Het Dagboek van een Sjamaan 21 december 2020: winter zonnewende “de aanvang van het Waterman-tijdperk van verlichting”

Het Dagboek van een Sjamaan 21 december 2020: Winter zonnewende “de aanvang van het Waterman-tijdperk van verlichting”

Goh.. wat zijn het weer een bewogen dagen geweest zo na het sluiten van de eclips poort. Ik denk iedere keer dat ik het ergste wel gehad heb, maar dan ineens gebeurt er weer van alles waardoor ik weer even met beide benen op de grond terechtkom!

Zo heb ik dus heel wijs (...) mijn huur opgezegd, nog voordat ik de bus heb gekocht en heeft de verhuurster van mijn woning al een nieuwe huurster gevonden per 1 januari. Dat betekent dus dat ik er uit MOET, al zou ik het nu anders willen.. helaas pindakaas.

Ik ben meegegaan in haar energie, van het niet meer durven terugtrekken van mijn opzegging nadat ik echt al 4 keer haar heb gezegd dat ik wilde opzeggen. Ik voelde daarnaast zo sterk dat het nu echt de tijd voor mij is om verder te trekken zodat ik kan groeien en thuis kan komen bij mezelf. Ik heb daar de grootste moeite mee in een huis waar de energie niet goed kan stromen met zoveel spullen om me heen.

Op 16 december ontmoette ik “per toeval” de eigenaresse van mijn droombus hier bij de buren beneden. Ik had haar al gesproken en wist dat dit mijn bus zou zijn, maar op de een of andere manier stelde ik het maken van een afspraak steeds uit. Alsof het dan ECHT zou worden, wat natuurlijk ook het geval is!

Ik zat boven in mijn woning op mijn iPad wat te schrijven en hoorde toen: “ga naar Mireia”, zo heet de nicht van de eigenaresse van de bus, met wie ik bevriend ben. Mireia was beneden bij de onderburen. Ik dacht.. “neeeee, want dat is lastig met guapa die kan niet alleen blijven zomaar enz.”. Hoop bezwaren dus ik ging niet. Toen hoorde ik het weer en nog een keer, dus okeeeee ik ga. En daar ontmoette ik de eigenaresse van de bus dus! Blij verrast was ik!

Ze stelde voor om de 17e af te spreken in de ochtend, dan kon ik direct de bus komen bekijken. Ik schoot in de angst en gaf aan dat ik eerst mijn projecten moest afmaken, voordat ik pas aan het nieuwe kon beginnen.

De volgende dag hoorde ik alleen van mijn gidsen: “je had wel naar Etna moeten gaan”. Oké... maar ik heb toch het geld voor de bus nog helemaal niet? Dus wat heeft het dan voor zin...

De 18e hoorde ik het weer in de ochtend en ging ik er toch maar heen. Allereerst wauw wat een prachtige omgeving woont ze met haar gezin! Met een eco tuin en een trampoline en nog zoveel meer oase wat ze daar heeft gebouwd! Wauw! Precies mijn droom!

Dus dat was 1 reden om erheen te gaan. De tweede reden was, dat ik de bus moest zien, maar vooral moest WAKKER WORDEN dat het zo niet verstandig is geweest om mijn huur op te zeggen voordat ik de bus in bezit heb!

Shit.. wat raakte ik in paniek daar zeg. Want de bus kost wel wat, wat ik ook verwacht al had, maar op de een of andere manier realiseerde ik het me niet goed genoeg.. Ik was dus totaal niet geaard en leefde volledig in mijn eigen droomwereld. Veilig in mijn hoofd, in plaats van aanwezig hier op aarde in de realiteit zoals deze NU is!

Ik had niet naar mijn gidsen geluisterd die tegen me zeiden dat ik de huur niet op moest zeggen. Toen de verhuurster met een nieuwe kijker wilde langskomen, luisterde ik weer niet toen mijn gidsen zeiden: die afspraak moet je niet maken. Erna weer niet toen ze zeiden: je moet die afspraak afzeggen.

Ik snap echt totaal niet waarom ik niet luisterde naar de stem die mij juist probeerde te beschermen voor een onverantwoorde sprong!

Alleen begin ik daar dus mega te twijfelen, want ik voel aan ALLES dat het tijd voor mij is om verder te gaan. Mijn energieveld is voldoende sterk nu om de wereld weer in te gaan en om als heler hier ook aan de slag te gaan door in de bus te gaan wonen. Om terug naar mijn ware natuur te keren!

