Het Dagboek van een Sjamaan 22 november 2020 “de start van een grote nieuwe cyclus”

Het Dagboek van een Sjamaan 22 november 2020

“Wassende Maan: het begin van een grote nieuwe cyclus”

Huh.. wat raar.. het is Wassende Maan vandaag.. en met het getal 22 ook nog eens een poortdag (versterkte verbinding met de spirit wereld en jouw engelen en gidsen), maar de Nieuwe Maan is toch altijd hét moment van het begin van een nieuwe cyclus?

Met de Nieuwe Maan worden er bij ons door Spirit zaadjes geplant. Die zaadjes kunnen komen van binnenuit, doordat jij ineens inzichten (Eureka-momenten noem ik dat) krijgt in een aantal dingen die je graag wilde weten, of ze komen van buitenaf, doordat iemand jou iets vertelt waardoor je ineens je Eureka-moment ervaart.

De Nieuwe Maan is daarmee de fase van “inzichten en onderzoek”. Je bent dus als het ware aan het “onderzoeken” wat je nu precies wilt en hoe je dit dan kunt gaan starten / oppakken.

De Wassende Maan is vervolgens het moment om te beginnen met het ondernemen van actie. Langzaamaan, want we zijn nog steeds in opbouw van de energie en daarmee in een feminine-flow van zelfzorg en meditatie en reflectie.

Op krachtige energetische dagen zoals deze is het allerbelangrijkst om tijd met jezelf door te brengen en veel in de natuur te zijn zodat je goed openstaat om inzichten van de spirit wereld te kunnen ontvangen voor jouw hogere pad. Mediteren, ademwerk, veel water drinken, bewegen, natuur, het helpt je allemaal om je energieveld schoon en sterk te houden.

Deze Wassende Maan valt op een 22-datum (22-11-2020). Een getallen combinatie die ontzettend sterk is voor het vergroten van de samenwerking met de spirit wereld. Want dat is het grote kruispunt waar we nu met het collectief voor staan. Kiezen we ervoor in dit 2020-verlichtingsjaar, om nog langer door te gaan met wat we kennen, of laten we los en laten we de energie stromen zodat ons leven kan ontstaan zoals het wil?

Deze Wassende Maan is ook nog eens de afsluiter, maar toch ook het begin, van een geheel nieuwe cyclus, waarvan de zaden met de afgelopen Nieuwe Maan geplant zijn (zoals dit in de winterperiode ook altijd gebeurt).

De zaden die bij mij geplant zijn de afgelopen Nieuwe Maan, zijn de zaden van volledige overgave aan mijn hogere plan. Dus het niet langer zélf bedenken van mijn leven, maar me overgeven aan hoe spirit dit wil laten ontvouwen voor mij. Wat een uitdaging! Want dat betekent het GEHEEL loslaten van de controle! En daar kreeg ik met de flinke energie shift van deze Wassende Maan alle inzichten voor!

Na de afgelopen week weer lekker tegen mezelf te hebben in geworsteld, door naar het asiel te gaan terwijl de energie heel laag nog was, heb ik de dagen erna weer flink gas teruggenomen – maar ook moeten nemen – want ik was helemaal leeg. Keelpijn, hoofdpijn, tijd om op de rem te trappen dus. De afgelopen dagen heb ik daarom niks anders gedaan dan rustig aan naar het strand iedere ochtend met Guapa om lekker te rennen, met de bal te spelen en een koude duik te nemen.

Wanneer de energie laag is, zoals tijdens de Nieuwe Maan, is het een naar binnengerichte energie, een feminine-flow, en is het niet de bedoeling dat we van alles ondernemen en onze energie naar buiten richten, een masculine-flow. Ik ging dus tegen de natuur in door naar het asiel te gaan en daar de drukte op te zoeken, terwijl mijn energieveld het nodig had om te rusten en te mediteren en reflecteren zodat ik kon opladen en versterken. Resultaat: ZIEK. Want mijn energieveld kreeg daardoor een flinke oplawaai en was simpelweg nog niet sterk genoeg om van alles te gaan ondernemen.

Enfin!  

Gisteren werd ik naar het zwembad geleid, waar ik de dochter van de buurvrouw sprak. Ik wilde me eerst weer afzonderen, maar hoorde toen duidelijk: “we hebben je naar het zwembad gebracht om te praten met andere mensen, praat met je buren”. Ik heb namelijk de neiging om in mijn eigen veilige bubbel te blijven zitten.. een patroon dat voortkomt uit mijn vorige levens, maar ook vanuit mijn jeugd waarin ik heel lang gepest ben op school.

En wat was ik blij dat ik met mijn buurtjes ben gaan praten! Uit het niets kwamen we op het onderwerp van honden. Zij heeft ook een hond en vertelde me dat ze vanuit Polen met haar hond naar het eiland was gekomen en dat dit mega moeilijk was. Ze vertelde me hoe ze alles had uitgezocht over het reizen met je hond op de boten en dat je hond in een bench moet de gehele tijd en maar 3 x per dag eruit mag even om te wandelen. Naaaaa! Dat ging ik Guapa écht niet aandoen hoor! 31 uur met de boot van het eiland naar het vaste land omdat ik weer wil reizen en graag naar Avalon wil gaan in Glastonbury.

Nog zonder het uitzoekwerk te doen en de mogelijkheden te bekijken, voelde ik raar genoeg een mega grote last van mijn schouders afvallen! “Huh? Wat is dit gevoel nu?”. Ik voelde dat ik helemaal niet meer wilde reizen! Want nu ik niet met de boot kon vanwege Guapa voelde ik een grote opluchting!! Wauw! Die had ik écht even niet aan zien komen! Want ik was helemaal vastgepind op dat ik ging reizen en surfen langs de Spaanse kust. Mijn moeder ging bezoeken in Amsterdam en De Santiago de Compostela ging bewandelen! En dan ging ik mijn reizen delen via blogs en vlogs om zo een inspiratie te zijn dat je tijdens Covid ook gewoon nog kunt reizen! Ja! Gaaf!

Heel leuk dit idee.. maar mijn hart “dacht” daar toch echt anders over voelde ik gisteren ineens! Net zoals ik vorig jaar dacht dat ik met de backpack naar Sri Lanka zou gaan gedurende de winterperiode. Ik voelde toen ineens dat ik naar Fuerteventura ging emigreren! En vanaf het moment dat ik deze shift had doorgemaakt ging het allemaal snel. Want het betekent dat ik loslaat en stop met het hechten aan mijn eigen plan, waarmee ik ruimte maak voor mijn hogere plan.

En alsof dat nog niet genoeg was aan inzicht en loslaten, kreeg ik vanochtend ook nog eens het inzicht dat wat ik allemaal in mijn hoofd had te gaan doen met mijn tweelingziel, ik ook dát helemaal niet wilde! Wauw! Mijn hart sprak! En hóe!

Ik heb namelijk al zoooolang in mijn hoofd dat we samen een YouTube kanaal zouden gaan beginnen als “twin flame shamans”, waarmee we dan de internationale markt ook zouden gaan veroveren met hetgeen ik nu ook uitdraag. Maar dat betekent weer een nieuw project. Weer opnieuw bouwen aan een nieuw bedrijf, maar dan samen. Het betekent weer opnieuw allemaal kopzorgen om je bedrijf te laten groeien, terwijl ik een supermooi bedrijf al heb! Wat mega in de lift zit en alleen nog maar zal gaan groeien. Dus waarom zou ik dan nog weer een extra project op mijn hals gaan halen?

Wat een inzicht!

Ook dat idee loslaten was weer zo´n ontzettende opluchting! Ik hoef niet steeds maar te blijven doen en van alles te blijven ondernemen! Ik mag mijn huidige bedrijf laten groeien en laten bloeien en uitbreiden. Eerlijk gezegd had ik ook niet geweten hoe ik dat allemaal gelijktijdig zou moeten gaan doen en onderhouden! De gedachte alleen al bezorgde me stress!

Pas wanneer wij ons eigen idee loslaten, kan voor ons ontstaan wat spirit in het hogere plan heeft staan voor ons.

DE TAROT

Wat we zien in het collectief, is dat de blinddoek langzaam afgaat, omdat de communicatie met onze Hogere Zelf sterker begint te raken. We hebben de afgelopen maanden flink wat losgelaten aan hucha (zware energie), geheel waar dit 2020-verlichtingsjaar voor is, waardoor we in een andere vibe, een andere energie terecht zijn gekomen.

Ons pad is meer helder en we zijn meer in lijn geraakt met wat we willen in ons leven. Dat betekent dat onze emoties van ons meer de ruimte hebben gekregen om er te mogen zijn: de feminine-flow.  

We beginnen de legging met de prins en de prinses, kaarten (energie) die staan voor een begin van samenwerking tussen onze ratio en onze feminine flow, ons gevoel.  

