Avalon


Bij mijn geboorte kreeg ik de namen ''Roxanne Avalon Irene van Vliet''. Roxanne, omdat mijn ouders fan waren van het nummer van the Police, Avalon, omdat mijn vader groot fan was van ''the Mists of Avalon'', een prachtig mystiek gebied uit de tijd van Koning Arthur, en de naam Irene, de voornaam van mijn oma.

Na mijn ontwaken in april 2018 voelde ik ontzettend de behoefte om mijn tweede naam te gaan gebruiken als eerste naam. De naam Roxanne resoneerde niet meer met mij. Het was alsof ik die naam achter me moest laten om dat leven af te kunnen sluiten. De maanden na mijn ontwaken stierf ik een Sjamanistische dood; ik scheidde af wat niet meer bij mijn ontwaakte Ziel pastte en begon een nieuw leven als Sjamaan. Mijn verhaal hoe ik van Advocaat naar Sjamaan ben gegaan, lees jij hier.

Nadien werd mij duidelijk waarom ik de naam Avalon mocht gaan dragen. Avalon is een mystieke krachtplaats in de geschiedenis die eenieder die deze plaats bezoekt helpt te ontwaken, geheel conform mijn Zielsmissie. Alsook ontdekte ik dat ik in een vorig leven een Hoge Priesteres op Avalon ben geweest en dat Merlijn de Magiër bij mij aanwezig is als leraar. Merlijn heeft in de opvoeding van Koning Arthur een grote rol gespeeld. Wat een magie ontstond er weer in mijn leven!

Mijn naam verschijnt ook op het pad van Zielen die mogen ontwaken. Misschien ben jij zo ook wel bij mij terechtgekomen. Zo kwam mijn naam eens voorbij op een vrachtwagen, als straatnaam in Amsterdam-Oost en werd iemand naar een boek toegetrokken met de naam ''Avalon'' op de kaft, vlak voordat ze bij mij terechtkwam.

Avalon in ons

"Avalon staat voor mij symbool voor ons innerlijk – het naar binnen gaan, ze is een spiegel en ze confronteert ons met wie we werkelijk zijn. Ze is een transformerende kracht die oude onnuttige gedragspatronen kan omzetten in nieuwe zinvolle patronen. Ze is de dood en ze is de wedergeboorte, ze is de cyclus van het leven die we nodig hebben om te vernieuwen en werkelijk te leven. Ze manifesteert zich het beste in de natuur en in onze eigen natuur, als we dat toelaten. Avalon leert ons natuurlijk te leven, trouw te zijn aan je ware natuur. Je kunt jouw ware natuur alleen maar leren kennen, als je naar binnen durft te gaan en stil durft te zijn. Dan pas hoor je haar stem, dan pas hoor je jouw stem en dan pas weet je hoeveel illusies je nog hebt en moet laten gaan om bij je ware kern te komen''.

Bron: http://www.manontromp.com/de-magische-kracht-van-avalon/


Tijd om te ontwaken lieve Ziel.


Vind jouw Spirit.


Liefs,
Avalon

Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required