoende om te geven. De man is niet in balans zonder de vrouw. Maar zo leven we veelal wel in onze westerse maatschappij.

Het draait om doen, om status, om knallen, om cijfers. In plaats van om verbinding, om wat de klant wil en nodig heeft, in plaats van wat we de klant kunnen verkopen. We leven in een harde mannelijke maatschappij, waar nu met de start van het Waterman tijdperk verandering in gaat komen en al ís gekomen. Want er is al zoveel meer begrip, compassie en verzachting voor elkaar, waardoor er meer en meer verbinding kan ontstaan onder de mensheid. Zoals de Q´ero nog altijd leven.

Na de ceremonie blaas ik alle weggenomen hucha (zware energie) die ik middels sjamanistische extractie heb weggenomen uit jullie energielichamen, in een Khuya. Dit is een medicijnsteen, die mij helpt om de zware lagere energetische frequentie af te voeren in Pachamama. Zowel de steen als de muntblaadjes offer ik na de ceremonie.

“The art of happiness is to serve all”.

Aartsengel Michaël vertelt ons tot slot, hoe belangrijk het is om ZELFRESPECT te hebben.

Lieve Divine Feminine. Sta eens stil en beoordeel eens hoe jij jezelf respecteert. Ten opzichte van anderen, maar bovenal ten opzichte van je tweelingziel én van jezelf!

Ken jij je grenzen? Bewaak je die? Durf je “NEE” te zeggen wanneer je iets niet wilt? Of ga je gemakkelijk mee in de energie en wil van de ander, waardoor je vaak tegen je zin in eigenlijk (tegen je onderbuikgevoel in) ergens aan meedoet.

Het is zo belangrijk om die stem in ons te horen. Die stem die zegt: “stop daarmee, je wordt daar niet gelukkig van”. Die stem is er namelijk niet voor niets. Het is de stem van ons hart waar we naar mogen luisteren. Ons hart dat HALT roept, wanneer het vaak genoeg gekwetst is geraakt. Wanneer het niet gezien wordt of gehoord.

Geloof die stem. Ook wanneer die stem zegt dat je iets beter NIET kunt doen, zonder dat je weet waarom. Geloof en vertrouw die stem!

Geloof en vertrouw in wat de engelen je laten zien. In je buitenwereld middels boodschappen via liedjes en dubbele getallen. Maar ook via je binnenwereld met je 3e oog, je innerlijke hogere visie (ook deze kracht ga je meer ontwikkelen tijdens het VjS-programma).

Dit is het Oosten op het medicijnwiel. Verbonden aan de kracht van Adelaar, die het grotere geheel overziet en mannelijke energie vertegenwoordigt en de kracht van Condor (Apucheen genoemd in Quechua, de taal van de Inca), die onze intuïtie versterkt, onze vrouwelijke flow.

Wanneer Adelaar en Condor weer samenvliegen lieverds, komt liefde en licht weer naar de aarde. Dit is de profetie van de Q´ero Sjamanen (P´aqos), die nu langzamerhand begint uit te komen.

Dat de tweelingzielen conform hun hogere plan mogen herenigen en verenigen met elkaar in spirit én hier op aarde!

Find your way back home, sweat Soul.

Retrieve your Soul.

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon

Ps. Er deden gisteren 22 vrouwen mee, inclusief mijzelf 23. Iedere naam is door mij hardop uitgesproken naar de voorouders, om hen om heling te vragen voor eenieder persoonlijk.

Wil je de reis nog graag nabeluisteren? Dan kun je deze hier bestellen.


1 OP 1 ADEMWERK-SESSIE AKASHA KRONIEKEN

Wil je graag meer informatie over je tweelingzielen reis en samen sjamanistische ademwerk met mij beoefenen? Kijk dan eens of een 1 op 1 sessie voor jou is.

Meer informatie over de inhoud van de sessie lees je hier.


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws, mijn dagboekverhalen en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.