Het Dagboek van een Sjamaan 19 oktober 2020 “onvoorwaardelijke zelfliefde”

Het Dagboek van een Sjamaan 19 oktober 2020

“Onvoorwaardelijke zelfliefde”

Vanochtend brak mijn groot stuk rozenkwarts in 5 stukken.. “NEEEE!” Riep ik, dat was balen! Want de Rozenkwarts gebruik ik altijd voor het maken van mijn “heilige (en veilige) driehoek”, tezamen met Amethyst en Bergkristal.

Tijdens de sjamanistische reis van de Super Nieuwe Maan in Weegschaal had ik de driehoek weer neergezet rondom de plek waar ik de ceremonie uitvoer, zodat de energie waarin en waarmee ik werk beschermd is en ongewenste spirits niet bezit van mijn lichaam kunnen nemen.

Want Sjamanistisch reizen is niet geheel veilig zonder dat ik me bewust tegen ongewenste entiteiten bescherm! Ik vraag daarom ook altijd tijdens iedere reis begeleiding van mijn totemdier Uil, Chocachinchi (Jaguar) en Adelaar, met wie ik nauw samenwerk. Ook vlinder gaat vaak mee tijdens het reizen voor de begeleiding van het transformatieproces, wat tijdens iedere baarmoeder heling, die ik uitvoer tijdens de sjamanistische reizen, plaatsvindt aan de hand van het Inca-medicijnwiel.

Tijdens de Sjamanistische reizen doorlopen we het Inca-medicijnwiel in het klein, door alle 4 de windrichtingen af te gaan voor ons helingsproces, welke richtingen alle spirituele dimensies vertegenwoordigen: de bovenwereld (Oosten), de onderwereld (Zuiden), de middenwereld (Westen) en de stilte (Noorden). Door alle windrichtingen om hulp en inzichten te vragen, alsook alle totemdieren tijdens het reizen, versterkt onze eigen kracht en de verbinding met de spirit wereld. We raken door iedere reis meer verbonden met onze ware zelf, ons thuis (de spirit dimensie) en raken daardoor steeds meer in harmonie met alle werelden en energetische lagen waar wij uit bestaan. We komen weer thuis bij onszelf en manifesteren onze zielsmissie en een harmonieuze relatie met onze tweelingziel. We herinneren ons weer en gaan weer doen hier op aarde waar we hiervoor zijn gekomen.

Het breken van een edelsteen wordt over gezegd dat de steen dan zijn waarde heeft verloren voor ons en we de steen niet langer “nodig” hebben. Hmm.. daar was ik het niet mee eens toen mijn rozenkwarts brak. Voor mij was dit overduidelijk een teken dat ik mezelf juist meer liefde mag gaan geven. Het breken was als een gebroken hart. Stenen breken namelijk spontaan, wanneer er teveel energie in ligt opgeslagen en de steen niet goed gezuiverd is. Ik heb de laatste maanden, zeg maar gerust jaren, zoveel hucha (zware energie) losgelaten die de steen allemaal heeft opgenomen. Ze was het zat! “Ik kan niet langer meer deze zware last dragen” zei ze, dus brak ze.

Dit kenmerkt nogal mijn afgelopen jaren sinds mijn ontwaken in april 2018 als Sjamaan. Mijn kennis kwam met sneltreinvaart weer terug en eigenlijk is die sneltrein sindsdien nog niet gestopt.. Dus is het nu aan mij om aan de noodrem van de trein te trekken en de trein tot halt te roepen.

Sinds mijn emigreren naar het prachtige eiland Fuerteventura, heb ik eigenlijk nog geen moment stilgezeten. Ik kwam hier aan en direct manifesteerde alles zich voor mij in november 2019. Twee dagen na mijn aankomst ontmoette ik mijn hondje Guapa in het asiel, die een pup was van 10 maanden toen. Mijn eerste hond.. wauw, wat had ik daar lang om gewenst. Ik was al ongeveer een jaar bezig met vreemde honden te aaien in het park overal haha. Want wanneer je het kunt voelen en je in kunt leven, leef je het leven al zoals je dat zou willen. Dus besloot ik te genieten van het aaien van hondjes en ging ik in de zomer van 2019 veelvuldig daarvoor naar het park, ook om mijn energie op te schonen zodat mijn energieveld kon versterken.

Wanneer ik mijn energieveld kon versterken wist ik, dan zou mijn buitenwereld mee gaan veranderen. Ik bewoog daarmee de energie in de juiste richting. Ik luisterde dus dagelijks naar mijn gidsen – van wie ik toen nog geen idee had wie dat waren, zelfs mijn opa en oma werkte ik toen nog niet bewust mee samen.

In de zomer van 2019 mocht ik al even proeven van mijn “nieuwe leven”, zo doet spirit dat, om ervoor te zorgen dat we wel blijven dromen! Ik paste op de kat van mijn vriendin Marjolein in haar appartement 2 keer en ik mocht op lieve Moos passen, de labra doodle van lieve vrienden Manja en Erik die op vakantie gingen voor een week.

Wauw, wat was dat fantastisch! Ik betrok hun huis voor een week, wat in Brabant in een dorp lag en genoot iedere dag van het naar buiten gaan met Moos! Ik was in één klap een hondenmama voor een week én ik had een eigen huishouden weer én een eigen auto (te leen van Manja). WAUW.

Ik woonde bij mijn moeder op mijn slaapkamer en was even helemaal kwijtgeraakt hoe dit aanvoelde.. ik was mijn passie verloren, voor het leven. Ik was alleen maar bezig met werken werken werken, want als lichtwerker móest ik wel mijn best doen, altijd. Mijn Masculine-energie was mega gewond en stond de hele tijd op “AAN”.

Ik betrok mijn appartement per 1 december en mocht Guapa mee naar huis nemen op 5 december. Een week later ontmoette ik mijn tweelingziel weer hier op het eiland, na onze eerste ontmoeting in januari 2018, dus bijna 2 jaar later (op 1 maand na).

Wat was dat bizar, maar wat voelde het goed. Het was alsof we elkaar gisteren nog gezien hadden en alles was super normaal. Hij wist toen al dat wij tweelingzielen zijn, dat had ik hem in de lente van 2019 verteld. Met een Nieuwe Maan als ik me dat goed herinner.

Onze ontmoeting was heel bijzonder. Spirit begeleidde ons naar een plek toe, wat een plek bleek te zijn waar mijn tweelingziel eerder naar een huis had gekeken om te gaan kopen. Hoe bijzonder dat ik daar al zonder dit te weten was geweest de week ervoor! Guapa rende een stuk grond, waardoor er een vrouw achter ons aankwam die ons terugriep. Het bleek een stuk grond te zijn om te kopen en dus mochten we het niet betreden. Spontaan vroeg ik de vrouw of ze ons meer kon vertellen over het aankopen van een stuk grond en zaten we nog geen 5 minuten later samen in haar kantoor met mijn tweelingziel die Guapa aan de lijn vasthield, alsof we een stel waren die een stuk grond wilden aankopen! HAAAA!

Wat een toekomstbeeld spirit!!!

Dit vond plaats in december 2019, in de herfstperiode. De herfst is de tijd waarin onze wensen en verlangens waarheid worden in onze buitenwereld. Het is de periode van het ZICHTBAAR RAKEN van wat in onze onderbuik, ons onderbewustzijn (de onderwereld) nog verstopt ligt in het donker.

Samhain gaat ons deze inzichten geven op 31 oktober aanstaande. Het Keltisch nieuwjaar dat valt op de tweede Volle Maan deze maand. De eerste Volle Oogstmaan was op 1 oktober. Dit is het begin van de oogstmaand en de start van het verkrijgen van alle inzichten die we nodig hebben om de winterperiode goed door te komen. Voorzien van voldoende geld, een dak boven ons hoofd, enzovoorts. “De oogst”. Op 31 oktober stoppen die inzichten en zijn we er klaar voor om in de buitenwereld onze sprong te gaan wagen het diepe in. Op blind vertrouwen en geloof in spirit tot uitvoering overgaan (masculine energie).

De tweede Volle Maan op 31 oktober is de blauwe maan. De maan is niet echt blauw, maar ze denken dat het afkomt van de Engelse uitdrukking “once in a blue moon”, wat staat voor iets dat zelden gebeurt. De volgende blauwe maan die samenvalt met Samhain (Halloween) zal pas weer in 2039 verschijnen.

De energie waar wij dus nu in opbouw naartoe zijn om met de Volle Blauwe Maan op 31 oktober tot een hoogtepunt te kunnen komen, is de energie die jij gedurende de rest van het jaar 2020, alsook in 2021 zult gaan voortzetten. Dit is de energie van “Speaking up!”, het onvoorwaardelijk laten zien en horen van jezelf. Want dat is wat onvoorwaardelijke liefde is. Het is stroming van helende energie, door jou heen en dat kan alleen wanneer jij jezelf toestaat om je kanaal open te houden en de stroming niet te blokkeren door jezelf kleiner te maken en je woorden in te slikken!

Jij zal hierin een sprong gaan maken, maar ook jouw tweelingziel in zijn/haar eigen leven én richting jou. Jullie gaan jezelf beide meer liefde toestaan en daarmee meer stroming, meer geluk, meer welzijn. Meer wensvervulling!!

Het betekent ook dat de lessen die je nu aan het integreren bent in dit 2020 jaar, hoog nodig zijn geweest om echt een grote flinke sprong te gaan maken met Samhain.

Dit geldt voor iedereen op een ander niveau. Wat voor de één een grote sprong is, is iets anders voor de ander, afhankelijk van jouw eigen bewustzijn en levenservaring. Wat er zal gaan plaatsvinden voor jou in jouw eigen leven, maar ook tezamen met jouw tweelingziel, heeft ook alles te maken met hoever jullie samen zijn in jullie zielscontract en hoever jij bent in het jouwe.

Voor jouw incarnatie heb jij namelijk afspraken gemaakt met jouw Meesters, Leraren en Dierbaren, dat jij een bepaalde missie zou gaan manifesteren hier op aarde. Je hebt verbintenissen gemaakt met bepaalde zielen en bepaalde zielengroepen om onderdeel daarvan uit te maken en anderen te helpen in hun ontwaken. Als lichtwerkers en tweelingzielen werken we nooit alleen.

De Volle Blauwe Maan zal jou een springplank geven jouw nieuwe begin in voor de aankomende winterperiode. Spirit zal jou daarvoor brengen wat jij nodig hebt om jouw zielsmissie uit te kunnen voeren. Waaronder jouw tweelingziel, wanneer dit in jullie hogere plan is opgenomen! Zodat jullie kunnen gaan samenwerken met elkaar. Jullie relatie zal dan in een versnelling terechtkomen en meer diepgaand raken. MITS, let op! Jij de keuze hebt gemaakt om je zielenpad te bewandelen. Want wanneer jij daar nog van af blijft wijken door niet naar je gevoel te luisteren en stroming tegen te gaan, dan zijn jullie beide nog niet zover in jullie karmische cyclus.

Alles manifesteerde zich tegelijk voor mij in 2019. En ik weet dat dit in 2020 weer voor mij zo zal gaan gebeuren deze herfst, naar verwachting in december, omdat ík mijn innerlijke werk heb verricht en bewust het Inca-medicijnwiel heb doorlopen. Ik heb de tijd en de moeite genomen om alle lessen die nodig waren te ondergaan. Ik heb les na les herhaald, totdat ik zover was dat ik mijn huidige karmische cyclus kon doorbreken en niet weer in de “val” van mijn geest verviel.

Hoeveel bussen en honden ik wel niet voorbij heb zien komen deze zomer die ik allemaal wilde adopteren en kopen. Of spirit stak er last-minute een stokje voor, of ik realiseerde mezelf last-minute dat dit het niet was en ik weer in herhaling was gevallen van een familiekarma patroon.

Spirit heeft namelijk een plan en daar hield ik me steeds niet aan door zelf van alles te bedenken en verzinnen. “Oeh, ik ga een bus bouwen! Eureka!”. “Prima, als jij denkt een bus te willen bouwen, brengen wij jou een bus die je kunt verbouwen”, zei spirit. Maar eenmaal in het proces van het aankopen van de bus voelde ik dat dit het toch niet was!

Mijn laatste “ronde” in het herhalen van mijn eeuwige cyclus (!) was de onderbuurman die een paar dagen geleden op zijn telefoon 8 puppies liet zien, waarvan ik weer even een momentje dacht: “zou één van deze puppies dan mijn 2e hond worden?!”. Ik wist namelijk dat mijn tweede hond zo rond eind november / begin december weer zou komen (gelet op het medicijnwiel), dus dan zouden de pups oud genoeg zijn om het nest te verlaten. Direct speelde mijn onderbuik op, mijn gevoel dat zei: “neeeeeeeeeeeeeeee!”. Oké, ik liet los. Dit keer gemakkelijk en direct, in plaats van eerst het hele proces weer in te gaan! HA! Al doende leren we!!

Ik doorbrak daarmee mijn voortdurende familiekarma cyclus. De verbinding met mijn buikgebied was voldoende versterkt en helder aanwezig, omdat ik vaak genoeg de onderwereld heb afgereisd nu en voldoende delen van mijn ziel weer heb teruggehaald daar en in mijn lichaam heb gebracht (soul retrieval). Dat doen we tijdens alle sjamanistische live reizen.

De winterperiode op het medicijnwiel is de tijd van de stilte. Het is het moment waarop we onszelf terugtrekken. Het moment van de vrouwelijke energie en alléén de vrouwelijke energie.

Dat betekent dat voor die tijd nog grote veranderingen voor ons allemaal zullen plaatsvinden, zodat we de winter klaar zullen zijn voor rust en bezinning. Tenzij (!) jij niet loslaat deze herfst en door blijft gaan met het herhalen van je oude patronen.

Laat de stilte jou de antwoorden geven. Houd onvoorwaardelijk van jezelf: verhoog je energetische frequentie zoals ik dat deed de gehele zomer van 2019, waardoor ik in de herfst plotsklaps naar Fuerteventura emigreerde en alles manifesteerde waarom ik gevraagd had, in nog geen 2 weken tijd!

Ik weet dat ik dit jaar gereed zal zijn om full-time in de bus te gaan wonen. Ik heb ook het plaatje met mijn tweelingziel samen al gezien. Hij zal terugkeren en we zullen gaan samenwerken. Net zoals dit in december 2019 al gebeurde, alleen waren we er toen allebei nog niet voldoende klaar voor om geheel in overgave te gaan aan ons hogere pad.

Dat zijn we dit jaar wel, als voorlopers in het collectief om het voorbeeld te geven voor de andere tweelingzielen om in harmonie te raken met elkaar. Om de profetie van de Q´ero indianen uit te gaan dragen en de tweelingzielenleer te gaan onderwijzen aan de hand van het Inca-medicijnwiel.

Er staan 2 prachtige programma´s voor tweelingzielen te wachten om gelanceerd te worden totdat ik alle inzichten heb verkregen.

Mijn zielsmissie als Death Walker is inmiddels geheel aan het aanvangen, nu ik volledig in overgave aan het raken ben.

Zo bracht spirit mij gisteren bij 3 prachtige zielen op hun pad om licht en helende energie te geven, waaronder een prachtige tweelingziel hier op het eiland. Bij alle drie spraken hun overleden dierbaren door mij heen en nam ik er de tijd voor om hen te horen en te laten spreken door mijn lichaam als kanaal. Waar ik hier voorheen nog angst voor had, om zelf energie tekort te komen, want de ander draagt veel zwaarte die ik overneem, had ik dit gisteren geheel niet meer. Ik was niet meer bang voor de spirit wereld!

De invloed van de Super Nieuwe Maan in Weegschaal! WAUW. Welke energie nog aan het opbouwen is zelfs! "Speaking up!!". Luisteren naar wat we horen en voelen en daar actie op ondernemen!

Dit geldt niet alleen voor mij, maar voor het gehele collectief. Het betekent dat we een “level up” gaan in ons helingsproces. Een level dieper wat we binnenin onszelf bereikt hebben, met het doorgronden van onze diepere laag (onderbuik / wereld), zorgt nu voor een level UP in onze buitenwereld. Ook in de relatie met onze tweelingziel. Dit is namelijk de spiegel van onze eigen binnenwereld.

Met Samhain bereikt de energie van de Super Nieuwe Maan in Weegschaal het hoogtepunt, wat betekent dat wij ALLEMAAL met deze tweede Volle Maan onze sprong zullen gaan wagen ons nieuwe begin in, ook jouw tweelingziel.

WACHT dus nog met het nemen van belangrijke beslissingen en stappen, totdat ALLE informatie bij jou bekend is voor de winterperiode. Dit is hoe het medicijnwiel werkt, waarmee ik jou zélf leer te werken tijdens het medicijnwiel-jaarprogramma. Je leert hoe de energie in elkaar zit en daarmee ook hoe jij zélf in elkaar zit, want jij bent onderdeel van het geheel. Wanneer “het geheel” niet klaar is om te bewegen, heeft dat dus voor jou ook geen enkele zin en ga je alleen maar tegen de stroom in, door allerlei “zelf gestuurde” acties te gaan ondernemen.

Dit is een gebrek aan verbinding met het vrouwelijke, jouw feminine-energie. Het is een disconnectie met Pachamama, die vrijwel alle lichtwerkers hebben, vanwege de pijn die zij nog vanuit hun vorige levens met zich meedragen.

Pas wanneer deze pijn uit jouw baarmoeder- en buikgebied is verwijderd, ben jij “vrij” van zorgen, vrij van overdenken en vrij van het constant maar zelf bedenken en dragen van oplossingen. Want dat is de feminine-energie. Zij is de goede moeder die organiseert, zij zorgt en verzorgt, zij regelt, zij draagt voor ons en wij hoeven daar alleen maar verbinding mee te maken via ons baarmoeder- en buikgebied.

Tijdens de Volle Blauwe Maan versterk ik binnenin jou weer het archetype van “de goede moeder”, zodat de verbinding met het vrouwelijke en daarmee jouw eigen feminine-energie, zal gaan versterken. Hoe meer jouw Godinnenkracht geactiveerd raakt, hoe meer stappen jij zal gaan nemen in de uitvoering van jouw hogere plan. In lijn met de spirit wereld.

Dit is de Masculine-energie in jou die daarmee in actie komt. Jouw Christus-bewustzijn. Jouw buikgebied, wat jouw “actie-centrum” is en waar jouw wilskracht en passie zich bevindt.

Tot aan de Volle Blauwe Maan, vindt er vooral integratie plaats van alle lessen die jij de afgelopen periode hebt geleerd. Veel vernieuwing staat op de collectieve agenda van spirit, zodat we onszelf klaarmaken voor retreat deze winterperiode.

Ik bevind mij nog steeds in mijn initiatie als Sjamaan. Ik dacht dat het al klaar was, maar gezien de towermomenten die ik de afgelopen week heb mogen ervaren met alleen maar dagen vol met huilen, kreeg ik zomaar ineens het idee van niet! Dat betekent dat ik er nog niet volledig klaar voor ben om weer de buitenwereld in te gaan keren en alles los te laten wat ik nog vasthoud in mijn buikgebied.  

Ik wacht daarom rustig af (nu inmiddels mijn les wel geleerd!!) totdat ik daar wél klaar voor ben en dan zal ik het weten en in actie komen. Beloofd.

We bevinden ons nu nog in de periode van “onderzoek”, waarin we niks anders hoeven te “doen”, dan enkel en alleen openstaan om inzichten te kunnen verkrijgen. We gaan nu richting de wassende maan op 23 oktober, wat ons weer zal aanzetten tot het in actie komen op de inzichten die we hebben verkregen deze afgelopen Super Nieuwe Maan in Weegschaal.

Geef jezelf de tijd en rust nog deze week, zodat je eind deze week weer in actie kunt gaan komen!

Liefs,

Avalon


MASTERCLASS, Q&A en WOMB BLESSING € 25,-

Tijdens de Volle Blauwe Maan op 31 oktober vindt er weer een Masterclass plaats, voor de hereniging van tweelingzielen.

Deze Maan heeft nog eens een extra krachtige uitwerking, nu deze samenvalt met Samhain, het keltisch nieuwjaar. Wat ook de dag is van Halloween, waarop we de voorouders zullen eren (tijdens de sjamanistische reis).

Het thema van deze Masterclass is “het doorbreken van familiekarma”.

Op welke vragen we onder andere antwoorden van de voorouders zullen ontvangen lees je hier. Je kunt de masterclass daar ook direct bestellen.