HET DAGBOEK VAN EEN SJAMAAN 14 juli 2021 "de uitwerking van de Mosoq Karpay"

Het Dagboek van een Sjamaan

Fuerteventura, 14 juli 2021

Vanochtend werd ik wakker met een geheel “nieuw” gevoel. Ik voelde me zo vastberaden om mijn zielsmissie als heler nu écht te gaan omzetten naar mijn leven hier op aarde.

Dat is echt het effect van de Nieuwe Maan in Kreeft, waarvoor ik afgelopen week een ceremonie uitvoerde om de energie te begeleiden in de Spirit wereld, van alle prachtige 27 vrouwen die meededen aan de 13e rite van de Munay-Ki, de INCA baarmoeder-inwijding.

Ik was vorige week ook bezig met de inwijding van de Munay-Ki genaamd “ayni rite”, ook wel “de rite van harmonie” genoemd, wat betekent dat onze aandacht en focus gericht was op het in harmonie zijn met onze ware zelf. En niet zoals ik dat benoem, onze “zware zelf”.

Ik voel al geruime tijd dat ik meer ruimte voor mezelf nodig heb en dat ik door een diep initiatieproces heenga van een Sjamanistische dood en wedergeboorte, aan de hand van het medicijnwiel.

Ik ben supergevoelig geraakt voor andermans energie doordat ik zo snel in ascensie ben geraakt. Ascensie is het verhogen van de energetische frequentie van je energieveld, zodat je meer verbonden bent met Spirit, met jouw gidsen voor jouw hogere begeleiding. Je ontvangt tijdens pittige “ascensie dagen” flinke energie downloads die we de ruimte dienen te geven om te kunnen aarden in ons lichaam.

In deze momenten word je “ge-upgrade” naar je ware bestemming. Je ascensieproces kun je versnellen, wat ik de afgelopen jaren van mijn gidsen heb mogen leren aan de hand van het medicijnwiel. Daarom ben ik nu op een punt aangekomen van volledige toewijding en het openen van mijn kanaal voor mijn gidsen “White Eagle” en “Aramu Muru”.

Aramu Muru zal ons tijdens de Mosoq Karpay inwijding voor de hereniging van de tweelingzielen op de dag van de Leeuwenpoort op 8 augustus, inwijden met de negende zonne-inwijding zoals de Mosoq Karpay bij de INCA wordt genoemd.

Ik werk met hem al samen sinds mijn INCA leven als Hoge Priesters genaamd “Ituha” en doe dat in dit leven nu weer, om bij de tweelingzielen de coderingen in te brengen van de zonneschijf.

WHITE EAGLE:

“We zijn met de mensheid op weg naar een nieuwe aarde. De Tweelingzielen zijn daarom in grote getale teruggekeerd, om juist in deze tijd te kunnen ontwaken en Pachamama te ondersteunen met deze grote energetische transmissie die nu plaatsvindt.

Wanneer de Tweelingzielen zich bereid opstellen om te worden geactiveerd, wat de licht-coderingen van de Mosoq Karpay bij hen zullen doen, zal daarmee ieders individuele leven veranderen in het leven zoals hun Ziel dat voor hen bedoeld heeft, voordat zij gezamenlijk met hun Tweelingziel opnieuw incarneerden.

Jullie Tweelingzielen hebben dit gezamenlijke doel altijd nagestreefd in jullie vorige levens en breien daar nu op voort. De Mosoq Karpay zal de Tweelingzielen helpen herinneren, waarvoor ze hier gekomen zijn en de Tweelingzielen met elkaar helpen herenigen, zodat zij de krachten kunnen gaan bundelen.

Want pas wanneer de Tweelingzielen fysiek ook in hereniging zijn, kunnen zij de hoogste vorm van licht uitstralen in hun fysieke - materiële - zielsmissie hier op aarde”.

Hoe je kunt meedoen aan deze inwijding lees je onderaan de blog.

Met de vrouwen die meedoen aan het Vind jouw Spirit-programma, doorlopen we momenteel de 9 weken inwijding van de Munay-Ki.

