HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 26 juli 2021 “de acceptatie van mijn pad als Sjamaan”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

"de acceptatie van mijn pad als Sjamaan"

Fuerteventura, 26 juli 2021

De afgelopen week ben ik met de auto van de buurvrouw weer eens naar het hondenstrandje hier geweest. Ik ga er niet vaak heen, omdat het er nogal "druk" is, in vergelijking tot andere stranden hier (waar ook amper mensen zijn..), want het ligt vlakbij de stad hier. Ik ga momenteel door een fase van flinke heling heen waardoor ik overal overprikkeld van raak, dus ik probeer mezelf voldoende te beschermen.


f81e5b92f3jpg

De buurvrouw is op vakantie en ik mag 2 weken haar auto lenen. Wat ben ik toch gezegend op deze plek waar ik als Alto Mesayoq ben geplaatst, met de Duinen als mijn achtertuin voor Guapa om op de konijnen te jagen, mijn lieve buren én een prachtig zoutwaterzwembad op 1 minuut afstand!!

De Alto Mesayoq is de Sjamaan bij de Q´ero (Peruvianen), die naar de aarde terugkeert om de krachtlijnen op te schonen die onder de aarde doorlopen. Op deze manier helpt de Alto Mesayoq bij het schoonmaken van de zware energie die ons moeder aarde draagt van onder andere alle vervuiling van de mensheid.

Ook plekken waar heftige ongelukken zijn gebeurd bevatten veel negatieve en zware energie, zoals het doodschieten van Peter R. De Vries. Wat een verschrikkelijk nieuws was dat en wat werd (wordt) deze man gewaardeerd door de samenleving. Ik heb toen hij in het ziekenhuis lag een gebed voor hem uitgesproken.

We zijn momenteel met het Vind jouw Spirit-programma bezig met de 6e inwijding van de Munay-Ki, en dat is de inwijding van de Alto Mesayoq!

Ik merk altijd direct hoe krachtig de inwijdingen ieder jaar opnieuw doorwerken in mijn leven, want op het hondenstrandje móest ik echt zijn die avond! Wanneer we ons mee laten waaien met de winden van het medicijnwiel, komen we op de juiste plekken terecht voor meer helderheid in onze toekomstvisie, daar helpen onze gidsen ons bij!

Wat een overwinning!! Zoals de tarot kaarten dat al aangaven dat die zou komen!

Guapa heeft de hele rit naast me gezeten op de passagiersstoel, rechtop! Dat dient enige toelichting, want Guapa is als de dood voor de auto normaal. Voorheen dook ze altijd direct onder de stoel en zag je haar niet meer de hele rit. Terwijl ze nu wel even naar beneden keek, toen ik wat ging versnellen (van 30 naar 50 haha), maar vluchten deed ze niet meer! Ze ging de uitdaging aan en brak door haar auto angst heen! Jippie! Overwinning nummer 1! Al verraden haar ogen dat ze het alles behalve leuk vond!!


cafcab099ajpg

We gingen naar een klein strandje, waar met het lage water nog gezwommen kon worden. Of in ieder geval in het water gespeeld! Guapa houdt ontzettend van zwemmen. Ik bof zo ontzettend met dat hondenkind van mij! Ze houdt ook net zoals mama van kusjes geven aan wildvreemde mannen... ze likt ze helemaal onder zelfs.. vooral kale mannen is ze gek op, alleen is mama daar op een gegeven mee gestopt toen ze begon te ontwaken in april 2018 en even ervoor haar tweelingziel ontmoette (januari 2018).

Om me heen stond een groepje met bussen. Ik kreeg echt zulke fijne kriebels ervan! Omdat ik het de laatste tijd erg somber in zag. Ik ben zo intens moe steeds, waarvan ik echt denk dat het nog een nasleep is van Corona wat ik een aantal maanden geleden had. 3 weken kon ik me amper van de bank afslepen toen. Doodmoe was ik en dan had ik alleen nog maar een lichte vorm!!

Ik zag gewoon niet in hoe ik kon werken als Sjamaan met veel zware energie wat me vermoeid maakt én ook nog sociaal kon zijn met anderen.. waar moest ik de energie vandaan halen? Ik zag mezelf eerder alleen staan, aan het water. De rest van mijn leven... haha.

Maar ineens zag ik het wél! Ik “zag” mijn hogere visie, mijn hogere plan. Het plan van mijn ziel en spirit! Want mijn pad als Alto Mesayoq vraagt juist van mij om op het pad van de juiste mensen te raken, om hen te helpen bij hun ontwaken! De angstgedachten namen het alleen steeds over.

