Het belang van jouw gedachten voor manifesteren ♥ Law of Attraction

d7f0f14d66jpg

JOUW GEDACHTENKRACHT VOOR MANIFESTATIE

Laatst maakte ik een lijstje van alles waar ik om heb gewenst én ook heb gekregen. Ik merkte dat door dit lijstje mijn vertrouwen in het uitkomen van mijn dromen ontzettend raakte versterkt. Hieronder een deel van mijn lijstje.

VINTAGE RACEFIETS

Ik fietste al jarenlang op mijn comfortabele omafiets. Maar na zo’n tig jaar begon oma gebreken te vertonen. Ze was verroest.
Een vriend van mij wees me op een “fixie”, een toffe racefiets die je veel zag in Amsterdam. Ik wist niet echt of dit nu wel bij mij paste of dat ik het wel leuk zou vinden zo voorover hangend op de fiets.

Toch bleef het idee hangen bij me en begon ik er onderzoek naar te doen op internet. Allerlei verschillende opties, handrem, terugtraprem, versnellingen. Wauw, wat een keuze.

Even daarna werd ik door mijn intuïtie getrokken naar het Waterlooplein. Eenmaal daar kwam ik op de markt en zag ik daar een heel rek vol met van die fietsen hangen! Allemaal toffe kleuren!

Ik twijfelde ontzettend. Ik durfde er nog geen te kopen. Ratio nam het over: ging ik dat dan wel op de markt doen? Ik had geen verstand van die fietsen. Nee. Ik wist het nog niet zeker. Daarnaast zat ik met m’n andere fiets. Er was maar beperkt plek in de berging. Dus ik liet het maar weer los.

Even daarna fiets ik op weg naar de yogaschool langs een 2e hands fietsenmaker voor racefietsen! Wauw, wat een beauties!! Maar best aan de prijs en weer wist ik echt niet wat ik dan zou moeten kopen. Het klikte niet helemaal, dus ik liet het voor wat het was.

Weeeer even later (ik praat over enkele weken in totaal) krijgt oma een lekke band. Midden op het Spui.. vet ver van mijn huis om ermee terug te lopen!! Dus ik liet oma achter op het Spui.

Paar dagen erna (sorry oma) haalde ik oma weer op. Ik vroeg me af wat ik nou het beste kon doen.

Mijn gevoel zei: zoek een fietsenmaker dichtbij. Ik ging voor degene in de Spuistraat. Kwam daar aan en zag dat ze ook fietsen inruilden. Ik had al bedacht dat ik anders oma wel op marktplaats ging verkopen, maar wilde er dan wel €50 voor hebben. Mooie bloemenmand erop en een luxe gelzadel. In Amsterdam fiets je wat af ;-)

Normaal gaf hij €25 inruilkorting, maar oma zag hij wel zitten ;-), dus bood hij €50 voor haar.
Mijn oog viel op een fiets die in de winkel hing. Ja, nu komt ie: EEN VINTAGE RACEFIETS.
De fiets hing er al wat jaren, iemand had ‘m ooit ingeruild, en mocht daarom voor €150 mee met mij!

WAUW. Én een vintage model (daar had ik om gevraagd “het liefst zo’n oude look”). Én spotgoedkoop (ik had niet zoveel ruimte). Én inruil van oma naar haar waarde (ook om gevraagd!!).

EXACT WAT IK WILDE! En ZELF in mijn Geest had gecreëerd!!!

AYAHUASCA CEREMONIE IN PERU MET EEN TRADITIONELE SJAMAAN

Vorig jaar, toen ik net ontwaakt was en op het pad van Sjamanisme terug was gebracht, bedacht ik me dat ik graag Ayahuasca wilde ervaren. Ayahuasca is een plant wat door de Sjamanen wordt gebruikt om de innemer door de Spirit wereld heen te laten reizen. Je krijgt als het ware een boost in je ontwakingsproces. Ik was een lange tijd zelfs in de veronderstelling dat ik dat nodig had omdat ik anders niet zou kunnen ontwaken en als Sjamaan aan de slag zou kunnen. Een overtuiging die ik mezelf had aangepraat, want inmiddels is wel anders gebleken!!

Ik zei tegen mezelf: ''goh, hoe tof zou het zijn om Ayahuasca te doen bij een traditionele Sjamaan in Peru in de Amazone. En misschien kan ik er zelfs vrijwilligerswerk doen en kan de Sjamaan mij zijn gewoontes en gebruiken onderwijzen!''. Ik heb ervaren dat ik in een vorig leven zelf in Peru ben geweest, als Sjamaan, dus dat zou een droom zijn die werkelijkheid zou worden.

Ruim een half jaar later nadat ik dit bedacht had, krijg ik ineens een FaceBook bericht van een man die ik 1,5 jaar geleden een keer gesproken heb in het kader van vrijwilligerswerk als Yoga docente in Peru. Deze man stuurde mij een bericht omdat hij inmiddels een nieuw project had opgezet en daar vrijwilligers voor zocht. Nu komt het.. het is een project in de Amazone van Peru (jawel!) en ''toevallig'' is de buurman van het project een Sjamaan (!!!!) waarbij ik Ayahuasca zou kunnen doen met flinke korting (wauw!).

Even... WAUW. Ik heb dus het idee uitgezonden naar het Universum en toen ik openstond voor ontvangen, kwam het met de Flow van de Goddelijke Liefde bij mij binnen. Ik heb zelf dus NIET actief gezocht naar een mogelijkheid in Peru. Dit is dus NAAR MIJ TOEGEKOMEN, toen ik het had losgelaten. Goddelijke timing.

In de tussentijd heb ik mijn andere droom laten herleven: het fulltime wonen in een Volkswagen bus in de natuur, in Spanje, mét een hond uit het asiel die ik graag een nieuw leven wil geven. Sinds ik die droom dagelijks aan het visualiseren ben en concrete stappen in mijn 3-D wereld aan het ondernemen ben om het waarheid te laten worden, ben ik een andere kant opgegaan en resoneerde Peru voor mij minder. Wel heb ik de wens uitgesproken om in de toekomst - wanneer ik herenigd ben met mijn tweelingziel (ook dat co-manifesteer ik zelf) - nog eens daarheen te willen en Ayahuasca te gaan doen daar. Lijkt me fantastisch.

SPAANS PRATEN

Een ander voorbeeld, maar net zo prachtig. Spanje is mijn grote Liefde, alles wat Spaans is. Ik heb in een vorig leven ook als Kelt mijn leven in Spanje doorgebracht. De Kelten waren één van de eerste bewoners van Spanje. De naam Avalon is ook een keltische naam van een Keltische Godin van het eiland Avalon in Glastonbury (Engeland), op welk eiland vrouwen werden opgeleid tot heks, om hun innerlijke godin te vinden, om te kunnen werken met hun magische krachten. Ik krijg in dit leven alleen maar vrouwen op mijn pad om te helen en hun innerlijke godin te versterken. Toeval? Nee, echt niet.

Afijn. Ik heb al een tijd geen Spaans meer gesproken, want ja.. als je in het Spaans iets gaat bestellen in de koffiezaak kijken ze je raar aan en niemand spreekt Spaans terug. Ik zei daarom tegen mezelf: ''ik wil zo graag weer Spaans praten!!''. Voorheen scoorde ik nog weleens wat Spanjaarden op Tinder als ik in het buitenland was. Klikte ik me rot om er veel te verzamelen om mijn Spaans te kunnen oefenen, maar daar had ik nu geen zin meer in.

Op een dag lag ik op mijn bed, bij te komen van al mijn geestelijke werk en vroeg ik aan mezelf: ''oké wat ga ik nu doen?''. Ik werd naar het park geduwd. Ik vraag dit heel vaak aan mezelf en ga dan vaak naar buiten, maar niet altijd specifiek naar een bepaalde plek. Dit keer ging ik naar een specifiek park toe. Daar aangekomen liep er een jongen met 2 honden. Mijn gevoel zei spreek hem aan! Maar toch liep ik hem in beginsel voorbij. Ik liep mijn park-rondje, wilde het park weer uitgaan en voelde toen heel sterk de drang om hem toch aan te spreken, dus ik liep naar hem toe.

Nu komt het.. bleek hij uit Tenerife te komen, de Canarische eilanden, waar ik ''heel toevallig'' gewerkt had voor 2 maanden. En natuurlijk sprak ik met hem in het Spaans!! Ik kom hem nu zelfs met regelmaat overal tegen, zelfs in andere parken, omdat ik de wens heb uitgesproken mijn Spaans te willen verbeteren, haha. Die jongen ziet me aankomen telkens.

Ook dit heb ik zelf niet opgezocht, maar is gecreërd vanuit de Goddelijke stroom, die ik ZELF stuur met mijn gedachten!

NIKE SCHOENEN

Wat vond ik ze leuk die huarachies. Of hoe je het ook mag schrijven. Die gympen van Nike met een soort van onderbeet, zo zien ze er een beetje uit. Ik wilde ze hebben. Hebbe hebbe hebbe! Totaal niet meer aan gedacht eigenlijk, totdat ik op Tenerife in een sportzaak kom, waar ze SALE hadden: rebajas in het Spaans (was het eerste woord wat ik in het Spaans leerde). Nou.. ik kan wel zeggen je raadt het nooit, maar je raadt het vast, want daar stonden ze: nog één paar huarachies, in het metallic donker turqoise blauw achtig (ik had de kleur niet gewenst). Afgeprijsd naar € 65,-! Die schoenen zijn normaal over de €100 geloof ik. Wauwie! En wat een superleuke kleur!!

GITAAR

Op Fuerteventura vorig jaar besloot ik dat ik het gitaarspelen weer wilde gaan oppakken. Ik had thuis een guitalele (kruising gitaar en ukelele supercute), maar die was thuis, dus wilde ik een nieuwe gitaar kopen. Ik ging in de tussentijd naar Tenerife, dus daar zou ik er wel een vinden zei ik tegen mezelf, die helemaal passend was. Op Fuerteventura voelde ik de klik niet met de gitaren.

Zelfs het geld om een gitaar te kunnen kopen heeft Spirit me gebracht. Vorig jaar heb ik een fundraising gedaan om aan mij te doneren voor mijn droomleven. Superveel lieve Zielen hebben toen geld naar mij overgemaakt. De meest onbekende mensen en met de meest grote bedragen. Wat was ik superverrast dat zoveel mensen mij mijn droomleven gunde en mij daarbij wilden ondersteunen. Ik ben er eigenlijk nooit meer op teruggekomen wat er met het geld is gebeurd, uit schaamtegevoel dat ik het aan een gitaar had uitgegeven. Bij deze mocht het worden gelezen. Duizendmaal dank! Ik wilde gaan sparen voor een Volkswagen bus, maar dat is uiteindelijk eerst een gitaar geworden, ook onderdeel van mijn droomleven. De gitaar gaat uiteindelijk mee de bus in ;-)

Op Tenerife deed ik een dagje Santa Cruz, dat is de hoofdstad van Tenerife. Superleuk, gezellig en druk. Beetje geshopt en aan het einde van de dag nog langs twee gitaarwinkels geweest. Zo sterk spreekt je intuïtie tegen je, je gevoel, of je iets wel of niet leuk vindt. Dat merk je simpelweg door geen gevoel van blijheid te krijgen. Als iets niet voor jou is, dan word je er niet blij van. Als iets WEL voor jou is en dus MATCHT met jouw frequentie, dan vibreer je op de hoogste frequentie erdoor en word je er superenthousiast en blij van!

Wauw wat een beauty vond ik. Ik had gevraagd om een toffe kleur én ik wilde graag een kleiner model, omdat ik maar mini handen en armen heb en een mini lijf (1.63m) die wel om de gitaar(hals) heen moesten passen én ik wilde graag metalen snaren én een ingang om een versterker op aan te kunnen sluiten. Het was nogal wat mijn lijstje. Tadaaa daar was ze: Jolene. Zo heet mijn gitaar. Dat was het eerste nummer waarvan ik de akkoorden leerde. Een prachtig witte, precies passende, met ingang voor een versterker, metaal gesnaarde gitaar. WAUW.

En zo kan ik echt nog wel even doorgaan. Zoveel wat zich allemaal in mijn leven heeft gemanifesteerd. Allemaal. Precies zoals ik daarom gevraagd heb. Ik ben naar de Canarische eilanden geweest wat ik graag wilde, zelfs twee keer. Ik zei dat ik graag wilde leren surfen en werkte vervolgens in een surfcamp waar ik gratis mee kon doen met de lessen. Ik bedacht me dat ik zelfstandig ondernemer wilde worden (al toen ik nog advocaat was 5 jaar geleden). Ik vond het leven van Heleen van Royen zo prachtig, wonend in Portugal, lekker aan haar boek werken, dus ik besloot dat ik schrijver wilde worden. Ik maak nu prachtige gedichten o.l.v. Spirit en ben begonnen aan mijn boek ''van Advocaat naar Sjamaan''. Een half jaar geleden zei ik tegen mezelf dat ik live webinars wilde gaan geven. Vorige week gaf ik mijn eerste webinar. En ga zo maar door!

Alles wat jij zelf maakt in jouw Geest - ook jouw angsten! - wordt dus waarheid in jouw buitenwereld. Hoe specifieker jij bent in je wens, hoe specifieker jij krijgt. Voor mij werkt het beste om mijn wens uit te spreken en het dan deels open te laten. Zo schrijf ik bijvoorbeeld geen kleur op (altijd opschrijven jouw wensen!), of meerdere kleuren, of ik zeg erbij: ''wat voor mij passend en goed is'', zodat er op mijn pad zal komen wat bij mij past. Dat weet Spirit immers heel goed en hoef ik zelf niet te bepalen. Ik geef me over en laat los. Op het juiste moment zal het dan vanzelf in mijn leven verschijnen. Ik weet niet hoe, wat een moeilijk onderdeel van het proces is, maar dat leer ik steeds beter. Loslaten en vertrouwen.

Zo kreeg ik een paar dagen terug door dat ik groepshealingen mag gaan verzorgen. Een tijd geleden vroeg ik aan mezelf (als je geen specifieke wens hebt kun je ook vragen): ''ga ik 1 op 1 werken of ook heling aan groepen geven?''. Ik schreef mijn idee over groepshealing wel op, maar ik was er toen nog niet klaar voor. Een paar dagen geleden na heel wat Soul Retrieval verder, kwam met de Flow mee bij mij binnen dat ik Sjamanistische groepsreizen mag gaan verzorgen! Wauwww, hoe fantastisch is dat! Ik werd zo ontzettend blij van dat idee, dat ik wist: ''ja dit is het''. En zo weet je en voel je hoe iets resoneert met je en dus voor jou is. Tuurlijk komt er spanning bij kijken. Tuurlijk is het engig, zo voor de eerste keer een groepsreis te geven. Elke stap uit je comfortzone is spannend. Je groeit tot ongekende hoogte, dat mag je best spannend vinden. De toekomst is onbekend, het ''hoe'' is misschien nog onbekend. Als je maar vertrouwt dat je wordt gedragen en het goed zal komen. Het is namelijk al goed. Het bestaat al voor jou. Je hebt het immers al een hele tijd geleden bedacht en nog véél langer geleden vastgelegd in jouw Zielenplan.

KERN VAN HET VERHAAL: neem jouw gedachten serieus, denk aan wat je WEL wilt manifesteren, maak het groter door te visualiseren, (dag)droom erover, denk eraan, creëer het in je GEEST zoals jij het wilt, waar jij BLIJ van wordt (waardoor jij de frequentie van blijheid vibreert in 5-D), zet kleine of grote stappen in je buitenwereld (3-D) die je naar je doel leiden. Wil je een boek schrijven? Open je laptop en typ je eerste pagina. Wil je een eigen bedrijf runnen? Lees je in, in het zelfstandig ondernemerschap, volg (gratis) webinars over marketing & sales. Wil je iets met paarden gaan doen? Lees over paarden, verzamel foto's van paarden hoe jij het voor je ziet in je hoofd. Wil jij een hond in huis? Lees je in over wat honden nodig hebben, praat tegen mensen op straat met een hond, stel vragen.

Richt jouw aandacht op wat je wilt dat waarheid wordt in jouw buitenwereld. Als jij blijft hangen in je angsten is dat wat je gaat manifesteren. Als jij onrust hebt in je Geest en niet kunt beslissen - je springt van wel naar niet - dan is dát wat je manifesteert: NIKS. Want je maakt geen beslissing dus kan de energie niet flowen en in gang voor jou zetten wat je graag wilt manifesteren. LET IT FLOW!

LET GO AND TRUST THE PROCESS!!!!!

DIVINE TIMING!! En luister naar jouw intuïtie! En hak de knoop door! Als ik mijn intuïtie zou negeren had ik niet op het juiste moment bij de juiste fietsenwinkel geweest. Ervoor kreeg ik meerdere kansen maar durfde ik de knoop nog niet door te hakken. Ook bij Jake, zo heet m’n fiets, twijfelde ik of ik oma wel wilde loslaten. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt. Wat ik ook had kunnen doen op het Waterlooplein én bij de fietsenwinkel op de Overtoom.

Ayahuasca manifesteerde zich, maar resoneerde niet meer met mij nu. Als ik dat wel had gewild, dan had ik moeten vasthouden aan die droom en had mijn ''plan'' zo ingericht geraakt dat ik naar Peru zou kunnen gaan. Dat het geld ervoor zou zijn en de ruimte. Maar ik koos ervoor om mijn bedrijf tot leven te brengen en daar vol mijn aandacht op te richten. Ik ga 250% voor mijn Zielsmissie. Wat je water geeft dat groeit. Bedenk je dus goed wat je wilt dat zal groeien!

Je krijgt legio mogelijkheden aangereikt om je wensen te manifesteren, maar die moet je wel zelf aangrijpen!

Zet 'm op lieve Ziel, manifesteer jouw droomleven!

Liefs,
Avalon


Kun jij jezelf niet altijd even goed horen? Wil je hulp bij het versterken van je intuïtie? Bij het wegnemen van je getwijfel?
Boek dan bij mij een 1 op 1 Soul Retrieval-sessie waarin ik voor jou de verbinding met Spirit versterk. Meer over de inhoud van deze sessie en het boeken ervan lees je hier.
Naast de reguliere sessie (van 2,5 uur) is er nu ook de extra optie van 90 minuten voor €155 voor de Zielen die zelf al het nodige helingwerk hebben verricht, maar graag een doorbraak willen in hun bewustzijn. Deze sessie kun je via dezelfde weg bij mij boeken.

Trust the process! Dreams do come true!
Vind jouw Spirit!