Dus na een flinke paniekaanval appte ik toch maar mijn verhuurster dat ik niet verstandig bezig was. Maar de opzegging kon niet meer worden teruggedraaid, want de nieuwe huurster had haar huur ook al opgezegd!! Logisch!

Maar wat nu? Ik weet dus nog steeds niet of dit nu een flinke les is in dat ik niet heb geluisterd, waardoor ik nu op de gebakken peren moet zitten. Of dat het een les is in volledige overgave en vertrouwen, dat er voor 1 januari iets op mijn pad zal komen wat ons zal redden en vooruit zal bewegen in plaats van stil laat staan.

Dit is namelijk wat ik voel! Maar ik zie het nog niet in mijn buitenwereld en dat vind ik zoooo lastig en eng! Ik weet dat dit volledig vertrouwen is, maar vraag me nog altijd af of het niet gewoon een gebrek aan aarding is van mij!

Want ik weet dat ik in de bus ga wonen. Ik voel ook al zolang dat ik hier maar een jaar zou wonen en dat jaar is nu voorbij. Het 2020-jaar is straks voorbij.

Ben ik het dan zelf die mijn hogere plan probeert te forceren? Of is de bus gereed, ben ik gereed en moet ik nu gewoon de sprong gaan wagen door de programma´s nu eindelijk te gaan afronden en lanceren!

Ik merk namelijk dat ik doordat ik niet meer “terug” kan in de woning, ik word gedwongen nu om vooruit te bewegen en alles af te ronden en te lanceren. Ik heb zolang aan mezelf getwijfeld. Zolang gewacht met actie ondernemen, dat het wel lijkt alsof Spirit zegt: zo! We hebben je eens even een flinke zet nu gegeven. In actie komen jij en DOEN!

Dit geldt ook voor mijn tweelingziel weet ik. Hij is ook een lucht element en die hebben de grootste moeite om uit hun hoofd te komen en te aarden! En daarmee in actie te komen op hun dromen! Hij wil al zolang zijn eigen mannen cirkels organiseren, maar deed van alles en nog wat, behalve in actie komen op het bouwen van zijn eigen website en het promoten van wat hij graag wil doen!

De zomer is daar eigenlijk de tijd voor. Het moment van ACTIE ondernemen, zodat er in alle rust in de herfst kan worden geoogst.

Maar in de zomer zat ik vast. Ik zat totaal geblokkeerd.. Met de eerste ronde van het Vind jouw Spirit-programma heb ik een flink aantal projecties over mij heen gekregen, waardoor ik volledig ben geschoten in mijn wond dat ik het niet goed deed. De deelneemsters zaten natuurlijk zelf ook in hun eigen proces, maar de dingen die gezegd zijn richting mij vanuit hun eigen wonden, waren echt ontzettend kwetsend.

Ik heb vervolgens mijn gevoelens daarover niet uitgesproken en het ook niet op een andere manier losgelaten en ben dus gaan dragen. Ik ben toen meer gaan doen en meer gaan geven in het programma, waardoor ik het alleen maar erger maakte eigenlijk. Ik raakte volledig opgebrand erdoor, waardoor ik mezelf meer heb moeten terugtrekken om mezelf rust te geven om te herstellen in het laatste deel van het programma, waardoor ik niet voldoende informatie en begeleiding meer kon geven wat ik eigenlijk graag nog had willen geven.

Dit was niet mijn eerste burn-out, dus een flinke les voor mij om mezelf te leren uiten en uit mijn hoofd te komen zodat ik de energie kon loslaten en mijn éigen emoties kon leren zien en horen.

Sjamanistisch ademwerk is hierin mijn redding geweest. Ik leerde om uit mijn hoofd te komen en weer met mijn baarmoeder- en buikgebied in verbinding te raken en vond daar zoveel pijn en verdriet nog wat vast zat! Dit is inmiddels allemaal aan het licht gekomen door het ademwerk, waardoor ik nu weer vooruit kan. Er heeft overduidelijk verlichting bij me plaatsgevonden. Al merk ik dat ik nog steeds soms heel zwaar op de hand kan zijn en vol met zorgen!

Het Vind jouw Spirit-programma zal in een geheel vernieuwd jasje van een online e-learning systeem terugkomen. Je doet dit programma in 6 maanden op je eigen tijd, maar toch ook in verbinding met alle vrouwen in de facebook-groep. De persoonlijke begeleiding is er nu niet meer, waardoor de kosten van het programma aanzienlijk konden worden verlaagd.

