Reading & Healing, Spreuken & Dromenduiding.Ik help jou om de verbinding met de Spirit Wereld weer te vinden, met jouw hogere Ware Zelf. Jouw hogere Ware Zelf weet jouw hogere plan en kan jou daarin begeleiden. Spirit weet jouw missie, jouw Zielenpad hier op Aarde. Willen wij in verbinding met de Goddelijke energiestroom (Liefde) kunnen staan, is het belangrijk dat jouw energieveld wordt opgeschoond van oude energie en overtuigingen die jou vasthouden op jouw lagere energiefrequentie. Nieuwe levensenergie, de energie van de Liefde, kan alleen plaatsnemen in jouw energieveld wanneer jij op de hogere frequentie van Liefde doet vibreren. Daar is ruimte in jouw energieveld voor nodig.

Hoe werkt energie heling? Ik heb met behulp van Spirit mijn (chakra)blokkades geheeld waardoor Liefde (levensenergie) weer door mij heen kan stromen. Op die manier komen er bij mij boodschappen door voor jou (via channeling: mij als kanaal) waardoor ik in staat ben om jouw energie te lezen. Ik weet daardoor waar jouw blokkades zitten en wat jij nodig hebt in jouw helingsproces. Alsook gebruik ik deze energie, de Liefdesstroom, om jouw energiefrequentie te verhogen en op die manier jouw veld te helpen helen. Mijn hogere frequentie van Liefde verbind ik aan de spreuken die ik voor jou schrijf, alsook krijg jij deze energie van mij wanneer wij een Live sessie laten plaatsvinden. Ik verbind mijn energie dan aan jouw veld. Jij zult daardoor in BewustZijn omhoog gaan en op korte termijn al berichten van Spirit door kunnen krijgen, jouw intuïtie sterk(er) voelen, betere beslissingen voor jouw gezondheid nemen, jij raakt daardoor weer terug op jouw Zielenpad en steeds dichter bij jouw missie.

Alle manieren van energie heling die ik aanbied zijn gericht op de verbinding met jouzelf, jouw hogere Ware Zelf, Spirit (jouw Geest), en het openen van jouw Hart om de levensenergie, de stroom van Liefde weer door jou heen te kunnen voelen. Jou weer geliefd te laten voelen en veilig zodat jij jouw Ware Zelf weer kunt worden: Liefde. Ik help jouw energie te helen, jouw Hart weer open te maken, om Liefde te kunnen ontvangen.

Ik werk met de energie van de Maan, met het natuurlijke ritme van Moeder Aarde. Vroeger bestond Google helemaal niet, de Indianen hadden geen telefoons of überhaupt horloges. Alles deden zij op het ritme van de Natuur. Wanneer wij als mensheid weer leren teruggaan naar dit ritme, onze verbinding met de energie van Moeder Aarde herstellen, kunnen wij weer een Liefdevolle eenheid bereiken. De mannelijke, vrouwelijke energie en ons innerlijke kind raken dan in balans. Wij voelen ons voldoende gezien en gehoord en daardoor voelen wij ons geliefd. Ik help jou helen aan de hand van deze Maan energie. Ik schrijf Spreuken (zie Instagram & Ervaringen) die jij kunt gebruiken om jouw energiefrequentie te verhogen, jouw BewustZijn. De 4-weekse trajecten zijn geheel op de Maan energie en het ritme van de Natuur (Moeder Aarde, Universele energie) afgestemd.

De persoonlijke Spreuken die ik schrijf zijn krachtig voor jouw helingsproces, de woorden die jij zal oplezen trillen bij jou veel oude energie los, waardoor heling in jouw energieveld plaatsvindt. Ik raad daarom altijd aan om de spreuk dagelijks op te lezen voor een lange(re) periode. Het lostrillen van oude energie betekent het lostrillen (en loslaten) van oude overtuigingen over jouzelf die jou van Liefde weg houden. De Engelen Spreuken zijn er voor jou om jouw band met de Engelen te kunnen versterken. Voor elk ''probleem'' in ons leven is er een andere Engel beschikbaar. Denk hierbij aan loopbaanadvies, gezondheid (afvallen / sport motivatie), zelfliefde, meer compassie leren voor onszelf, verbinding willen maken met overleden familieleden, alles is mogelijk. Middels een spreuk kun jij een Engel ''aanroepen'' die jou van tekens en signalen zal voorzien ter begeleiding op jouw pad.

