De maand juni voor TWEELINGZIELEN "ik neem de stappen"

De maand juni voor Tweelingzielen

“stappen nemen als heler”

Wanneer we op het medicijnwiel weer aan een nieuw seizoen beginnen in de natuur, verandert de energie daarin mee.

Juni is een “6-maand”. Het draagt de trilling van het getal 6, welke trilling verbonden is aan “het materiële”. Wat we mogen loslaten deze maand is: “eerst zien, dan geloven”.

Want de gehele tweelingzielenreis is gebaseerd op “eerst geloven, dan zien!”. Wanneer wij geloven, nemen we namelijk de stappen waardoor we de energie in werking zetten, waardoor we in onze buitenwereld de materie creëren.

Waar we in mei nog veel “achter de schermen” werkten, om (grote) veranderingen te kunnen doorvoeren in ons leven (getal 5), komen deze veranderingen in de maand juni “aan het licht” en daarmee worden de ontwikkelingen met onze tweelingziel ook bovengronds zichtbaar. Zelfs wanneer jullie al heel lang geen contact hebben gehad!

De eerste ontwikkeling in de maand juni is de nieuwe maan, die weer tezamen valt met een eclips en dit keer een Zonsverduistering. Dit is de laatste eclips van het eclipsseizoen en dus is dit een geheel nieuwe cyclus voor de tweelingzielen in hun samenwerking.

We hebben niks anders dan energiepieken en verschuivingen deze maand en niet kleinschalig, maar grote verschuivingen! Alles lijkt samen te komen deze maand, waar jij van kunt profiteren, wanneer je jouw pad als Sjamaan, jouw pad als heler, als tweelingziel, serieus neemt.

Dat betekent dat jij jouw energieveld dient te beschermen op energetische belangrijke dagen. Op die dagen, waarop de energie krachtig is en door ons heen wil stromen, om goed geaard te kunnen worden, is het belangrijk om je energieveld niet (dan wel zo weinig mogelijk), bloot te stellen aan schadelijke energie.

Alle tweelingzielen zijn helers. We zijn allemaal als groepsziel geïncarneerd om als kanaal te fungeren voor de heling van ons moeder aarde.

Wanneer er helende energie naar de aarde komt, op energetische belangrijke dagen, is het aan ons als groepsziel, als collectief, om deze energie te AARDEN. Dat betekent dat deze energie plaats wil nemen in jouw energieveld én door jou heen, plaats wil nemen in de aarde.

Buiten zijn, meditatie, veel water drinken en je verbinden met gelijkgestemde zielen is aangeraden op deze dagen. Zorg ervoor dat je beschikbaar bent, om je kanaal te openen als heler.

Na de laatste eclips en aanvang van de nieuwe cyclus, gaan we met de Zomerzonnewende officieel het zomerseizoen in de natuur in.

Dit Keltische feest, ook wel “Litha” genoemd, is de langste dag van het jaar. De Kelten vieren dat de Zonnekracht weer volledig terugkeert deze dag, wat onder de tweelingzielen een ontwaken betekent van de Divine Masculine: de actiekracht / het Christus bewustzijn.

Het is vanaf deze datum tijd voor daadkracht en uitvoering van onze plannen. De zomerperiode is verbonden aan het archetype van “de goede moeder”. Dat betekent dat je tijdens de zomerperiode mag gaan werken aan jouw goede moederschap, naar jouzelf en anderen.

Wat doet een goede moeder?

Is ze zorgzaam?
Geeft ze haar kind gezonde voeding?
Gaat ze bewegen met haar kind, om haar lichaam voldoende sterk en soepel te houden voor de instroom van nieuwe energie die wil worden geaard?

Vertrouwt ze op de stroom van het leven en dat ze gedragen wordt?
Vraagt ze om hulp, wanneer ze dat nodig heeft?
Gaat ze op haar gevoel en intuïtie af, of probeert ze alles zelf te bedenken?

The Empress in jou, Moeder Gaia, mag gaan ontwaken. ACTIE!

De Tarot vertelt ons dat het tweelingzielen collectief met de intrede van de Midzomer, een “draai” zal gaan maken naar het helerschap. Hiervoor zijn de tweelingzielen teruggekomen naar de aarde. Om zelf in hun kracht te stappen als heler, als Sjamaan, maar ook om dit samen met elkaar te gaan doen (geldt niet voor iedereen).

Kracht kan zich alleen maar versterken en vermenigvuldigen, wanneer wij zelf onze eigen kracht hebben hervonden. Het pad van de Sjamaan brengt ons terug bij onze eigen innerlijke wijsheid en Divine Feminine én Divine Masculine kracht.

De maand juni is all about de samenwerking tussen deze krachten, binnenin ons én een (klein) begin ervan in onze buitenwereld met onze tweelingziel. Wanneer wij daaraan toe zijn op basis van ons zielscontract.

Zo had ik vorig jaar (2020) met mijn tweelingziel een Zoom-gesprek begin augustus, om samen te gaan werken en hem in te wijden als Sjamaan, maar was dit nog niet de juiste medicijnwielcyclus voor ons. (Wij hebben nooit een romantische relatie met elkaar gehad).

Hij kon nog geen toewijding geven aan zijn pad als Sjamaan en tweelingziel (en dus niet aan mij) en dat voelde ik sterk. Wij beide waren eigenlijk nog teveel bezig met alles wat er buiten ons gebeurde en niet wat wij zelf wilden en nodig hadden. Ook ik had niet voldoende toewijding aan mijn hogere pad en daarmee aan hem. Dat is dit jaar flink voor mij veranderd en ik weet daarom voor hem ook.

Ik weet daarom ook, dat hij er dit jaar wel aan toe is om zijn toewijding te geven aan zijn hogere pad, omdat dit ieder jaar opnieuw ontwaakt bij de Divine Masculines. Telkens op een dieper level, totdat ze er gereed voor zijn om de sprong te wagen en het samen te gaan doen met hun Divine Feminine.

Inmiddels ben ik steeds meer in overgave aan de liefde voor mezelf. Ik heb mijn Divine Feminine zoveel meer ruimte gegeven als even geleden. Ik erken mezelf op zoveel punten, waar ik voorheen nog altijd naar mezelf oordeelde. "Acceptatie" en "vergeving" zijn ook kwaliteiten van de Divine Feminine.

Mijn brein is veranderd van een “reptielenbrein”, dat zich richt op wat het ziet in de buitenwereld, naar de “Inca staat” van mijn brein, dat “kijkt” vanuit de eigen binnenwereld.

“Ik geloof en daarom weet ik dat ik resultaten zal zien in mijn buitenwereld wanneer de tijd daar juist voor is”.

Herhaal deze mantra maar voor jezelf!

DE CHRYSALIS TAROT

Archimedes, de Uil van Merlijn, activeert voor ons onze eigen innerlijke wijsheid. Merlijn (Myrddin) is de magiër uit de tijd van de Hoge Priesteressen van Avalon, die ons helpt om de magie in ons leven terug te brengen. Hij leert het tweelingzielen collectief over de wet van het manifesteren en hoe we onze energie kunnen beschermen, zodat we kunnen gaan aantrekken wat we wérkelijk willen!

Totemdier Uil helpt ons om de Sjamaan in ons te activeren. Het archetype van het Noorden op het medicijnwiel “de wijze vrouw”, zodat wij de kennis uit onszelf zullen gaan halen en niet langer buiten onszelf zullen zoeken. Alsmede de liefde!

Voor een lange tijd zijn de tweelingzielen wezen “doormodderen”. Ook in hun verbinding samen.

We hebben wel hard gewerkt, maar we kwamen steeds maar niet echt uit die modder! Het was zwaar, de energie. Vooral 2020 leek een jaar waarin we amper vooruitkwamen. We werden deze periode geduwd om veranderingen door te voeren. We ontwaakten meer en leerden onszelf beter kennen.

Zo ook de Divine Masculines. We werden gedwongen door Corona om meer rust en tijd voor onszelf te nemen, waardoor we geconfronteerd werden met stukken in onszelf die geheeld wilden worden. In hoeverre dit voor jou heeft plaatsgevonden, heeft alles te maken met of jij stil bent gaan staan en bent gaan luisteren naar de stem van jouw Spirit.

Archimedes is in de Chrysalis Tarot ook de energie van “the hanged man”, wat betekent dat juni voor het collectief, de maand is waarin we in overgave zullen gaan aan ons pad als Sjamaan, als heler. En dat betekent het pad naar binnen (the hermit – storyteller).

Het pad van ons hart, is het enige pad dat ons gelukkig zal maken. Niet van alles wat buiten ons ligt, maar het kunnen vinden en toegankelijk maken van de rust en stilte binnenin ons. Het verbinden met de spirit wereld is wat plaatsvindt in de stilte.

Het verbinden met spirit animals. Het verbinden met de voorouders. De verbinding met onze overleden dierbaren én de verbinding met onze tweelingziel, helen we en vinden we in de stilte.

Familiekarma doorbreek je door “energiewerk” te doen. Niet door van alles te ondernemen in je buitenwereld, maar door je eigen energetische frequentie op te schonen met een hoop schaduwwerk.

Sjamanen doen dit, door naar de onderwereld af te reizen. Reis jij af naar jouw eigen onderwereld? Naar jouw onderbewustzijn? Wat doe jij daaraan aan “actief” werk? Mediteer je? Doe je mee aan Sjamanistische reizen?

Wees eerlijk ten opzichte van jezelf. Wanneer jij geen actie onderneemt, verandert er niks in jouw leven en ook niet in jullie gezamenlijke verbinding!

Ik hoor echt een geschreeuw in mijn oor dat gaat: LEG DIE TELEFOON EENS WEG!

Waarmee benadrukt wil worden (ook voor mij als online ondernemer), hoe schadelijk de straling van apparaten is voor ons energieveld.

Wanneer ik een uur achter mijn laptop heb gezeten krijg ik al hoofdpijn. Jezelf goed beschermen ertegen (wat maar deels kan, want straling is sterk) en jezelf reinigen eromheen en “ontstralen” is belangrijk voor jouw gezondheid!

Vooral in de avond!! De tijd waarop je geest tot rust wil komen!! De tijd van Grootmoeder Maan, met haar Divine Feminine-energie (van naar binnen keren!). De avond is daarom geen moment om allerlei drukke dingen te ondernemen, omdat je geest dan niet tot rust kan komen en open kan staan om te ontvangen.

Wanneer jij niet voldoende rust (4 of scrolls), komt jouw Divine Masculine niet in actie.

We werken er dit seizoen aan, om de oogst gereed te maken voor de herfstperiode. Wanneer wij kiezen voor het pad van ons hart en ons overgeven aan onze Hogere Zelf, verandert onze buitenwereld daarin mee, omdat onze buitenwereld meeverandert met onze eigen energetische frequentie.

Onze buitenwereld dient ondersteunend te zijn aan ons en zal daarom meeveranderen, wanneer wij daar aan toe zijn ENERGETISCH en onze karmische lessen hebben geleerd.

Wat heb jij te leren deze Mercurius in retrograde en eclips periode?

Mercurius loopt retrograde tot en met 21 juni, tot en met Midzomer. Hét moment van actie op jouw zelfzorg en al jouw plannen om de energie in beweging te krijgen voor jouw oogst. Tijdens Mercurius in retrograde reflecteer je en rond je af.

Het is geen moment voor nieuwe projecten!

Het eclipsseizoen eindigt op 24 juni, tijdens de volle maan. De laatste eclips is op 10 juni (zonsverduistering), tijdens de nieuwe maan. Vrijwel gelijktijdig gaat Mercurius weer direct lopen 22 juni.

Dat betekent INTEGRATIE van jouw heler-zijn!

En wat is er nodig voor jouw heler-zijn?

RUST EN RUIMTE voor jouzelf! Zodat je jezelf helder kunt horen en jouw eigen stem niet verstoord wordt door de impulsen om je heen.

BALANS, tussen introvert en extravert. Tussen alleen-zijn en onder de mensen-zijn. VERHOOG JOUW FREQUENTIE!

Wanneer jij anderen vaak raadpleegt voor hun mening, is jouw Mercurius-les, om meer onafhankelijk te raken van anderen en meer op jezelf te leren vertrouwen! Want jij hébt jouw eigen wijsheid al in pacht. De antwoorden komen van binnenin jou!

Je hoeft alleen maar stil te staan en te luisteren! Je vraagt, wacht af en wéét.

Degenen die de stilte al in zijn gegaan, zullen deze herfst meer stilte in hun buitenwereld gaan oogsten. Meer stilte in de relatie met hun tweelingziel, betekent samen in een rustiger vaarwater terechtkomen in de herfst. Meer Divine Feminine flow in jullie relatie, betekent meer compassie en vriendelijkheid, meer uitwisseling van liefde, in plaats van het herhalen van karmische patronen.

De six of spirals vertelt ons dat RITUELEN belangrijk zijn om uit te voeren. Maar ook dat vele tweelingzielen bestemd zijn om dit samen te gaan doen! Al dan niet op de Q’ero wijze!

Met rituelen geef jij jezelf de tijd en aandacht die je nodig hebt én vraag je direct om hulp van je “council”. Je team aan gidsen. Je zult niet altijd direct antwoord krijgen, maar achter de schermen wordt je gebed zeker weten gehoord en verhoord wanneer dit in overeenstemming is met jouw hogere plan!

Meer en meer helers gaan er ontwaken. We gaan met de aarde naar een geheel nieuw tijdperk toe, dit waterman-tijdperk. Corona heeft een grote verandering gebracht voor de mensheid, welke verandering blijvend zal zijn.

Het helerschap als Sjamaan-zijn, staat nu nog in de kinderschoenen, maar zal meer en meer de rode draad gaan worden hier op aarde. Want dat is hoe de aarde ooit is ontstaan en geweest is en welke kennis wij als tweelingzielen allemaal al bezitten.

Deze kennis hebben verzameld in onze vorige levens en meegenomen energetisch, in onze 8e chakra, onze “wiracocha” zoals ze dit bij de INCA (Q’ero) noemen in Quechua.

Wanneer we ons chakrasysteem meer helen (kijk ook in de webshop voor losse sjamanistische reizen per chakra), raken we meer “in lijn” met onze Hogere Zelf en opent onze 8e chakra meer en meer, waardoor onze kennis weer terugkeert!

We ontwaken en wéten het ineens weer! We voelen weer waarom we hier zijn. Dit zal op massaal gebied gaan gebeuren, waar de tweelingzielen de leiding in hebben. Gezamenlijk!

Voel jij dat je een zielsmissie als heler hebt hier op aarde?

Gooi dan jouw leven daar voor om!

Want wanneer je écht iets graag wilt, dan ga je er ook voor! En dat geldt dus ook voor jouw tweelingziel richting zijn/haar zielsmissie en daarmee richting jou!

Gaia vertelt ons, dat jullie gezamenlijke kracht naar de aarde zal komen. Dat betekent dat jullie beide de tweelingzielenverbinding zullen gaan erkennen, zodat deze kan gaan groeien naar een romantische relatie.

“The Empress” waar Gaia voor staat, is de overgave aan de Godin in ons, aan onze Divine Feminine.

Dit is een proces bij de tweelingzielen (en overige mensheid), dat zich met de seizoenen mee voltrekt en zich ieder jaar – aan de hand van het medicijnwiel – herhaalt. Ieder jaar raken we dieper in verbinding met de energie van de liefde, compassie, vriendelijkheid en zorgzaamheid: de Divine Feminine-energie.

Het gevoel wordt gevolgd! Het ontwaken van het Christusbewustzijn, wat zich ieder jaar herhaalt met de toename van de Zonnekracht met de Zomerzonnewende, zorgt voor hartopening.

Hoe “ver” jouw tweelingziel dan ook van jou verwijderd mag zijn op dit moment (in energie en in de fysieke realiteit), wanneer jij een stap neemt dichterbij naar waar jij blij van wordt, zal jouw tweelingziel daar hoe dan ook in meegaan, op welk vlak dan ook in het eigen leven. Dit brengt jullie dichter bij elkaar in de fysieke dimensie.

THE STORYTELLER

Sjamanen zijn verhalenvertellers. Sjamanen helen samen met het collectief. Dat betekent dat zij het hart openen en delen vanuit hun ware stem, als voorbeeld voor anderen. Omdat we allemaal verbonden zijn aan elkaar, allemaal één, heelt de Sjamaan ook wanneer hij of zij jou een heling geeft.

Jij hoeft dus niet perfect te zijn en alles al te weten: begin! Spring!

Toen ik begon met het geven van de Sjamanistische reizen, kon ik niks anders doen dan me overgeven aan mijn gidsen. Ik wist namelijk echt niet precies wat de bedoeling was en wat ik deed, toen ik er net mee begon in april 2019!

Ik liet me begeleiden en dat gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds.

Wanneer jij jouw ware zelf laat zien, ook met jouw pijn en verleden, sta je jezelf toe om er volledig te mogen zijn. Dát is onvoorwaardelijke liefde. Er mogen zijn, zonder oordeel naar jezelf.

Begin die blog! Vertel je verhaal! Neem die video op! Uit jezelf!

Go for it!

Liefs,
Avalon Sjamaan


De deelneemsters aan het medicijnwiel-jaarprogramma, vinden in het e-learning systeem weer de extended versie met daarin een opsomming van de belangrijke data!

Sneakpeak: Papa Legba heeft een belangrijke boodschap uit de onderwereld door te geven aan de Sjamanen!!

Bezoek www.vindjouwspiritacademie.nl dé Academie voor de hereniging van tweelingzielen


TWEELINGZIELEN TAROT FACEBOOK-GROEP

Ben je al lid van de Tweelingzielen Tarot Facebook-groep? Vol met prachtige Divine Feminines (ladies only), die daar hun verhaal met elkaar delen?

Alsook vind je er dagelijks een Tarot reading voor de collectieve tweelingzielen-energie.

Lid worden van de groep kan hier.


MAANBRIEF

Iedere Volle & Nieuwe Maan verstuur ik een maanbrief met het tweelingzielen nieuws en Maangebed voor het versterken van de verbinding tussen jou en jouw tweelingziel in spirit.

Lid worden van de maanbrief kan hier.