Ik ben nu flink mijn schouders eronder aan het zetten, want het wordt tijd om nu eindelijk vooruit te bewegen!! Het eclipsseizoen en Saturnus en Jupiter die in Waterman zijn gaan lopen op 17 en 19 december hebben mij echt een flinke boost daarvoor gegeven! Ik vertrouwde ineens weer op mezelf en voelde dat het echt tijd was om het nu te gaan DOEN!

21 december is de winter zonnewende. Hét moment waarop de volgende belangrijke stap plaatsvindt: de conjunctie tussen Saturnus en Jupiter in Waterman. De planeten staan op deze datum ná de winter zonnewende zo dicht bij elkaar, dat de energie die ze daarmee uitdragen, de energie van een volledig NIEUW BEGIN is in het geloof en vertrouwen in wat we voelen. In de spirit wereld. In dat we worden gesteund, no matter what!

Het is de aanvang van het Waterman tijdperk, waar we met de tweelingzielen lange tijd naartoe hebben gewerkt. Op 21 december raken namelijk álle werelden in harmonie met elkaar. De energetische frequentie van Pachamama verhoogt zich dusdanig dat we zien, voelen en horen, wát nu voor ons is weggelegd in ons hogere plan.

Dit voelde en zag je mogelijk al eerder, maar nu zal het ook gaan verschijnen in je buitenwereld.

De hemel komt hiermee naar de aarde!

De grootste les van de Tweelingzielen hierin is, om te manifesteren met onze eigen gedachten en gevoelens. Dít is de connectie tussen hemel en aarde. Wij creëren wat we uitzenden aan gedachten.

In mijn geval is het nu dus van uiterst belang dat ik blijf geloven en hoge vibratie blijf uitzenden. Ik ben door flinke angst stukken heengegaan met de instroom van de nieuwe energie, waardoor ik mijn energieveld flink heb kunnen opschonen.

De 21e is de dag voor de wassende maan ook nog eens en dat is ook nog eens de laatste 11-meester dag van dit jaar. Dat betekent dat we alle zeilen gaan bijzetten om de juiste koers nu op te gaan varen!

Ik kan wel een back-up plan regelen, door zelf op zoek te gaan naar een woning om te huren. Maar is dit wat ik wil? Is dit het plan van spirit voor mij? Word ik daar gelukkig van? (Als het niet anders kan dan zeg ik geen nee natuurlijk haha!).

Maar mijn écht geluk, de kracht van Jupiter de geluksplaneet nu in Waterman, zit in dat ik terug wil keren naar de natuur en daarmee dus in de bus wil gaan wonen!

De bus is klaar, ik ben klaar, dus lanceren die projecten nu!

De puppies die beschikbaar waren bij de eigenaresse van de bus zijn inmiddels allemaal vergeven. Alsook voelde ik zo´n 1,5 week geleden dat ik geen pup wil nu op dit moment. Ik wil eindelijk weer kunnen genieten van het leven! Ik wil weer surfen!

Wat is overgave aan ons hogere plan? Overgave betekent niet alleen maar dat we doen wat spirit wil. We hebben namelijk ook een persoonlijkheid gekregen. Die persoonlijkheid is bij mij zo ondergeschoven geweest sinds mijn ontwaken. Ik ben mezelf volledig kwijtgeraakt. Wat ook nodig was, om mijn Sjamanistische dood en wedergeboorte te doorlopen. Ik moest leren loslaten wat ik dacht dat goed was voor mij. Ik moest leren geduld op te brengen door te wachten op het juiste moment.

Ik moest vooral leren om de verantwoordelijkheid te dragen voor mijn eigen keuzes en dat ik ook op aarde leef en niet alleen maar in mijn droomwereld.

Alleen tja... dan wel homeless inmiddels per 1 januari 2021!! Lekker nieuw begin van het nieuwe jaar hahaha!!

Maar ik blijf goede hoop houden! Want we hebben in december de 30e de Volle Maan van de langste nacht. Ook wel de “long snows moon” genoemd. De maan van het aankondigen van de kou waar we ingaan.