Weet lieve Ziel, alles bevindt zich al in jouw energieveld. Het is dus enkel een kwestie van het verhogen van jouw energiefrequentie naar de frequentie van Liefde, wil wat voor jou bestemd is zich kunnen manifesteren. Alle mensen die op jouw pad moeten komen bestaan al, alle uitdagingen voor jou zijn al gemaakt, alle klanten voor jou bevinden zich al in jouw veld. Wanneer jij oude ''lagere'' energie loslaat uit jouw veld, komt er ruimte voor nieuwe energie met een hogere frequentie. Er komt ruimte voor Liefde waardoor wat zich in jouw veld bevindt zich kan gaan manifesteren.

Ik geef online readings en duid ook jouw dromen voor jouw helingsproces. In onze dromen krijgen wij veel boodschappen van de Engelen en Spirit door voor onze energieheling. Ik werk verder met de Spirits van edelstenen, kracht- en totem dieren en planten (kruidenthee). Ik kan in een ''reading +++'' dus van alles voor jou doorkrijgen voor jouw helingsproces. De ''normale'' reading is bedoeld voor jou om jouw vraag aan de Spirit Wereld te stellen. Waar zou jij graag een antwoord op krijgen van jouw hogere Ware Zelf? Jij mag mij ook jouw energie laten lezen door een vraag achterwege te laten.

Goddelijke Liefde is het enige wat jou kan doen Verlichten.
Indien jij klaar bent om jouw Spirit te vinden en Liefde te leren ontvangen kun jij mij per e-mail, FaceBook, of WhatsApp berichten.

Hieronder tref jij aan wat ik doe en wat de kosten zijn. Heb jij vragen aan mij? Stel ze mij gerust, mijn contactgegevens vind jij onderaan de pagina.


Beer verscheen aan mij tijdens een visioen en liet mij weten dat zij alle helingstrajecten begeleidt met, en voorziet van, haar prachtige Godinnen kracht. Moeder Beer ontleent haar kracht aan de Maan en heerst samen met Moeder Maan over de cycli van de seizoenen en het mensenleven. Met haar kracht voorziet zij ons van Rust, Wijsheid en Compassie. Moeder Beer helpt jouw eigen kracht te versterken zodat jij kunt worden ingewijd als de prachtige en krachtige Liefdevolle Godin die jij van binnen al bent (ook mannen). De Godin in jou wil zichzelf zo graag laten zien en horen aan de Wereld. Beer begeleidt jou bij jouw wedergeboorte.

Moeder Beer vertelt ons wanneer het tijd is om ons terug te trekken en voor onze innerlijke wereld te zorgen, alsook wanneer het tijd is om onze energie weer naar buiten te richten. Zodat Beer na haar winterslaap weer barst van de energie. Zij beheerst de eb en vloed van energie, net zoals de Maan dat doet.

Tijdens jouw helingsproces kun jij vele boodschappen krijgen van krachtdieren. Er kunnen verschillende krachtdieren zijn die via mij een boodschap aan jou doorgeven. Ook boodschappen van de Engelen kun jij doorkrijgen, van jouw voorouders of jouw gidsen.

Welkom in de Spirit Wereld.


Online Reading

♡ Online Reading (FaceBook / E-mail / Whatsapp) = € 22

Stel mij jouw vraag waarop jij een antwoord van de Spirit Wereld wilt krijgen,
of laat het open om door te krijgen wat de Spirit Wereld jou wil vertellen.

♡ Online Reading +++ (E-mail) = € 45
Stel mij jouw vraag/vragen en krijg een uitgebreid advies.
Jouw vraag kan ook fysieke klachten betreffen (rugpijn / eczeem / ziektes).

