De maand januari 2021 voor tweelingzielen

Januari 2021: "let op jouw aarding"

Het jaar 2021 is de energie geheel anders dan in 2020. Waar 2020 vooral een jaar was van “aarding” en heling, met het getal 4, is 2021 het jaar met een 5 trilling van “vernieuwing”.

Het getal 4 staat voor aarding en dus hebben we 2020 besteed aan het verbinding maken met ons lichaam. Aan het aarden in ons lichaam. De energie was gericht op het landen hier op aarde van de zielen, zodat we meer en meer stappen zouden gaan nemen om onze zielsmissie te manifesteren.

Want dát brengt het licht naar de aarde, waar 2020 op was gericht.

Dit kon voor jou vele pijn stukken omhoog brengen. Vele karmische lessen bleven zich herhalen, totdat je losliet en meer ruimte maakte in jezelf voor Sami (helende lichte energie). Dit deden wij maand na maand met iedere Maan cyclus, om ons voor te bereiden op 2021.

Hét jaar van de start van het Waterman tijdperk en daarmee een energie van vernieuwing (innovatie), van samenzijn (verbinding), van meer harmonie onder de mensheid, meer verbinding met de Spirit wereld (watermannen hebben een open geest) en meer vriendelijkheid! Watermannen zijn als geen ander vriendelijke sterrenbeelden.

Jouw idealistische kant zal in 2021 voorop komen te staan. Wat zijn jouw idealen? Wat streef je na? Waarom ben je hier? 2021 wordt een jaar van actie ondernemen op jouw hogere plan door in verbinding te staan met je gidsen. Meer en meer. Door samen te werken met je gidsen. Meer en meer. Maar ook met anderen, zoals vrienden of vriendinnen, je ouders, of anderen die je gebracht worden door Spirit, om jou te helpen landen hier op aarde en jouw hart meer te openen voor de liefde.

Het is het jaar van INTEGRATIE van alles wat we in 2020 op ons pad hebben gekregen aan lessen.

En ik geloof dat we daar nu klaar voor zijn!

Voor mij is het vooral het weer onder de mensen durven zijn. Het samen delen vanuit mijn open hart. Na mijn zware mishandeling een paar jaar terug is mijn vertrouwen in de mensheid zo beschadigd geraakt. In 2020 heb ik dit grote trauma mogen helen met veel sjamanistisch reizen en ademwerk, zodat ik nu in 2021 er klaar voor ben om te worden wedergeboren in de lente.

De winterperiode waar we ons nog in bevinden is voor rust, bezinning en reflectie op het medicijnwiel. Het is voor integratie stap voor stap en inzichten die we gedurende de winter zullen verkrijgen voor wat we hier op aarde willen manifesteren.

De lente equinox is daar het startpunt van, op 22 maart dit jaar. Hét moment waarop het licht weer naar de aarde komt, is hét moment, waarop we groei zullen zien van de zaden die we deze winter gaan planten.

Kies dus heel bewust welke zaden je wilt planten deze winter! Ben je veel alleen in deze eerste week van januari? Weet dan dat dit de lijn is die je gaat voortzetten in dit jaar.

Het is aan jouzelf om anderen (weer) uit te nodigen in je leven en je hart voor hen te openen, ook je tweelingziel! U SET THE TONE of your 2021!

Ga je mee in de 2021-energie van samenzijn? Of blijf jij je afsluiten voor de frequentie van de liefde en te proberen je leven “onder controle” te houden door in je “eigen energie” en veilige zone te blijven?

Natuurlijk is het belangrijk dat je de tijd neemt om op te laden, met jezelf, alleen. Maar onder de mensen zijn met een open hart is net zo belangrijk.

Jij kiest!

Onafhankelijkheid, eigen verantwoordelijkheid, vertrouwen, licht, samenzijn én alleen (balans) en vernieuwing zijn de key woorden van januari 2021.

1 januari 2021

Nieuwjaarsdag, de eerste dag van de eerste maand is een power dag met de combinatie “11”, wat bij elkaar opgeteld het getal “2” maakt.

Getal 1 staat voor vernieuwing, een nieuw begin en individualiteit. Getal 2 voor samenzijn, samenwerken en balans. “Een volgende stap”.

Hoe jij deze eerste dag en eerste week begint in januari, is leidend voor de rest van jouw jaar. Schrijf je intenties op zodat je ze regelmatig terug kunt lezen. Spreek je intenties hardop uit en kies bewust om te verbinden met Spirit.

Dat betekent dat je daar zelf moeite voor dient te doen. Dé energie van het jaar 2021! Het moeite doen voor jouw verbinding met Spirit en daarmee ook de verbinding met jouw tweelingziel (in spirit). Wanneer jij meer moeite begint te doen voor de liefde voor jouzelf, zul je gaan merken dat de ander meer moeite begint te doen voor jóu!

Ook al is het allemaal nieuw voor je. Dat is de waterman-energie. Gebruik deze energie en ga erin mee. Laat vernieuwing plaatsvinden in je routines en zet door! Alleen dan draag jij zelf de verantwoordelijkheid voor de creatie van jouw eigen leven (buitenwereld).

Mediteer en visualiseer hoe jij wilt dat jouw nieuwe jaar eruit ziet.

Wil je stoppen met roken? DO IT! Zie jezelf zonder peuk in je hand!
Wil je meer sporten? DO IT! Neem een eerste stap door een les te gaan volgen of thuis begeleide yoga te gaan doen (online).
Wil je gezonder eten? Koop deze week extra veel groenten en laat het ongezonde in de supermarkt liggen. Ruim je kastjes uit en gooi weg wat ongezond voor je is en verslavend.

Wil je meer mediteren? Zet je alarm (vroeger).

DO THE WORK.

Wat je nu als intentie uitspreekt, zul je met het water geven dit jaar laten kunnen bloeien, zodat je het op 12-12 deze herfst kunt gaan oogsten. De powerdag van de dubbele 3-3, het getal van harmonie en 6, het getal van manifestatie in je buitenwereld!

Voor de Volle Koude Maan in december 2021 zul jij weten hoe jij de winter doorkomt. Zowel op het gebied van je business (of geld), dan wel het gebied van relaties, met jouw tweelingziel (of je karmische relatie).

5 januari 2021: de eerste 11-meesterdag

Deze dagen zijn altijd poortdagen die de sluier met de spirit wereld dunner maken, zodat we beter contact kunnen leggen met onze gidsen.

Dit is een goed moment om een meer uitgebreide ceremonie uit te voeren voor jezelf in de natuur, met het uitspreken van je dankbaarheid en meer intenties voor de maand januari. Het is een dag voor de afnemende maan, wat de maan is van het loslaten, dus laat op deze dag de inzichten tot je komen over wat je mag loslaten in de week van de afnemende maan die op 6 januari begint.

Vraag op deze dag hulp aan je gidsen (aan je opa of je oma, of andere gidsen) en laat de antwoorden tot je komen door middel van tekens in je buitenwereld.

Veel dubbele getallen kun je zien verschijnen. Dit is altijd een signaal van de Engelen, dat we op de goede weg zijn! Of mogelijk ervaar je ineens een intens gevoel van blijheid en helder weten. Dan is dat één van jouw gidsen die tot je komt en je dat inzicht verstrekt. Je kunt merken dat je op deze dag beter verbinding maakt met je ware gevoel van vertrouwen en helder weten. Met je eigen innerlijke wijsheid. En daar mogelijk minder moeite voor hoeft te doen. Het verschijnt ineens, het is er ineens.

6 januari 2021: afnemende maan

De maan van het LOSLATEN. We gaan weer op weg naar de nieuwe maan op 13 januari en dat betekent dat in deze maan cyclus we weer mogen reflecteren op wat we willen loslaten.

En niet alleen reflecteren, maar het ook daadwerkelijk loslaten door het ANDERS te DOEN.

Want de afnemende maan is een masculine-energie. Het is de energie van hart opening, van familie karma doorbraak op zachte en vriendelijke wijze, met behulp van totemdier Jaguar (Otorongo) op het medicijnwiel.

De energie is deze dag naar buiten gericht, dus zorg ervoor dat je in je buitenwereld verbinding zoekt. Onderneem, doe wat leuks. Vind een uitlaatklep voor je energie en verbind je met anderen in deze week.

De energie is naar buiten gericht, tenzij jij ongesteld bent in deze fase. Dan vraagt jouw lichaam van jou dat jij je energie meer naar binnen richt en terugtrekt en een stap terug doet in alles wat je onderneemt.

Luister naar je lichaam en geef jezelf wat je nodig hebt!

Hetgeen ik mag loslaten is mijn overmatige zelfbescherming, vanuit mijn angst om “leeg te raken” door anderen. Om geen energie meer te hebben en teveel te geven.

Wanneer ik mijn hart openhoud en mijn gedachten zuiver, ben ik beschermd en veilig. Dit is de masculine-energie die beschermt. Mijn eigen kracht. En die kracht stuur ik met mijn éigen gedachten!

New year: new me!

8 januari 2021

Op 8 januari verschuift Mercurius, net zoals Jupiter en Saturnus, ook naar het sterrenbeeld Waterman.

Dat betekent dat er een heldere en open communicatie-stroom naar de aarde komt, die uitwerking heeft in relaties, maar ook in de verbinding met je gidsen. Met wat jíj wilt een nodig hebt. Met wat jóuw hogere plan is.

Je kunt op deze dag ook meer inzicht krijgen in hoe jij zelf saboteert in communicatie richting jezelf en anderen. Hoe jij (negatief) tegen jezelf spreekt en hoe je oordeelt naar jezelf en daarmee ook naar anderen.

Mediteer en visualiseer vandaag en schrijf op wat je zou willen verbeteren in de communicatie met je hogere zelf en wat jouw hogere visie is voor jouw 2021-jaar. Kijk vooruit!

De zwaarte die je hebt meegenomen nog uit 2020, die je nog vertraagt in het creëren van flow in je leven en liefde, zal op deze datum uit je leven verdwijnen. Wanneer jij jezelf toestaat natuurlijk om het los te laten in de week van de afnemende maan.

Ik ga deze middag voor het eerst in tijden weer lunchen met goede vriendinnen. Na lange tijd angst te hebben gehad voor afgesloten ruimtes (dan kan de energie niet stromen) en het zijn met andere mensen (dan raak ik de verbinding met mezelf kwijt), voel ik me nu eindelijk klaar om langzaamaan weer uit mijn holletje te komen. Stap voor stap! In vriendelijkheid en compassie open ik mijn hart voor anderen (de kracht van jaguar).

9 - 13 januari 2021

Grootmoeder Maan, Vader Zon, Pluto en Venus, staan allemaal in het sterrenbeeld steenbok deze dagen. Dit kan voor sommigen wat zwaar aanvoelen.

Steenbok is een aarde-element en vraagt van ons om aanwezig te zijn in het hier en nu met de aandacht. Steenbokken zijn “realistisch” en nuchter. Het is een feminine-energie flow die afremt en vraagt om stil te staan. Aarding betekent gegrond zijn, met beide benen op de aarde.

Het betekent uit je hoofd komen en even je dromen “parkeren” om te kijken naar wat jij voor jou en jouw tweelingziel “ziet” gebeuren, of voor jouw eigen leven, wel realistisch is. De scheidslijn hiertussen is dun en helemaal In de waterman-energie kan dit nog weleens ontbreken, wanneer je bijvoorbeeld zelf ook een waterman bent of een ander lucht of water element.

Want watermannen zijn dromers. Het zijn visionaries. Maar vergeten soms de dromen te toetsen aan de werkelijkheid.

Zo kwam ik er laatst achter dat het plaatje wat ik van de samenkomst met mijn tweelingziel had, totaaaal niet realistisch was. Ik zag ons halsoverkop verliefd raken en direct gaan samenwonen en samenwerken. Want ja.. zo gebeurt dat toch in de films? Haha.

Door de nieuwe 2021-energie, die begon op 21 december met de winter zonnewende, ontwaakte ik uit mijn droom en realiseerde ik me dat ik dat helemaal niet wil! Maar het ook niet realistisch is..

Wat is dan wel “realistisch”? Elkaar eerst beter leren kennen. Langzaam aan. Helemaal omdat wij beide het patroon hebben van ergens in te springen te snel, vanuit onze afhankelijkheid aan de buitenwereld (of een ander).

Dus eerst appen.. eerst een keertje bellen.. misschien video bellen. De relatie verdiepen. Meer delen vanuit het hart. Op die manier kun je elkaar als persoonlijkheid eerst beter leren kennen. De persoonlijkheid is namelijk de aardse laag van ons energieveld.

Lange tijd heb ik deze laag onderdrukt. Het was mijn “schaduw” en niet “licht” in mijn ogen. Ik danste niet meer. Ik zong niet meer. Ik maakte geen flauwe grappen meer. Want dat deed een Sjamaan toch niet?

Totdat ik mezelf weer terug begon te vinden en mijn zonneteken weer begon te versterken. Want Watermannen zijn grappig. Ze zijn theatraal. Individualistisch. Gek en out of the box denkend. Ze zijn bovenal ook ondernemend en houden van avontuur! Al deze kanten van mijzelf was ik kwijtgeraakt gedurende mijn ontwakingsproces.

“Heel zijn” betekent zowel het donker als het licht in ons omarmen. Zowel de masculine als de feminine kant. Zowel onze spirit als onze persoonlijkheid. Alleen mogen we in 2021 nu integreren dat onze spirit, onze ziel, de leiding neemt, tezamen met onze persoonlijkheid. De masculine zal leren samenwerken met de feminine.

De Condor (feminine) en de Adelaar (masculine) zullen weer samen gaan vliegen met elkaar.

Pluto is de planeet van transformatie. Dat betekent dat waar structuur en grenzen (steenbok) bij ons niet aanwezig zijn, Pluto in steenbok ons de opening geeft, om dit te transformeren en te integreren.

Pluto is de planeet van de (sjamanistische) dood en wedergeboorte.

Hoe wil jij worden wedergeboren deze lente?

Gebruik de kracht van Pluto in steenbok deze dagen om jouw transformatie proces een boost te geven. Om los te laten tijdens de afnemende maan, wat wil worden losgelaten (sjamanistische dood), zodat je tijdens de nieuwe maan (13 januari) ruimte hebt voor nieuwe helende energie (sami) die jou helpt om te worden wedergeboren als een nieuw ander mens!

Voor je transformatieproces kun je ook samenwerken met krachtdier Vlinder. Vraag vlinder om jou uit je cocon te helpen voor jouw wedergeboorte!

13 januari 2021: nieuwe maan in steenbok

Steenbokken brengen structuur, regels en planning. Ze kunnen soms daarin nogal rigide zijn, maar voor de “zwevers” onder ons (waaronder ikzelf) is dit juist een feminine-energie die we hard nodig hebben!

Want zonder regels hebben we geen structuur. Zonder planning hebben we geen structuur. Voor velen prikt dit in de angst voor commitment. Voor “vastzitten” aan bepaalde planning. Voor steenbokken is dat geen punt. Zij vinden dat juist fijn. Dit komt voort vanuit hun conservatieve kijk op de wereld.

Deze energie brengt ons veel! Helemaal wanneer jij bezig bent als ondernemer is het uiterst belangrijk om íets te plannen. Om je aanbod te plannen. Om de uitvoering van je projecten te plannen. Maar ook afspraken willen gepland worden.

Laat deze nieuwe energie jou meer structuur brengen in je leven en organisatie. Dé hoofd thema´s van de steenbok.

Meer over deze energie voor tweelingzielen volgt in het nieuwe maangebed.

14 - 17 januari 2021

Grootmoeder Maan, Mercurius, Jupiter en Saturnus staan alle 4 in het sterrenbeeld waterman.

Zo snel kan energie dus veranderen. Want waterman is een lucht-element en brengt weer een geheel andere energie naar de aarde. Meer licht, inspiratie en optimisme.

Deze planetaire verschuivingen en het sterrenbeeld waar de maan dagelijks in staat, zijn allemaal van invloed op onze emoties en ons energie level.

14 januari 2021: 11-meesterdag (poortdag)

Zie eerder.

14 - 15 januari 2021: pre-schaduw fase van de eerste Mercurius retrograde en Uranus gaat direct lopen (na 5 maanden)

16 dagen hebben we geen retrogrades met Uranus die direct gaat lopen in deze dagen.

Wauw! Dat betekent dat we in deze dagen volle vooruitgang hebben van al onze plannen! Wat een geweldig moment zo direct “gepland” door Pachamama en Vader Spirit, met de eerste nieuwe maan van het nieuwe jaar, in het sterrenbeeld steenbok van “de planning”!

Tot en met de Volle Maan (einde van de maand) hebben we niks wat ons tegenhoudt van het ondernemen van actie op ons hogere plan en de verbinding met spirit.

Natuurlijk bevinden we ons wel in de voorfase van Mercurius die retrograde gaat lopen. Wat betekent dat we al wel in voorbereiding gaan op de lessen die we in de retrograde fase mogen leren.

In die voorfase krijgen we altijd de lessen al aangekondigd in onze buitenwereld. Situaties doen zich voor waardoor jij de inzichten verkrijgt hoe het voor jou anders mag en wat deze Mercurius in retrograde je wilt leren.

Je kunt daar eventueel een overzicht van maken voor jezelf op papier, zodat je bewustzijn versterkt van wat je wilt gaan veranderen en “aanpakken” tijdens de retrograde fase. Bewust je lessen leren!

Tijdens de retrograde fase leren we vervolgens onze lessen. Mensen uit ons verleden kunnen terugkeren. Zo vaak als nodig is keert de situatie terug, totdat wíj het anders gaan doen.

Het is aan onszelf of we weer hetzelfde patroon herhalen, of het dit keer zullen gaan doorbreken!

Uranus direct
Uranus is de planeet van de revolutie. De planeet van het sterrenbeeld Waterman die als vrijheidsstrijders op de bühne gaan staan (zoals Jeanne D´arc). Albert Einstein was een waterman. Verstrooid, maar geniaal en innovatief!

Uranus direct brengt niet alleen revolutie, maar ook een einde aan de chaos die we mogelijk hebben ervaren gedurende 2020. Chaos die nodig was om in te kunnen zien waar we mochten bijsturen en wat anders diende te gaan in ons leven.

Want wanneer alles van een leien dakje zou gaan, is er geen enkele reden om los te laten en helende energie uit te nodigen.

Maar het is nu ook wel ontzettend fijn om een einde te mogen krijgen aan de chaos en het afremmen van onze revolutie!

Ten aanzien van het Corona virus zien we terug dat de inentingen gaan beginnen, of begonnen zijn. Ook dit is onderdeel van de revolutie en het beëindigen van de chaos in onze samenleving.

Zorg er deze dagen voor dat je voldoende ruimte geeft aan jezelf om je energieveld te zuiveren en je met je hogere zelf te verbinden.

20 - 31 januari 2021

4 planeten in waterman nog steeds. Wat betekent dat de waterman-energie van 2021 zich deze dagen lekker veel wil laten zien! YES! Want de waterman-energie is licht en gezellig en sociaal, verbindend en harmonieus.

Maak gebruik van deze energie en de kracht van je visioenen, wat de waterman-energie bij je opent, om vooruit te bewegen in de juiste richting.

Schrijf veel, zodat je uit je hoofd haalt wat gedaan wil worden en stuur bij waar dat nodig is.

