HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 2 juli 2021 “een stroom aan zelfliefde en hartopening met de Munay-Ki”

HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN

Fuerteventura, 2 juli 2021

"een stroom aan zelfliefde en hartopening met de Munay-Ki!"

De dag na de ceremonie van de Munay-Ki, inwijding 3: “harmonie” (ayni).

Met de dames van het Vind jouw Spirit-programma zijn we momenteel aangekomen bij de inwijding van de Munay-Ki. Dit is een inwijding van de INCA Indianen, die ons helpt om ons hartcentrum te openen, zodat we vanuit ons hart zullen gaan leven en niet langer vanuit ons hoofd.

Waar de Ñusta Karpay, aan het begin van het programma dient om ons helemaal op te schonen en te resetten, door onze innerlijke kind-wonden aan te kijken, zijn we nu bij het hoofdstuk aangekomen van ACTIE.

Die actie betekent niet alleen het actie ondernemen op onze zielsmissie als Sjamaan door daarvoor de stappen te nemen voor ons bedrijf, waar ik de vrouwen in begeleid, maar betekent vooral: “actie ondernemen op het pad van ons hart”. En dat kan alleen maar, wanneer we ons hart de leiding laten nemen in ons leven.

Deze 3e rite brengt ons specifiek in harmonie met onszelf, met ons hart, met ons gevoel en baant de weg vrij voor ons, om niet langer bang te zijn en onszelf met onze gedachten te saboteren. Wanneer we onze angstgedachten loslaten, kan alles gewoon “ontstaan”, zoals het wil!

Ook de relatie met onze tweelingziel! De gedachten die jij uitzendt, kan de ander namelijk horen, net zoals jij gevoelens en gedachten kunt oppikken van jouw tweelingziel. Dat betekent dus dat wanneer jij vanuit je hoofd blijft leven, je angst de leiding zal nemen waardoor de scheiding tussen jullie in stand blijft.

Pas wanneer jij jezelf toestaat om in je hart “te landen” en te gaan leven vanuit je kinderlijke onschuld, vanuit dat alles goed en leuk is, tenzij het niet goede voelt, zeg je daarmee tegen jouw tweelingziel: “hoe het komt, komt het”.

Je zendt daardoor geen verwachtingen meer uit richting de ander, dat de ander dient te voldoen aan een bepaald idee wat jij zelf in je hoofd hebt. Je zendt daarmee ook geen gedachten meer uit naar de ander van angst. Vanuit je hart zeg je: “ik weet dat ik beschermd ben en zal krijgen wat ik nodig heb voor mijn groei”.

Wanneer je dit uitstraalt, is alles goed, snap je? Want wat je dan ook op je pad krijgt, je weet dat je het aankunt. Je verwacht het goede en dat is dan ook wat je krijgt.

Dit opent de Munay-Ki inwijding voor jullie, want jouw tweelingziel heelt mee in de inwijdingen die jij ondergaat (of geeft, in mijn geval). Jullie gaan angst loslaten en (meer) leven vanuit de onschuld van het pure hart.

Gistermiddag deed ik de 3e ceremonie van de rite (rite betekent inwijding) van de Munay-Ki, wat was ik ZEN erna!

Ik maakte direct een fijne wandeling met Guapa door de Duinen heen, waar ik weer wat afval opraapte. Ook dat is harmonie: het teruggeven aan moeder natuur door haar te helpen helen!

503b04335cjpg


Eindelijk lukte het me om mijn doucheritueel uit te voeren voor mezelf, zonder telefoon daarbij! Eindelijk lukte het me om gezond te eten en niet teveel en te zwaar in de avond, want dan is je maag nog aan het verteren tijdens het slapen en slaap je minder goed. Eindelijk lukte me het om mijn geest tot rust te brengen, zodat ik rustig in slaap kon vallen. En eindelijk, eindelijk, eindelijk, lag ik eens een keer op tijd in bed!!

Ik was doodmoe, dus stond mezelf eindelijk gewoon eens toe om lekker vroeg te gaan slapen!!

Wauw, wat een “goed moederschap”! Het archetype van het zuiden op het medicijnwiel. Wat een kracht. Wat een discipline. Wat een doorzettingsvermogen! Wat een compassie en wat een ZELFLIEFDE! Harmonie tussen de man (Divine Masculine) en de vrouw (Divine Feminine) in mij!

