Engelenboodschap ♥ de betekenis van het getal ''333(3)''

Engelenboodschap ♥ de betekenis van het getal ''333(3)''

NUMEROLOGIE 333 • Energie Nieuws

Zie jij de laatste tijd ook vaker de getallencombinatie 333(3)?

Een paar dagen geleden zag mijn geliefde vriendin deze boodschap voorbij komen en weer opnieuw. Erna zag ik ‘m ook en weer opnieuw. Vanochtend las ik een bericht op FaceBook en zag ik het weer! Ook deze fijne man had de boodschap gekregen.

333 staat voor de 3-eenheid van Geest, Ziel en Lichaam. Het staat voor eenheid en balans.

Het thema van deze herfst- en winterperiode is het versterken van onze Eigen Kracht. Allerbelangrijkst bij die kracht is of wij een juiste balans hanteren van onze 3-eenheid.

Dit werkt door in alles in ons dagelijkse leven. Neem jij genoeg fysieke rust (lichaam), maar ook genoeg geestelijke rust (geest). Prikkel jij jouw Geest voldoende (houd jij jouw Geest voldoende “actief” op een gezonde manier), krijg jij genoeg slaap, eet jij gezond voor jouw lichaam en jouw Geest, maar bovenal: wat doe jij voor jouw Ziel?

Wij zijn het meeste bezig met ons lichaam. In onze Westerse wereld wordt nu eenmaal meer aandacht besteed aan de buitenkant dan aan de binnenkant. Steeds meer maken wij in dit Aquarius tijdperk een ommekeer naar onze binnenwereld: de Spirit wereld en het pad van de Ziel. Wij verhogen in BewustZijn. Waar het in de Oosterse wereld de normaalste gang van zaken is om elke ochtend te mediteren en dagelijks yoga te beoefenen, raken wij ook steeds meer bekend met deze vorm van verzorging voor onze Geest. Steeds meer “zien” wij dat ons fysieke lichaam verbonden is met onze mentale staat en het een dus uitwerking heeft op de ander. Van buiten naar binnen en van binnen naar buiten.

Onze Ziel wordt echter nog vaak vergeten. Wanneer onze mannelijke energie overheerst (ik moet productief zijn om geliefd te worden) is er sprake van een disbalans in de 3-eenheid. De Geest en het Lichaam overheersen hier. De Ziel wil namelijk niets liever dat jouw Hart wordt gevolgd. Dat jouw Hart (eenheid) het mag overnemen van jouw Geest (mannelijke energie).

Dat is de reis die wij deze periode mogen gaan maken. Wij mogen onze Eigen Kracht gaan versterken door een juiste balans te vinden in onze 3-eenheid.

Door meer te luisteren naar ons Hart en uitvoering te geven aan onze passies (passie is het vuur element is Eigen Kracht). Door onze dromen weer te laten herleven en onszelf af te vragen: waar gaat mijn Hart sneller van kloppen? Wat brengt mij vreugde? Waar word ik vrolijk van?

Pas wanneer wij voldoende ruimte aan onze Hartstocht geven, aan ons Hartsverlangen, bereiken wij eenheid: balans en heelheid.

Voor mij betekent dat meer tijd in mijn dag om naar prachtige muziek te luisteren, gitaar te spelen, te zingen en te dansen op mijn favoriete Spaanse muziek. Wauw wat word ik daar blij en vrolijk van. Mijn Hart, mijn Ziel, leeft dan helemaal op.

Het betekent ook voor mij dat ik weer wil reizen. Wil surfen. Gehoor wil geven aan mijn Gypsy Soul die zo graag de wijde wereld weer in wil trekken en haar Licht en Liefde met de wereld wil delen. Mensen omhelzen, ruimtes verlichten, maar vooral GENIETEN.

Uit mijn hoofd en in mijn lijf. Gronding en meeflowen met het leven. Mijn veiligheid doorbreken om aan Eigen Kracht te kunnen herwinnen. Mijn eigen vader en moeder zijn. Mijn vleugels uitslaan en voor mijn eigen veiligheid en Liefde (van binnenuit!) zorgen!

Zoals vliegtuigmaatschappij Vueling mij vanochtend onder de aandacht bracht (via hun algemene nieuwsbrief): “als je niet vliegt, is het omdat je niet wilt vliegen!”.

Liefs,
Avalon

Ps. Het is vandaag Nieuwe Maan om 17:02. Vanmiddag post ik voor vanavond een Maan Journaal inclusief spreuk voor jouw energieheling, alsook gaat de nieuwsbrief er vandaag uit met een verzameling van allerlei Sjamanen-manieren om jouw Eigen Kracht te kunnen versterken de komende periode.

Wil jij deze nieuwsbrief graag ontvangen, maar heb jij je nog niet ingeschreven? Inschrijven kan via de volgende link: www.vindjouwspirit.us19.list-manage.com/subscribe?u=850d939ffb2b8e51c3233e6ff&id=fe50a21fae

Op Instagram en FaceBook post ik met regelmaat energie nieuws, updates van nieuwe blogs, Sjamanen wijsheid en affirmaties en spreuken voor jouw energieheling. Vind jouw Spirit!