Het Dagboek van een Sjamaan 22 december 2020 “de illusie is doorbroken”

Het Dagboek van een Sjamaan 22 december 2020 Wassende Maan “de illusie is doorbroken”

Iedere keer opnieuw denk ik dat ik het “gehad” heb. Dat ik mijn lessen nu wel geleerd heb en ik niet weer in de val stap van mijn lagere Zelf. Maar niks is minder waar.

Wat een angst kwam er omhoog bij me toen ik mijn huur had opgezegd, maar vooral ook twijfel. Deed ik hier wel goed aan?

Ik voel al een lange tijd dat ik in de bus wil wonen. Eerlijk gezegd al 3,5 jaar nu zoiets. Mijn droom begon toen ik in de zomerperiode op Tenerife werkte in een surf camp. Zoveel bussen die ik daar op het eiland zag! Zo´n manier van leven wilde ik ook!

Ontmoette ik ook nog mijn tweelingziel in januari 2018 op Fuerteventura, het buur eiland van Tenerife, die zo´n bus had en die manier van leven!

Maar ik wil(de) te snel. Wéér.. Ondanks dat de bus die nu op mijn pad is gekomen, dé bus is voor ons. Echt mijn droombus, met alles erop en eraan zoals ik dat eerder van Spirit al had doorgekregen. Wauw.

Maar ik luisterde niet. Vanaf het moment dat ik dé bus op mijn pad had gekregen, begon ik het heft in eigen hand te nemen en controle uit te oefenen over de manifestatie ervan. “Hij was er nu, dus nu moet het allemaal snel!”.

Alsof een hond die je een worst voorhoudt het leuk vindt om naar de worst te kijken en niet te mogen opeten!!

Ik heb de afgelopen dagen dus een FLINKE worsteling gehad met mijn Hogere Zelf. Eigenlijk brak het sinds gisteren, 21 december met het één worden van de spirit dimensie en de middenwereld en onderwereld, pas helemaal goed door bij me.

Mijn gidsen probeerden me te beschermen door tegen me te zeggen: “zeg je huur niet op voordat de bus er is”. Maar ik luisterde niet. Vervolgens zeiden ze: “laat de verhuurster nou niet komen met een nieuw iemand voor de huur!”. En het was zelfs zo erg dat ik op een gegeven toen ik in de keuken stond hoorde: “zo kunnen we je niet beschermen!”. Maar toch zette ik door met het “stoer” opzeggen van de huur. Want daarmee volg ik mijn hart.

Dat is zo, maar ik gebruikte niet mijn verstand. Ik luisterde niet naar mijn bescherming. Waardoor er een hoop stress uitkwam bij me, zorgen en zelfverwijt. Wat een DARK NIGHT OF THE SOUL heb ik gisteren en vanochtend ervaren zeg. WAUW.

Volledig om me in te laten zien dat ik dien te aarden. Ik leefde zo in mijn droomwereld! Ook ten aanzien van mijn tweelingziel. Hij zou gaan terugkeren dit jaar nog! Maar dat kan helemaal niet met code oranje met het virus! In welke wereld leef je dan?

Soms raak ik zo in de war van alles wat ik zie, hoor en doorkrijg. Spirit kent geen tijd, dus het enige wat wij kunnen doen is LOSLATEN. Dat betekent dat we het aan spirit laten wanneer alles in ons leven verschijnt.

Ik heb het gevoeld. Ik weet zeker dat mijn tweelingziel zal terugkeren. Ik weet ook zeker dat ik / wij samen in dé bus zullen gaan wonen. Maar het wanneer en het hoe is aan Spirit! En dat liet ik niet gebeuren!

Ik had haast. Wat me vertelt dat ik nog steeds leefde in de toekomst waar ik mezelf gelukkig zag en niet in het nu, waar het leven zich afspeelt.

Ik blijf vluchten en depressieve gevoelens ervaren waardoor ik me steeds weer in m´n schulp terugtrek uit de wereld. Ik kom niet in actie. Blokkeer mezelf en blijf maar huilen. Ben er nu zó klaar mee!

Ik kwam naar het eiland met het idee om te genieten!

De 21e hebben we met Midwinter en de start van het waterman-tijdperk, de verschuiving gehad van het één raken met onze buiten- en binnenwereld. Het is alsof we ineens keihard naar de grond zijn getrokken en de realiteit inzien. Op welk vlak van ons leven dan ook.

