Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 18 augustus 2020 “tijd om een nieuwe weg in te slaan”

62cd6f2dbc 1jpg

Het Dagboek van een Sjamaan ♡ 18 augustus 2020 ♡

“Tijd om een nieuwe weg in te slaan!”

De dagen rondom de nieuwe maan probeer ik altijd zo rustig mogelijk te houden met werkzaamheden die ik “moet” verrichten. Ik had vandaag dus “rustig” ingepland, al wil mijn hoofd er nog weleens iets geheel anders van maken!

Nadat ik vanochtend de promo had gedaan voor het Nieuwe Maangebed, ben ik naar het zoutwater zwembad hier gegaan om mijn lichaam te bewegen en mijn energieveld met het zoute water te reinigen, al brengt het chloor wat er ook in zit weer schade aan!!

Sinds enige tijd zwem ik topless. Grappig eigenlijk.. want daar moest ik voorheen echt níks van weten! Mijn eerste keer “met blote tieten” was hier op het eiland 3 jaar geleden. Ik was toen samen met een vrouw die al verder in haar ontwaken was - zie ik nu achteraf, want daar had ik op dat moment geen flauw benul van! Ze was al in de “fase van vrijheid” beland. De fase waarin de geest zich realiseert dat het aardse lichaam slechts een huls is en we ons nergens voor hoeven te schamen en juist onszelf heerlijk durven te voelen in ons “mensenpak”, in ons aardse lichaam. Ik ging zelfs een keer met haar naar het naaktstrand waar zij poedelnaakt ging, maar ik nog wel veilig mijn broekje aanhield.. Je kon ook te ver gaan hoor! Ik was daar nog niet klaar voor toen.

Ik weet nog hoe vrij ik me voelde toen ik voor het eerst mijn top uitdeed. Ze moedigde ons aan en de andere griet die mee was deed het ook. Daar lagen we dan superstoer te wezen met blote tieten.

Inmiddels is het voor mij de normaalste zaak van de wereld geworden. Ik voel me superhappy in mijn lijf en dus ook poedelnaakt. Alleen vanochtend niet zo.. ten minste, er liepen 2 mannen rond waar ik me “onveilig” bij voelde in energie, om volledig mezelf te durven zijn.

Zo bijzonder vind ik dit gevoel. Ik heb dit namelijk een hele lange tijd gehad met bijna iedere man. Echt een wond vanuit mijn vorige leven. Één van de mannen was de tuinman hier en dat vond ik ongemakkelijk omdat ik altijd een praatje met hem maak. Die gedachte vormde zich in mijn hoofd, terwijl.. wat boeit het of het de tuinman is of niet? De andere man was echt een he-le knappe en leuke man, die ik eerder die ochtend al had gezien en had geknuffeld op mijn weg terug van mijn wandeling met Guapa (mijn hond). Die begroeting ontstond helemaal vanzelf op die manier, maar toen direct al sloeg ik dicht. Alsof ik ineens een MEGA brok zware energie (hucha) van hem overnam, wat direct op mijn keel drukte.

Ik sprak mezelf niet uit, werd ineens verlegen en liep snel naar huis met Guapa, oordelend naar mezelf dat ik me uit had moeten spreken naar hem. Het was alsof mijn keelchakra ineens he-le-maal geblokkeerd was! Wauw!

In het zwembad zag ik deze heerlijke man weer, met zijn 2 kindjes. Ik was inmiddels al heel nonchalant het water in gesprongen. Ik dacht snellll met die blote tieten onder water!! Hij zag mij ook. Ik hoorde dat ik hem kon gaan groeten en tegen hem kon zeggen: “goede oplossing van je zo toch.. naar het zwembad gaan met je kindjes?”, want eerder die dag vroeg hij zich af wat hij moest gaan doen met ze. Maar toch deed ik het niet. Er ging van alles door mijn hoofd heen dat ik me ongemakkelijk voelde om zonder top tegen hem te gaan staan praten.

Zó apart en bijzonder! Want hier heb ik echt in geen maanden meer “last” van gehad! Ik was de verbinding met mezelf even flink kwijt. Echt deze Nieuwe Maan-energie. Ik denk ook dat zoveel mensen bij elkaar met deze Donkere Maan vandaag me gewoon ontzettend overprikkelden waardoor ik veel ging “dragen” (de emotie / energie van de ander overnemen) en dat de hele dag niet echt goed meer ben kwijtgeraakt.

Aan het einde van de dag liep ik met Guapa naar de dierenwinkel hier om de hoek. Daar mocht weer een prachtige ontmoeting plaatsvinden met “Thor”, een 10 maanden jonge Bardino mannetjeshond die heling nodig had van mij, alsook zijn baasje. Ik wist eerst niet goed waarom ik erheen was gebracht, behalve om een lading nieuwe botten voor Guapa te kopen (kind eet een gat in mijn portemonnee). Maar ik was gewoon wat te vroeg met mijn conclusie, want daar was Thor. Thor was heel bang en blafte veel, wat zijn baasje nogal vervelend vond, een vrij onzekere jongen die Thor in bedwang probeerde te houden en hem te laten stoppen met blaffen.

Ik vertelde hem dat het blaffen van Thor emoties zijn die hij kwijt moet en te maken heeft met angst. Dat het oké is dat hij blaft en juist beter dat het eruit is, dan dat hij het in zich houdt en zichzelf klein maakt, zoals Guapa dat soms doet vanuit haar trauma.

Ik vertelde hem ook dat het een Bardino is, een bepaald type hond hier specifiek van het eiland, en dat Bardinos blaffen. Ik heb er namelijk zelf één en die maakt me een gelukt soms!

Ik ga de jongen daarmee een beter gevoel en meer geloof en zelfvertrouwen, dat het niet aan hem ligt en ook niet aan zijn hond. Dus dat het eigenlijk iets is waar niets aan “gefixt” hoeft te worden, al vinden vele hondenbaasjes en trainers van wel.

Ik gaf ook Thor heling, doordat ik hem een beetje training mee gaf. Wat geheel vanzelf ontstond eigenlijk, want ik probeerde hem een snoepje te geven, maar hij ging niet zitten. Guapa daarentegen is de koningin van het zitten, omdat ze weet dat ze dan wat lekkers te knabbelen krijgt. Dus die was er als de hazewind bij en ging zitten: “doe maar in mijn mond hoor mam!”, waarop Thor haar voorbeeld aannam en ook ging zitten! Wauw! Gewoon zomaar, zonder enig commando!

Thor gaf mij andersom ook heling en inzichten. Hij gaf me het inzicht dat een jonger broertje of zusje voor Guapa, inderdaad haar voorbeeld zal gaan volgen! Dat zei laatst iemand al tegen me, maar ik wist niet of ik dat moest geloven. Totdat ik het nu met eigen ogen heb gezien en meegemaakt! Dat geeft mij vervolgens weer het vertrouwen en geloof dat het allemaal goedkomt, want ik maakte me best wat zorgen over hoe ik de hond zou moeten gaan trainen met Guapa ook in huis.

Thor was ook de 2e hond al op mijn pad met de naam “Thor”. De “Tor” is een belangrijke heuvel uit de Keltische periode van Avalon en Koning Arthur. “De Glastonbury Tor”, ook wel “the Hill of Avalon” genoemd. Mijn vader zei laatste tegen me: “het is tijd dat je de Hill of Avalon gaat beklimmen”, waarop ik vervolgens het inzicht binnenkreeg dat ik hier tijdens de Lente-equinox van 2021 zal zijn.

Wauw, wat een mooie boodschap van Spirit, dat álles met een reden gebeurt. Want Thor helpen en zien, wakkerde mijn droom weer aan, mijn geloof.

Doordat ik veel in rustmodus ben geweest vandaag, kreeg ik mooie inzichten binnen over dat het voor mij nu tijd is om aan het schrijven van mijn boek(en) te gaan beginnen! YES! April 2018 wist ik al dat ik bedoeld was om een boek te gaan schrijven, meerderen, maar het was er toen de tijd nog niet voor. Er was nog niet voldoende informatie bij me bekend, welke informatie in het boek terecht dient te komen ter heling en ontwaken van andere tweelingzielen en lichtwerkers, zoals de profetie van de Q´ero indianen daarover spreekt (condor en adelaar die zich verenigen, zie www.vindjouwspiritacademie.nl).

Ik kreeg ook het inzicht binnen dat ik nu écht op mijn eigen innerlijke leiding mag gaan vertrouwen. Op wat mijn gevoel tegen me zegt, in plaats van mijn bevestiging in mijn buitenwereld te blijven zoeken. Want dat is het échte pad van de Sjamaan: vertrouwen en geloven op jouw eigen binnenwereld en jouw eigen stem, waar onze tweelingziel in onze buitenwereld onze spiegel voor is.

Meer daarover leer je van mij in het tweelingzielen-jaarprogramma, alsook in het Vind jouw Spirit-programma, nu je daarmee ook meedoet aan alle Masterclasses van het jaarprogramma. Meer over de programma’s lees je hier.

Alsook dat het nu voor mij de tijd is om via de spirit wereld mijn tweelingziel te gaan activeren en “sturen”, door via mijn gedachtenstroom en visualisaties, bewust met hem te gaan communiceren. “Conversations in the dark” zong John Legend voor me vandaag. Meer met spirit in het donker zijn, loslaten en het oké vinden om niet te weten. Mooi! Í´M READY! BRING IT ON!

Het is tijd om jouw spirituele pad serieus te gaan nemen! Waar mijn buren nu op het balkon een biertje proosten en zitten te kletsen, ben ik in stilte modus en schrijf ik deze blog, omdat het momenteel Donkere Maan is en daarmee het moment voor reflectie en stilstand en het naar binnen trekken van de energie en aandacht (dit leer je allemaal in het Maan-programma zie onderaan). Wat ik straks ook nog ga doen middels meditatie en mijn ceremonie. Wanneer je daar het bewustzijn niet van hebt, aard je de energie niet goed en "mis" je dus de inzichten die spirit jou wil brengen, waarmee jouw manifestaties langer duren. Door mee te leven met ons Grootmoeder Maan, versnel jij jouw helingsproces.

Mijn tweelingziel is daar bijvoorbeeld helemaal niet mee bezig en zich bewust van, waardoor hij maar blijft worstelen met het proberen op te zetten van een geldstroom in zijn buitenwereld. Maar dat komt van binnen! Het komt door verbinding te maken met je ware natuur. Dat is wat het Sjamanisme is! Meeleven met de natuur en wat wil ontstaan, laten ontstaan voor jou. Accepteren en meegaan met die stroom. Ook voor mijn tweelingziel is de tijd nu gekomen om dit te gaan leren en zijn kruin-, 3e oog en keelchakra daarmee te gaan openen: zijn verbinding met Vader Spirit, vader kosmos!

Deze Nieuwe Maan is er echt één die het tweelingzielen collectief flink in vooruitgang zal gaan zetten. Of jij daarin mee wilt gaan, is natuurlijk helemaal aan jou. Luister je naar je innerlijke leiding en volg je de stappen die spirit van je vraagt? Ook als dat betekent dat je afstand neemt van je tweelingziel en daarmee je angst om de ander te verliezen in de buitenwereld loslaat?

Enkel en alleen wanneer jij hélemaal in overgave gaat, kan spirit jou brengen wat je nodig hebt, waaronder jouw tweelingziel op het juiste moment!

Voor mij betekent het dat ik nu echt stop met het manifesteren vanuit mijn menselijke geest en eigen gedachten. Ik betrap mezelf erop dat ik van alles ga bedenken, bijvoorbeeld over “mijn perfecte bus”, maar spirit wéét wat mijn perfecte bus is. Dus ik hoef alleen maar open te staan om te ontvangen en naar mijn hogere leiding te luisteren. Het staat allemaal al in het plan, de energie moet er alleen voor gereed raken en dat kost tijd!

Het is een zwarte maan deze nieuwe maan, wat betekent dat we nog een stukje dieper gaan in onze wonden aankijken. Nou! Dat heb ik mogen merken! Hallelujah! Soms lijkt het echt alsof we weer van voor af aan beginnen!! Dan denk je echt: “waar is mijn bewustzijn gebleven en al mijn harde innerlijke werk?!”.

En voor degenen die er niks van voelen, van deze energie, dat kan betekenen dat je niet goed “in verbinding bent” met de Maan-energie. Met andere woorden jouw energieveld niet voldoende openstaat om verbinding te maken met de wijsheid van ons Grootmoeder. De energie kan dan niet goed door jou heenstromen, waardoor de nieuwe energie zich niet goed kan aarden in jouw energieveld en jouw bewustzijn daarmee kan versterken. Je hebt als het ware dan onvoldoende ruimte voor je ware zelf (in je energieveld én je buitenwereld).

Het is oké. Ook dit gaat weer voorbij!!

Morgen weer een nieuwe dag! NIEUWE MAAN!

VIND JOUW SPIRIT!

Liefs,
Avalon

MANIFESTEREN MET GROOTMOEDER MAAN-PROGRAMMA

Iedere Nieuwe Maan kun je beginnen met het Manifesteren met Grootmoeder Maan-programma, waarmee je meer leert over de verschillende maanstanden. Je ontvangt ook 4 audio healings erbij voor iedere maanstand, om je te leren samenwerken met de energie van ons Grootmoeder. Herhaal het programma zo vaak als je wilt voor jezelf om meer bewustzijn te kunnen verkrijgen van haar wijsheid. De audio reizen zijn onbeperkt houdbaar (vergeet ze niet op te slaan).

Meer info en bestellen: www.vindjouwspirit.nl/manifesteren-met-grootmoeder-maan

WOMB RITE nieuwe maan in leeuw

Op 19 augustus vindt er weer een Sjamanistische audio reis plaats (Womb rite: 13e rite van de Munay-Ki) om de verbinding met jouw Masculine te versterken.

De reis bestellen doe je hier.

Om 20:00 uur zetten we de audio allemaal gezamenlijk aan.

Dit is de laatste audio reis! Per 1 oktober vangen de reizen LIVE aan, via Zoom.

Meer lezen over de werking van de 13e rite van de Munay-Ki (de Womb rite) kan hier.