De maan die bij de Native Americans een NIEUW BEGIN aankondigt in de natuur. Het betekent dat dit de maan is waarop we definitief zullen “weten” en de oogst zullen hebben binnengehaald in onze buitenwereld om de winter mee door te komen. Wat we niet meenemen laten we dus LOS deze Volle Maan en afnemende maan (een week na de volle maan). Ik mag dus hopen dat ik de bus dan rond heb kunnen krijgen en hetgeen ik los mag laten de woning is!! Al is dat laatste natuurlijk al zeker haha... pfff !

De nieuwe en volle maan in januari zijn daar vervolgens het vervolg op door met die nieuwe maan de nieuwe zaden te gaan planten voor ons nieuwe begin, wat in de lente periode wil gaan groeien!

Dit leer je van mij allemaal met het Medicijnwiel-jaarprogramma. Je ontvangt onder andere iedere maand een video waarin ik de maand-energie voor de tweelingzielen met jou deel, alsook de maan-energie middels een Tarot reading (zoals jullie dat van mij gewend zijn!).

Dit zal exclusief onderdeel worden van het medicijnwiel-jaarprogramma. Ook een besloten facebook-groep om met de andere vrouwen te verbinden!

Zo gaaf worden de programma´s!! De bouw ervan is al bijna af voor het eerste deel. Dus nu alleen nog het lanceren ervan!! WOOHOO!!

De guidance voor de tweelingzielen voor de week van 21 december:

AARDING! Wat betekent dat wat jij al zolang in je hoofd hebt en van droomt, nu naar de aarde zal gaan komen! Waaronder de terugkeer van jouw tweelingziel nog deze maand december (op welke manier dan ook nu met de strenge Corona regels).

DE TAROT:

De energie van de kaarten is SUPER POSITIEF! We hebben 3 aarde-kaarten van de Engelen gekregen.

De aas van aarde, de 9 van aarde en de koning van aarde!

De aas van aarde kondigt een nieuw begin aan in onze buitenwereld. Het is een kaart van een “pentacle”, ook wel een muntstuk die je op de meeste kaarten ziet. Het is daarmee een energie van overvloed in onze buitenwereld wat we zullen gaan aantrekken.

Mogelijk heb jij daar de eerste tekenen al van gezien, maar mogelijk ook nog niet en wacht je eigenlijk nog steeds op zichtbaarheid in je buitenwereld.

Dit heeft alles te maken met of JIJ de energie zelf bewogen hebt of niet. Wanneer jij het werk gaat verrichten, wat ook met aarding te maken heeft. Dan pas zullen jouw dromen kunnen gaan uitkomen! Het betekent dus een nieuw begin van UIT JE HOOFD KOMEN en gaan doen, hier op aarde.

Bij de tweelingzielen heeft dit vooral te maken met onze eigen gedachten van wat wij vinden dat we waard zijn. Overvloed “bounct” namelijk af en vertrekt weer met de Noorderzon, wanneer wij onszelf niet toestaan om te ontvangen.

Zo heb ik zolang met mijn hoofd als een struisvogel in de aarde gezeten. Met de kop in het zand.. maar dan beweegt er in mijn buitenwereld ook niks! Ik moest eerst vol in de stress raken met het vooruitzicht van op straat staan, voordat ik eindelijk actie ging ondernemen! Sjee.. haha. Typically me ;-)!

De 9 van aarde kondigt aan dat het voor ons nu écht en éindelijk de tijd is om ons nieuwe begin te gaan starten voor onze zielsmissie!! Velen van ons willen al zolang beginnen aan het nieuwe hoofdstuk, maar op de een of andere manier werden we daarin nog afgeremd. En dat klopt! Want de eclipsen waren nog niet geweest!

De energie van de eclipsen moest eerst naar de aarde komen om ons energieveld voldoende op te schonen en te versterken, zodat er meer ruimte zou komen bij onze zonnevlecht chakra (masculine-energie). Onze vlam moest eerst weer aan!

De 9 van aarde vertelt ons dat we succesvol zullen gaan zijn in ons zelfstandige beroep! Als sjamaan waar jij mogelijk een start mee gaat maken met het Vind jouw Spirit-programma en / of het medicijnwiel-jaarprogramma om jezelf meer te leren samenwerken met de astrologie van de Indianen, maar ook jouw kanaal-zijn meer te openen als death walker! Zodat je een sterk kanaal kunt zijn voor de overleden zielen.

De 9 van aarde zegt: GA HET MAAR DOEN! Je bent er klaar voor om de sprong te wagen! Vertrouw er maar op dat alles op het juiste moment voor jou zal samenkomen. Ook de relatie met jouw tweelingziel! MAAR, daar mag jouw focus vanaf worden gehaald. De 9 van aarde zegt juist: zelfstandigheid! Jij en jóuw eigen zielsmissie!

Zo voelde ik gisteren dat ik mijn tweelingziel eigenlijk nu pas volledig heb losgelaten! En daar hem ik mijn ademwerk en al het sjamanistische reizen aan te danken!! Lang leve de 13e rite van de Munay-KI!

Ik was namelijk nog telkens aan het “wachten” om vooruit te bewegen totdat hij zou terugkeren. Want dán zou ik de bevestiging in de buitenwereld zien van mijn harde innerlijke werk en karma doorbraken en dán zouden we samenkomen en gelukkig zijn. Maar ik ben toch potverdikkie een ZELFSTANDIG ondernemer? Dat betekent toch dat ik niet van andermans energie en aanwezigheid afhankelijk ben om de stappen te nemen die voor míj goed voelen en juist zijn?

De gehele les van de tweelingziel is juist om het éigen pad te bewandelen, in spiegel tot elkaar, maar niet in afhankelijkheid tot elkaar. We hoeven niet langer te dragen voor anderen, maar mogen vooruitgaan, vertrouwend op wat wij zélf voelen, zien en horen! Het loskomen van de buitenwereld! JA! ARE YOU READY?

Want dat is wat het pad van de Sjamaan is. Dat is wat het Vind jouw Spirit-programma bij jou zal ontwaken. Geheel in lijn met de aankomende winter periode, welk seizoen op het medicijnwiel gelijk staat aan het naar binnenkeren. Aan versterking van de feminine-energie. En dat kunnen we alleen maar zelf doen, door verbinding te maken met onszelf. Niet via een ander. Niet via de tv, niet via liedjes, via YouTube video´s, maar naar binnen keren om daar onze innerlijke wijsheid te leren aanboren (dit versterkt de 13e rite van de Munay-Ki bij jou die 13 nieuwe manen lang onderdeel zijn van het medicijnwiel-jaarprogramma).

De koning van aarde kondig een nieuw begin aan van de terugkeer van masculine-energie in ons leven. Het betekent het dragen van verantwoordelijkheid voor onze eigen beslissingen (had de koning even eerder kunnen komen bij mij misschien??).

Het betekent ook dat we in actie zijn in onze buitenwereld! En daarmee in actie op waar we al zolang over dromen! De 21e gaat dit meer vorm krijgen in onze buitenwereld, welke lijn alleen maar zal groeien richting de volle maan in ons koningschap! Het betekent springen, gaan, hopsaaaa!

Het betekent een sterk energieveld, want de koning komt alleen maar in actie wanneer hij liefde ontvangt van de koningin. Verzachting. Aarding.

Let op dat nu met de conjunctie en deze krachtige energie, er INSTANT manifestatie kan gaan plaatsvinden van jouw wensen en dromen! Dat betekent dat wanneer JIJ nu jouw koning in actie laat komen door de stappen te nemen in je buitenwereld, manifestatie van jouw ideeën razendsnel zullen volgen in jouw aardse realiteit. Met dank aan de geluksplaneet Jupiter en Saturnus die de begrenzingen opheft voor ons, waardoor we volle vaart vooruit kunnen stomen!

Houd jezelf niet langer tegen om te shinen.

Take the jump!

Neem de kansen die je worden geboden met vertrouwen aan!

Dit laatste is ook een belangrijke boodschap voor de DM. Zo heb ik mijn tweelingziel al even geleden een prachtig aanbod (al zeg ik het zelf!) gedaan, welk aanbod hij niet durfde aan te nemen. De conjunctie zal ervoor zorgen dat ook híj meegaat in het wagen van de sprong het diepe en onbekende in. LANDEN HIER OP AARDE met zijn ziel, wat betekent: actie ondernemen op zíjn dromen! En laten die dromen nou precies de mijne zijn HA!

DE ZON en DE STER

Spreken over tijden van verlichting. Waar we met het collectief nog alsmaar tussen werelden inzaten en veel in zorgen en in ons hoofd, zal dit merkt de conjunctie de 21e gaan verschuiven naar VERLICHTING.

Het betekent dat wanneer onze buitenwereld meer helder raakt, we automatisch gemakkelijker kunnen loslaten. Het betekent dat we dieper zakken in ons vertrouwen, doordat de conjunctie ons daar de voorzet voor geeft. Onze verbinding met de spirit wereld raakt meer helder en onze geest daarmee meer open.

