De zoektocht naar jouw identiteit

De zoektocht naar jouw identiteit

700f0cf800jpg

ENERGIE NIEUWS

Instroom van zonne-energie.

De afgelopen weken heb ik weer flink wat lessen in mijn schoot geworpen gekregen. Lessen die mij wakker hebben geschud op het gebied van mijn identiteit. Zo verliet ik na 3 weken bij mijn vader in Spanje te hebben gewoond halsoverkop zijn huis om terug te vliegen naar Amsterdam. Het verhaal daarvan lees jij hier: https://vindjouwspirit.nl/blogs/article/29679/het-dagboek-van-een-sjamaan-mijn-pittige-les-in-eigenw...

Mijn lessen waren geheel in lijn met de huidige stand van de planeten, waaronder Venus in achteruit (tot 16 november) die zorgt voor meer harmonie in onze 3-eenheid door de aandacht meer naar mijn hart, mijn ziel, te brengen, maar vooral ook met “de Zon”. Mijn lessen brachten mij stuk voor stuk dichter bij mijn Ware Zelf: de kracht die ik van binnen al ben.

De Zon is de brenger van de mannelijke energie, van onze eigen kracht: het energetische thema van deze herfst. De Zon brengt onze eigen kracht, de Zon is mannelijk en zorgt voor onze mannelijke energie, de zon is onze vader en heerst over onze (ontbrekende) band met onze vader en de doorwerking daarvan in ons innerlijke en uiterlijke leven. De zon is onze identiteit.

ZONNE-ENERGIE DEZE HERFST

De energie van deze herfst is zonne-energie. Het zet jou aan tot jouw eigenwaarde en eigen kracht te bevragen en ontdekken. Jouw identiteit: wie ben ik en wat wil ik los van mijn “banden” met anderen? Los van mijn banden met mijn vader, met mijn moeder. Los van mijn bedrijf.

Zelf beslissingen maken, onafhankelijkheid, geen goedkeuring van anderen (inclusief jouw ouders) meer nodig hebben, zijn allemaal dingen die passen bij het zoeken naar onze identiteit. Ben ik een heler, ben ik een coach, ben ik een sjamaan? Wat resoneert wel met mij en wat niet (meer)?

Niet het passief wachten op wat er met mijn leven gebeurt, maar het actief actie ondernemen door mijn hart te volgen en in mijn kracht te gaan staan. Ik BEN al krachtig. Het is mijn eigen overtuiging die mij van mijn kracht weghoudt. Die als een barrière in de weg staat bij het kunnen leven van mijn dromen.

DAADKRACHT

Het is de disbalans tussen mijn vrouwelijke en mannelijke energie waardoor ik passief blijf. Zonder de energie van eigen kracht, van DAADKRACHT gebeurt er namelijk niks. Blijf ik lekker veilig hangen in mijn comfortzone. Hoe ik het gewend ben is het namelijk altijd veilig.

Beetje bij beetje gedurende deze herfst laden wij steeds meer op aan eigen kracht. We nemen steeds meer van deze trilling, deze energie, op in ons veld. Het komt namelijk met de universele stroom mee, dus hoe dan ook zal jij hiervan ontvangen.

AANWENDEN VAN DE ENERGIE

De vraag is enkel: wat ga jij ermee doen?

Ga je het gebruiken om jouw disbalans recht te trekken tussen jouw 3-eenheid van lichaam, ziel(hart) en geest, door deze energie ten positieve voor jezelf aan te wenden en jouw kracht, jouw energie, te stoppen in het “bouwen” van prachtige nieuwe dingen (geheel in lijn met de wassende Maan van morgen). In het ten positieve gebruiken van de daadkracht en het doorzettingsvermogen.

Of ga je de energie gebruiken om discussies met anderen aan te gaan, om tegen het leven te vechten, om ruzie te maken en jezelf en de stroom van het leven tegen te werken.

Hoe dan ook wordt het vuur in jou, jouw vlam, steeds meer ontstoken en daarmee jouw eigen kracht (en passie!), de roep van jouw hart, steeds groter.

AFBRANDEN OF OPBOUWEN?

Dus. Brand je jezelf en fik je de boel af of zet je dingen in vuur en vlam en ontsteek je jouw passie.

De keuze is geheel aan jou.

Wil jij meer Energie Nieuws, Maan journalen, Sjamanen Wijsheid zoals plant medicijnen en krachtdieren en mijn Dagboek als Sjamaan ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (elke volle en nieuwe maan inclusief spreuk voor energie heling) en ontvang de gratis handleiding “Vind jouw Spirit, 10 manieren om jouw Ware Zelf te vinden op Sjamanistische wijze”. Inschrijven kan via www.vindjouwspirit.nl (onderaan).

Liefs,
Avalon