Wat kunnen we hier nu mee doen? Hetgeen wat nodig is nu is VERGEVING. Kan ik iets veranderen aan dat ik wéér niet luisterde? NEE.

Wat ik wel kan doen is mijn houding ten opzichte van wat er is gebeurd veranderen. Alles gebeurt om een reden om ons te helpen groeien en evolueren. Kennelijk zat er zoveel nog vast bij me, waardoor mijn keel chakra nog geblokkeerd was en ik niet goed luisterde. Want ik hoorde het wel! Super helder! Maar ik nam het niet serieus genoeg, dus moest ik eerst weer op mijn bek gaan door het te ondervinden in mijn buitenwereld, voordat ik wél ging luisteren.

Tijdens het dansen op mijn terras hier gisteren, kreeg ik door dat ik de overbuurman een appje kon sturen, want zijn woning staat nu leeg. Dus dat heb ik direct gedaan. Vanochtend werd ik wakker met dat ik zijn woning moest gaan huren voor 2 weken. Dus dat heb ik gedaan.

Wat er hierna gebeurt weet ik niet en dat is dan maar zo.

Al het geworstel met mijn Hogere Zelf en de angst om de controle kwijt te raken is nu flink bij me doorgebroken.

Wéér geen stabiliteit van een huis, betekent geen goede aarding. Want de wortel chakra is all about huisvesting en stabiliteit voor jezelf. De wortel chakra is ook de chakra van “vertrouwen”. Vertrouwen op dat we worden gedragen door Pachamama (moeder aarde). Maar ook vertrouwen in andere mensen. Het openen van ons hart begint door aanwezig te zijn hier op aarde, met onze aandacht. Gelukkig, hier en nu. Niet door in de toekomst te leven en constant daar te zijn.

Ik wilde het vastleggen voor een maand, maar hoorde toen “2 weken”. De buurman zei: “alleen 2 weken, want erna kom ik mogelijk zelf weer terug”. Naaaa, alsof Spirit het van tevoren al weet wat er gaat gebeuren ;-)

Overgave. Loslaten. Vertrouwen op de eigen innerlijke wijsheid.

Het winterseizoen is officieel aangebroken.

Op 22 december begint ook het seizoen van de Sneeuwgans, op het Noord Amerikaanse medicijnwiel. Dit is het seizoen van het sterrenbeeld Steenbok. Wanneer jij in dit seizoen geboren bent, is Sneeuwgans jouw totemdier.

Sneeuwgansen zijn betrouwbare dieren. Het zijn geen snelle actie ondernemers, maar willen juist graag eerst meer aarding geven aan hun dromen en wensen. Het seizoen van sneeuwgans is voor ons voor bewustwording van onze dromen en wat (of!) we daarmee (iets) doen.

Het element van Steenbok en ook Sneeuwgans is “aarde”. Sneeuwgans behoort tot de "Schildpad-clan" op het Noord Amerikaanse medicijnwiel. Sneeuwgans helpt ons bij het verwezenlijken van onze dromen hier op aarde. Bij het vernieuwen van onze buitenwereld. Daarvoor versterken we dit seizoen, hoe we zowel geaard kunnen zijn, als kunnen dromen en deze twee werelden (de boven en de middenwereld) met elkaar kunnen verbinden.

Sneeuwgans “vliegt uit”, wat betekent dat we het onszelf nu écht mogen gunnen om aardse stappen te maken voor het waarmaken van onze dromen.

Voor mij betekent het dat ik het Vind jouw Spirit-programma in het vernieuwde jasje mag gaan lanceren, allereerst. Het betekent dat ik weer inkomen mag genereren, zodat ik straks genoeg geld heb om de bus te kunnen kopen! Het aarden van mijn dromen!

Want ook dát is aarding: geldstroom. Als lichtwezens kennen we dit middel niet om liefde te kunnen kopen. We dragen daarom vaak een geldblokkade met ons mee, vanuit onze vorige levens, maar ook vanuit onze jeugd bijvoorbeeld.

Sta jezelf toe om te ontvangen lieve tweelingziel. Nu we er toch zijn.. Laten we genieten van dit aardse leven!

Liefs,
Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=share

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae