HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 22 juli 2021 “mijn ontwaken als “Aleiah”, de dochter van Jezus en María Magdalena”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, 22 juli 2021

De laatste 2 weken ben ik aan het ontspullen. Wat is dat een heerlijk proces zeg! Hoe minder spullen ik heb, hoe minder “last” ik heb van geblokkeerde energie. Door teveel spullen om me heen kan de energie namelijk niet goed stromen! Dat merk ik ontzettend wanneer ik te lang in huis heb gezeten, binnen.

Na het weggeefritueel wat we hebben gedaan met het Medicijnwiel-jaarprogramma, kreeg ik ineens de geest en voelde het mega goed om van alles weg te gaan doen! Met dit ritueel geef je weg wat niet langer bij je hoort!

Ik heb al een tijd last namelijk, van alle spullen om me heen. Mijn focus is vaak weg, ik kan me niet goed concentreren, kortom ik kan me niet goed centreren door alle spullen om me heen en raak de verbinding met mijn gevoel kwijt.

In mijn opruimbui en het “achter me laten van het oude”, heb ik ook mijn reislust losgelaten. Het weggeefritueel van het medicijnwiel-jaarprogramma heeft ook daar aan bijgedragen. Ik heb er de laatste weken zoveel inzichten over gekregen wat ik mocht gaan loslaten.

Op het INCA medicijnwiel is het zuiden verbonden aan totemdier Slang (Amaru). In het Zuiden op het medicijnwiel, de zomerperiode, laten we onze oude huid los. Voor mij is dat het reizen, wat ik lange tijd heb gedaan van hot naar her met mijn backpack. Zo ontmoette ik ook mijn tweelingziel op het eiland Fuerteventura in januari 2018, toen ik daar aan het overwinteren ging.

Reizen overprikkeld me ontzettend. Mijn huid droogt nog meer uit dan hoe droog het nu al is en ik raak volledig uit mijn ritme en routine. Als “vata” in Ayurveda, ben ik hoofdzakelijk luchtelement, met een klein beetje vuur. Ik besta ook uit veel water en heb weinig aarde in mijn energie (haal ik uit mijn geboortekaart).

Dat klopt wel van al dat water, want ik ben een super emotionele vrouw! En ook van een gebrek aan aarding!! Kortom mijn lieve tweelingziel, wil je een emotionele stabiele vriendin, moet je even op zoek gaan naar de buurvrouw!!!

Het maakt me onrustig om te gaan reizen. Ik heb daarom nu besloten dat ik het wil loslaten. Ook Guapa (mijn hond) maakt het erg onrustig. Die raakt al overprikkeld van een middagje naar het strand! Reizen levert haar zeker weten superveel stress op.

Ik had nooit gedacht mijn reislust te gaan opgeven en mijn eigen plannen van allerlei roadtrips door Europa, maar toen ik het inzicht erover kreeg, voelde het goed om de onrust los te laten in mijn leven! En dat betekent tevreden zijn met wat ik heb en waar ik ben en hier een stabiele basis voor mezelf opbouwen.

Ik heb onder andere een boek over de Franse kustlijn, waar ik overigens vorig jaar een foto van postte in mijn facebook story.. welke foto door mijn tweelingziel werd gezien, waarna hij abrupt het kijken van mijn story heeft afgebroken! Die dacht vast dat ik naar Frankrijk zou komen waar hij woont ;-)


fcfc8001c8jpg


Ik dacht dit boek weg te doen, want ik ging niet meer reizen, maar werd door María Magdalena gewezen op dit surfboek en hoorde dat ik het gekocht had met een andere reden dan ik zelf dacht. Niet om de Franse kust af te reizen, maar voor de plattegronden erin, zodat ik aan de hand van de kaarten en teksten, meer inzichten kon doorkrijgen en boodschappen van Maria over haar leven met Jezus en haar leven alleen.

Alle informatie te lezen over hun leven helpt me ook om mijn eigen leven als “Aleiah” te herinneren. Het leven wat ik had als oudste dochter en discipel van Maria en Jezus voordat ik kwam te overlijden na Jezus zijn dood.

In 2018 kwam Jezus voor het eerst op mijn pad door me te bezoeken tijdens een begeleide meditatie. Hij stak zijn hand naar me uit, zo van "neem mijn hand / hulp maar aan" en trok me toen omhoog van de grond af. Wat een mooi teken was dat om hem om hulp te vragen en het versterken van mijn lichtlichaam wanneer ik moeite heb mezelf te aarden.

In 2019 las ik een artikel van een vrouw die de discipelen (apostelen) van Jezus en Maria aan het opsporen was. Wauw, de rillingen gingen over mijn lijf! Ik wíst gewoon dat ik één van de apostelen ben geweest en deze kennis met me mee droeg in mijn ziel en wiracocha (8e chakra, waarin we alle kennis uit vorige levens in opslaan). Ik opende mijn Akasha Kronieken om te vragen welke rol ik als apostel heb gespeeld en hoorde toen helder: "je was de oudste dochter van Jezus en Maria".