28 januari 2021: volle maan in leeuw

De volle maan geeft ons weer de duw om onze inzichten die we verkregen met de nieuwe maan, door te voeren in onze buitenwereld. We wagen de sprong weer.

Leeuw staat op de dierenriem recht tegenover waterman, wat een hele andere energie flow naar de aarde brengt dan de planeten die allemaal in waterman staan en de waterman-energie van het jaar 2021.

Het kan daarom voorkomen dat je strijd ervaart binnenin je. Onrust. Springerige gedachten. Leeuw is een vuur element en moedigt ons aan om ons innerlijk leiderschap te activeren.

Soms kan dat angst omhoog brengen, waardoor we stagneren en terug willen kruipen in onze veilige comfortzone. Dat is oké, zolang jij je er bewust van bent wat er gebeurt en waarom het gebeurt (het pad van de Sjamaan), zodat je de energie de juiste kant op kunt bewegen.

Wanneer jouw innerlijke leider zegt dat het nodig is om je terug te trekken uit de buitenwereld, sta jezelf dan ook toe om dit te doen. Ook al is het een volle maan, met een masculine-energie die zich naar buiten wil richten.

We zijn allemaal anders en bestaan allemaal uit verschillende energie (sterrenbeeld, ascendant en maan teken), waardoor de energie op ons allemaal een andere uitwerking kan hebben.

Luister naar jouw éigen innerlijke leider!

Meer informatie lees je tzt in het maangebed.

30 - 31 januari 2021: Mercurius retrograde begint in het sterrenbeeld Waterman

Mercurius gaat retrograde lopen tot en met 21 februari in het sterrenbeeld waterman. Dat betekent dat we worden uitgedaagd deze periode om het ANDERS te doen. Want dat is waar de waterman voor staat.

Watermannen willen innoveren. Zijn idealistisch. Zitten altijd vol plannen en ideeën. De retrograde leert ons deze ideeën te zien, maar nu vooral ook om te zetten naar de aarde! Dus uit te gaan voeren! Want dat is nogal eens waar het de waterman aan ontbreekt.

Retrogrades zijn nooit een goed moment om nieuwe projecten te beginnen. Het zijn periodes waarop miscommunicatie de overhand kan nemen, technische problemen, moeizame uitvoering van plannen.

Zorg er dus voor dat je jouw plannen afrondt met de volle maan van 28 januari, zodat alles voor de retrograde gereed is om te worden losgelaten tijdens de afnemende maan (4 februari).

Worstel niet tegen jezelf in, maar ga met de energie mee. Laat de retrograde je eerst inzichten brengen. Leer je lessen door ze te ondergaan en erop te reflecteren. Test jezelf wanneer je weer een situatie terug ziet komen en daag jezelf uit om het anders te doen. Gebruik de energie van waterman daarvoor op een goede manier.

Totdat Mercurius weer direct gaat lopen en er integratie kan plaatsvinden. Na de schaduw fase, die eindigt eind februari zul je het geleerde kunnen integreren en kan jouw buitenwereld daarin meeveranderen.

Op 30 mei is pas de volgende retrograde weer van Mercurius, dus dan heb je weer even wat ademruimte ;-)

DE TAROT & DE ONTWIKKELINGEN VOOR TWEELINGZIELEN

In 2021 begint het wiel voor de tweelingzielen weer te bewegen. Waar 2020 gericht was op EIGEN heling, is 2021 gericht op SAMEN helen. Dat betekent dat de tweelingzielen weer op elkaars pad zullen worden gebracht om hun zielscontract verder uit te gaan werken samen.

Sommige tweelingzielen hebben ervoor gekozen om het gehele pad alleen te bewandelen en zijn daarom niet samen met elkaar of weinig samen met elkaar in de buitenwereld. Dit zijn veelal de tweelingzielen die een belangrijke eigen missie te vervullen hebben hier op aarde en door hun tweelingziel teveel zouden worden afgeremd wanneer ze blijven “hangen” aan de verbinding met hun tweelingziel in de buitenwereld.

Welke “verbinding” geen verbinding kan worden genoemd, wanneer het hart nog niet voldoende open is bij beide. We spreken dan van “binding”. Binding is de hechting die we hebben aan het idee van de ander en het gevoel dat de ander ons kan geven. We gaan op in een illusie dat we dit nodig hebben om onszelf heel te voelen.

Pas wanneer we die illusie doorbreken en onszelf losmaken van de ander, kunnen we onze eigen energetische frequentie gaan verhogen in rap tempo. Wat het wiel voor sommige Divine Feminines aangeeft.

Het is aan jouzelf of jij het medicijnwiel opstapt en de aandacht naar binnen haalt deze winter, waar dit seizoen voor is bedoeld: het versterken van de feminine-energie. Dit seizoen is voor het aanboren van jóuw innerlijke wijsheid. Dat zit niet in het hoofd van je tweelingziel, dan wel in de fysieke aanwezigheid van de ander in jouw leven. Het zit IN jou. Dus kijk naar binnen!

De tweelingzielen die ervoor hebben gekozen om het samen te gaan doen dit jaar, zullen worden herenigd. Maar langzaam, al is de energie van dit jaar juist erg snel! Want Waterman (het tijdperk waar we ons nu in bevinden) is een lucht element en lucht beweegt snel.

Het rustig aandoen is AARDING en dat is dit jaar aller belangrijkst om te laten doorwerken in jouw leven. Helemaal voor de lucht elementen die nogal kunnen zweven en opgaan in hun dromen en eigen wereld.

Hoe jij de maand januari doorbrengt, is kenmerkend voor de rest van jouw jaar. Haal jij jouzelf steeds weer terug naar de aarde? Of blijf je lekker in je hoofd, veilig en zwevend. Je leeft hier en nu.

De maand januari kunnen we gebruiken om veel te aarden. Om de natuur in te gaan en te praten met de natuurgeesten. Om door het zand te banjeren, ook al is het koud! Om een rondje in het park te maken en daar honden te aaien (zo zag vrijwel mijn gehele 2019 jaar eruit!).

Dit is jouw NIEUWE BEGIN Divine Feminine. Jij beslist zelf HOE jij dat begin eruit laat zien. Luister je naar de duivelse stemmen in je hoofd die tegen je zeggen: “ja, maar het is koud..”. “Hé bah, het regent”. NO EXCUSES! Ook wanneer het regent kun je met een paraplu naar buiten gaan om je met de natuur te verbinden.

Jij BESTAAT uit het element lucht, aarde, water en vuur. Wanneer jij die elementen niet toevoegt aan jouw aura, vibreer je NIET. Je leeft niet. Je voelt je niet fit. Want dit is jouw Prana. Jouw levensenergie.

ACT ON IT!

Ook jouw tweelingziel zal zich hier meer bewust van zijn geworden. Zo weet ik dat mijn tweelingziel momenteel in de Alpen woont, waar een en al frisse lucht en aarding is!

Het is nu aan het Masculine collectief om de stappen te gaan nemen, die wij vorig jaar hebben genomen.

We gaan namelijk richting WEDERGEBOORTE op het Inca-medicijnwiel. Op 21 maart is de Lente equinox. Hét moment waarop er in de natuur en daarmee op het medicijnwiel, weer licht naar de aarde toekomt!

Het betekent GROEI van de zaden die we deze winter planten en daarmee voor velen groei van hun zielsmissie en hun tweelingzielen relatie op een POSITIEVE manier!

Misschien herken jij die gedachte bij jezelf wel: “ja.. maar straks word ik wéér teleurgesteld. Straks verdwijnt hij/zij wéér uit mijn leven..”. Want zo is het bij de meeste tweelingzielen telkens gegaan..

Maar wanneer JIJ de verbinding met je hart hebt teruggevonden en nu deze winter de stappen neemt voor jouw hart opening en aarding, zullen deze zaden voor jouw zelfheling in de lente groeien! En daarmee ook jouw buitenwereld! Je inkomen! Je zielsmissie! De relatie met je tweelingziel!

In de lente vangt ook het medicijnwiel-jaarprogramma aan én het Vind jouw Spirit-programma!

De aanvangsdatum voor het Vind jouw Spirit-programma is nu EINDELIJK bij mij bekend en DEFINITIEF!!!

22 MAART 2020 de maandag na de Lente equinox vangt het Vind jouw Spirit-programma aan en zullen we met een mooie groep van Divine Feminines de 3 belangrijkste Inca-inwijdingen ondergaan van de Nusta Karpay, Munay-Ki en de Qoto Kuna, zodat jij jouw Godinnenkracht versterkt en daarmee jouw Masculine-energie activeert om in actie te durven komen op jouw Hogere Plan. Precies zoals dat voor jou bedoeld is, want eenieder zal een andere richting opgaan met hun eigen bedrijf als Sjamanistisch heler!

Ik begeleid jullie via het e-learning systeem en de besloten facebook-groep, welke groep voor jullie een platform zal worden om jullie talenten te ontwikkelen en laten zien in besloten setting. Om in alle veiligheid te kunnen delen met de andere vrouwen en zo ook je aanbod te testen!

Met het vormgeven van je bedrijf help ik jou doordat we gezamenlijk het medicijnwiel bewandelen. Ik zal dus aangeven wanneer het waar de juiste tijd voor is in jouw buitenwereld, zodat de energie voor jou voldoende kan opbouwen en na de 6 maanden van het programma (soms al tijdens!) jouw eerste klanten direct al kan gaan genereren!

Je raakt met het programma bevoegd om als Sjamaan de inwijdingen door te geven aan anderen, maar dit hoeft niet.

Het programma onderwijst het Inca-sjamanisme aan jou. Reden waarom je als eerste van mij zult leren hoe je jouw eigen mesa (medicijnbundel) opbouwt, die we tijdens iedere ceremonie zullen gebruiken en versterken in kracht.

Het programma vangt iedere lente opnieuw aan en wordt dus 1 keer per jaar gegeven. De lente in het Oosten is de plek van de wedergeboorte. De plek waar in de natuur de zon opkomt. En dus hét moment voor jou om je nieuwe leven te gaan starten!!

Meer informatie (waaronder de kosten) lees je (binnenkort) op www.vindjouwspiritacademie.nl

De 3 of cups spreekt over een VIERING. Over “sociaal zijn”. De energie van 2021! Verbinding met elkaar in de buitenwereld. Maar zonder elkaar te hoeven helpen. Zonder de ander te hoeven verbeteren. Zonder de ander te willen veranderen. De 3 of cups spreekt over harmonie / eenheid met de ander ZIJN. Dat gebeurt wanneer we de ander LATEN ZIJN.

Nog maar al te vaak zie ik het gebeuren in het collectief dat we de ander of onze buitenwereld proberen te “sturen” met het uitspreken van bepaalde woorden. Met bepaalde overtuigingen die wíj hebben, die we de ander willen opleggen of duidelijk maken. We blijven onze boodschap herhalen.. want de ander verandert niks, dus heeft ons kennelijk niet gehoord.

Maar wanneer een ander verandert voor jou, omdat jíj zo aandringt of het blijft herhalen, komt de verandering niet vanuit de EIGEN wil.

Ik heb inmiddels mijn tweelingziel GEHEEL losgelaten in de buitenwereld. Dat moest wel, want ik bleef maar vechten tegen mezelf. Mijn ware zelf zei steeds: laat hem los en leef je eigen leven. Maar toch greep ik dan weer terug naar “maar misschien als ik hem dit of dat stuur, dan helpt dat hem!”.

Helpen is niks mis mee. Maar enkel wanneer de ander geholpen wíl worden kan het worden ontvangen.

Ik krijg de gehele dag van alles over iedereen door in onze groep (eng hè ;-)). Ik zit in je hoofd MUHAHAHA! Nee grap. Naja.. ik zit wel in je hoofd, want ik lees je gedachten.

Maar het is AAN MIJ om de collectieve geest te leren onderscheiden van mijn eigen geest. Ik lees energie, maar kan dan mezelf kwijtraken door telkens mee te gaan in de ander proberen te helpen omdat ik de energie van de ander overneem, of ik laat alles naar mij toekomen en daarmee dus ook degenen die geholpen WILLEN worden en afgaan op hun EIGEN gevoel.

Dit sturen mogen we mee ophouden in 2021. We mogen leren dat de ander zichzelf kan “sturen”. We mogen leren om onze éigen verantwoordelijkheid te dragen. Het is dán dat we voldoende licht en kracht overhouden om de ander te helpen waar dat nodig is.

Ga uit van je EIGEN energie en flow. Degenen die door jou (als Sjamaan) geholpen dienen te worden, die worden door spirit vanzelf op jouw pad gebracht!

Januari raken we langzaamaan uit de 9 of swords energie. Dit is de energie van het alsmaar overdenken en niet uit ons hoofd kunnen komen.

We kunnen namelijk altijd door blijven denken. Er is namelijk ALTIJD wel wat te doen. Het is dus aan ons om onszelf daaruit te shiften door te STOPPEN met dezelfde patronen.

Zo zit ik nog steeds in de avond vaak achter mijn iPad en op mijn telefoon, waardoor mijn energieveld vertroebeld doordat het straling krijgt. In de avond heb ik “meer tijd” en “meer rust” om dit te doen, maar de avonden zijn er juist voor om mijn geest tot rust te brengen voordat ik ga slapen. Om mijzelf werkelijk RUST te geven en dat geef ik mezelf niet wanneer ik mezelf bezig houd.

Een boek lezen, lekker kopje thee, kaarsjes aan, zacht muziekje, gitaar spelen, puzzelen, gezellig samen kletsen, in je dagboek schrijven en/of tekenen dit zijn leuke en ontspannende bezigheden in de avond.

Wanneer we ontspannen zijn, kunnen we pas ontvangen. En deze winter gaan er een hoop inzichten binnenkomen voor ons nieuwe pad vanaf de lente, dus neem je tijd om je over te geven aan je hogere leiding en RELAX.

De 3 of cups zegt ook: besteed lekker tijd met vrienden en vriendinnen. Maar wel vrienden en vriendinnen die iets toevoegen aan je leven. Ga dus uit van wat je nodig hebt en wat je wilt uitnodigen om jezelf te versterken. Mensen bij wie jij jezelf kunt zijn. Ga niet uit van wat de ander zou willen.

Zo liep ik gisteren met mijn vriendin en Guapa op het strand op weg naar een plekje voor onze ceremonie. Zij wilde graag naar rechts de Duinen in en dan lekker met de voeten door het water. Dat leek mij ook een goed idee, maar toch zeiden mijn gidsen me om naar links te gaan. Naar een kleiner stukje strand, zonder water om in te wandelen en maar een korte strand wandeling.

Ik was mega in twijfel wat te doen, want ik pikte haar gevoelens op dat ze naar rechts wilde. Ik gaf aan dat het beter was om naar links te gaan. Gedurende de wandelingen voelde ik haar teleurstelling, maar ook haar frustratie dat ze eigenlijk liever naar rechts had willen gaan. Ik twijfelde weer.. “of zullen we alsnog naar rechts gaan?”. Nee. We gaan links. Ik luister naar mijn hogere leiding.

Achteraf begreep ik helemaal waarom we links zijn gegaan. Guapa had links allemaal zeewier, stenen en andere geuren om zichzelf mee bezig te houden en zich een weg naar België te graven. Dit gaf ons de mogelijkheid om rustig aan onze ceremonie te doen. Op het andere stuk strand was dat niet!

Ook kwamen we een vrouw tegen die afval aan het rapen was. Waardoor wij ons weer bewust werden hoe belangrijk het is dat we daaraan bijdragen en op onze weg terug ook weer gingen rapen! Dit zouden we niet gedaan hebben als we de vrouw niet hadden gezien die ons daar bewust van heeft gemaakt.

Synchronisiteiten!

Eerbiedig en VERTROUW dus je EIGEN gevoelens en wat je hoort van je gidsen. Ik weet het, het is rete moeilijk soms om het onderscheid te maken in waar je nu naar moet luisteren, maar dit wordt beter mettertijd.

Je leert steeds beter te luisteren en te doen, zonder je af te vragen “waarom”. Zonder het niet te doen, omdat je “het waarom” erachter niet weet (6 of swords).

Het is het loslaten van onze rationele geest die wil verklaren en de overgave aan onze intuïtieve geest, de heilige geest, die zegt: volg mij ik wijs je de weg.

Waar die weg heenleidt weten we misschien nog niet helemaal. Maar dat is oké. We mogen de sprong wagen dit jaar om de stappen gewoon te nemen. Stap voor stap. Rome is ook niet in één dag gebouwd. Én er zijn meerdere wegen naar Rome!

Het is oké wanneer je het even niet meer weet. Vraag je gidsen maar om hulp. Wees niet bang dat iets aan je voorbij zal gaan (je tweelingziel). Zolang de ander nog karma blijft herhalen, blijven jullie verwijderd van elkaar. Kijk dan naar je eigen karma, want het betekent dat jullie er nog niet aan toe zijn in jullie zielscontract om het samen te gaan doen.

Eerst de contracten met anderen aflossen en dan weer tijd en ruimte voor het contract met elkaar.

Januari is gericht op: AARDING (verbinding met de natuur).

Januari is gericht op: NIEUW BEGIN (getal 1).
Januari is gericht op: individualiteit.
Januari is gericht op: onafhankelijkheid.
Januari is gericht op: zelfstandigheid.

Zodat in februari er weer samenwerking kan plaatsvinden, met de trilling van het getal “2” van de Divine Feminine én de Divine Masculine. Van groei van jouw zaden, ondergronds en stapje voor stapje wat meer in de buitenwereld.

Neem je tijd Mijn Liefste. We hebben geen haast, toch?

Edelsteen Pyriet kun je inschakelen om je te helpen aarden en je zonnevlecht chakra te helpen activeren. Pyriet is als een “rots in de branding” en helpt je bij het helen van trauma´s, waaronder rouwverwerking.

Een Liefdesbrief van jouw Tweelingziel:

“Mijn Liefste,

Ik weet dat je op dit moment van alles van mij verwacht,
maar ik kan het niet. Ik weet het niet. Ik ga op dit moment door een donkere nacht.
Ik mag de pijn in mijzelf aan gaan kijken,
zodat ik mijn leven met liefde leer verrijken.
Zodra mijn hart weer voor de liefde open is,
kan ik jou vanuit mijn onuitputtelijke bron mijn liefde geven, in plaats van mijn energie van gemis.
Kun je me daarvoor de ruimte geven?
Mijn Liefste, ik weet even niet wat ik aan moet met mijn leven.

Jouw Liefste”.

We hebben de energie van 2020 nog niet volledig losgelaten lieve tweelingziel. Richt jou deze maand op jouw aarding, zodat je de hucha (zwaarte) kunt loslaten van 2020 en met frisse routines en moed jouw 2021 jaar kan voortzetten!

Liefs,
Avalon Sjamaan


GEDICHTENBUNDEL “MIJN LIEFSTE“

Wil je meer liefdesbrieven van jouw Tweelingziel lezen?

In de webshop bestel je de gedichtenbundel “Mijn Liefste“, waarin je 28 liefdesbrieven van jouw Tweelingziel aan jou terugvindt.

Voor iedere dag van de week een nieuwe liefdesbrief om jou van steun en heling te voorzien op jullie gezamenlijke pad.

Je kunt ook op moeilijke dagen een titel uitkiezen uit de inhoudsopgave dat met jou resoneert, zodat de boodschap van de Spirit van jouw Tweelingziel jou op dat moment het juiste kan vertellen wat je nodig hebt om te horen