Dit is een inwijding voor hartopening en het in lijn brengen met ons ware pad als heler. Munay-Ki betekent "ik hou van je". Munay is onze hartstreek, die op het Westen van het medicijnwiel gelijk staat aan de middenwereld, de aardse dimensie, de "Kay Pacha" genoemd. De wereld waarin de tweelingziel zich manifesteert en wij een harmonieuze relatie met onze tweelingziel kunnen manifesteren.

Sjeeminee wat een energetische verschuivingen vinden er daardoor allemaal plaats bij me en bij de groep, waarmee we de collectieve energie kunnen verhogen en daarmee bijdragen aan het ontwaken van de mensheid en dat begint bij onszelf!

We deden de afgelopen weken de “ayni” rite, ayni betekent bij de Q’ero “in goede relatie” zijn met. Deze inwijding wordt ook wel de “harmonie rite” genoemd. Wat een goede relatie met onze tweelingziel, begint bij een goede relatie met onszelf! Met onze éigen (tweeling)ziel!

Lange tijd bleef ik mijn ware zelf blokkeren. Ik doofde steeds weer mijn (tweelingzielen)vlam voor het leven. Ik stond in overlevingsmodus, maar genoot niet van wat ik deed! Ik bleef destructieve eetpatronen herhalen, verslavingen, niet voldoende naar buiten gaan.. Ik saboteerde mijn Hogere Zelf. Ik gunde mezelf geen liefde!

Tot aan de afgelopen weken. Na intens veel trauma heling van mijn zware mishandeling, merk ik dat ik nu eindelijk het licht weer kan zien! (High Priestess).

Met grootse dank aan de Munay-Ki voor mijn hartopening!! Ik heb gisteren zelfs mijn huis voor het grootste deel helemaal opgeruimd en heringericht! Iets waar ik tot voor kort echt de energie niet voor kon vinden!

Want dat is wat harmonie is: aanwezig zijn in ons lichaam, zonder oordeel naar onszelf. Zonder saboterende gedachten “doe ik het wel goed?!”. Het is gewoon ZIJN. Jezelf zijn!

Wanneer we onszelf maar bezighouden met allerlei zorgelijke gedachten over het verleden of de toekomst, houden we onszelf weg van een open hartsverbinding en daarmee weg van harmonie.

Dit is het uitgangspunt van het Sjamanisme. Wist je dat Jezus en Maria Magdalena ook het Sjamanisme beoefenden als tweelingzielenpaar?

Sjamanisme is niet alleen maar jezelf met de natuur verbinden en met planten en kruiden werken, maar het is het pad van je ziel bewandelen. Het is het pad van hart opening. We kunnen allemaal wel leren om met salie te wapperen en rook te verspreiden, maar of je ook met de energie kunt werken is een ander verhaal. Of je jouw hart volgt ook!

Jezus en Maria Magdalena hebben afzonderlijk en gezamenlijk het pad van hartopening bewandeld. Dit is een pad van toewijding naar de bestemming van hun ziel. Het is een pad van naar binnen keren, om daar te verbinden met de Divine Feminine en te kunnen horen en “zien” wat hun ziel voor hen bedoeld heeft. Het is de communicatie met de spirit wereld, met God en ons Pachamama.

Dit is niet een pad dat opeens ophoudt, omdat we “in harmonie” (UNION) raken met onze ware zelf. Nee, het is een pad dat gaat om de reis die we maken. We worden uitgenodigd om onze reis te delen! Het is een pad zonder einde, nu harmonie, net zoals “gelukkig zijn” vraagt om actieve deelname van ons en moeite doen. Iedere dag opnieuw!

Ik word zo sterk getrokken nu naar mijn leven als heler en ga daarvoor steeds meer af op wat ik voel dat IK nodig heb. Het lukt me steeds beter om niet langer te luisteren naar mijn Duivelse stem (de Duivel) die me saboteert met allerlei oordelen die ik naar mezelf heb. Mijn hoofd is niet langer meer zo vol! Daardoor kan ik gemakkelijker afgaan op wat ik voel in mijn onderbuik. Zo fijn! Ik heb daarvoor echt momenten nodig om alleen te zijn en te ontladen!

Ik weet dat hierdoor mijn buitenwereld (ace of pentacles) ook zal mee veranderen in wat ik van binnen nu voel, omdat IK daarvoor nu de stappen neem. Want dat is wat Moeder Aarde-astrologie is, wat je leert met het medicijnwiel-jaarprogramma en opent binnenin jezelf met alle Sjamanistische reizen in dat programma, het is: ZO BINNEN, ZO BUITEN.

Wanneer wij meer ruimte geven aan onze tweelingziel binnenin ons, creëren we daarmee ons ware leven, in deze aardse dimensie.

En daarvan mocht ik deze week echt een mooie voorproef ontvangen!

Met de deelneemsters van het Vind jouw Spirit-programma zijn we deze week namelijk begonnen met de inwijding van “de hoeder van de dag”, deze inwijding wordt ook wel “Pampa Mesayoq rite” genoemd.

De Pampa Mesayoq is de Sjamaan uit Peru, de “Paqo” zoals een Peruviaanse Sjamaan wordt genoemd, die het dichtst bij de mensheid staat en hen helpt te helen, door als voorbeeld te dienen en rituelen uit te voeren voor Pachamama.

De Pampa Mesayoq voert Soul retrieval uit door de energie te bewegen met behulp van Pachamama, moeder natuur. Het is de Sjamaan die ceremoniemeester is tijdens bijvoorbeeld Ayahuasca ceremonies, om de spirits in goede banen te kunnen leiden en de spirits van de deelnemers te beschermen tegen het kwade. Het zijn de Sjamanen uit de Amazone van Peru.

Ik maakte de afgelopen dagen daarvoor een zandmandala hier in de Duinen. Wat was ik daarmee in mijn element! Het voelde echt als thuiskomen! Dit leer je met het Vind jouw Spirit-programma zelf ook te maken, alsook hoe je ermee kunt werken om jezelf op te schonen en in ascensie te brengen en de energie te bewegen naar dat wat je wilt manifesteren, want dát is de kracht van de Sjamaan.

Wauw, wat een kracht deze mandala! Al 2 dagen merk ik dat de energie uit me stroomt, ik ben zo moe! Maar daarnaast bemerk ik ook een hele frisse nieuwe energie, waardoor ik aan alle kanten in actie kom om mezelf een nieuw begin te kunnen geven van meer liefde!

Vanochtend zat ik aan mijn mandala in de Duinen en kreeg ik het inzicht dat ik nog steeds mijn eigen kracht bleef weggeven (strength). Ik ga vaak af op wat anderen nodig hebben en cijfer mezelf daarbij helemaal weg. Zo ook met mijn tweelingziel! Zelfs zonder fysiek contact met hem te hebben in onze buitenwereld!

Ik sprak daarom vanochtend mijn intentie uit: “wat stroef gaat, laat ik los”. Wat betekent dat ik daarmee de controle over mijn leven uit handen geef aan mijn dierbare gidsen.

Wat betekent dat ik er nu eindelijk op vertrouw, dat alles al bestaat voor mij, voor ons (!), waar ik juist over mag dagdromen, zodat ik daarmee positieve vibraties uitzend naar mijn tweelingziel en hij daarmee wordt aangetrokken!

Ik bleef maar in mijn hoofd malen: “als hij terugkeert, dan moet ik wel beschikbaar zijn om een leven hier met hem te kunnen beginnen. Als ik dan alles voor mezelf geregeld heb al hier, dan sta ik daar toch niet open voor? Wat nu als we dan op korte termijn willen gaan samenwonen, omdat dit ineens zo ontstaat?”

Daarmee hield ik mezelf vast (3 of swords) in mijn oude patroon! Ik stond daardoor in de “wachtstand” totdat híj zou gaan bewegen! Totdat ik iets zou gaan zien. Totdat ik bericht van hem zou gaan ontvangen. Daardoor ging ik zelf niet vooruit! (Het Wiel van Fortuin). Ik koos niet voor mezelf!

Ik vertrouw dan dus niet op mijn eigen kracht (strength) als Hoge Priesteres en op mijn eigen innerlijke wijsheid! Ik zend daarmee een lage frequentie aan gedachten uit, die mijn tweelingziel gewoon kan horen, waardoor hij juist weg blijft uit mijn leven!

Edelsteen Dumortiriet helpt mij nu, ook wel genaamd “Skullie” ;-), om positief egoïstisch te mogen zijn!!

En dus voelde ik vanochtend zó sterk in de Duinen dat ik voor mezelf mag kiezen en ook GA kiezen! Want júist wanneer ik dat doe en mezelf dit nieuwe aardse begin geef (ace of pentacles), kies ik daarmee voor een harmonieuze romantische relatie en dus de samenkomst met mijn tweelingziel!

En dat is het leven van een Hoge Priesteres, vertrouwend op mijn eigen innerlijke wijsheid. In verbinding met de natuur, wonend in de natuur, zodat ik daar in alle rust mijn rituelen en ceremonies kan uitvoeren en kan werken met mijn kruiden die ik in mijn eigen kruidentuin wil laten groeien!

Zolang ik afgeleid bleef met “wanneer komt mijn tweelingziel terug?”, weerhield ik mezelf ervan om mijn tweelingziel terug te laten keren! De ander is niks anders dan de spiegel van mijn eigen verbinding met mijn eigen (tweeling)ziel!

En dús is het nu tijd om mijn tweelingziel te gaan zien! (Ace of cups).

Vraag jezelf eens af: wat wil ik? Voor mezelf? Zodat ik kan opladen om weer (en meer!) te kunnen geven?

Ik wil een NIEUW BEGIN met mijn tweelingziel! (Ace of cups). Ik wil RUIMTE voor mezelf!

Ik WEET dat mijn buitenwereld mee zal veranderen (het wiel), wanneer het medicijnwiel daarvoor gereed is. Want zo werkt de moeder aarde-astrologie van de Native Amerikanen: zo binnen: zo buiten! En DUS zend ik uit dat ik erop vertrouw dat alles wat ik nodig heb komt op het juiste moment! En DUS doe IK er de moeite voor om mezelf te aarden door naar buiten te gaan, alleen, rust te nemen, mezelf te zien en helen, zodat ik me stabiel voel en mijn gedachten over mijn liefdesleven zuiver en positief kan houden!

Overwinningen (the chariot) kunnen klein zijn, groot zijn, maar altijd voelen ze aan als een bevestiging van dat wat we al een tijd voelen.

In de maand juli zal er een geweldige bevestiging voor ons gaan komen, waardoor we met een knal vooruit kunnen gaan, vol van motivatie. We zullen zichtbare resultaten gaan zien in het collectief in onze buitenwereld, waardoor we geloven in onze verbinding met onze tweelingziel! Waardoor we nu echt de keuze kunnen gaan maken voor ons hogere pad. We zullen het vóelen en weten!

We zijn natuurlijk ook gewoon mens en hebben het ook nodig om zo nu en dan de bevestiging van onze buitenwereld te krijgen. Dat we het goed doen en op het juiste pad zijn.

Laten we beide kanten van onszelf accepteren, zodat we daarmee in harmonie kunnen raken met wie we zijn! Spirits en zielen in een menselijk lichaam met een aardse ervaring!

Meer lezen over het Vind jouw Spirit-programma dat iedere lente aanvangt kan hier.

AHO lieverds,

Het was me weer een genoegen!

Ituha / Avalon Sjamaan


MOSOQ KARPAY

Wil je meedoen met de Mosoq Karpay? Kijk dan hier.

Voor de Mosoq Karpay word je door mij en Aramu Muru energetisch voorbereid per e-mail met Lemurische kennis over de tweelingzielen. Schrijf je daarom tijdig in op de mailinglijst! Dat kan via de info pagina.

Deze inwijding wordt door mij vanwege de kracht ervan en het ontwaken van de tweelingzielen in de verbinding met hun tweelingziel, slechts eenmaal per jaar gegeven tijdens de Leeuwenpoort, zodat we met de kracht van de poortopening kunnen werken.