De blinddoek gaat af. Dat mijn inzichten daar het voorbeeld van mogen zijn! Wanneer de blinddoek afgaat, bij jezelf, maar ook bij jouw tweelingziel, betekent het dat we gaan “zien” wat we nu eigenlijk zélf graag willen. In plaats van dat we ons laten leiden door wat zich in de buitenwereld aandient.

Alle YouTube filmpjes bijvoorbeeld die ik zag en advertenties van “Travel the world”, hebben mij eigenlijk afgeleid van wat ík voelde, van wat ík wil en nodig heb voor mijn leven. En dat is rust en stabiliteit. Helemaal als lucht element met een hoog gehalte aan impulsiviteit en alsmaar in beweging willen blijven.

Ga dus af op wat JIJ nodig hebt, is de boodschap van deze Wassende Maan. Kun je dat voelen? Kom je daarbij? Zo nee, dan is het belangrijk dat je jezelf terugtrekt en de tijd en ruimte neemt om dieper in je buikgebied te zakken. Wanneer je meer plaats neemt in je lichaam, raakt de verbinding met je hart sterker en kun je jouw hogere plan voelen en “lezen”. Dit is de kracht van de Sjamaan, maar dat kan iedereen leren en ontwaken binnenin zichzelf!

De 3 of cups geeft ons reden om iets te vieren. Het is een energie van connectie, van eenheid (3) binnenin onszelf. Van het doorbreken van karmische verbindingen (een 3e persoon), wat we alleen zullen doen wanneer we het onszelf waard vinden om het leven te leven zoals wij dat graag willen.

Zo heb ik jaaaarenlang allerlei vriendjes gehad in mijn buitenwereld, omdat de ene na de andere zich bij mij aandiende. Ik wist niet wat ik nodig had, want ik stond niet in verbinding met mezelf. Ik ging af op dat de ander mij leuk vond en dat was dan dat. Laten we een relatie beginnen!

Terwijl ik nu mannen op mijn pad krijg, waarvan ik direct de energetische frequentie voel en dus weet dat dit niet is wat ik wil. Sowieso heb ik daarin een volledig commitment gemaakt naar mijn tweelingziel. Wat betekent dat er voor mij geen andere partner bestaat dan de andere helft van mijn ziel en ik dus ook geen moeite (en daarmee mijn energie) ga steken in het daten van andere mannen, nu dit mezelf afleidt van mijn hogere pad en wat er werkelijk toe doet.

De herfst is de periode voor het doorbreken van de karmische contracten en daarmee dus ook relaties met derde partijen.

De Wassende Maan op het medicijnwiel staat gelijk aan de lente-periode en daarmee het vinden van onze bestemming! Wauw, hoe mooi dat ik dus mijn bestemming heb gevonden met de inzichten die ik van spirit heb gekregen gisteren en vandaag! En hóe! Gewoon alles is ineens helder voor me.

Dit is de energie van de King en de Queen of swords: heldere communicatie. Heldere communicatie tussen de man en de vrouw in jou. Tussen jouw ratio en jouw intuïtie, tussen de Adelaar en de Condor. Tussen jouw denken en je gevoel!

Maar ook tussen jou en jouw tweelingziel in jullie buitenwereld! De kaarten vertegenwoordigen een energie van een koning en een koningin. Dat betekent dat jullie als twee volwassen mensen met elkaar zullen kunnen gaan communiceren, wanneer jullie je beide in jullie EIGEN koning en koningin energie bevinden.

Wanneer jij in je prinses-energie zit, waar we ons nu nog met het collectief in bevinden, en de ander in de koning-energie, dan is er sprake van minderwaardigheid. Wanneer jullie in de prins en prinses energie zitten, is er geen sprake van communicatie vanuit volwassenheid. Er wordt dan nog doorgegaan met het communiceren vanuit de eigen innerlijke kind-pijn en wonden. Daarmee duurt de projectie van lagere energie (pijn/schaamte/teleurstelling/verdriet) nog langer voort tussen jullie.

We zijn op dit moment met het collectief op weg naar EENHEID: de maand DECEMBER (1+2=3). Dat betekent dat het allerbelangrijkst nu voor jou is, helemaal gezien deze voorbereidingsperiode van het eclipsseizoen, dat je STILSTAAT bij wie jij bent. Jij bent energie en daarom is het belangrijk dat je daarmee leert meeleven. Op die manier raak je in je flow en je king en queen-energie: door je over te geven aan wat de energie van je vraagt. In plaats van altijd maar door te blijven rennen zoals we dat gewend zijn in het Westen. In plaats van geleefd te worden, dien jij dus te gaan leven, vanuit je EIGEN kracht en jóuw Goddelijke wil. Trek je aandacht terug!