Ik “zag” in de bussen die daar samen stonden, dat dit ook voor mij is! Ik voelde me zo vrij weer op het strand en was plezier aan het maken met Guapa. Ik voelde dat ik de ruimte weer had om met anderen te zijn op dat moment en me te verbinden! Ik wil in de natuur leven en wonen! Off grid! Ik wil gaan waar de wind me brengt en geef me over aan mijn hogere leiding! Ik ontwaak de Sjamaan in mij!!


88c84249c6jpg

Ik had even een momentje van “de terugkeer van het licht”.

Dat kwam helemaal omdat ik luisterde naar mijn hogere leiding en naar het hondenstrandje ging, ondanks mijn weerstand. Het kwam ook doordat ik in de frisse lucht was en me verbond met hoge frequentie energie. Energie die mijn hart heelt en mijn hoofd vrij maakt van zorgen. Vooral het water “spoelt” ons daarvan schoon.

Alle natuurelementen zijn namelijk verbonden aan ons chakra systeem. Dus wanneer we het even niet meer kunnen zien of weten, is de enige remedie om de natuur in te gaan, alleen! Of met je huisdier, maar ook dat kan soms afleiden. Vooral wanneer je je konijn meeneemt en ermee aan een riempje door het bos gaat wandelen (geen grap, dit deed ik toen ik jong was over de straat!).

Wat er nog veel gebeurt in het tweelingzielen collectief, is dat we het kanaal van een ander gebruiken om onszelf beter te laten voelen. We bellen vaak als eerste een vriend of vriendin op, of onze ouder(s) of andere familieleden. Ondanks dat het óók goed is, om je bij anderen te uiten, is de reis van de tweelingziel de terugkeer naar de verbinding met onze spirit.

Jouw antwoorden vind je dus bij jouzelf! Leer jezelf steeds meer aan, om ook oké te zijn alleen. Om je te uiten richting je gidsen, zodat zij jou van helderheid en verlichting kunnen voorzien. Zo "voer" je jouw zware energie (hucha) af door direct gebruik te maken van ons Pachamama. Zij kan jou dan direct weer van een stroom aan Sami voorzien (lichte energie).

Het lucht element, opent ons 3e oog en daarmee onze hogere visie, dus GA NAAR BUITEN! Het opent de verbinding met onze gidsen en hogere leiding. Plons in dat water! Zonder muziek, zonder telefoon, zonder vrienden, zonder boek. Alleen jij, met jezelf, jouw Hogere Zelf.

Wanneer je het dan weer kunt “zien” voor jezelf, krijg je je motivatie terug om ervoor te gaan! En om de stappen te nemen die je dichter bij je doel brengen!

Zo wil ik nog steeds een bus! Welke motivatie nu weer is aangewakkerd met het zien van de kamperende bussen! Ik had altijd het beeld dat dit voor anderen is, maar niet voor mij!

Hoezo is dit niet voor mij?! Ik vóel het verlangen zo sterk! Hoezo ben ik geen "groen meisje", hoezo zou ik niet kunnen tuinieren? Hoezo zou ik niet een surfchica kunnen zijn? En ga zo maar door! Onze mogelijkheden zijn oneindig! Daar kan ik over meepraten als Advocaat die naar Sjamaan is gegaan en in de tussentijd ook nog Mindfulness trainer is geweest, fitnesstrainer, Tourguide in Amsterdam e.o., yoga docente in een surfcamp. ALLES is mogelijk, zolang jij je gedachten richt op je doel en je inzet om je doel te bereiken!

We manifesteren in deze nieuwe tijd, waarbij energie zich in rap tempo omzet naar materie, supersnel! Dus hoe meer jij jouw gedachten positief houdt en gericht op overgave aan jouw hogere pad, hoe meer er van jouw hogere doel op jouw pad kan komen!

Ik wil telkens alweer “de wereld in”, maar zit nog volop in de ceremonies en inwijdingen die ik doe voor het Vind jouw Spirit-programma, tezamen met de vrouwen die meedoen. Deze inwijdingen zorgen voor een flinke opschoning en versterking van ons energetisch lichaam en daar hebben we dus voldoende ruimte en rust voor nodig.


539abddf06jpg

Met het programma ontwaken we de Sjamaan in jou, zodat jij wanneer het programma klaar is in de herfst, jouw eigen bedrijf als Sjamaan kunt starten, met jouw eigen unieke aanbod. Gedurende het programma bouwen we daarvoor de kracht van jouw energetisch veld op en leer jij je goed te beschermen tijdens het Sjamanistisch reizen wat je zult gaan doen (en channelen). We gaan ook oefenen met jouw aanbod tijdens het programma, zodat je meer jouw onzekerheden kunt overkomen en je aanbod kunt verscherpen voor jouw "ideale klant".