♡ Online LIVE consult (Skype / WhatsApp) 90 minuten € 122
Eventuele vragen stuur jij mij vooraf per e-mail.
Wanneer wij elkaar LIVE (digitaal) spreken zorgt dat ervoor dat de Liefde (hogere energiefrequentie)
die door mij heenstroomt voor jouw energie heling nog sterker werkt,
oude energie kan daardoor bij jou vrijkomen en jouw verbinding met de Spirit Wereld wordt versterkt.
Jij ondervindt daarvan al direct resultaat.


Dromen duiden

♡ Dromen duiding (FaceBook / E-mail / Whatsapp) = € 10 per droom
De Spirit Wereld doet vele boodschappen via jouw dromen tot jou komen,
voor jouw energieheling is het daarom belangrijk om te luisteren naar de boodschappen uit jouw dromen.


Spreuken

Persoonlijke Spreuk + reading € 77
♡ Engelen Spreuk + reading € 55

Een Persoonlijke Spreuk kun jij gebruiken voor het helen van jouw energie,
doordat deze spreuk zal helpen bij het lostrillen van vastzittende overtuigingen en emotie.
Aan de hand van een reading stel ik voor jou een persoonlijke spreuk op,
die jij zolang als dat het nog oude energie blijft lostrillen bij jou (vermoeidheid/huilen/emoties komen vrij) kunt blijven oplezen.
Een Engelen Spreuk kun jij gebruiken om jouw band met een Engel te versterken,
door samen met deze Aartsengel aan jouw helingsproces te werken.


Ik bied ook één op één Heling aan,
om de frequentie van jouw energieveld verhogen te gaan,
zodat jij in verbinding met Spirit, jouw hogere Ware Zelf, komt te staan.
Jij zult hiervan al tijdens het traject resultaat beginnen te merken.
Daarnaast leer ik jou technieken om zelf met jouw energieveld te kunnen werken.

Andermans ervaringen lees jij op de pagina ''ervaringen''.


Helingstraject


Vanaf € 499

Naast dat ik als healer de Liefdesstroom via mij met jou zal delen,
wat jou energetisch (BewustZijn) helpt te helen.
Is de basis dat ik jou leer middels Mindfulness en Mediteren,
hoe jij zélf met de Spirit Wereld kunt communiceren.
Zodat jij na dit traject met begeleiding van jouw eigen Spirit zélf jouw Hogere Plan kunt gaan manifesteren.

Onderdeel van jouw heling kan zijn (additionele kosten vanwege meer tijd):
dromen analyseren
de techniek van affirmeren
creatief visualiseren


Door telkens weer in verbinding met Spirit te staan,
trek jij vanzelf steeds meer Liefde aan.
Waardoor jouw Hogere Plan zich manifesteren kan gaan.

Wanneer onze gedachten en overtuigingen krachtig en positief raken,
kunnen wij daarmee voor onszelf een positieve en krachtige buitenwereld maken.
Daarvoor is het nodig om vastzittende energie (oude overtuigingen) uit jouw energieveld te krijgen,
zodat er tijdens de Nieuwe Maan ruimte is voor nieuwe energie die de frequentie van jouw veld naar dat van de Liefde zal laten stijgen.
Zo zul jij telkens meer in BewustZijn vooruit gaan,
en steeds krachtiger als jouw échte Ware Zelf in het leven komen te staan.

♡ ♡ ♡

Alle helingstrajecten zijn online via Skype en duren 4 weken.
Doordat wij gedurende deze 4 weken met elkaar energetisch in verbinding staan,
komen er bij mij voor jou boodschappen van de Spirit Wereld aan.
Alle helende boodschappen die van de Spirit Wereld voor jou bij mij aankomen,
zullen via mij jouw energieveld in stromen.
Alsook kun jij mij gedurende deze periode vragen die jij hebt stellen gaan.

♡ ♡ ♡

Met regelmaat plaats ik Spreuken, mijn (dromen) Dagboek als Sjamaan en Blogs op mijn Instagram en FaceBook,
wil jij daarvan op de hoogte blijven? Geef mijn pagina dan even een bezoek.


Liefs,
Avalon