WAUW! Munay-Ki bedankt!!!! Ik hou van je!!!! (Dat is wat “Munay-Ki” in Quechua betekent, de taal van de Q´ero Indianen).

KRACHTDIER FLAMINGO helpt ons ook om ons hart te openen en meer zelfliefde toe te laten. Flamingo staat op 1 poot, wat betekent dat Flamingo een goede balans dient te hebben. De kracht van Flamingo helpt ons om deze balans ook te vinden, tussen onze Divine Feminine: rust, reflectie, naar binnen keren en onze Divine Masculine: doen, actie ondernemen en daarmee onze energie naar buiten richten.

De ring die ik om heb is een Turqoise, die veel oude Indianen wijsheid bevat. Ik draag deze altijd als mijn amulet, om me te verbinden met de kracht van de Oceaan (blauw) en van de lucht (blauw): mijn emoties én de spirit wereld. Turqoise helpt me om mezelf beter te kunnen uiten zoals ik dat voel (keelchakra).

Vooral de Navajo werkten veel met deze steen en verwerkten deze steen ook veel in hun sieraden! Ze groeven deze dan uit een berg en bedankten moeder aarde voor het geven aan ons van haar helende kracht.


e896758a01jpg

Mijn gidsen vroegen me vanochtend om een wandeling te gaan maken richting het Skatepark. Ik weet nu dat ik daarnaartoe ga, om een test te ondergaan voor mezelf en mijn initiatie als Sjamaan.

De keren dat ik erheen ging, raakte ik namelijk telkens verschrikkelijk overprikkeld. Dan viel ik uit tegen Guapa, of ik moest mijn koptelefoon opzetten om de geluiden van buitenaf tegen te gaan.

Ik ging mensen uit de weg en liep alleen naar buiten wanneer ik welgeteld al mijn 20 edelstenen om had om mijn nek én al mijn ringen! “Bescherming, bescherming!”, riepen mijn angstgedachten.

Vanochtend was het zó anders! Ik voelde me zo zelfverzekerd! Ik voelde me krachtig en wist dat ik mezelf kon beschermen! Ik wíst dat ik de verbinding met mezelf niet meer zou verliezen door externe prikkels, dan wel deze verbinding weer zou kunnen hervinden!

En zo geschiedde! We zeiden een hondje gedag, waar Guapa helemaal niet mee wilde spelen... Het was ook wel een erg nerveus hondje, waar ik anders helemaal overprikkeld van zou raken was het nu gewoon oké! Ik had mijn gedachten onder controle en raakte niet langer in paniek!

Totdat we bij de dierenwinkel aankwamen, waar ik de verbinding met mezelf al verloor, nog vóórdat ik de winkel instapte.

Victor, die daar werkt, had de deuren al vroeg open en was de winkel aan het openen. Nog voordat ik de deur instapte, voelde ik zijn energie dat hij niet op me zat te wachten direct al de eerste minuut na het opengaan. Waarschijnlijk op niemand niet, maar ik ben extra vrolijk en spraakzaam ;-)

Ik nam zijn energie over, maar was me daar niet van bewust. Ik stapte dus binnen en begon met me te excuseren (!). Het eerste dat ik zei was: “hoi, Guapa wilde even komen groeten!”. Later bedacht ik me dat ik toch ook niet bij de supermarkt ga aangeven waarom ik een supermarkt inloop?!? Ik moest er gelukkig om lachen achteraf.

Door de lage energie van Victor, verloor ik de verbinding met mijn Hogere Zelf. Het begon al met dat ik me excuseerde, waar ik mezelf kleiner mee maakte.

Victor was met de kassa bezig, maar ik was ondertussen al tegen hem aan het praten. In  plaats van dat hij me vroeg om even te wachten met praten (het uitspreken van je waarheid), hield hij zijn mond en negeerde me, totdat hij klaar was met praten en toen zei hij: “zo, de kassa moest ik even opstarten”.

Ik vroeg hem of we de nagel van Guapa konden knippen, want er was er nog 1 die te lang was de vorige keer. Guapa háát dit, dus worstelt altijd gigantisch. Maar goed, daarom breng ik haar bij hem natuurlijk.. want thuis lukte het me niet.

