1 op 1 online Skype Reading & Healing sessie


1 op 1 online Skype reading & healing sessie

middels Soul retrieval


''Ik weet niet wat er is gebeurd, maar ik voel me echt krachtig. Mijn prijs qua masseren verhoogd en deze week 3 nieuwe reiki klanten erbij. Ben happy!!!''

''Ik ben na onze skypesessie gelijk al meer gaan letten op onderste chakra's. Aarding en zelfzorg. Ging gelijk mijn huis netjes maken zodat ik een fijne ruimte voor mezelf creeerde waar ik voorheen mezelf dat niet echt gunde''

We ontmoeten elkaar op Skype. Van tevoren heb ik van jou al jouw Skypenaam doorgekregen en jou opgezocht en toegevoegd. Op de afgesproken tijd bel ik jou middels videobellen. We zien elkaar dan voor de eerste keer en maken kennis met elkaar. Ik stel mijzelf voor en vertel jou mijn eigen innerlijke reis en helingsproces. Dit houd ik het liefste kort zodat we veel tijd hebben om jouw verhaal te kunnen bespreken en de boodschappen die ik voor jou van de Spirit wereld heb doorgekregen. Die krijg ik namelijk al door voordat de sessie begint vanaf het moment dat ik mijn energie met die van jou verbind. Vanaf het moment dat ik verbinding maak met jouw Spirit. Soms komt het voor dat ik vooraf aan de sessie al bezig ben geweest met een deel van jouw emoties vrij te laten. Daarvoor ga ik altijd naar buiten om dicht bij het water te kunnen zijn om de energie die mag verdwijnen uit jouw veld al los te laten. Bijzonder hè, dat jouw energie zich via mij als kanaal verlaat.

Tijdens de sessie geef ik jou de boodschappen van de Spirit wereld en jouw Spirit door. Ik geef jou het BewustZijn van waar jouw energie geblokkeerd is, waarom dit zo is en wat jij daar aan zelf kunt doen na de sessie om jouw energie op Eigen Kracht te kunnen helen. Doordat jij mij jouw verhaal vertelt laat jij al een hoop energie via mij los die uit jouw veld mag verdwijnen. Energie van een lagere frequentie dan wie jij werkelijk bent, dan jouw Spirit. Door het loslaten van jouw energie via mij komt er bij jou direct ruimte voor nieuwe energie van een hogere frequentie, dichter bij jouw Spirit. Deze energie breng ik aan het einde van de sessie nog eens een keer extra jouw veld in door jou een helende meditatie te geven (tijdens de gehele sessie straal ik helende energie uit waardoor jij in BewustZijn verhoogt). In de meditatie richt ik met mijn Geest mijn helende energie specifiek naar de plekken waar jij heling behoeft om die te zuiveren en versterken.

Tijdens de sessie maak ik gebruik van edelstenen voor jouw heling, geluid middels een klankschaal en belletjes, geur middels wierook en van de elementen water, lucht, aarde en vuur middels het gebruik van kaarsen. Alles wat ik inbreng in mijn eigen energieveld werkt door op jouw heling nu wij tijdens de sessie in energie met elkaar verbonden zijn.

Jij verhoogt in Eigen Kracht, Eigenwaarde, Zelfvertrouwen en Zelfliefde. De helende energie die ik aan jou geef draagt die frequentie. Vastzittende energie (in de vorm van emoties en oude negatieve overtuigingen) komt vrij en maakt ruimte voor de nieuwe helende energie. Die jou dichter bij jouw Ware Zelf, jouw Spirit brengt. Jouw kracht, jouw Eigenwaarde en de Liefde voor jouzelf.

Door het helen van jouw energie(veld) versterk jij geestelijk, emotioneel én lichamelijk. Dit uit zich ook in jouw buitenwereld nu onze buitenwereld een spiegel is van onze binnenwereld. Meer innerlijke kracht, waarde en Liefde betekent ook meer waarde en Liefde in jouw buitenwereld.

Voor alle sessies wordt de Sjamanistische techniek van ''Soul retrieval'' door mij gebruikt. Wat dat precies inhoudt kun jij hier lezen.


Trauma verwerking


Een trauma verwerkingsessie verloopt hetzelfde als een reguliere sessie. Alleen richten wij en ik met mijn Geest specifiek de aandacht (energie) aan waar jij jouw energie aan kwijtraakt (een deel van jouw Ziel aan bent verloren), zodat wij dit tijdens de sessie kunnen gaan herstellen en helen middels een Sjamanistisch ritueel en daarmee jouw Eigen Kracht en Eigenwaarde versterken. Ik zoom dus in op jouw trauma. Jouw vastzittende emoties gaan wij in deze sessie zoveel mogelijk vrij laten komen zodat er ruimte komt voor nieuwe helende energie die ik tijdens dezelfde sessie in jouw veld breng.

Het kan zijn dat jij je bewust bent van wat jij los mag laten, maar dit simpelweg gewoon niet lukt. Dat mag je mij vooraf vertellen. Indien je niet goed weet wat voor trauma je dient te verwerken, maar wel velt dat er iets speelt wat jou blokkeert, dan kun je het lezen van jouw energie geheel aan mij overlaten en zal ik jou het BewustZijn geven van wat er mag worden geheeld bij jou.

Middels Soul retrieval heelde ik mijzelf na mijn zware lichamelijk mishandeling in januari 2017. Ik vond mijn Eigenwaarde en de Liefde voor mijzelf terug. Ik hervond mijn Eigen Kracht en durfde na jaren weer op mijzelf en in het leven te vertrouwen. Mijn verhaal lees jij hier.

De uitvoering van de sessies vindt plaats onder leiding van de Spirit wereld. Naast de kracht van kleur, geur, geluid en edelstenen, maak ik voor jouw heling ook gebruik van krachtdieren en de energie van de Aarts Engelen. Aartsengel Rafaël is tijdens elke sessie met zijn helende energie aanwezig.

Houd er rekening mee dat jij voor jouw verwerking mogelijk meerdere sessies nodig hebt. Dit hangt geheel af van waar in jouw helings- en verwerkingsproces jij jou bevindt. Hoeveel jij al hebt losgelaten en nog mag gaan loslaten. Wil jij nu écht stappen maken met het verwerken van jouw trauma. Kijk dan eens bij het Soul retrieval-pakket waarmee ik jou voor minimaal 4 weken persoonlijke heling en begeleiding bied.


Een sessie duurt 120 minuten en kost € 222 (incl. btw)


Vind jouw Spirit


Schrijf je in voor de Vind jouw Spirit ♥ Nieuwsbrief

* indicates required