DE ZON spreekt ook van je briljante ideeën die echt succes zullen hebben. De uitkomst zal zeer, zeer en zeer gelukkig zijn!

We trekken al tijden de kaart van “wish fulfillment” (the world), wat er nu dan toch eindelijk in de buitenwereld zit aan te komen!

Heb vertrouwen in jezelf en ontwaak in de verbinding met jezelf. We leven hier op aarde, maar wat je hier ziet is niet de realiteit. De échte wereld is wat je voelt! Dus ook al zie je nog niks in je buitenwereld, daar zou je vertrouwen moeten liggen!

Blijf dus vooruitgaan, ook al zie je nog niks! Je kunt Uriël aanroepen om je van meer verlichting te voorzien. Uriël helpt namelijk met het ontspannen van ons zenuwstelsel, zodat we meer ruimte maken om te ontvangen.

DE STER

Het gehele jaar 2020 is PITTIG geweest. Zeg maar gerust UITDAGEND. Wat een lessen hebben we op ons pad gekregen om te ondergaan, zodat we klaar zouden zijn voor het volgende hoofdstuk in ons leven en in onze zielsmissie. Misschien besef jij je het nog niet voldoende, maar de pittige lessen zijn nu klaar.  

We gaan namelijk met het 2021 jaar een geheel nieuw jaar tegemoet van VERLICHTING! En dit keer écht! Want daarvoor hebben we in 2020 het gehele jaar flink lopen ploegen door onze wonden en ons baarmoeder- en buik gebied heen.

Nu zit daar wel een gradatie in, waar jij bent op het medicijnwiel. Indien jij halverwege bent ingestapt, betekent het dat je een cyclus hebt af te maken. Indien je het medicijnwiel niet bewust doorloopt, betekent het mogelijk dat je er nog 2 te doen hebt of meer.

Het medicijnwiel-jaar programma helpt jou bewust te raken van hoe de seizoenen werken en de maan standen, zodat je daarmee dieper in je eigen baarmoeder- en buik gebied zal raken en er meer integratie van jouw hogere plan kan plaatsvinden.

Je ontvangt van mij naast de astrologie die ik je leer, ook iedere nieuwe maan een baarmoeder inwijding (13e rite van de munay-ki) middels een sjamanistische audio reis en iedere volle maan een baarmoeder zegening middels een audio.

Met het programma doorloop je in 13 nieuwe manen tijd jouw sjamanistische dood en wedergeboorte om jouw krachten als sjamaan te ontwaken!

Lancering volgt spoedig!!

Er komen goede tijden aan lieverds, maak maar optimistische plannen voor de langere termijn. Je bent op de juiste weg en we doen dit samen!

MANTRA:

"I may not see it now, but I choose to believe that it is coming".

Ps. Onderwijl dat ik deze blog schreef op 20 december, kreeg ik een appje terug van de overbuurman, die letterlijk 2 meter tegenover me woont, dat het oké is wanneer ik voor een week of twee weken in zijn woning zou verblijven met Guapa. Zo zie je maar dat er door Spirit altijd voor je wordt gezorgd!

Zou toch hilarisch zijn om met m’n tassen 2 meter te verschuiven haha! Maar het doel is de bus dus daar ga ik nu voor!!!

PS2. Op de foto zie je mijn mesa (medicijnbundel). De mesa wordt door de Q´ero indianen ingezet om heling te verrichten voor anderen. Dit is mijn poort naar de spirit wereld, vol met heilige khuyás (medicijn stenen) die mij helpen om mezelf te verbinden met de spirit wereld en boodschappen door te kunnen krijgen.

Hoe je een mesa opbouwt, leer je van mij in het Vind jouw Spirit-programma, zodat je zelf jouw eigen medicijnbundel kunt gaan gebruiken in jouw ceremonies en helingen voor anderen. Met het Vind jouw Spirit-programma raak je bevoegd om de Inca-inwijdingen die je ontvangt gedurende 6 maanden, door te geven aan anderen middels jouw eigen Sjamanistische ceremonie en het aanroepen van het medicijnwiel.

Ps3. WAAR GA JIJ VOOR?

Spring je met me mee?

Liefs,
Avalon Sjamaan


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier:

Https://www.facebook.com/groups/877090919342912/?ref=sharevindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier:

Https://vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae