Het Dagboek van een Sjamaan 14 januari 2021: Uranus direct in Stier “een nieuw begin van een geheel nieuw leven”

Het Dagboek van een Sjamaan: Uranus Direct in Stier 14 januari 2021 “een nieuwe start van een nieuw leven”

Wat een groots revolutionair nieuw begin vangt er vandaag aan, een dag na de nieuwe maan in steenbok van 13 januari.  

Uranus gaat namelijk weer direct lopen vandaag in het sterrenbeeld stier, na 5 maanden (sinds 15 augustus) in retrograde te hebben gelopen.

Uranus is de planeet van de revolutie en onverwachtse verandering, maar ook van de chaos, rebellie en bevrijding.

Gedurende een retrograde periode (en wat een lange was het!) worden we daarom uitgedaagd om een revolutie te laten plaatsvinden en verandering in ons eigen leven, maar ook op wereld niveau. We krijgen vele onverwachtse veranderingen op ons pad, om onze geest te bevrijden van ons eigen menselijke “kleine” denken.

Want de menselijke geest is beperkt. Wanneer wij dénken te weten hóe we iets kunnen manifesteren, beperken we onszelf daarmee. We denken dan “in the box”, omdat we maar een aantal dingen “kennen”. Dit hangt helemaal af van onze eigen ervaringen. Wat we hebben ervaren in ons leven passen we toe en herhalen we. Dat is hoe de menselijke geest werkt.

We creëren daarmee een (vals) gevoel bij onszelf van veiligheid. Wanneer we erover hebben nagedacht en het hebben “uitgedacht” is het goed. Oké, we weten nu hoe het kan gaan lopen. Oké we zijn veilig. Oké we hebben zekerheid.

Maar Uranus houdt daar niet van. Reden waarom we letterlijk de afgelopen 5 maanden een opschudding hebben gekregen en deze maanden bomvol uitdagingen zaten om onze geest te helpen openen.

Ik kon het op een gegeven moment niet meer bijhouden hoe vaak ik de les heb gekregen om mijn eigen idee los te laten en mijn geest te openen voor revolutie. Voor wat Spirit gepland heeft en niet ikzelf bedenk met de beperkte mogelijkheden die ik ken, zie en weet.

Op het gebied van de bus die ik graag wil, maar de relatie met mijn tweelingziel, de tweelingzielen programma´s die ik dacht al te gaan starten in de herfst van 2020. Ik mocht het allemaal loslaten om het hogere plan van Spirit te kunnen integreren hier op aarde.

Dé les die de tweelingzielen dagelijks leren: opening van ons hart en onze geest.

Uranus direct in Stier geeft ons nu weer het groene licht om onszelf te bevrijden van het “klein zijn”, van de beperkte mogelijkheden. De energie verandert dusdanig dat we weer vooruit kunnen en het wiel weer zal gaan bewegen naar onze revolutie toe.  

Misschien heb jij al een hele tijd bepaalde plannen in je hoofd die je wilt gaan uitvoeren? Op het gebied van je zielsmissie wellicht? Dan is het daar NU de tijd voor, vanaf het moment dat Uranus weer direct gaat.

De komende 24 a 48 uur zullen we daar nog heftigheid van kunnen ondervinden met de energie shift.

Zoals altijd wanneer een planeet van koers verandert: mediteer, wees veel buiten zodat je alle elementen gebruikt om je energieveld te versterken en de energie te aarden, drink veel water en lach!! Stretch oefeningen zijn ook heel fijn op deze pittige dagen zodat je jouw lichaam daarmee opent voor de energie flow.

Met Uranus nu weer direct kunnen we grote onverwachtse veranderingen verwachten. Met lightning speed kan ons pad ineens versneld raken en onze plannen in rap tempo tot manifestatie komen in de buitenwereld. Wanneer wij natuurlijk wel zélf de actie nemen op dat wat er geuit en gedaan wil worden door ons heen.  

Helemaal nu Uranus in Stier gaat lopen betekent het dat het hogere plan tot aarding zal komen. Het sterrenbeeld Stier is namelijk van de zekerheid en stabiliteit. Op het gebied van wonen, van financiën en eigenlijk al het andere dat met stabiliteit en aarding te maken heeft, zullen we vooruitgang ondervinden.  

Wanneer het de afgelopen tijd voor jou dus erg “rocky” is geweest en onstabiel met weinig helderheid en zekerheid, weet dan dat dit jouw les van Uranus retrograde was (en voor mij ook mijn initiatie als Sjamaan). Deze periode is nu voorbij.

Stieren zijn ook hele loyale sterrenbeelden.  

Waar mag jij loyaal aan zijn nu Uranus weer direct gaat lopen? Waar mag jij actie op gaan ondernemen nu het wiel weer vooruit wil gaan?

Neem zelf de stappen voor uitvoering van jouw hogere plan. Dat doet niemand voor jou.

Liefs,
Avalon Sjamaan


SOCIAL MEDIA

Volg mij op social media: www.instagram.com/avalon.sjamaan

Dé academie voor de hereniging van tweelingzielen volg je hier.

TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve energie en kun je er gratis je dromen laten duiden.

Lid worden van de groep kan hier.

MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed. Lid worden van de maanbrief kan hier.