Hij zei: “zal ik het even hier doen, in plaats van op de tafel in de behandelkamer?”. Ik voelde toen dat het beter was om haar wel op de tafel te doen, want dan kon hij er beter bij, maar dat sprak ik niet uit! Ik zei in plaats daarvan: “uhm ja, uhm, kijk maar even, het maakt niet zoveel uit denk ik”. Dat was dus totaal niet wat ik voelde en hoorde!

Guapa strubbelde tegen en eigenlijk direct zei Victor toen: “ah, ze wil niet” en stopte ermee. Ik zei toen: “naja, als het geen kwaad kan dan laten we het maar zo”, maar weer zei mijn gevoel dat die nagel gewoon geknipt moest!!

Dit is een heel duidelijk voorbeeld van dat ik wegging bij mezelf en mee in de energie van Victor.

Dit gebeurt me al een eeuwigheid telkens met mijn tweelingziel, doordat ik zíjn angst voel. Zíjn angst om weer terug te keren naar het eiland hier (Fuerteventura). Zíjn angst om een gezonde relatie aan te gaan met een vrouw die volwassen is en weet wat ze wil.

Doordat ik telkens zijn angst voelde, wrong ik me in allerlei bochten om mezelf kleiner te maken. Om mezelf anders voor te doen dan de krachtige vrouw die ik ben. Net zoals ik dat dus bij Victor deed. Overduidelijk een grote “heksenwond” van mijn vorige leven!

Eenmaal de winkel uit, stopte ik voordat ik het hek inging bij ons hier. Ik vroeg me even een moment af wat er nu precies gebeurd was in de winkel, waardoor IK me zo rot voelde ineens?!

Door mijn heldere verbinding met mijn gidsen als Sjamaan, kwam het inzicht zoals ik dit nu deel direct tot me, zodat ik de energie van Victor weer los kon laten en terug kon sturen naar zijn eigen lichaam!

Dank Munay-Ki!!!! Ik hou van je!!!!

Guapa vond laatst in de Duinen een dode Albatros! Gatverrr! Gelukkig heb ik haar goed genoeg getraind nu om te luisteren naar me en ervan weg te gaan, want ze wil nog weleens wat mee naar huis slepen!!

De Albatros staat voor "uithoudingsvermogen". De boodschap van de dode Albatros is, dat voor de tweelingzielen er nu een periode aanbreekt waarin jouw uithoudingsvermogen de vruchten af gaat werpen en jij dus meer ademruimte zult krijgen, omdat er in jouw buitenwereld zichtbare "resultaten" zullen komen van jouw innerlijke harde werk.


6ee9c1e92ajpg


Dat is waar de Albatros voor staat. De dood ervan, laat ons zien dat we nu met het collectief dusdanig gegroeid zijn energetisch, dat we een omslag kunnen maken in onze buitenwereld. De Divine Masculine kan weer terugkeren, omdat wij als Divine Feminines het uithoudingsvermogen hebben getoond en onszelf beschikbaar hebben gesteld voor onze hogere leiding, voor onze gidsen, om door ons heen te werken!

Liefs,
Avalon Sjamaan

MUNAY-KI 9 weken inwijding

De Munay-Ki is onderdeel van het Vind jouw Spirit-programma dat iedere lente aanvangt met een nieuwe groep met vrouwen om de Sjamaan in hen te ontwaken en hun bedrijf als Sjamaan te starten. Hier lees je meer over dit programma.

Je kunt de inwijding ook los bestellen en ontvangt dan 9 sjamanistische audio reizen, met een korte beschrijving erbij, in je mailbox. Hier lees je meer over de Munay-Ki inwijding.

Hier bekijk je mijn ceremonie op YouTube voor deze inwijding.

MOSOQ KARPAY

Ieder jaar tijdens de Leeuwenpoort op 8 augustus (8), geef ik de inwijding van de Mosoq Karpay. Deze inwijding ontwaakt jouw Lemurische krachten als tweelingziel en helpt jouzelf en de ander te ontwaken in jullie spirituele verbinding als tweelingzielen.

Omdat de Mosoq Karpay een energetische krachtige inwijding is, is het belangrijk dat jij energetisch goed wordt voorbereid op deze krachtige energiedownload, zodat de coderingen goed kunnen integreren in jouw energieveld! Dit gebeurt per e-mail. Je kunt je daarvoor inschrijven op de mailinglijst.

Hier lees je meer.

LET OP: je inschrijven voor de mailinglijst is VRIJBLIJVEND. Je kunt later beslissen of je de inwijding wilt meedoen en bestelt in de webshop.