Het Dagboek van een Sjamaan 12 mei 2021 “een stabiele verbinding”

Wauw... increíble is dit.. wat een inzichten kreeg ik binnen en wat een veranderingen vonden er daardoor plaats! Wat een andere nieuwe energie met deze nieuwe maan, waardoor ik zoveel meer “in verbinding” ben met mijn eigen kern! Mijn ziel! Wat ik werkelijk wil creëren! Wauw!

Een flink stuk aan onrust is weggevallen doordat ik zoveel ruimte heb gemaakt binnenin mezelf, maar ook doordat ik zoveel heb losgelaten en nu heb geaccepteerd! Gisteren schreef ik de man die mij zwaar heeft mishandeld een brief en publiceerde ik deze online. Wat een doorbraak was dit voor mij en een intense verlichting. Ik heb geaccepteerd dat het is gebeurd en sta mezelf nu eindelijk toe om het LOS TE LATEN. Wat ik letterlijk deed.

Geen schaamte meer, geen schuldgevoelens. Geen oordelen meer naar mezelf, maar vergeving. Wat een krachtige 2021- energie met het getal 5 en ook nog eens in mei nu met getal 5. Dubbel 5 is een grote verandering!

Zo kreeg ik weer omhoog dat ik toch weer met 1 op 1 sessies ga beginnen. De HATUN Karpay. Iets dat ik al een tijdje voel aankomen. En dat dit ook nodig is voor mezelf, om me te blijven verbinden met anderen en de spirit wereld. Dit is het pad van mijn ziel. Ik ben nu zover dat ik heel veel externe prikkels heb losgelaten en uit de weg ga, waardoor ik meer ruimte overhoud om de 1 op 1 sessies weer te kunnen doen én zelf in verbinding te blijven met wat ík nodig heb.

Ik voel dat ik eigenlijk nu pas écht het pad van de sjamaan ga bewandelen, door enkel en alleen met mezelf te kunnen en durven zijn. Juist dan heb ik meer om te geven.

De HATUN Karpay is een belangrijke INCA-inwijding die je inwijdt in het INCA-sjamanisme. De inwijding verbindt je met de Q´ero, met de INCA sjamanen in de spirit wereld. Zij wijden via mij in en spreken door mij heen door de ander te vertellen waarvoor de ziel naar de aarde is teruggekeerd. Wanneer de verbinding met de Q´ero versterkt, kun je hun begeleiding beter horen en “zien” en kunnen zij jou op je pad door middel van het INCA-sjamanisme begeleiden. Ze zullen jou daarin ook steeds meer gaan onderwijzen. Je mag je daarvoor met de flow laten meegaan en op hen leren vertrouwen.

In de 1 op 1 sessie maak je kennis met hen en met je andere gidsen. Je komt erachter welke overleden dierbaren bij je zijn en versterkt de verbinding met hen. Ook zij zijn jouw gidsen en leraren. Dit kunnen ook Native Amerikanen zijn van andere stammen, of totemdieren uit jouw vorige levens van jouw stam. Specifieke Aartsengelen.

Een sessie zal bestaan uit een deel gechannelde boodschappen die je van mij zult ontvangen met opening van jouw Akasha Kronieken en het andere deel uit de HATUN Karpay, doordat we een sjamanistische reis samen maken voor jouw INCA-inwijding.

Met de Akasha Kronieken daarbij open, ontvang je een krachtige healing en soul retrieval, die jouw hogere bewustzijn zal versterken en de reden waarom je hier bent. Dit ontvang je ook van mij in de gechannelde boodschappen.

Ik had vanochtend een ochtend met alleen maar “voor mezelf kiezen”!

Dit was eigenlijk mijn grootste leerschool van de afgelopen periode. Sinds het ontwaken van de Sjamaan in mij, door de ontmoeting met mijn tweelingziel. Voor mezelf kiezen!

En dat is dus geheel een eigen keuze, ben ik nu achter. Door bepaalde dingen en mensen uit de weg te gaan. Door niet de hele tijd maar “open” te staan met mijn energieveld, zoals ik dat voorheen altijd deed. Iedereen groeten op straat, continu maar geven, geven en geven. Door overal op te reageren, gaf ik mijn energie overal aan weg!

Vanochtend was zo een andere wandeling! Amazing! Ik dacht de duinen in te gaan, maar hoorde vlak ervoor: ga maar even wandelen gewoon. Telkens wanneer ik niet wil luisteren hoor ik: doe nou niet zo eigenwijs. Haha. Dan weet ik dat het mijn opa´s en oma´s zijn die dat zeggen.. vooral mijn opa Vorenholt. “Grote opa”, noemde mijn moeder en ik hem altijd. Ik had van mijn moeders kant een grote oma die getrouwd was met een kleine opa en van mijn vaders kant een grote opa die getrouwd was met een kleine oma.

Ik “zag” vanochtend ook het prachtige beeld van mezelf met allemaal klankschalen om me heen. Wauwie. Dan weet ik dat dit de Q´ero zijn, die me dit laten zien en me daarmee aanmoedigen om op het juiste pad te blijven.

“Het juiste pad” voor mij is niet meer reizen en “vanlife”, wat ik wel een lange tijd dacht en van droomde. Maar dit is voor mij niet realistisch. Niet omdat het niet zou kunnen, maar omdat ik mezelf daar niet mee “voed”.

Ik heb een angstige geest, die heel onrustig is. Gedachten die alsmaar in beweging zijn. Dit heb ik altijd al gehad.

Wanneer ik in een bus ga wonen (waar laat ik in hemelsnaam al mijn klankschalen haha), is dat te onrustig voor me. Ik had hier al mijn twijfels over en leer nu dat al mijn getwijfel echt serieus genomen moet worden. Het is een radar.

Ik heb behoefte aan aarding en stabiliteit. Dat kan ik mezelf alleen maar geven door een vaste plek te gaan betrekken. Ik woon op een fantastisch eiland, waar muziek wordt gemaakt, met prachtige mensen, veel “rauwe” natuur nog, echt puur. Ik ben al op mijn plek.

Ik zag prachtige dingen voorbijkomen over het wonen in een Yurt. Geweldig! Dus wanneer de tijd voor mij daar is, zal de Yurt er komen. Tot die tijd heb ik behoefte aan het simpel wonen op het platteland. Een plek waar ik mijn nieuwe sound healings kan opnemen.

Ik weet dat ik eerst mijn lessen nog heb te leren waar ik nu woon, dus laat ik het los. Zo goed als mogelijk!!

Ik leef nu en dat is dit keer waar ik wil blijven. Aanwezig hier op aarde. Op de grond.

Liefs,

Avalon Sjamaan

Heb je meegedaan aan de baarmoeder-inwijding voor de hereniging van tweelingzielen tijdens de nieuwe maan in stier? Leuk als je jouw ervaring deelt in de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep. Lid worden daarvan kan hier.

SJAMANISTISCH ADEMWERK

De brief waar ik over spreek, die ik schreef aan de man die mij mishandelde, waarin ik in detail schrijf over mijn trauma verhaal kun je hier lezen. Meer over hoe Sjamanistisch ademwerk mij tot vergeving bracht, heling en soul retrieval, lees je hier.