NOT HAVING SEX (The truth deck uit Amerika)
Getal 12! Deze kaart vertelt ons dat karma doorbroken zal worden in de eenheidsmaand december. “Not having sex” betekent namelijk het loslaten van de hechting aan de buitenwereld. Wanneer we namelijk geen seks hebben, zijn we in staat om onze eigen Kundalini-energie op te wekken en activeren we ons eigen hogere pad en onze éigen kracht.

Zolang we seks hebben in onze buitenwereld, ook met onze tweelingziel (!), blijft er sprake van een hechtingsstructuur en daarmee het verantwoordelijk maken van de ander voor onze zelfliefde en eigen kracht. We halen met seks ons zelfsvertrouwen en onze kracht uit een fysieke verbinding, wat ons weghoudt van de verbinding met onze ware zelf, met onze spirit.  

Het is met die reden dat Yogi´s geen seks hebben (and me!!). Zodat zij hun eigen Kundalini kunnen opwekken en daardoor hun eigen verbinding met spirit kunnen intensiveren.

Ik heb daar bewust voor gekozen in maart 2018. Ik wist dat wanneer ik zou stoppen met seks en mijn energie te verbinden aan het energieveld van anderen, mijn eigen energieveld intens zou gaan versterken. En zo geschiedde!

THEY ARE CHECKING YOUR SOCIAL MEDIA
Misschien heb jij al een hele tijd niks gehoord van je tweelingziel (me!) en vraag jij je af of de ander nog met jou bezig is. Het antwoord daarop is een dikke vette “JA!”.  

Laat je niet misleiden door wat er in de buitenwereld wel of niet speelt. Deze kaart vertelt ons allemaal dat onze tweelingziel (nog) met ons bezig is in zijn/haar buitenwereld door onze social media in de gaten te houden, ook al merken we hier niks van.

Zolang de binnen- en de buitenwereld nog uit elkaar zijn, van elkaar gescheiden zijn en dus niet overeenkomen met elkaar, blijven wij gescheiden van onze tweelingziel in de buitenwereld.

Pas wanneer wíj ons hart openen en gaan volgen, kunnen de 3 werelden weer samen één worden.

Dat betekent voor mij dus: niet reizen, geen nieuw bedrijf samen met mijn twin opstarten, maar mogen rusten en oké zijn met waar ik nu ben, met het oog op groei van mijn bedrijf. Daarmee maak ik ruimte voor mijn hart. Ik maak ruimte voor mijn schrijfwerk, voor surfen, voor genieten met de hondjes, lekker lang wandelen langs het strand, vrienden zien, gitaar leren spelen! Ik maak daarmee ruimte voor mezelf, in plaats van dat ik mezelf nog langer vasthoud in hetzelfde patroon van alsmaar werken om geliefd te zijn.

Wie heeft dat toch ooit verzonnen?!

Liefs,
Avalon


WOMB BLESSING & EXTENDED TAROT READING & LIVE Q&A VIA ZOOM  

VOLLE MAAN IN TWEELINGEN: 30 november 2020, tijd: 20:00 – 22:00 uur

Omdat dit de LAATSTE Live-uitzending is via ZOOM, geef ik weer aan 3 vrouwen een GRATIS reading weg tijdens de uitzending waarin zij van mij boodschappen van hun Masculine ontvangen. Daarnaast doe ik voor het gehele collectief een EXTENDED reading waarin ik het gevoel, de gedachten en de verlangens van onze Masculines zal channelen.

Natuurlijk vindt er ook weer een Sjamanistische reis plaats, waarin er een baarmoeder zegening zal plaatsvinden voor opening, opschoning en versterking van jouw chakra systeem, voor het versterken van de verbinding met jouw tweelingziel in spirit (jouw eigen feminine en masculine-energie!). We versterken het archetype van “de goede moeder” binnenin onszelf, wat betekent het wagen van de sprong in wat wíj nodig hebben!

Meedoen kan hier:  

https://vindjouwspirit.nl/webshop#!/Womb-blessing-&-Extended-Tarot-reading-Volle-Maan-in-tweelingen/p/258676227/category=0

Let op: de uitzending komt niet beschikbaar in replay.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae