''Wandeling gedaan, was heerlijk en een opluchting. Ik voel veel warmte rond het hart en bovenkant rug. Wilde nog zeggen dat ik veel geborrel in mijn buik voelde en oprispingen tijdens de reis. Nogmaals dank en ik ga nagenieten!''


1 op 1 Skype Soul retrieval-sessie

''Ik weet niet wat er gisteren is gebeurd, maar ik voel me echt krachtig. Mijn prijs qua masseren verhoogd en deze week 3 nieuwe reiki klanten erbij. Ben happy!!!''

We ontmoeten elkaar op Skype. Van tevoren heb ik van jou al jouw Skypenaam doorgekregen en jou opgezocht en toegevoegd. Op de afgesproken tijd bel ik jou middels videobellen. We zien elkaar dan voor de eerste keer en maken kennis met elkaar. Ik stel mijzelf voor en vertel jou kort over mijn eigen innerlijke reis en helingsproces, zodat we veel tijd hebben om jouw verhaal te kunnen bespreken en de boodschappen die ik voor jou van de Spirit wereld heb doorgekregen. Die krijg ik namelijk al door voordat de sessie begint vanaf het moment dat ik met mijn Spirit met die van jou verbinding maak. Ik fungeer voor jou als een kanaal voor het afvoeren en zuiveren van jouw ''vuile'' energie, zo kun je het zien. Vanaf het moment dat ik verbinding maak met jouw Spirit begin ik daarom al met het voelen van jouw pijn en lege plekken in jouw lichaam, ik voel dat in mijn eigen lichaam. Ik maak dan ook al een begin met het afvoeren van jouw energie voor aanvang van de sessie, wat ik meestal buiten doe in de natuur, of met gebruik van water en edelstenen. Bijzonder hè, dat wij op die manier met elkaar in verbinding staan.

Tijdens de sessie gaan wij actief aan de slag met jouw trauma, jouw blokkades en vastzittende energie. Ik geef jou tijdens de sessie de inzichten (het BewustZijn) waar dat nodig is waarmee ik jouw emoties zuiver. Daarmee versterk ik jouw Ziel (Soul retrieval). Door het loslaten van jouw energie, jouw emoties, via mij, komt er bij jou direct ruimte voor nieuwe energie van een hogere frequentie, dichter bij jouw Spirit. Deze energie geef ik jou aan het einde van de sessie door middel van een Sjamanistisch ritueel tijdens een Sjamanistische reis. Jij hoeft daarvoor niets te doen, behalve open te staan om te ontvangen en in meditatie geheel mijn stem te volgen met jouw aandacht. De plekken die bij jou verzwakt zijn zal ik zuiveren, helen en versterken. Na afloop van de sessie zuiver ik mijzelf uitgebreid om jouw energie helemaal kwijt te kunnen raken uit mijn eigen energieveld. Dat doe ik buiten door jouw energie af te voeren in de Aarde en door nadien te mediteren en mijzelf te zuiveren met veel water (drinken).

Tijdens de sessie maak ik gebruik van edelstenen, geluid om de voorouders op te roepen, geur middels wierook en van de natuurelementen water, lucht, aarde en vuur. Alles wat ik inbreng in mijn eigen energieveld werkt door op jouw heling nu wij in energie met elkaar verbonden zijn, op die manier krijg ik ook de boodschappen voor jou door. Ik sta in verbinding met jouw onderbewustzijn. Tijdens de Sjamanistische reis kunnen zich krachtdieren voor jou melden, alsook kunnen de Engelen voor jou een boodschap doorgeven. Alles is mogelijk en komt binnen op het moment. Geen enkele sessie verloopt hetzelfde. Ik versterk jou waar jij dat nodig hebt en geef door wat jij nodig hebt om te horen, wat ik voor jou doorkrijg van de Spirit wereld. Ik ben slechts jouw kanaal.

Doordat er bij jou emotionele zuivering plaatsvindt raak jij dichter bij jouw Ware Zelf. Jij raakt versterkt in Eigen Kracht, gaat meer jouw Eigenwaarde inzien, voelt jou meer vervuld van (zelf)vertrouwen en Zelfliefde. De helende energie die ik aan jou geef draagt een hogere frequentie afkomend van de Bron, de Goddelijke Liefde. Emoties en oude negatieve overtuigingen (ik ben Liefde niet waard / ik kan dit niet / dit is niet voor mij en nog veel meer) komen daardoor vrij. Ze raken letterlijk losgetrild. Dit kan van alles met zich meebrengen. De een voelt zich erna superkrachtig, de ander begint ineens spontaan met het huis netjes maken voor zichzelf, weer een ander raakt vermoeid en slaapt bij. Heling heeft voor eenieder een andere uitwerking. Je mag erop vertrouwen dat het precies zal doen wat voor jou nodig is in jouw proces.

''Ik ben na onze skypesessie gelijk al meer gaan letten op onderste chakra's. Aarding en zelfzorg. Ging gelijk mijn huis netjes maken zodat ik een fijne ruimte voor mezelf creeerde waar ik voorheen mezelf dat niet echt gunde''.

''Wow, got a message in a shape of a number 2244, wuite impressive; it really answers a few of my questions''.

Dichter bij jouw Ware Zelf betekent: meer geestelijke en fysieke kracht, meer eigenwaarde, meer (zelf)vertrouwen, meer zelfzorg, meer zelfliefde, betere keuzes voor jezelf maken, meer discipline, meer doorzettingsvermogen, meer daadkracht, meer positiviteit, meer helderzien, meer helderweten, een sterkere band met jezelf, met je intuïtie, beter jouw Ware Zelf kunnen horen, meer rust en meer helderheid van geest. En het steeds meer manifesteren van jouw Hogere Plan, dichterbij het leven wat voor jou al bestaat in de 5e dimensie en wacht totdat jij de juiste frequentie raakt. Zo van binnen, zo van buiten.

Kosten & duur sessie

Alle sessies zijn online en duren 2 tot 2,5 uur, afhankelijk van de boodschappen die ik voor jou doorkrijg.

De kosten van een losse sessie bedragen € 250,- incl. btw.

Vind jouw Spirit- online helingsprogramma

Wil jij heling van jouw Ziel en begeleiding van mij ontvangen voor langere periode? Hierin leer jij onder meer van mij om te Leven met de Maan. Jij leert over de elementen, hoe jij de energie van krachtdieren kunt gebruiken voor jouw helingsproces en ik duid jouw dromen. Kijk dan eens of het 12-weken Vind jouw Spirit-programma wat voor jou is.