Ik was helemaal perplex! Ik mailde Babette, de vrouw die het artikel heeft geschreven en zij gaf me de naam "Aleiah" door. Want zo heette hun oudste dochter. Ze gaf me ook de naam van een boek door van Reint Gaastra en zijn vrouw, die het woord van Jezus en María Magdalena channelen. Op hen website vond ik alle beschrijvingen van de apostelen. De beschrijving van Aleiah was alsof ik "mezelf" las! Wat natuurlijk ook zo was, want zij is mij en ik ben haar.

Ik keek naar haar foto die van haar geschetst was en zelfs de foto lijkt op mij toen ik op de middelbare school zat. Eng gewoon de gelijkenissen!

Het deel van de ziel van Aleiah is lang slapende geweest in mij, maar begint nu wakker te worden en haar stem terug te vinden. Ik merk dat ik sterk de behoefte heb om met María Magdalena en Jezus samen te werken en hun werk voort te zetten, als discipel en als oudste dochter van Maria en Jezus.

Maria vroeg me om pagina 66 te willen opzoeken. Ik bekeek eerst de plaatjes van de golven en screende erna de tekst af, totdat ik een plaatsje tegenkwam dat resoneerde “St. Brevin”.


222c1d2d75jpg

Google bracht me vervolgens bij een artikel over de resten van María Magdalena haar lichaam en haar schedel, die in een kerk liggen in het zuiden van France. In een middeleeuws stadje genaamd “Saint Maximin La Sainte Baume”.

De basiliek in het dorp is opgedragen aan María Magdalena, waar haar schedel in ligt opgeslagen.

Op 22 juli, is het haar naamdag en wordt de schedel door het dorp heen gedragen. Er wordt deze dagen feestgevierd daar, met de paarden van de Camargue! Hoe bijzonder dat dit gebied in mijn Traveler blad staat die ik uit Nederland heb meegenomen toen ik emigreerde! Daar werd ik eerder door haar al opgewezen. Magnifique toch al deze “bijzonderheden”!!

María Magdalena vraagt ons, om op deze dag een moment voor onszelf te nemen, waarin wij haar kunnen eren en ons met haar liefde kunnen verbinden. Steek daarbij bijvoorbeeld een kaarsje aan voor haar, of neem je moment tijdens je boswandeling.

Ze zal eenieder van ons die haar benadert in meditatie of gebed, van een bijzonder teken of een zegening voorzien deze Volle Maan in Waterman op 24 juli, de “Full Buck Moon”, zodat we weten dat we worden geholpen en worden bijgestaan door de spirit wereld.

We zijn nooit alleen en worden altijd gesteund door onze gidsen. We hoeven alleen maar om hulp te vragen!

Gisterenmiddag ontving ik al een voorproefje op de zegening van Maria, doordat ik weer allerlei boodschappen doorkreeg over mijn toekomstige leven met mijn tweelingziel. Zo vraag ik me al enige tijd af of ik wel kinderen wil, of laat ik het zo zeggen.. "kan hebben", met hoe vaak ik op dit moment overprikkeld raak en vermoeid ben.. Ik word vervolgens begeleid naar een YouTube pagina van "Lo Beeston", die van haar geweldige gezin allemaal leuke vlogs plaatst! Wat leuk! Dat zie ik mezelf ook helemaal doen! Wat fijn om deze bevestiging te mogen krijgen van Maria, want ik zou wel echt een superleuke fijne lieve moeder zijn!

En naar mijn tweelingziel heb ik vorig jaar geroepen dat onze spirit babies al bestaan en wachten om geboren te worden!! Hahaha, als ik hieraan terugdenk, denk ik: "wat bezielde me?!". Gewoon hopla, dumpte ik op zijn bord. Terwijl we nog nooit een romantische relatie met elkaar hebben gehad!

In het artikel wordt ook gesproken over de bergen van Sainte-Baume, waar Maria naartoe is gevlucht na de dood van Jezus. Zij heeft zich daar teruggetrokken in een grot, waar ze nu een verborgen “monastery” hebben gemaakt: “the Sanctuary of Mary Magdalene”.

Eenieder die zich meer met haar energie wil verbinden, kan deze plek bezoeken, dan wel zich begeven in een grot zoals zij dat vaak deed om te mediteren. Op iedere gewenste plek waar het rustig is en we onszelf kunnen horen, kan Maria tot ons komen met haar liefdevolle energie en heldere weten voor ons hogere pad.

Neem je rust voor jezelf en verbind je vandaag met haar, ze zal je hartelijk ontvangen en graag ontmoeten.

Liefs,
Avalon Sjamaan, Aleiah

INCA BAARMOEDER-ZEGENING

Op 24 juli vindt er weer een nieuwe baarmoeder-zegening plaats voor de hereniging van tweelingzielen.

Tijdens deze zegening, kan Maria tot ons komen om ons van haar zegening te voorzien!

Meedoen met de Sjamanistische audio reis kan hier.

MOSOQ KARPAY

Op 8 augustus (8), tijdens de opening van de Leeuwenpoort, de belangrijkste datum van het jaar voor de activatie van tweelingzielen, geef ik de INCA-inwijding genaamd “de Mosoq Karpay”.

Vanwege de kracht van de Mosoq Karpay, geef ik deze inwijding slechts eenmaal per jaar.

Meer lezen en meedoen met deze activatie kan via: www.vindjouwspiritacademie.nl/mosoq-karpay

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.