Ik deel met jou mijn eigen persoonlijke reis als ondernemer, met mijn valkuilen daarbij. Je leert van mij ook hoe je aan de hand van het medicijnwiel en in samenwerking met de spirit wereld, jouw eigen bedrijf als Sjamaan kunt starten en laten groeien en bloeien!

Het pad van de Sjamaan is er één van het doen van schaduwwerk. Dit onderscheidt de Sjamaan van de “gewone heler”. De Sjamaan reist met de geest door álle werelden heen, waaronder de eigen onderwereld. Dit is het eigen onderbewustzijn, waarin nogal wat drab en oud zeer verstopt kan liggen. Ook vanuit vorige levens, ook met onze tweelingziel.


92992a0ba2jpg

Zo heb ik de afgelopen periode aan intense traumaheling tijdens de inwijdingen. Vooral met de Ñusta Karpay kwam alles omhoog bij me om gezien te worden! Dé reden waarom Sjamanen heftige trauma´s kunnen hebben meegemaakt is om anderen te leren van hun ervaring. Sjamanen ontwaken door deze trauma´s.

De Sjamanistische dood en wedergeboorte (wat we doorlopen met het medicijnwiel-jaarprogramma), betekent het achterlaten van onze trauma´s door ze ons niet langer te laten hinderen in de creatie van ons leven! Het betekent het afsnijden van een oud deel van onszelf, zodat we kunnen worden wedergeboren, in verbinding met onze wáre zelf. Welk leven we steeds meer zullen gaan creëren, wanneer we gaan kijken vanuit verlichting.

Mijn pad is het pad van de Alto Mesayoq, “de hoeder van de wijsheid”, die kennis, ervaringen en hogere wijsheid met anderen deelt.

De Sjamaan bewandelt dit pad, om de onderwereld te leren kennen, zodat hij/zij veilig erdoorheen kan navigeren wanneer de Sjamaan heling aan anderen gaat verschaffen. Wanneer we onze weg niet in de onderwereld kennen, kunnen we daarin blijven hangen en raken we uitgeput. Sommige Sjamanen zijn er zelfs aan overleden.

Onze kracht sijpelt weg uit ons, omdat we energie blijven “lekken”, wanneer we ons niet voldoende weten te beschermen tegen ongewenste spirits die we ook in de onderwereld tegenkomen, of in de “tussendimensie”, waar veel overleden dierbaren blijven hangen die nog niet gereed zijn om over te gaan naar het licht.

Deze tussendimensie wordt de Kay Pacha genoemd bij de Q´ero en is de middenwereld.

Voor de inwijding van de Alto Mesayoq van afgelopen week, voerde ik een ceremonie uit die je terugvindt op mijn YouTube-kanaal.

Op 24 juli begeleidde ik weer een prachtige groep met Divine Feminines (vrouwen) die meededen aan de INCA Baarmoeder-zegening (sjamanistische audio reis). Er deden maar liefst 28 vrouwen mee! Ik voel me gezegend om zoveel mooie vrouwen te mogen begeleiden op hun pad naar het ontwaken van de Sjamaan in hen. Ik geef deze zegening iedere volle maan middels een Sjamanistische audio reis die je in de week vooraf kunt bestellen in mijn webshop. Via social media houd ik je op de hoogte van wanneer er weer een nieuw inwijding (nieuwe maan) of zegening (volle maan) online staat! Of schrijf je onderaan de pagina in voor de maanbrief.

Ik zat op een avond weer een eeuwigheid op instagram te bladeren. Dit keer op mijn eigen instagram om te vergelijken qua foto´s wat “aanslaat”... Dat beoordeel ik dan aan de hand van de likes op een post, maar dat zegt echt helemaal niks! Ik voelde ineens: NEE! Ik ga gewoon mijn EIGEN ding doen!!!! En schrijven vanuit wat ik meemaak, want dat is telkens weer zo bijzonder! Ik ga uit van wat ik vóel en wat ík wil en niet "waar de buitenwereld op zit te wachten".

Dit is een groot stuk in het tweelingzielen collectief wat we mogen doorbreken. We mogen het loslaten, dat kijken naar wat er om ons heen wel of niet gebeurt, bijvoorbeeld met onze tweelingziel, maar ook wat anderen om ons heen doen! Misschien wel in jouw "branche". Het zegt namelijk allemaal niks! Want wat voor de één werkt, hoeft niet voor jou te werken! Alleen jouw (tweeling)ziel weet wat jij nodig hebt en wat jouw pad is! En daar mag je nu voor gaan!

Ik merk echt dat we op weg zijn naar de opening van de Leeuwenpoort op 8 augustus. Op deze dag vindt de activatie plaats van ons innerlijke leiderschap. De opbouw ernaartoe zorgt bij mij mega voor het loslaten van allemaal structuren die ik voor mezelf heb gecreëerd die eigenlijk helemaal niet voor me werken! Omdat ik bewust bezig ben met de energetische opbouw voor de MOSOQ KARPAY, de INCA inwijding die ik eenmaal per jaar geef tijdens de Leeuwenpoort, ontvang ik allerlei "downloads" en Lemurische coderingen, die mijn innerlijk leiderschap als tweelingziel aan het activeren zijn en mijn Lemurische krachten laten herleven.

Ik merk dat ik ineens vanuit hele andere ogen naar mijn eigen wereld kijk. Met veel meer kracht, frisse moed en (zelf)vertrouwen!

Steeds meer keert “ITUHA” terug, de Hoge INCA priesteres in mij! Mijn tweelingziel die de leiding wil nemen over mijn leven. Die weer bezieling wil laten plaatsvinden! Ik geef je groen licht ITUHA! Ik neem de stappen!


7f25329d0c 3jpg

MOSOQ KARPAY - LEEUWENPOORT

Jij kunt als tweelingziel meedoen met de MOSOQ KARPAY voor het ontwaken van jouw tweelingziel. Jij wordt dan op de avond van de Leeuwenpoort ingewijd door ARAMU MURU (Hoge INCA priester die de coderingen van de INCA Zonneschijf bewaakt) en mijzelf, tijdens de Sjamanistische (audio) reis die we maken.

Meer informatie, de audio bestellen en inschrijven voor de mailinglijst, zodat ook jíj energetisch kunt worden voorbereid op deze inwijding, kan HIER.

Er doen op het moment van schrijven van deze blog al 26 vrouwen mee aan deze belangrijke inwijding!

MANTRA

"Ik mag geloven en vertrouwen! In de waarheid! In wat al bestaat voor mij! In de andere dimensie!! Wat naar de aardse dimensie (de middenwereld) zal komen, wanneer ik gereed ben om het aan te trekken. Wanneer álle hogere plannen gereed zijn om samen te komen, inclusief het plan van mijn tweelingziel! Onze paden zullen elkaar (weer) kruizen, wanneer dat nodig is voor het grotere geheel".


67379681abjpg

CRAZY HORSE. Een groot indianenleider, die de indianen door de strijd heen leidde als aanvoerder. Tashunka Witko was zijn echte naam, wat "Steigerend Paard" betekent.

We zijn allemaal verbonden aan elkaar. We zijn allemaal één! “Mitakuye Oyasin”, zeggen mijn gidsen van de Lakota Oglala-Sioux. En Crazy Horse voegt daar altijd nog aan toe: HOKAHEY! Wat zoiets betekent als “let´s roll!”. De reden waarom iets dus uitblijft voor jou, of gewoon langer duurt soms, komt doordat een ander misschien nog niet gereed is!

Iedereen moet gereed zijn, dus ook jouw klanten! De verkoper van het huis dat jij wilt hebben. De buurman die nét op het juiste moment een kraan over had, toen mijn kraan kapot was van de roest. De buurvrouw die wegens Corona het eiland ging verlaten en haar surfboard wilde weggooien die ze toen aan mij schonk, omdat we “toevallig” nét op dat moment in gesprek raakten over dat ik graag een surfboard zou willen!!

En zo ook mijn vriendin die ik appte of ze misschien de bench van Guapa kon gebruiken, omdat ik niet meer van plan ben om te gaan reizen van hot naar her met Guapa. Guapa is een hoog sensitieve hond en die is net zoals ikzelf, ontzettend stress gevoelig. Ik wil haar (en mijzelf) daarom niet onnodig langer blootstellen aan stress factoren, terwijl dit niet per se zou hoeven!!

“Nou..”, stuurt ze terug. “Ik ben toevallig vandaag in Tamarindo (het complex waar ik woon) en we hebben een logeerhond die in huis plast in de nacht, dus die bench zou ik vandaag al bij je kunnen ophalen als dat oké is voor jou”.

Hoe prachtig was dit weer “georganiseerd” door de spirit wereld! Hoe “toevallig” dat ze letterlijk een paar huizen bij me vandaan was!

Zij had een hulpvraag en ik had een aanbod en spirit bracht ons samen door mij te activeren om haar te appen. Hieraan kun je zien hoe belangrijk “divine timing” is en het luisteren naar je innerlijke leiding én het actie daarop ondernemen (de samenwerking tussen de Divine Feminine en Divine Masculine). Want als ik had gedacht: “ach, dat kan ook wel tot morgen wachten”, dan had mijn vriendin niet hier om de hoek meer geweest!

Jouw gidsen weten al wat er gaat gebeuren en organiseren dat voor jou! Jouw deel is goed luisteren en actie ondernemen op het juiste moment. Samenwerking!

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.